Velitelství ANBU Sora no Kuni
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Sora no kuni
Strana 1 z 1
Velitelství ANBU Sora no Kuni
Zde mají přistup ANBU z Sora no Kuni,Sorakage a Feudální Pan.
Nacházi se zde také ne moc velike vězení.
Velitelství hlidají 2 elitní ANBU.
Nacházi se zde také ne moc velike vězení.
Velitelství hlidají 2 elitní ANBU.
Anonymní- Anonymní
Re: Velitelství ANBU Sora no Kuni
Přišel jsem k velitelství "Tak to by bylo"otevřel jsem dveře.
Přišel k křeslu a posadil se na něj zaroven také otočil k stolu.Ihned jsem začal listovat v papírech .Najednou jsem viděl velkým nápisem napsáno "Info Sora no Kuni"
Otevřel jsem složku a vytahl papír.Začal jsem ho číst "Co Sora je ve spojenectví z dalšima třema vesnicemi."Co tak tohle jsem nečekal,ale nevadí každe vesnici to něco dobrého přinese rozvoj apodobně.Nejvíc bude z toho těžit Kumo jelikož byla zničena.To by mě zajímalo či už ji stihili opravit.Držím jim palce."
Přišel k křeslu a posadil se na něj zaroven také otočil k stolu.Ihned jsem začal listovat v papírech .Najednou jsem viděl velkým nápisem napsáno "Info Sora no Kuni"
Otevřel jsem složku a vytahl papír.Začal jsem ho číst "Co Sora je ve spojenectví z dalšima třema vesnicemi."Co tak tohle jsem nečekal,ale nevadí každe vesnici to něco dobrého přinese rozvoj apodobně.Nejvíc bude z toho těžit Kumo jelikož byla zničena.To by mě zajímalo či už ji stihili opravit.Držím jim palce."
Anonymní- Anonymní
Re: Velitelství ANBU Sora no Kuni
Dal se dívam a prohlížím papíry"Chuninske zkoušky tak oni už byli jakto že se to dozvídam až ted."všechno jsem schoval uložil a vydal se na cestu .
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Anbu velitelství a přísně střežené vězení
» Velitelství Anbu jednotek Suny a přístě střežené vězení
» Velitelství ANBU
» Velitelství Anbu jednotek Suny a přístě střežené vězení
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Sora no kuni
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: