Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
S Hayatem jsme prošli branou Kirigakure a uviděli její hlavní třídu.
"Tak jsme tady. Mizukage-sama bude nejspíš v kanceláři."
"Tak jsme tady. Mizukage-sama bude nejspíš v kanceláři."
Anonymní- Anonymní
Seděla jsem na terase u mé neoblíbenější cukrárny a nastavovala tvář teplým slunečním paprskům, ukusovala dango, popíjela limonádu, houpala nohama a cítila se příjemně.
,,Dango, dango, dango, dango, dango, daikazoku." prozpěvovala jsem si a přikusovala sladkou pochoutku zmiňovanou v písničce...Avšak, odkud si vedle se vynořila kočička, která se mi otřela o nohu a já se vyděsila. Zpozorněla jsem, něco se mi nezdálo. Zamračila jsem se, zaplatila, vzala dango sebou a vydala se podle intuice k bráně.
,,Dango, dango, dango, dango, dango, daikazoku." prozpěvovala jsem si a přikusovala sladkou pochoutku zmiňovanou v písničce...Avšak, odkud si vedle se vynořila kočička, která se mi otřela o nohu a já se vyděsila. Zpozorněla jsem, něco se mi nezdálo. Zamračila jsem se, zaplatila, vzala dango sebou a vydala se podle intuice k bráně.
Anonymní- Anonymní
"Hayato, tohle je ona!" V mlze jsem uviděl vysokou ženu s dlouhými hnědými vlasy.Hitomi Yamada napsal:Seděla jsem na terase u mé neoblíbenější cukrárny a nastavovala tvář teplým slunečním paprskům, ukusovala dango, popíjela limonádu, houpala nohama a cítila se příjemně.
Zamával jsem ji, přiběhl k ní a objal jí.
"Ahoj!"
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Hayato, tohle je ona!" V mlze jsem uviděl vysokou ženu s dlouhými hnědými vlasy.Hitomi Yamada napsal:Seděla jsem na terase u mé neoblíbenější cukrárny a nastavovala tvář teplým slunečním paprskům, ukusovala dango, popíjela limonádu, houpala nohama a cítila se příjemně.
Zamával jsem ji, přiběhl k ní a objal jí.
"Ahoj!"
Stále překvapeně jsem objetí opětovala. Hned na to se usmála. Tak tohle byl ten divný pocit, oddychla jsem si
,,No tě pic." zazubila jsem se. ,,Co tě do Kirikgakure přivádí?" měřila jsem si pohledem muže stojícího vedle Assasina.
Anonymní- Anonymní
"Hmmm?"
Pozeral som na mizukage spoza zrkadloviek a popravil si senbon, ktorý som mal v ústach.
Pozeral som na mizukage spoza zrkadloviek a popravil si senbon, ktorý som mal v ústach.
Anonymní- Anonymní
"Kupodivu mě sem nic nepřivádí." usmál jsem se.
"Tohle je Shizuma Hayato, známý jako mistr úniku, najal jsem ho, aby chránil Konohu při zkoušce chuuninu." představil jsem Hayata Mizukage.
"Tohle je Shizuma Hayato, známý jako mistr úniku, najal jsem ho, aby chránil Konohu při zkoušce chuuninu." představil jsem Hayata Mizukage.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Kupodivu mě sem nic nepřivádí." usmál jsem se.
Opět jsem si změřila toho muže. Usmála jsem se a podala mu ruku.
,,Ahoj, Hitomi Yamada jméno mé. Vítej v Kirigakure."
Anonymní- Anonymní
"Hm ctihodná Hitomi-san, nešla bys prosím snámi si někam sednout?" Usmál jsem se a mírně se jí uklonil.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Hm ctihodná Hitomi-san, nešla bys prosím snámi si někam sednout?" Usmál jsem se a mírně se jí uklonil.
Mírně jsem nakrčila obočí a dala si ruce v bok. ,,Víš, že mi tak nemáš říkat. Jsem jen Hitomi." zvedla jsem varovně prst a zazubila se.
,,Jasně, půjdu moc ráda. Padám vedrem a nudou." vzdychla jsem, abych jim ukázala, že jsem opravdu znuděná. Otočila se a instinktivně jsme zamířili do jednoho z Mlžných barů.
,,Pamatuješ, Assasine? Tady jsme seděli poprvé, když jsem byla čerstvě zvolena jakožto Mizukage." zasmála jsem se vzpomínce a usadila se na jednu ze židlí, rozestavěných kolem kulatého stolu.
Anonymní- Anonymní
"Jasně, nebudu ti tak říkat!" zamračil jsem se a chvíli dělal uraženého.Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"Hm ctihodná Hitomi-san, nešla bys prosím snámi si někam sednout?" Usmál jsem se a mírně se jí uklonil.
Mírně jsem nakrčila obočí a dala si ruce v bok. ,,Víš, že mi tak nemáš říkat. Jsem jen Hitomi." zvedla jsem varovně prst a zazubila se.
,,Jasně, půjdu moc ráda. Padám vedrem a nudou." vzdychla jsem, abych jim ukázala, že jsem opravdu znuděná. Otočila se a instinktivně jsme zamířili do jednoho z Mlžných barů.
,,Pamatuješ, Assasine? Tady jsme seděli poprvé, když jsem byla čerstvě zvolena jakožto Mizukage." zasmála jsem se vzpomínce a usadila se na jednu ze židlí, rozestavěných kolem kulatého stolu.
"Jo pamatuju, a pak nás napadl ten...zmetek." Zasmál jsem se.
"Hm, půjdeme spíše do hostince, co říkáš?" usmál jsem se na ni.
Anonymní- Anonymní
Potichu som sa posadil na jednu z voľných stoličiek pri stole a prezeral si okolie.
Hmmm...jedny väčšie dvere, odtiaľto by sa zdrhalo zle nedobre...
Hmmm...jedny väčšie dvere, odtiaľto by sa zdrhalo zle nedobre...
Anonymní- Anonymní
,,Ano." zaškaredila jsem se při vzpomínce na útok. Okamžitě jsem se ale vzpamatovala a nasadila skoro nikdy nemizející úsměv.
,,Jasně, proč ne." zvedla jsem se k odchodu.
,,Jasně, proč ne." zvedla jsem se k odchodu.
Anonymní- Anonymní
"Dobře tak jdeme." (přesun Hostinec zlaté oko.)Shizuma Hayato napsal:Vstal som teda aj ja a dal sa na odchod.
Anonymní- Anonymní
S Anbu v závěsu jsem dorazila ke Kinovi.
,,Můžeme vyrazit." podívala jsem se na něj.
(Přesun do zeme železa)
,,Můžeme vyrazit." podívala jsem se na něj.
(Přesun do zeme železa)
Anonymní- Anonymní
"Hm hm... Tak začneme! Katon: Dai endan!" Vytvořil jsem pečetě a vyfoukl proti Mizukage obrovský plamen.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure