Sasoriho kancelář
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sasoriho kancelář
"Zetsu by asi nebyl moc nadšený, kdyby viděl, co s tím květináčem děláš." odvětil jsem a přešel k oknu.
Zvláštní chlapík... I když, už dlouho jsem si neužil, mohl bych toho využít. A velice snadno.
Zvláštní chlapík... I když, už dlouho jsem si neužil, mohl bych toho využít. A velice snadno.
Anonymní- Anonymní
Převalil jsem se na břicho a opřel se o lokty. Nohy jsem překřížil a ledabyle s nima kinklal ve vzduchu. Byla to docela pohodlná pozice pro klepání popela do té... kytičky.
"Zetsu... Zetsu... není to takovej ten kaktus co vypadá jako přelakovanej?" ušklíbl jsem se a kritickým pohledem si přeměřoval tu umolousanou květinku.
"Snad si tyhle dva jednou nepopletu." pokrčil jsem rameny a pohodil vlasama.
"Zetsu... Zetsu... není to takovej ten kaktus co vypadá jako přelakovanej?" ušklíbl jsem se a kritickým pohledem si přeměřoval tu umolousanou květinku.
"Snad si tyhle dva jednou nepopletu." pokrčil jsem rameny a pohodil vlasama.
Anonymní- Anonymní
"Jo je to on, ve skutečnosti je to experiment z DNA Prvního Hokage, ale to je jedno..Pořád mě nenapadá, jak ho zabít." zakroutil jsem hlavou a přemýšlel.
On se dokáže dát vždycky dohromady, když nemá pevné tělo. Zatracený Tobi.
On se dokáže dát vždycky dohromady, když nemá pevné tělo. Zatracený Tobi.
Anonymní- Anonymní
Hmmm... nebezpečnej vrahounek... Já to na něm tak žeru...
"Co ho prostě spálit, popel zalít roztaveným železem, zabetonovat a zakopat uprostřed pouště?" lehkomyslně jsem pokrčil rameny, protože mě nenapadala jiná možnost, kterou by nežádoucí rostliny nepřežily a znovu nevyrostly.
"A nebo postřik proti plevelu." na tváři se mi objevil evil úsměv.
"Co ho prostě spálit, popel zalít roztaveným železem, zabetonovat a zakopat uprostřed pouště?" lehkomyslně jsem pokrčil rameny, protože mě nenapadala jiná možnost, kterou by nežádoucí rostliny nepřežily a znovu nevyrostly.
"A nebo postřik proti plevelu." na tváři se mi objevil evil úsměv.
Anonymní- Anonymní
To je zajímavý nápad. Otočil jsem se na něj. Viděl jsem jenom jeho zadní část těla. x-D
Hmmmmmm, jednoho dne bude litovat, že mě potkal.
úchylně jsem se usmál a šel ke své židli.
"Dovolíš?"
Hmmmmmm, jednoho dne bude litovat, že mě potkal.
úchylně jsem se usmál a šel ke své židli.
"Dovolíš?"
Anonymní- Anonymní
Přetočil jsem se tak, abych viděl Sasorimu do očí. Vševědoucně jsem se usmál, neboť mi bylo podle jeho výrazu jasné, že mi kouká na můj sexy zadek. Nebylo těžké domyslet si nač myslí. No, ne že bych nemyslel na to samé.
"Ano, prosím pane řediteli." usmál jsem se a šoupnul stranou, aby se mohl posadit.
"Ano, prosím pane řediteli." usmál jsem se a šoupnul stranou, aby se mohl posadit.
Anonymní- Anonymní
na tole mu vyrostl krystal, který v sobě měl vzkaz krystal vzkaz propustí až když se ho Sasori dotkne rukou
- Spoiler:
Zdravím Sasori,
naléhavost situace mě donutila k okamžitému svolání Aliance. Navrhuji termín 11.7. čím dřív tím líp jde o každou sekundu. POtvrďte mi prosím Vaši návštěvu, sejdeme se v Diamantových skalách.
Leader Akatsuki Reina Kana
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Tázavě jsem se díval na ten krystal, jak si tu jen tak z ničehož nic vyrostl.
"Hmmm, to mi něco připomíná." pravil jsem a dál na něj velice tupě hleděl.
"Hmmm, to mi něco připomíná." pravil jsem a dál na něj velice tupě hleděl.
Anonymní- Anonymní
Na okono Sasoriho pracovne sa posadil vták z Iwy.
- Pre Sasoriho-dono:
- Dobrý deň, Sasori-dono.
Asi ste už počuli o nastávajúcej vojne medzi Akatsuki a Alianciou na čele s Konohou. Rád by som vedel, na ktorú stranu sa pridáte. Potreboval by som prebrať aj iné veci, takže by som vás rád privítal v Iwe. Očakávam vás zajtra, v ktorúkoľvek hodinu.
Midotsuchi (Tsuchikage)
Anonymní- Anonymní
Na okno Sasoriho pracovne sa posadil poštový vták z Konohy.
- Pre Sasoriho:
- Dobrý večer, Sasori-dono.
V prvom rade sa chcem ospravedlniť, že sme dedinu opustili v deň stretnutia. Bolo to neodkladné. Rád by som som sa stretol v náhradný termín, napríklad zajtra. Stretnutie sa bude konať zasa v Iwe, ale teraz je dedina prázdna, takže sa nemusíte báť zrady.
Midotsuchi (Tsuchikage)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do pracovne.
"Sasori...posiela ma Reina."
"Sasori...posiela ma Reina."
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
V rychlosti jsem si přečetl všechny vzkazy a pohlédl na Uchihu.
"Hm? Nemám moc času, o co jde?"
"Hm? Nemám moc času, o co jde?"
Anonymní- Anonymní
"Dnes o 18:00 sa dostavte zo svojim doprovodom do Tsukigakure bude tam zraz našho spojenectva REina_sama chce niečo prejednat."
Shinobi
"Dobře, teď jdu zlikvidovat Tsuchikageho, mám s ním schůzku v Iwagakure. Tak v 18, hodin." přikývl jsem, zbalil si věci a odešel.
"Kureto, jdeš se mnou."
"Kureto, jdeš se mnou."
Anonymní- Anonymní
"Rozumiem..."
USmial som sa--
"Ale mám taký pocit že Tsuchikage je v KOnohe pretože som tam včera videl jeho ninjov a boli tam ninjovi a zo suny z Kiri a aj z IWa a teraz som bol v SUne a tam boli iba straže dedina bola osamotená."
USmial som sa--
"Ale mám taký pocit že Tsuchikage je v KOnohe pretože som tam včera videl jeho ninjov a boli tam ninjovi a zo suny z Kiri a aj z IWa a teraz som bol v SUne a tam boli iba straže dedina bola osamotená."
Shinobi
"Ano, vím, mám od něj zprávu. Neměj péči, já jsem Sasori z červených písků!" společně s Kuretou jsme odešli.
Anonymní- Anonymní
Klon zmizol.
Shinobi
do vesnice přiletěla Leiko a přímo k Sasorimu jen se otřepala na stůl mu položil avzkaz a pak zase letěla
- oznámení:
Vážení drazí spolu vůdcové,
při mé návštěvě hlavního velitelství jsem zjistila, že stůl pokrývá hustá vrstva prachu, v celém velitelství není živé duše a po dlouhou dobu se ani jeden z vás neobtěžoval starat se o chod budoucnosti. Takže pokud ještě stále máte svou čest dostavte se bez doprovodu do velitelství našich organizací s pořádným návrhem do budoucnosti...je načase vzít věco na do našich rukou!!!
podepsána Otokage
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Otokage, samé s*ačky. Asi bych ji měl zabít, už mě začíná nudit. Mé loutky už jsem dlouho nevytáhl, potřebuji další kage. přečetl jsem si list reiny a zmačkal ho.
Kámen Země, mi dává moc čakry, ale taky bych mohl mít novou loutku. Kdopak mi to chybí? Tsuchikage?
Kámen Země, mi dává moc čakry, ale taky bych mohl mít novou loutku. Kdopak mi to chybí? Tsuchikage?
Anonymní- Anonymní
"Aaaaaaaa půůjdem spolu do sklípkuuuuu.... s...sedneme si.... v ko...kouutkuu kde..." pravil jsem a kecnul na zadek. Kdo by čekal, že jsem v ruce držel láhev svého oblíbeného rumu, spletl by se. Toto byl možná původně rum, ale byl mnou vylepšený jakýmisi neidentifikovatelnými patoky zelenofialové barvy. Účinky tohoto lektvaru jsem znal jen já. Jiné by to pravděpodobně zabilo.
".... je stííííííííííííííííín!!!!" dokončil jsem myšlenku, zachechtal se a svezl se k zemi. Byl bych padl na záda, kdyby má hlava nenarazila do dveří šéfíkovy kanceláře, což jsem už moc nevnímal.
".... je stííííííííííííííííín!!!!" dokončil jsem myšlenku, zachechtal se a svezl se k zemi. Byl bych padl na záda, kdyby má hlava nenarazila do dveří šéfíkovy kanceláře, což jsem už moc nevnímal.
Anonymní- Anonymní
"Hej, kdo mě to ruší?!"zvedl jsem pravou ruku, přilepil čakra vlákna na dveře a otevřel je.
"Kureto?! Co sis to zase píchl?! V takovém stavu chceš se mnou ovládnout svět?"
"Kureto?! Co sis to zase píchl?! V takovém stavu chceš se mnou ovládnout svět?"
Anonymní- Anonymní
Ztratil jsem svou jedinou oporu a tak jsem se skutálel Sasorimu přímo do kanclu, hlavou napřed. Další tupá rána do mé lebky mě probudila. Zaklonil jsem hlavu a viděl ho sedět za stolem. Vzhůru nohama. Pochopitelně.
"Proč jste si přidělal stůl na strop?" podezíravě jsem přimhouřil pravé oko. Pak mě napadlo překulit se na břicho.
"Já si nic nepíchl! Přísahám! Ale viděl jste tu růžovou opici dole v hale?"
"Proč jste si přidělal stůl na strop?" podezíravě jsem přimhouřil pravé oko. Pak mě napadlo překulit se na břicho.
"Já si nic nepíchl! Přísahám! Ale viděl jste tu růžovou opici dole v hale?"
Anonymní- Anonymní
"Zlobíš mě, Kureto. Jsem snad pinocchio, kterého bys mohl obelhávat?" opřel jsem se o židli a přísně se podíval na svého ...
"Růžovou opici?! Proboha, to byla měsíc prošlá dávka?"
"Růžovou opici?! Proboha, to byla měsíc prošlá dávka?"
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se jak měsíček na hnoji. Vyškrábal jsem se na nohy a zase šel jako normální člověk. Zbylý obsah z láhve jsem nalil do jedné z květin v Sasoriho kanceláři. Okamžitě zvadla a osypala se nějakými růžovými fleky.
"Jsem naprosto střízlivý." usmál jsem se a myslel to vážně.
"Cesta nás vynálezců a objevitelů je leckdy trnitá. A musíme přinést mnohé oběti, nicméně nic z toho nebylo nadarmo. Objevil jsem spoustu skvělých jedů, ale i léků. Jsem imunní vůči všem chemickým sr**kám, co jich jen na světě je. Když chci, můžu být okamžitě zase normální jak vidíte, jen je otázka, jestli o to stojím. Některé halucinace jsou opravdu skvělé..." trochu jsem se zasnil.
"Jsem naprosto střízlivý." usmál jsem se a myslel to vážně.
"Cesta nás vynálezců a objevitelů je leckdy trnitá. A musíme přinést mnohé oběti, nicméně nic z toho nebylo nadarmo. Objevil jsem spoustu skvělých jedů, ale i léků. Jsem imunní vůči všem chemickým sr**kám, co jich jen na světě je. Když chci, můžu být okamžitě zase normální jak vidíte, jen je otázka, jestli o to stojím. Některé halucinace jsou opravdu skvělé..." trochu jsem se zasnil.
Anonymní- Anonymní
"Moje květina.." zatvářil jsem se dost šokovaně. No, ale zaujal mě jeho pokroky.
"Dost slušné, když jsem tě našel, byl jsi malé, neschopné děcko. Teď jsi skoro sexy travič. Když už jsi tady, mám pro tebe misi. Mohl bys unést Tsukikage, vyzkoušet na ni pár svých super virů a pak z ní společně uděláme loutku."
"Dost slušné, když jsem tě našel, byl jsi malé, neschopné děcko. Teď jsi skoro sexy travič. Když už jsi tady, mám pro tebe misi. Mohl bys unést Tsukikage, vyzkoušet na ni pár svých super virů a pak z ní společně uděláme loutku."
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 5 z 6
Povolení tohoto fóra: