Jezero
+4
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 5 z 11
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Jezero
Prišiel som k jazeru a sadol si na breh kde som si dal dole tričko a nechal len plavky ako kratase.
Otočil som sa na chrbát a trošku som driemal ale vedel som čo sa okolo mna deje.
Otočil som sa na chrbát a trošku som driemal ale vedel som čo sa okolo mna deje.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Bola som od Nawakiho asi 60metrov a tam som si vyskočila na strom a trénovala som si svoj element Fuuton vďaka lístokov zo stromu.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Cítil som že okolo mna lietajú lístky a pekne ma to chladilo.
Shinobi
Zdvihol sa vietor a já som toho využila vo svoj prospech.Postavila som sa na vetvu stromu a nechala som nech sa ešte viac rozpúta vietor.
Shinobi
Obzrel som sa vedla seba a ospalým hlasom som povedal.
"Kushina prestan bude mi zima"
"Kushina prestan bude mi zima"
Shinobi
Počúvala som zvuk vetra a nakoniec som pozrela na Nawakiho a odišla som ešte 60metrov takže som bola od neho dosť ďaleko.Baka...pomyslela som si
Shinobi
Otočil som sa na na chrbát a pozeral sa na oblohu.
ZAvrel som oči a odpočíval.
ZAvrel som oči a odpočíval.
Shinobi
Prestala som koncentrovať svoj element a vietor ustál.Rozhodla som sa že sa trocha prejdem a tak som napísala vzkaz.
(presun moja izba)
- Spoiler:
- Nawaki maj sa zatiaľ ešte sa potkáme......Kushina.U
(presun moja izba)
Naposledy upravil Kushina Uzumaki dne Tue 28 Jun - 18:36, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Prečítal som si vzkaz a postavil som sa obliekol a šiel do sídla KANA
(presun)
(presun)
Shinobi
Prišiel som k jazeru lahol si pod strom a odpočíval.
Shinobi
Prišiel som k jazeru a postavil sa na vodu dal pred seba katanu a začali z nej akoby blesky šlahat a vyšiel odtial drak.
Shinobi
(presun)
Shinobi
Přišli jsme tajnou cestou nad jezero a já jsem se otočil na mé nasledovníky a tišším hlasem jsem řekl... "Utáboříme se tady nahoře... hldka by měla chodit na druhé straně jezera ,takže by jsme neměli zapalovat oheň... naštěstí je to jedno z posvátných míst lidu měsíce,takže byse tu nemělo moc hldkovat..."
Pak jsem se odmlčel a šel jsem prohledat okolí
Pak jsem se odmlčel a šel jsem prohledat okolí
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem zvedla hlavu a nasála. Yuniiku kousek odběhla a já si byla jistá, že tentokrát za ní jde i Rongu. Jsou věci, kterého musí naučit ona. Když jsem neucítila ničí přítomnost a věděla, že Yuniiku by mě v nebezpečí probudila, opřela jsem se o široký kmen jakéhosi stromu a popřála jim sladké sny.
Ráno mne probudily sluneční paprsky.
Ani jsem si nevšimla, kdy se vrátila Yuniiku a kdy mi položila hlavu na klín.
Teď už se na mne dívala svýma nádhernýma očima a líně zívla.
Pousmála jsem se a šla se projít okolo jezera. Dávala jsem dobrý pozor, abych nebyla vidět a bylo mi to líto. Tady se mi totiž líbilo.
Ráno mne probudily sluneční paprsky.
Ani jsem si nevšimla, kdy se vrátila Yuniiku a kdy mi položila hlavu na klín.
Teď už se na mne dívala svýma nádhernýma očima a líně zívla.
Pousmála jsem se a šla se projít okolo jezera. Dávala jsem dobrý pozor, abych nebyla vidět a bylo mi to líto. Tady se mi totiž líbilo.
Anonymní- Anonymní
Zobudil som sa , ale otvoril som oci az po par minutach lebo sa mi hned nechcelo a citil som ze sa nic nedeje vstal som teda a porozhliadol som sa okolo seba ,ked som videl kde je Ashi-sensei tak som sa vydal zanou Rongu siel hned zamnou
"Dobre raano "
zvolal som nanu ked som bol blizsie
"Dobre raano "
zvolal som nanu ked som bol blizsie
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Nemusela jsem se ani otáčet.
"Dobré a krásné." pousmála jsem se.
Alespoň prozatím...
"Nějak nebyl čas zeptat se, jak to dopadlo s Ronguovým tréninkem Fuutonu." nadhodila jsem a dál zpytovala vodní hladinu.
"Dobré a krásné." pousmála jsem se.
Alespoň prozatím...
"Nějak nebyl čas zeptat se, jak to dopadlo s Ronguovým tréninkem Fuutonu." nadhodila jsem a dál zpytovala vodní hladinu.
Anonymní- Anonymní
"Velmi ,dobre a asi uz chapem ako ste to myslela s tym ze mal by byt Rongu silny ako ja zacal som ho ucit aj tie techniky co viem takze okrem ohna sme tak narovnak ale zato on ma ten fuuton , no a vy ako ste sa mala ? Dlho vas v tedy nebolo "
Shinobi
"Chvíli jsem odpočívala, pak se věnovala výcviku psů, které můžu přivolávat. To je ostatně další technika, kterou tě chci naučit a také tě s nimi musím seznámit." pousmála jsem se.
"Mimo jiné jsem si chtěla prohlédnout nového Hokageho a stavila se za ním pro misi. " Ušklíbla jsem se. "Na Yuniiku, pravda, zrovna velký dojem neudělal, ale jeho síla je impozantní."
"Mimo jiné jsem si chtěla prohlédnout nového Hokageho a stavila se za ním pro misi. " Ušklíbla jsem se. "Na Yuniiku, pravda, zrovna velký dojem neudělal, ale jeho síla je impozantní."
Anonymní- Anonymní
"Tak ani mne sa ako nepozdaval, silny moze byt ale takto si neziska doveru ludi "
potom som dodal
"Takze teda dalsie co budem sa teda ucit je privolavanie psou ako toho velkeho cierneho a tak ?"
potom som dodal
"Takze teda dalsie co budem sa teda ucit je privolavanie psou ako toho velkeho cierneho a tak ?"
Shinobi
"Ano." pousmála jsem se a dodala.
"Jen doufám, že sis nemyslel, že máme k dispozici jen naše společníky. To už by tu klan Inuzuka nebyl. Dřív to bylo třeba třicet psů, dnes jen pět, ale až se vrátíme, přivolám jednu rozkošnou fenku, která brzy jejich počet rozšíří. K tomu tě budu muset naučit lékařské techniky. Inuzuka znamená nejen průzkumník, ale i veterinář."
"Jen doufám, že sis nemyslel, že máme k dispozici jen naše společníky. To už by tu klan Inuzuka nebyl. Dřív to bylo třeba třicet psů, dnes jen pět, ale až se vrátíme, přivolám jednu rozkošnou fenku, která brzy jejich počet rozšíří. K tomu tě budu muset naučit lékařské techniky. Inuzuka znamená nejen průzkumník, ale i veterinář."
Anonymní- Anonymní
"Noo ale neviem ci to zvladnem rad sa ucim lenze mi to ale trochu trva "
Shinobi
"Neboj, nehodlám tě hned nechat všechno dělat, budeš zatím jen přihlížet." zamyslela jsem se.
"Krev ti nevadí, že ne? Minule byla situace s Naito dost na hraně. "
Naito jsem myslela březí fenku, o které jsem předtím mluvila.
"Krev ti nevadí, že ne? Minule byla situace s Naito dost na hraně. "
Naito jsem myslela březí fenku, o které jsem předtím mluvila.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 5 z 11
Povolení tohoto fóra: