Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Sunagakure

+14
Uzumaki Allii
Daiki Yatoshi
Ayame Takahashi
Nawaki
Noriko Kana
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
bijuu
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
18 posters

Strana 37 z 40 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Goto down

Ulice Sunagakure - Stránka 37 Empty Ulice Sunagakure

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:59

First topic message reminder :

Ulice Suny, kde můžete najít mnoho obchodů, třeba s Dangem, Ramenem či se jen tak procházet slunnou vesnicí!^^
Ulice Sunagakure - Stránka 37 728pxsunagakureUlice Sunagakure - Stránka 37 Sunagakure
Ulice Sunagakure - Stránka 37 10b28fb08b5db7f8773698l

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Sunagakure - Stránka 37 Empty Re: Ulice Sunagakure

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 17:00

Zarazil som sa ked mi povedal že je tu kazekage prišlo mi to nejak urýchlené ale vytočilo ma že som tu vobec strácal čas pretože medzi tým sa kludne mohol stať niečo vážne ako sa to v poslednej dobe deje.Podakoval som za pomoc a hned sa vydal do kancelárie nového alebo novej Riakage.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 20:24

"No ja som sa chcel opýtať že ako čo sa tu stalo lebo tu nikoho nieje ."
Zopakoval som .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Tue 20 Sep - 21:26

Zoramu

Chvilku sem se zamyslel.Skandál.Odvětil jsem tiše a dál jsem přemýšlel.Opravdová tragédie.Ale neboj vesnice to zvládne.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 17:05

"Umm dobre ."
Poviem a potom dodám .
"Idem sa pozrieť za tým novým Kazekagem ."
Poviem a zmiznem .
(presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 22 Sep - 13:50

Zoramu

Asi se taky na něj půjdu podívat.Odešl jsem směr kazekageho budova.(přesun)
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 22:03

Aiko Naihi

Pomaličky opatrne kráčala ulicami Sunagakure no Sato.,, Ako sa zdá, táto vesnica ma čo do seba." napadlo jej pri pohľade na samotné okolie a budovy.,, Hlavnou výhodou je, že piesku je tu tak akurtá nad mieru až by som povedala." pousmiala sa a našla si prvú lavičku čo zbadala a hneď sa na ňu aj posadila.,, Áaaano." oddýchla si spokojne, oprela sa chrbtom o operadlo a jemne zaklonila hlavu.,, Nádherný pokoj." zašepkala a zložila tykev z chrbta a v tom momente ju uchvátila krísna čistá obloha úplne bez mrakov.,, Romantika. " zasmiala sa nakoniec a pokojne si užívala zaslúžený odpočinok.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 9:24

Tak jsme tady Udiveně jsem zírala na mohutné kopulovité písečné stavby. Byla jsem v šoku. Bylo tu oproti Kiri veliké horko, ale ty stavby byly velice pěkné. Obdivovala jsem všelijaké krámky, zatímco Tomio se stále chrápajíc vznášel na obláčku rubínové chakry.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 14:33

Bola to dlhá a zvláštna noc zaspal som pomerne dosť neskoro takže mi aj trvalo dlho než som sa zobudil.Zodvyhol som hlavu a pozrel som okolo seba videl som chakru Sayuri,usmial som sa na tom a zoskočil som dole."Hm takže išla využiť chvíle krátke ale dobré strávene tu."Dal som si ruky do vačku a stál som na mieste.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 15:02

Všimla jsem si, že Tomio už je vzhůru. Chakra se ihned rozplynula v jahodově vonící dým. Obdivovala jsem krámek s oblečením a štrachala ve své žluté peněžence ve tvaru obtloustlého kuřátka. Měla jsem akorát na oblečení, které se mi líbilo nejvíc a chtíč mě zmohl, takže jsem vlítla do obchodu a oblečení okamžitě vyzkoušela a později i koupila. Za chvíli jsem vyšla z obchodu s novým oblečením na sobě, staré jsem v obchodu nechala prodat. Usmála jsem se na Tomia a s údivem si dál prohlížela oblečení. Tak co na to říkáš? Řekla jsem potichu a ukazovala se mu.
(Oblečení bude za chvíli v mém avataru)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 15:07

Jej technika sa rozplinula a vonala krásne priam až vábyvo.Ešte chvílu som ta postával no zrazu dobehla Sayuri.Nemohol som tomu uveriť že je to ona vyzerala ako vymenená.Po nejaku dobu som si ju obzeral a nič nepovedal na chvílu som sa zamyslel a hladal som tie správne slová akí jej povedať."No ehm myslím že vyzeráš krásne"nevedel som čo iné na to povedať kedže som bol trocha tým unesený.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 15:10

Zčervenala jsem a ušklíbla se. Děkuju! Nechceš si taky koupit nějaké nové oblečení? Ať vypadáš na Chuuninských zkouškách trochu originálně! Řekla jsem a znovu se usmála. Hmm, potřebovala bych vylepšit flétnu.. Budu muset použít svitek.. Ale bude to trvat dlouho.. A neměl by se nikdo dozvědět, jak to dělám..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 15:13

Ešte chvílu som ostal stáť no rozpametal som sa."No ja nie myslím si že to čo mám je dobré a ja som originál sám o sebe".Nad toutou odpovedou som sa musel zasmiať kedže som to myslel humorne."Takže ako vidém ty už si na chuuninske skušky plne pripravená".Kráčal som ku nej bližšie s usmevom na tvári.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 16:18

To si jdu takhle ulicí a co se neděje...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 16:22

.... no nestalo se nic.. a tak... jsem rychle proběhla a mířila do neznáma..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 19:27

Pozeral som sa do tmy, páč už tma naozaj bola, začínala tiež byť zima ,predsa len v púštiach sa nočné teploty šplhali naozaj nízko.. Pootočil som sa na Hikari a na chvíľku som sa zamyslel. Hikari ? kde bývaš? spýtal som sa pri čom som si začal prezerať stánky a podobne, či tam nenájdem niečo podobné rámenu alebo tak.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 19:34

´´Nooo...bydlim... to je jedno pujdem tamhle ne??´´ rychle jsem musela odvést řeč někam jinam neboť ani nwm kde bydlim.. ale dojít tam to jo no co ... jsem prostě od přírody hloupá...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 19:41

Heh.. nemusíš sa báť, len som chcel vedieť kde by som ťa mal zajtra hľadať. .zaškeril som sa po čom som len prikývol.. Uhm.. vyzerá to tam dobre.. zamumlal som po čom som pohľad odvrátil na miesto kam ukázala.. došli sme až tam a ja som si sadol za pult.. alebo za stôl..či čo to bolo.. zapozeral som sa do jedálnička no čakal som kým si objedná prvá.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 19:49

Sedla jsem si vedle něho a koukla jsem se do jídelníčku. Jak jsem se do něho koukla napadlo mě že si asi koupím to nejlevnější jídlo které tam najdu ( přece z něho nebudu ždímat peníze... nějak tak mi to říkala mamka) a tak .. : Poprosila bych středně velkou porci vepřového rámenu..´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 19:53

Keď si objednala tak som na chvíľu zaváhal, hem.. síce som mal chuť na rámen ale.. nakoniec som si objednal dango a čakal som kým nám to prinesú.. jednou rukou som si pritom podoprel hlavu o posteľ a zapozeral som sa na Hikari takým skúmavým pohľadom. Uhm.. môžem ťa volať Hikari-chan? alebo.. Garou-chan? to prvé sa mi však páči viac.. zaškeril som sa a zatiaľ som do seba hodil prvý pohár ľadovej vody.
/Gomeenasai musím ísť, možno ešte raz postnem ale zajtra idem do Nitry takže neviem či sa dostanem na net, tak skoro, večer tu snáď bude, a snáď aj poobede no tým som si moc istý neni xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 20:00

Říkej mi jak chceš. A Oga-san ti je prijemne??usmala sem se a zkoumala ... co sem vlastne zkoumala... ( Nevadi ked nemas cas taky uz musim Smile )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 20:08

Kuchař přinesl jídlo , my jsme se najedli a ... pak.. : ´´ Tak ja už pujdu.´´ Zase někdy na videnou. absolutne jsem nepochopila co jsem rekla ale budis..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 29 Sep - 20:23

Zoramu

Pomalým klidným krokem jsem vešel na ulici a čekal až se mi zalíbí kolemjdoucí.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 20:52

Ryu

V tichosti jsem pokračoval za ním a užíval si slunného dne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 29 Sep - 21:50

Zoramu

Pokud neumíš iluze tak by to chtělo výborného iluzionystu.Podíval jsem se na Ryua.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 23:00

Prešiel som do ulíc kde som sa jemne vzniesol do vzduchu tak do pol metra a vznášal som sa nad zemou tak som začal blúdiť nočnými ulicami .
Kde aj tak skoro nikoho nebolo .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 37 z 40 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: