Shimo no Kuni
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Shimo no Kuni
First topic message reminder :
Mrazivé pustiny..
Mrazivé pustiny..
bijuu- Počet príspevkov : 183
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re: Shimo no Kuni
Zmizel. Rozplynul se. A pak se zhmoutnil těsně před jeho obličejem. "Vážně?! Pověz mi... máš strach!" zasyčel.
Anonymní- Anonymní
"Ja strach nemám. Veď som predsa nesmrteľný, tak z čoho mám mať strach?. Viem že ho získam, a dodržím to za každú cenu." odvetil som na jeho otázku.
Anonymní- Anonymní
Začal se šíleně smát. "Jsi jí docela podobný!! Snad budeš víc aktivní než bývala ona!! Budeme vraždit a ničit, ovládneme svět!!" mosně rozpřáhl ruce, až se zvedla vlna větru. Natáhl k němu větrnou ruku. "Souhlasíš?!"
Anonymní- Anonymní
"To som aj mal v pláne" povedal som a zasmial som sa. Podal som mu ruku a stisol som mu ju pevne.
Anonymní- Anonymní
Zasmál jsem se a zmizel v kameni, který se vznesl a pověsil se mu na krk.
Anonymní- Anonymní
Cítil som ako mnou prechádza ohromná sila. Padol som na kolená ale nejak sa mi darilo to vydržať.
Anonymní- Anonymní
"Čo sa tu váľaš. Poďme musíme zničiť svet"
"Čo to? No super. Len toto my chýbalo. A ja som dúfal že sa ťa zbavím. Tak dobre ale najprv sa budem musieť naučiť ťa ovládať." Vstal som a odišiel som. (presun)
"Čo to? No super. Len toto my chýbalo. A ja som dúfal že sa ťa zbavím. Tak dobre ale najprv sa budem musieť naučiť ťa ovládať." Vstal som a odišiel som. (presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: