+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 7 z 40
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re:
First topic message reminder :
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
Anonymní- Anonymní
Re:
Mávl jsem rukou a led se rozpustil.
"Heh, teď jenom přemýšlím..co tě učit." poškrábal jsem se..na plešce xD
"Heh, teď jenom přemýšlím..co tě učit." poškrábal jsem se..na plešce xD
Anonymní- Anonymní
Re:
Už vim co udělat když jsem v tomhle. udělal jsem Nawanuke no Jutsu
Technika úniku
Jsem zase normálně volnej. a usmál jsem s e.
Technika úniku
Jsem zase normálně volnej. a usmál jsem s e.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No, a co tě teda mám učit..Co by ses chtěl učit? Chtěl by ses učit, moji ultimátní techniku, ovládání vody?" kroužil jsem zápěstím a z jezera se vynořilo množství vody, kterým jsem kroužil.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale není to jednoduché. Plně se to naučíš, pokud dosáhneš na Jounina." řekl jsem trochu přísněji.
Anonymní- Anonymní
Re:
To je mi jedno.Potřebuju něco na ochranu těch co mě mají aspoň trochu rádi.A teď mě nachvíli prosím omluvte jduse projít.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Překvapeně jsem pokrčil rameny a z ledu jsem si pomocí technik, udělal Iglů.
"Konečně doma." řekl jsem a vstoupil dovnitř.
"Konečně doma." řekl jsem a vstoupil dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vlezl jsem si zpátky do svého iglů, rozkřesal si oheň a usnul na zemi ve spacáku.
To byl den, ti mladí, jsou bláznivý a znavení.
To byl den, ti mladí, jsou bláznivý a znavení.
Anonymní- Anonymní
Re:
Příjdu a vidim iglů
Tady bude asi mistr Pakku. Vejdu do vnitř a tam ho vidim spát.
To tu dneska všichni budou spát celý den? usměju se a jdu se projít na ulici když mistr ještě spí.
Tady bude asi mistr Pakku. Vejdu do vnitř a tam ho vidim spát.
To tu dneska všichni budou spát celý den? usměju se a jdu se projít na ulici když mistr ještě spí.
Anonymní- Anonymní
Re:
došel jsem k jezeru netušil jsem že tu bude až taková zima
"Fíha." řeknu a vestu si dám víc k tělu a zastavím se na břehu jezera břehy byli trošku už zamrzlé
"Fíha." řeknu a vestu si dám víc k tělu a zastavím se na břehu jezera břehy byli trošku už zamrzlé
Anonymní- Anonymní
Re:
drak přistál za Kiri a já musela jít pěšky lesem ukryla jsem se za jedním stromem u toho jezera, abych měla velmi dobrou vyhlídku na tu akci kterou jsem toužila vidět, ale taky aby mě nidko jiný nespatřil. Utlumila jsem si chakru a čekala
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
Lehkým, ale nervozním krokem jsme dorazili k jezeru. Sice už nesněžilo, ale zima po té vánici byla řádná. Mě však dělala dobře. Mou pozornost upoutala postava na břehu jezera. Zamračila jsem se a mírně zrychlila krok.
,,Kdo jsi?" zavolala jsem na něj a pár metrů před ním se zastavila.
,,Kdo jsi?" zavolala jsem na něj a pár metrů před ním se zastavila.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jéžiš, jak jste se tu objevila?" dám si ruku za hlavu ale jelikož jsem moc dobře věděl kdo to je zatím jsem nic neřekl jen:
"Jsem Lord Takeru." ušklíbnu se
"Jsem Lord Takeru." ušklíbnu se
Anonymní- Anonymní
Re:
Přetrvával ve mě stále vztek a jeho chování mě vytáčelo. Dokázala jsem se ale ještě celkem uklidnit.
,,Lord? Že jsem o vás ještě neslyšela." ušklíbla jsem se.
,,Lord? Že jsem o vás ještě neslyšela." ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Došel jsem na místo chvíli po Himi a postavil se za ní.
Díval jsem se na toho chlápka a mlčel jsem.
Nebude tu z dobrých důvodů ..
Díval jsem se na toho chlápka a mlčel jsem.
Nebude tu z dobrých důvodů ..
Anonymní- Anonymní
Re:
"No já jsem se jím taky stal teprve nedávno teda jsem se o tom dozvěděl. To víte nejstarší z klanu. Jak se Vám daří Mizukage, co je nového?" otážu se šibalsky přejíc rovnou k věci
Anonymní- Anonymní
Re:
To se začíná dobře vyvíjet poslala jsi ho na smrt, to byl záměr?
Samozřejmě, nenechám ho být lorde, ten titul patří mě. Dívej se jak dostane na frak ušklíbnu se a sleduju co se tam děje a náramně jsem se bavila
Samozřejmě, nenechám ho být lorde, ten titul patří mě. Dívej se jak dostane na frak ušklíbnu se a sleduju co se tam děje a náramně jsem se bavila
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
,,Tak to gratuluji." popřála jsem ironicky. ,,A kterého klanu, smím-li se zeptat?" ušklíbla jsem se znovu.
,,Jinak..Samá práce, nové a nové informace a situace..Ale děkuji za optání." usmála jsem se rádoby mile.
,,Jinak..Samá práce, nové a nové informace a situace..Ale děkuji za optání." usmála jsem se rádoby mile.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No super, a ten týpek za vámi to je váš bodyguard nebo taky nějaký tajný milenec jako má sestra?" pousměju se když se zamyslím kolik jich Reina má
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Myslím, že do toho vám nic není." usmála jsem se. ,,Ale neodpověděl jste mi na otázku." upozornila jsem ho.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Na jakou? Jo jasně já se mám taky dobře, akorát jsem musel jít sem. Já když si vzpomenu jsem musel jít sem pro.....na procházku." zatrhnu se
Anonymní- Anonymní
Re:
,,To je sice milé," pousmála jsem se a pokračovala, ,,Ale já se ptala na váš klan." svraštila jsem obočí. Začíná mi lézt na nervy a vůbec se mi nelíbí!
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 7 z 40
Povolení tohoto fóra: