Pevnost feudálního pána
2 posters
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pevnost feudálního pána
Vyběhl jsem přímo na chodbu, kde byli ti dva. Tak jo začnem. Hodil jsem na každého čtyři kunaie a hned na to poskládal pečetě. ,,Suiton: Mizu rappa."
Naposledy upravil Seito Senju dne Sun 3 Jul - 20:23, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Torune Yamada
Udělal jsem pečetě. Zdi začaly mrznout a měnit se v led.
"Máme tady vetřelce."
Udělal jsem pečetě. Zdi začaly mrznout a měnit se v led.
"Máme tady vetřelce."
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vběhla jsem za ním a zvedla dlaně směrem k nim.
Chakru snad zmrazit nedokáže...
"Chakura no Karasu!" deset vran z chakry, jejich účinek byl stejný jako Juukenu, se rozlétlo směrem k nim.
Chakru snad zmrazit nedokáže...
"Chakura no Karasu!" deset vran z chakry, jejich účinek byl stejný jako Juukenu, se rozlétlo směrem k nim.
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Sun 3 Jul - 20:34, celkově upraveno 2 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Torune Yamada
Skočil jsem na strop, a vyhl se vránám, které narazily do zdi.
vyfoukl jsem ledový závan - zřejmě jsem si dal super žvejky xD- a ve vzduchu se vytvořily spoustu jehlic.
"Je noc..Klan Yamada sílí v noci."
Skočil jsem na strop, a vyhl se vránám, které narazily do zdi.
vyfoukl jsem ledový závan - zřejmě jsem si dal super žvejky xD- a ve vzduchu se vytvořily spoustu jehlic.
"Je noc..Klan Yamada sílí v noci."
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Stoupla jsem si před Seita.
"Shugohakke Rokujuyon Shou!" vykřikla jsem a neproniknutelnou obranou nepropustila ani jednu z jehlic.
"A klan Hyuuga zůstává silný." ušklíbla jsem se a kousek uhnula, aby Seito mohl použít nějaké své Jutsu. Mě docházela chakra.
"Shugohakke Rokujuyon Shou!" vykřikla jsem a neproniknutelnou obranou nepropustila ani jednu z jehlic.
"A klan Hyuuga zůstává silný." ušklíbla jsem se a kousek uhnula, aby Seito mohl použít nějaké své Jutsu. Mě docházela chakra.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Fuu
Zamračil jsem se ještě víc.
"Ale, ale.. no, uvidíme. Jsou mladí, nezkušení.. Neví nic o síle stáří.." Zamumlal jsem a pak spojil ruce k sobě.
"Raigo: Senjusatsu"
(Od 2:20)
Chránil jsem se před veškerými útoky a s chutí je oplácel.
Zamračil jsem se ještě víc.
"Ale, ale.. no, uvidíme. Jsou mladí, nezkušení.. Neví nic o síle stáří.." Zamumlal jsem a pak spojil ruce k sobě.
"Raigo: Senjusatsu"
(Od 2:20)
Chránil jsem se před veškerými útoky a s chutí je oplácel.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Mezitím, co útočili Seito a Shijin jsem si připravila kunaie, na které jsem připevnila výbušné lístky. Musím tu čakru začít trochu šetřit sakra... Kunaie jsem vyházela směrem ke stropu a lístky odpálila přímo nad hlavami nepřátel. S trochou štěstí je "trocha" sutin rozptýlí.
Anonymní- Anonymní
,,Díky Shijin." Připravil jsem se a Samehada se mi začala kroutit na zádech. ,,Tvoje chakra bude pro ní něco jako dnešní večeře." Poskládal jsem pečetě a díky Shunshin no jutsu jsem se objevil kousek před ním. Rychle jsem vytáhl Samehadu a máchl s ní, aby mu mohla vysát alespoň trochu chakry.
Anonymní- Anonymní
Torune Yamada
Proboural jsem ledovou zeď a vyskočil ven. Přidržoval jsem se čakrou na střeše, abych nespadl. Sakra, on..má samehadu. Ta patří Kiri!! Bijuu bez ocasu..
"Uvidíme, jak si poradíš s tímhle!"
Proboural jsem ledovou zeď a vyskočil ven. Přidržoval jsem se čakrou na střeše, abych nespadl. Sakra, on..má samehadu. Ta patří Kiri!! Bijuu bez ocasu..
"Uvidíme, jak si poradíš s tímhle!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vyskočil jsem za ním. Do p*dele. Všiml jsem si těch vlků. Poskládal jsem rychle pečetě. ,,Chidori Eisou." Snažil jsem se je nějak rozsekat.
Anonymní- Anonymní
Fuu
Celý Anděl vlivem mého červeného obličeje a úpěnlivé zlosti z evidentní ignorace mladistvých zčervenal a začal rozdávat červené zuřivé pěsti. Jedna udeřila do Seita a odhodila ho stranou, další se snažila zashnout Shijin.
Celý Anděl vlivem mého červeného obličeje a úpěnlivé zlosti z evidentní ignorace mladistvých zčervenal a začal rozdávat červené zuřivé pěsti. Jedna udeřila do Seita a odhodila ho stranou, další se snažila zashnout Shijin.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ku**a!
Rychle jsem kolem mě a Shijin vytvořila čakrovou síť, abych nás ochránila. V duchu jsem se omlouvala Seitovi. Gome, gome! Příště pomůžu rychleji!
Rychle jsem kolem mě a Shijin vytvořila čakrovou síť, abych nás ochránila. V duchu jsem se omlouvala Seitovi. Gome, gome! Příště pomůžu rychleji!
Anonymní- Anonymní
Torune Yamada
Jsem venku, tady to bude lepší.
Ladně jsem přiskočil na zem a vstoupil do potoku.
"Hyoro no jutsu!"
Jsem venku, tady to bude lepší.
Ladně jsem přiskočil na zem a vstoupil do potoku.
"Hyoro no jutsu!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Oficiálně zastavuji čas xD Seito musel odejít, Naomi, Itachi, Tobiru taky xD a já musím taktéž. Takže, zítra od 12 do 14 hodin jsme tu všichni a pohromadě, připraveni zůčtovat v této "občanské válce" stáří vs mládí xD...Zítra budeme bojovat taky v noci. Protože by jinak přišla ohnivá armáda a rozsekala by vás xD)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Dobrá, takže zítra ať jste tu všichni! Síla stáří exloduje! :D Takže někdo vezměte hůlky a lepidla na protézy (pro jistotu) No nic, takže zítra. A dokončíme to rychle, ohnivou armádu by jste vážně vidět nechtěli )
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Zvykla jsem si na kecy o síle mládí, ale síla stáří je moc i na mě xD No okej, ohnivou armádu by Mikomi opravdu nerada, takže odteď jsem plně k dispozici, snad až do pátku, někdo další je tu se mnou?)
Anonymní- Anonymní
(Já ano, už od rána plně k dispozici celý dnešní den a večer. )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(já taky xD) vytáhla jsme si z kapsičky plechovku s energy drinkem a celou skoro na jeden nádech ji vypila pak jsem se napila trochu saké abych doplnila trochu chakry z další kapsičky jsem si vytáhla speciální chakra pilule a šla na pomoc
Anonymní- Anonymní
(No, nevím jestli můžu pokračovat, věrný druh Torune určitě někde chrápe, má na to věk, nebo si šel nakoupit novou zásobu airwejsek xD, ale jeden útok sem pro jistotu hodím, než dorazí)
Fuu
Předtím, než jsem znovu spojil ruce k sobě jsem si uhladil své tři vlasy na hlavě, na které jsem byl velice pyšný a které se vlivem ďáblova hněvu nedůstojně postavili. Poté jsem konečně znovu spojil ruce k sobě.
Pak jsem svůj pohled zaměřil na ty dvě dívky.
Hyuuga? S těmi jsem naposledy bojoval.. hmm..hodně dávno, je čas vyzkoušet tu novou pátěř a toho chlapce nechám na Torunovi.
"Raigo: Senjusatsu!"
Na Shijin s Mikomi se řítilo tisíc červených pěstí..
Měl bych si vážně pořídit krém na boty a leštěnku, má pleška už není to, co bývala. Omlouvám se Anděle, dělám ti ostudu.
Fuu
Předtím, než jsem znovu spojil ruce k sobě jsem si uhladil své tři vlasy na hlavě, na které jsem byl velice pyšný a které se vlivem ďáblova hněvu nedůstojně postavili. Poté jsem konečně znovu spojil ruce k sobě.
Pak jsem svůj pohled zaměřil na ty dvě dívky.
Hyuuga? S těmi jsem naposledy bojoval.. hmm..hodně dávno, je čas vyzkoušet tu novou pátěř a toho chlapce nechám na Torunovi.
"Raigo: Senjusatsu!"
Na Shijin s Mikomi se řítilo tisíc červených pěstí..
Měl bych si vážně pořídit krém na boty a leštěnku, má pleška už není to, co bývala. Omlouvám se Anděle, dělám ti ostudu.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Zkoncentrovala jsem více čakry a rozprostřela ji do sítě, ve které jsem byla já a Shijin. Čím více útoků síť odrazila, tím více čakry mi ubývalo. Jen co na nás přestaly dorážet útoky, zrušila jsem síť z čakry, abychom mohly se Shijin také zaútočit. Byla jsem ve střehu a čekala odkud přijde další rána.
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem na znamení díků a sbírala zbytky chakry.
Všimla jsem si energické Naomi....
Ona se snad nikdy doopravdy neunaví.
...A na tváři se mi objevil mírný úsměv.
Tak abysme to skončili.
Zaujala jsem bojovou pozici našeho klanu a čekala.
Všimla jsem si energické Naomi....
Ona se snad nikdy doopravdy neunaví.
...A na tváři se mi objevil mírný úsměv.
Tak abysme to skončili.
Zaujala jsem bojovou pozici našeho klanu a čekala.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Torune Yamada
(Torune tu celou doby byl, žvýkal airwavesky, aby měl ledově svěží dech, ale neměl tady toho chlapce s žraločí kůži xD)
(Torune tu celou doby byl, žvýkal airwavesky, aby měl ledově svěží dech, ale neměl tady toho chlapce s žraločí kůži xD)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Fuu
Všiml jsem si Toruneho a blýskl po něm oslnivým úsměvem, div si nevykloubil čelist, který jasně naznačoval ať si hejbne a zaměstná Naomi.
Zrušil jsem techniku.
Měl bych se šetřit, že já nedal na slevu a nepořídil si tu novou kyčel, 2 v 1 a ještě bych dostal hůlku. Což mi připomíná, že bych měl zkouknout Harryho Poterra, kterýho si doma schovává Torune, že já mu ho půjčoval, teď mi zbývá akorát tak Titanik.
Zavrtěl jsem hlavou, abych tyhle myšlenky zahnal a poskládal jsem pečetě.
"Doton: Doryūsō" Věděl jsem, že se Mikomi bodci musí nějak vyhnout, a tak jsem znovu přiložil ruce k sobě a vyslal na ní několik ďáblových pěstí, které mířili i na Shijin.
Všiml jsem si Toruneho a blýskl po něm oslnivým úsměvem, div si nevykloubil čelist, který jasně naznačoval ať si hejbne a zaměstná Naomi.
Zrušil jsem techniku.
Měl bych se šetřit, že já nedal na slevu a nepořídil si tu novou kyčel, 2 v 1 a ještě bych dostal hůlku. Což mi připomíná, že bych měl zkouknout Harryho Poterra, kterýho si doma schovává Torune, že já mu ho půjčoval, teď mi zbývá akorát tak Titanik.
Zavrtěl jsem hlavou, abych tyhle myšlenky zahnal a poskládal jsem pečetě.
"Doton: Doryūsō" Věděl jsem, že se Mikomi bodci musí nějak vyhnout, a tak jsem znovu přiložil ruce k sobě a vyslal na ní několik ďáblových pěstí, které mířili i na Shijin.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Tss... Tenhle styl boje se mi ani trochu nelíbí...
Zatímco jsem se vyhýbala útokům vytvořila se mi v dlani malá chakrová vrána, která prokličkovala mezi pěstmi a zničila bodec u Mikomi.
Odskočila jsem, udělala pečetě, probleskla se trochu blíž a zkusila vítr.
Kdo ví, na tamtu to zabralo...
"Fuuton: Atsugai!" vykřikla jsem a sledovala účinek.
Zatímco jsem se vyhýbala útokům vytvořila se mi v dlani malá chakrová vrána, která prokličkovala mezi pěstmi a zničila bodec u Mikomi.
Odskočila jsem, udělala pečetě, probleskla se trochu blíž a zkusila vítr.
Kdo ví, na tamtu to zabralo...
"Fuuton: Atsugai!" vykřikla jsem a sledovala účinek.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Několika útokům jsem se vyhla, nicméně jsem koupila pěknou ránu do ramene. Už toho mám ale fakt dost. Není čas si tu stěžovat na únavu. Čím dřív to budu mít z krku, tím líp. Abych předešla dalším zásahům a zároveň trochu prověřila toho dědka, poslala jsem na něj Prázdnou dlaň.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Povolení tohoto fóra: