Kancelář Kazekage
+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář:Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
(Na to mám jiný lidi xP)
Podívala jsem se na Kina. "Ehmmm chudinka moje, už jí taky chytají sadomasochistický sklony.." vzdychla jsem a vstala. "Kolik toho potřebuje?" přešla jsem místnost až jsem klíčkem /neptejte se kde jsem ho vzala xDD/ otevřela skeněnou vytrínu plnou různobarevných ampulí.
Podívala jsem se na Kina. "Ehmmm chudinka moje, už jí taky chytají sadomasochistický sklony.." vzdychla jsem a vstala. "Kolik toho potřebuje?" přešla jsem místnost až jsem klíčkem /neptejte se kde jsem ho vzala xDD/ otevřela skeněnou vytrínu plnou různobarevných ampulí.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Hmmm hmmm a řekla na co to chce?" zamrkala jsme na něj.Kin Uchiha napsal:Nevím to mi neřekla.
Shinobi
N-Nemrkejte na mě prosím jste starší.Sice mi to lichotí apod.. ale neklapalo by nám to a neřekla na co no...
Anonymní- Anonymní
Zacukalo mi v pravém obočí. "Nebudu se k tomu vyjadřovat!... v životě jsem mrkala jen na jednoho člověka a ten leží několik metrů pod zemí!" odsekla jsem a promnula si spánky. "Co si ty děcka teďko dovolí, to je k nevíře!" brblala jsem si a probírala se lahvičkami. "Takže asi bude chtít nějaký spolehlivý, nejlíp rychlí a nenápadný hmmm hmmm..." ještě chvilku jsem hrabala, než jsme vytáhla čtyři ampule. "Tady... jsou to nejspolehlivější jedy jaké mám... jsou na nic popisky, tak bys to neměl splést... že se to nepije snad víš?^^" uculila jsem se snadce. "A než zase budeš mít nějakou poznámku, tak se usmívám na každého!" ušklíbla jsem se a posadila se za stůl. "Pozdravuj Himi a řekni jí, a´t přijde na návštěvu."
Shinobi
Sakra neculte se nebo vaší nabídku příjmu jste fakt roztomilá!No nic mizím naschle!
(Přesun)
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
To jsem měl co dělat, abych se nezasmál nahlas. (Pili už mě vyžeň já musím jít spát )
Anonymní- Anonymní
"Ty se taky moc necul!" zpražila jsem ho pohledem. "No nic... musím pracovat... rozhlídni se po vesnici a přij´d si pro misi! Ráda jsem tě viděla!" usmála jsem se a lehce na něj zamávala.Dom Hirokan napsal:To jsem měl co dělat, abych se nezasmál nahlas. (Pili už mě vyžeň já musím jít spát )
Shinobi
Mírně jsem se uklonil mrknul na ni a odešel z kanceláře. S šéfouvou si budu rozumět ( )
Anonymní- Anonymní
Povzdechla jsem si a začala studovat všechyn svitky, které jsme našla o Akatsuki ve svých záznamech plus ještě půjčený svitek z Konohy.
Shinobi
(jsem tu nějak často xD) přijdu před kancelář a zaklepu na dveře. Čekám na pozvání
Anonymní- Anonymní
"Dále?!" zvednu pohled od papírů a očekávám, kdo vejde.Dom Hirokan napsal:(jsem tu nějak často xD) přijdu před kancelář a zaklepu na dveře. Čekám na pozvání
Shinobi
Vejdu do kanceláře. Hodím na Kazekage jeden ze svých úsměvů.
"Dobrej, chtěl bych misi. Nebo alespoň nějaký svitek na učení."
Anonymní- Anonymní
"Ááá výborně!" usmála jsem se. "Jednu misi mám!" přikývla jsem. "Chtěla bych, aby jsi šel do pouště. Vesnice byla dřív o dost větší a její základy sahají do dnešní pouště. Podle záznamů ve svitích, co jsem sledovala bývala na tom území knihovna... chtěla bych, abys to tam prohledal a zjistil, jestli se něco nedochovalo.. chápeš?" změřila jsem si ho pohledem.Dom Hirokan napsal:Vejdu do kanceláře. Hodím na Kazekage jeden ze svých úsměvů.
Shinobi
"To se tam mám prokopat?" ujistil jsem se, jestli to opravu myslí vážně.
Anonymní- Anonymní
"Jistě^^!" usmála jsem se medově. "Nějak to zvládneš, věřím ti! Tady je mapa, vyřiď to co nejrychleji!" přikývla jsem.Dom Hirokan napsal:"To se tam mám prokopat?" ujistil jsem se, jestli to opravu myslí vážně.
Shinobi
Vzal jsem si od ní mapu a kývnul jsem na ni. Třeba se opálim.
"Jak dlouho na to mám?" ještě jsem se otočil.
Anonymní- Anonymní
"Jak dlouho chceš, ale chtěla bych to co nejdřív!" pousmála jsem se. Potom jsem se zvedla, pobrala pár svitků a vydala se do ulice.Dom Hirokan napsal:Vzal jsem si od ní mapu a kývnul jsem na ni. Třeba se opálim.
Shinobi
Potichu jsem zaklepala a čekala na vyzvání, jestli mohu vstoupit dále. Nic se stále neozývalo, tak jsem dveře pomalu otevřela.
Jako vždy zahrabaná v papírech
Pomyslela jsem si a pousmála jsem se. Černovláska za tou haldou papírů nebyla skoro ani vidět, takže jsem jen sotva zahlédla její pronikavě modré oči a přívětivý úsměv, co se jí jako vždy rýsoval na tváři.
"Ehm Pili? Jsem tady, chtěla si mě vidět.." Začala jsem, abych upoutala její pozornost.
Pomyslela jsem si a pousmála jsem se. Černovláska za tou haldou papírů nebyla skoro ani vidět, takže jsem jen sotva zahlédla její pronikavě modré oči a přívětivý úsměv, co se jí jako vždy rýsoval na tváři.
"Ehm Pili? Jsem tady, chtěla si mě vidět.." Začala jsem, abych upoutala její pozornost.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Yoko!" vykřikla jsme a zvedla hlavu, čímž jsme ovšem rozházela hromadu papírů, které se tedy vznášely po místnosti. "Zatracený krámy!" zabručela jsem. "No to je jedno... sedni si prosím!" ukázala jsem na židli a začala něco zběsile hrabat ve zbylích spisech.Yoko Ayme napsal:Potichu jsem zaklepala a čekala na vyzvání, jestli mohu vstoupit dále. Nic se stále neozývalo, tak jsem dveře pomalu otevřela.
Shinobi
"Hai.." Odpověděla jsem a posadila se na volnou židli. Pohled na PiliKKu byl vážně komický.
Neudržela jsem se a musela jsem se začít smát.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Něco k smíchu?!" zavrčela jsem. Potom jsem si povzdychla. "Poslední dobou je to nějaké časté.. no nic... poslední dobou tě hodně sleduji a myslím, že jsi se ohromně zlepšila... byla jsem se optat u anbu a...." vylovila jsme onu listinu. "Nechala jsme tě k nim zapsat.. pokud tedy souhlasíš...?!" usmála jsme se na ni.Yoko Ayme napsal:"Hai.." Odpověděla jsem a posadila se na volnou židli. Pohled na PiliKKu byl vážně komický.
Shinobi
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Povolení tohoto fóra: