Zasedací místnost
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Zasedací místnost
First topic message reminder :
Místnost pouze pro zasedání rady a jiné důležité schůze
Místnost pouze pro zasedání rady a jiné důležité schůze
Anonymní- Anonymní
Re: Zasedací místnost
Vnouče? Můj táta? Kriste pane, ještě on ze mě bude dělat stroj na děti... V tomhle mě mladší sestřička trumfne, ale jestli ten potomek bude pocta nebo ostuda, to si netroufám hádat. Pousmála jsem se a nedala navenek znát, co si o tom myslím.
"Hezky řečeno, přesto doufám, že jisté věci z toho proslovu se nenaplní tak brzy."
"Hezky řečeno, přesto doufám, že jisté věci z toho proslovu se nenaplní tak brzy."
Anonymní- Anonymní
"Taky doufám." pousmál jsem se a vstal.
"Bude to okey, teď už ale půjdeme."
"Bude to okey, teď už ale půjdeme."
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem hlavou a vyšla ze dveří. Mám z toho všeho divný pocit. Kéž bych mohla dělat něco jiného než jen nečinně přihlížet, poslouchat a mlčet.
Přesun.
Přesun.
Anonymní- Anonymní
Tak, tak to dopadlo. Vzal jsem Samehadu ze stolu a připnul si ji na záda. Budeš mi chybět, ale což. Stejně jednou všichni umřeme. Pousmál jsem se a pomalu vycházel z místnosti. Stačí to prostě jen vypnout. S touto myšlenkou jsem odešel pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Jako první jsem přišel do zasedačky. Otevřel jsem dveře a sedl si na své místo, v čele stolu.
Na stůl jsem položil Kusanagi, svitek s Mokutonem a jeho závěť.
Na stůl jsem položil Kusanagi, svitek s Mokutonem a jeho závěť.
Anonymní- Anonymní
Seskočila jsem ze hřbetu orla a odvolala jej. Pospíchala jsem. Jdu pozdě. Ale chtěla jsem vidět co nejvíce ze souboje svého studenta. A musela jsem své emoce dostat pod kontrolu... Netrvalo dlouho a vzala jsem za kliku zasedací místnosti.
"Dobrý večer, Hokage-sama." pravila jsem a raději se dívala kamsi do zdi. Všechno je jinak... svět zešílel... Nemůžu nic dělat...
"Dobrý večer, Hokage-sama." pravila jsem a raději se dívala kamsi do zdi. Všechno je jinak... svět zešílel... Nemůžu nic dělat...
Anonymní- Anonymní
S Ryuujim jsme došli do zasedací místnosti.
Na pozdrav jsem jen kývla. Do očí se mi pomalu vracel jistý smutek. Nedávala jsem ho na sobě jinak znát.
Proč?
Na pozdrav jsem jen kývla. Do očí se mi pomalu vracel jistý smutek. Nedávala jsem ho na sobě jinak znát.
Proč?
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Přišel jsem ke dveřím a pomalu je otevřel. Vešel jsem do místnosti, na přítomné jsem jen kývl hlavou na pozdrav a sedl si na svoje místo.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý večer Mikomi, co zkoušky?" zeptal jsem se jí takovým všedním tónem, jako bychom si povídali o počasí.
Anonymní- Anonymní
"že já se dozvím vše až jako poslední" na tváři jsem měla naštvaný výraz
Anonymní- Anonymní
Ja som celú dobu stál blízko Shijin a pozeral som po okolí .
Hlavne po tých čo tu boli .
Hlavne po tých čo tu boli .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
"Zatím se odehrává teprve první boj. Můj student Katashi a nějaký cvok s prokletou pečetí." procedila jsem skrz zuby a v očích bych měla plamínky, pokud by nebyly bílé...
Anonymní- Anonymní
"Prokleté pečetě..Ta tvoje už bude v klidu..Takže, rozhodl jsem se vám říct, částečnou pravdu o tom, co se stalo Nanadaimemu Hokagemu." Vstal jsem a všechny si je pečlivě prohlédl.
"Včera večer, zahynul společně se Sasukem Sarutobi. Ale, zahynul i náš nepřítel..Orochimaru."
"Včera večer, zahynul společně se Sasukem Sarutobi. Ale, zahynul i náš nepřítel..Orochimaru."
Anonymní- Anonymní
Posadila jsem se na své místo vedle Ryuujiho a pozorně poslouchala.
Při zmínce Orochimarova jména mi blesklo v očích, ale nic jsem neříkala. Tušila jsem, že co je potřeba, to se dozvíme.
Při zmínce Orochimarova jména mi blesklo v očích, ale nic jsem neříkala. Tušila jsem, že co je potřeba, to se dozvíme.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Takže..před dvěma lety, těsně po válce, Assasina Senju pohltil Orochimaru. Dostal se do jeho tkáně. Přes veškerou péči, kterou jsme poskytli, jsme oddálili Orochimarovo znovuzrození o téměř dva roky. Po dvou letech, se to stalo. Skrýval to před všemi jistou technikou. Sasuke Sarutobi, nic nevěděl...včera jsme jej našli a bojovali spolu. Sasuke použil pečeť Boha Smrti."
Anonymní- Anonymní
,,Aspoň už to ví skoro všichni a nemusíme nic skrývat." Oči se mi trochu zaleskly, ale mluvil jsem dále. ,,A kdy bude pohřeb?"
Anonymní- Anonymní
Zalapala jsem po dechu.
Takže ten člověk... Co byl na Chuuninských zkouškách?
Stiskla jsem pěsti, ale zůstala nehnutě sedět. Nebylo na mě poznat, co si myslím.
Člověka, kterého jsem obdivovala.... Jsem naposledy viděla v podobě zrůdy... Svět shinobi je krutý...
Takže ten člověk... Co byl na Chuuninských zkouškách?
Stiskla jsem pěsti, ale zůstala nehnutě sedět. Nebylo na mě poznat, co si myslím.
Člověka, kterého jsem obdivovala.... Jsem naposledy viděla v podobě zrůdy... Svět shinobi je krutý...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Musíme to udělat do tří dnů..Seito, tohle je tvoje." poslal jsem mu po stole svitek s Mokutonem.
Anonymní- Anonymní
Počúval som to všetko pozorne .
Nevedel som skoro ani čo si myslieť vlastne aj vedel .
Aj tak sa mi to všetko zdalo také kruté .
Nevedel som skoro ani čo si myslieť vlastne aj vedel .
Aj tak sa mi to všetko zdalo také kruté .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Jen jsem sklopila hlavu a pozorovala desku stolu. Zdá se to všechno tak dávno a přitom ty vzpomínky jsou pořád živé...
Anonymní- Anonymní
Chytil jsem svitek s Mokutonem. ,,Nemělo by to spíše připadnout Tobirovi?"
Anonymní- Anonymní
"Jste dva potencionální dědicové, tobě připadne Mokuton, jemu Kusanagi. Stačí ten svitek otevřít a schopnost se překopíruje na tebe.."
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost rady Ohně
» Treningová místnost.
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost rady Ohně
» Treningová místnost.
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: