Kancelář Kazekage
+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář:Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Vytřeštila jsme oči ještě víc, protože už mi na mysl nešlo nic jiného, než to xDDD. "Ehmmm nooo já..." zamumlala jsem. "Z-zkusím vám pomoct..." kníkla jsem xD.Tami Harashi napsal:"noo mam dva nápady bud my stým pomôžete vy alebo my zavoláte nejakého chlapca"
pousmiala som sa
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
vyzliekla som sa úplne donaha potom som zamkla dvere zatvorila okná utiahla závesy
"ste pripravená?"
"ste pripravená?"
Anonymní- Anonymní
Stála jsem ztuhlá a ohromená a hleděla na ní. "Hádám, že couvnout už se asi nedá..." zabrblala jsem. "Takže tedy...jsem."Tami Harashi napsal:vyzliekla som sa úplne donaha potom som zamkla dvere zatvorila okná utiahla závesy
"ste pripravená?"
Shinobi
"dobre teda"
pristúpila som ku nej bližšie a dal som jej dole najskôr vršok potom podprsnku a začala som jej masýrovat prsia
"lepšie by to bolo s chlapcom do trojky nezavoláte niekoho?"
pristúpila som ku nej bližšie a dal som jej dole najskôr vršok potom podprsnku a začala som jej masýrovat prsia
Anonymní- Anonymní
"Gyaah!" odstrčila jsem jí a rychle se zase oblékla, načež jsem odstoupila co nejdál od ní. "Co si myslíte, že děláte? Vypadám jako nájemná děvka?" vrčela jsem na ní popuzeně. "Myslela jsem, že máte nějaký.. normální problém!"Tami Harashi napsal:"dobre teda"
Shinobi
(Já o sobě taky ne xDDDD vážně jsme čekala něco.. jiného xDDDDDD)Tsunade napsal:(PilliKKo, tohle jsem si o tobě nemyslela! lol o_O)
Shinobi
"Ettoooo..." přitáhla jsem si tričko blíž k tělu. "Ještě něco...?" obezřetně jsme poodstoupila.Tami Harashi napsal:mikla som plecamy obliekla sa a ostala v pracovni
Shinobi
(Chtěla jsem... ale pak by mě ještě zmlátila ona xDDD znám se! xDDD mám štěstí na silnější protivníky xDDD... no ale koukala jsem fakt doost vykuleně! xDDD)Tsunade napsal:(Na mě kdokoliv šáhnout, tak mu rozbiju držku. )
Shinobi
(Heh...Nesmíš se bát, prostě se natáhnu a vybiju jí/ jemu zuby. Ženy musí být tvrdé! Potřebuješ asi Tsunadinu školu )Akasuna no PiliKKa napsal:(Chtěla jsem... ale pak by mě ještě zmlátila ona xDDD znám se! xDDD mám štěstí na silnější protivníky xDDD... no ale koukala jsem fakt doost vykuleně! xDDD)Tsunade napsal:(Na mě kdokoliv šáhnout, tak mu rozbiju držku. )
Anonymní- Anonymní
(xDDDDDDDDDDDD nejspíš! xDDD vezmu si tvá slova k srdci! xDDD a já si myslela, že tady už mě nic nepřekvapí!! xDDDDDDDDD)Tsunade napsal:(Heh...Nesmíš se bát, prostě se natáhnu a vybiju jí/ jemu zuby. Ženy musí být tvrdé! Potřebuješ asi Tsunadinu školu )Akasuna no PiliKKa napsal:(Chtěla jsem... ale pak by mě ještě zmlátila ona xDDD znám se! xDDD mám štěstí na silnější protivníky xDDD... no ale koukala jsem fakt doost vykuleně! xDDD)Tsunade napsal:(Na mě kdokoliv šáhnout, tak mu rozbiju držku. )
Shinobi
(To já si myslela taky. Njn, tak to dopadá, když Muži začnou mít převahu. xDD)Akasuna no PiliKKa napsal:(xDDDDDDDDDDDD nejspíš! xDDD vezmu si tvá slova k srdci! xDDD a já si myslela, že tady už mě nic nepřekvapí!! xDDDDDDDDD)Tsunade napsal:(Heh...Nesmíš se bát, prostě se natáhnu a vybiju jí/ jemu zuby. Ženy musí být tvrdé! Potřebuješ asi Tsunadinu školu )Akasuna no PiliKKa napsal:(Chtěla jsem... ale pak by mě ještě zmlátila ona xDDD znám se! xDDD mám štěstí na silnější protivníky xDDD... no ale koukala jsem fakt doost vykuleně! xDDD)Tsunade napsal:(Na mě kdokoliv šáhnout, tak mu rozbiju držku. )
Anonymní- Anonymní
(Jo no xDDD... založíme nějaký ženský odboj ne?! xDDD.... Tsunadina škola bolesti^^)Tsunade napsal:(To já si myslela taky. Njn, tak to dopadá, když Muži začnou mít převahu. xDD)Akasuna no PiliKKa napsal:(xDDDDDDDDDDDD nejspíš! xDDD vezmu si tvá slova k srdci! xDDD a já si myslela, že tady už mě nic nepřekvapí!! xDDDDDDDDD)Tsunade napsal:(Heh...Nesmíš se bát, prostě se natáhnu a vybiju jí/ jemu zuby. Ženy musí být tvrdé! Potřebuješ asi Tsunadinu školu )Akasuna no PiliKKa napsal:(Chtěla jsem... ale pak by mě ještě zmlátila ona xDDD znám se! xDDD mám štěstí na silnější protivníky xDDD... no ale koukala jsem fakt doost vykuleně! xDDD)Tsunade napsal:(Na mě kdokoliv šáhnout, tak mu rozbiju držku. )
Shinobi
(Už sem něco založila. https://nsgoon.forumczech.com/t277-tsunadin-divi-klub#7411)
Anonymní- Anonymní
(Whaaaaaaaaa úžasné!!! ^^)Tsunade napsal:(Už sem něco založila. https://nsgoon.forumczech.com/t277-tsunadin-divi-klub#7411)
Shinobi
vosiel som dnu
,,dobry sen kazekage sama"
,, sa citim lepsie a plni energie , prisiel som si pre odmenu za minulu misiu a pozaidat o novu"
,, sa citim lepsie a plni energie , prisiel som si pre odmenu za minulu misiu a pozaidat o novu"
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se. "To jsem moc ráda, vážně!!^^!" usmála jsem se. "Tak céčková mise to máme 80 ryo!^^!" podala jsem mu peníze. "Misi mám velice důležitou!... musíš jít do Konohy a do Kiri a dát jim tam můj vzkaz... chtěla jsme poslat sovu, ale zdá se mi to nebezpečné... takže.. tady je dopis a dones ho prosím Hokage a Mizukage." podala jsem mu papír ve kterém stálo:lookkoo napsal:vosiel som dnu
- Spoiler:
- Vážená Hokage/Mizukage,
omlouvám se, že vás obtěžuji, ale na Sunu byl již podruhé veden útok Kabutem. Nevím, jak je možné, že žije ale podle informací, jež mi poskytl Madara Uchiha, který na mě zaútočil, Kabuto nechal oživit všechny Akatsuki a ti zdřejmě budou jediní. Prosím pokud máte nějaké informace o Madarovi, pošlete mi je, jsem si jista, že se vrátí.
S pozdravem a poděkováním Akasuna no PiliKKa,sedmá Kazekage.
Shinobi
,,samozrejme mozete sa na mna spolahnut sprava bude dorucena na 100%"
usmil som sa a odisiel
usmil som sa a odisiel
Anonymní- Anonymní
Zaklepala jsem a poté jsem otevřela dveře. Vešla jsem do kanceláře a zadívala se na černovlásku zahrabanou v papírech. Kancelář vypadala trošku jinak, papíry byly na jiných místech než obvykle, ale tenhle malý detail jsem hned vypustila z hlavy.
"Ahoj PiliKKo" Pozdravila jsem a usmála se. "Jdu si pro misi.." Dodala jsem po chvilce a vyčkávala na Piličinu odpověď.
"Ahoj PiliKKo" Pozdravila jsem a usmála se. "Jdu si pro misi.." Dodala jsem po chvilce a vyčkávala na Piličinu odpověď.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Yoko!" usmála jsem se a prostrkala se skrs papíry, abych na ni viděla. "Mise... mise... aháá!" usmála jsem se vševědoucně. "Potřebuji, aby jsi šla do skleníku, podle tohohle návodu připravila pět ampulek tohoto roztoku a pak ho zanesla do nemocnice! Čekají tam na to, stačí říct, že tě posílám..." usmála jsem se. "Promiń, jinou misi právě nemám a navíc mi přijde, že ty se na ní skvěle hodíš! Stejně se v těhle věcech musíš pilovat!" pousmála jsem se a podala jí papír s přísadami.Yoko Ayme napsal:Zaklepala jsem a poté jsem otevřela dveře. Vešla jsem do kanceláře a zadívala se na černovlásku zahrabanou v papírech. Kancelář vypadala trošku jinak, papíry byly na jiných místech než obvykle, ale tenhle malý detail jsem hned vypustila z hlavy.
Shinobi
"Hai" Odpověděla jsem s úsměvem a vzala si od ní papír. Pak jsem se otočila a odešla z kanceláře.
Shinobi
Zaklepala jsem na dveře a po vyzvání vešla dovnitř.
"Mise úspěšně splněna.." Usmála jsem se a počkala jsem, až si mě PiliKKa všimne.
"Mise úspěšně splněna.." Usmála jsem se a počkala jsem, až si mě PiliKKa všimne.
Shinobi
"Věděla jsem, že to zvládneš!" zvedla jsem nadšeně palec. "Takže... tady máme céčkovou misi za 80 ryo..." vysypala jsem peníze na stůl. "Sedni si a něco mi pověz, jsem nějaká znuděná!" otočila jsem se na židli a hodila nohy nahorů xD.Yoko Ayme napsal:Zaklepala jsem na dveře a po vyzvání vešla dovnitř.
Shinobi
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Povolení tohoto fóra: