Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
Zamračila jsem se. Pomocí Hyotonu jsem vytvořila ledovou stěnu, která hned díky ohnivé kouli roztála, ale nezasáhlo mě to.
Vytvořila jsem několik pečetí. ,,Suiton: Mizu rappa!" Na Kabuta se řítila vodní vlna. Pevně jsem doufala, že ho to zasáhne.
Vytvořila jsem několik pečetí. ,,Suiton: Mizu rappa!" Na Kabuta se řítila vodní vlna. Pevně jsem doufala, že ho to zasáhne.
Anonymní- Anonymní
Vyskočil jsem do vzduchu tak, aby mě vlna nezasáhla. Dělal jsem pečeťě a otevřel ústa. Vyletěl z ní had a zakousl se Hitomi do krku.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do vesnice po zdlouhavém úkolu.Viděl jsem jak bojuje Mizukage s Kabutem a na budovách hodně ninjů z kirigakure.Stál jsem na jedné budově a pozoroval souboj.
(Pardon za komenář byl u mě ve škole přihlášenej na mozzile Neuro obvikle odepisuju z exploreru )
(Pardon za komenář byl u mě ve škole přihlášenej na mozzile Neuro obvikle odepisuju z exploreru )
Anonymní- Anonymní
Sykla jsem bolestí. Sáhla jsem na hada, který se proměnil v rampouch a švihla jsem s ním o zem. Roztříštil se na malé kousky. Ze dvou malých ranek mi teklo trochu krve. Ksoo! Vytvořila jsem pár pečetí. ,,Kirigakure no Jutsu." na okolí se začala snášet hustá mlha, přes kterou nebylo skoro nic vidět. V mlze jsem se kousla do prstu a vytvořila pečetě na Kuchiyose no Jutsu. V ruce se mi objevila má kosa, se kterou jsem se rozeběhla na Kabuta.
Anonymní- Anonymní
"Kso." skočil jsem na zem a soustředil se. Udělal pečetě a u obou rukou se mi objevil čakra skalpel.
Anonymní- Anonymní
Nechala jsem čakru proudit do kosy. Tak to zkusíme. Stiskla jsem pevněji rukojeť kosy a soustředila se na proud Hyotonu do ní. Kolem čepele jsem cítila chlad. Dobře, tak teď! Před Kabutem jsem vyskočila do vzduchu, rozmáchla se a sekla. Zasáhla jsem ho do ramena. Rána začala tuhnout a pomalu i s celou rukou mrznout. Rozmáchla jsem se znovu a opět sekla do stejného místa. Ruka se rotříštila stejně jako předtím had. Odskočila jsem od něj dál. Snad mi to dodá trochu času. Začala jsem si připravovat další pečetě.
Anonymní- Anonymní
"Hm."
"Rozpráším tu mlhu! Fuuton: Daitopaa!" foukl jsem mohutný proud větru, okna v domech se rozletěli a mlha se vypařila.
"Rozpráším tu mlhu! Fuuton: Daitopaa!" foukl jsem mohutný proud větru, okna v domech se rozletěli a mlha se vypařila.
Anonymní- Anonymní
Zakryla jsem si oči pod náporem větru.
,,Grrr.." zavrčela jsem a dokončila poslední pečeť. ,,Hyouton: Makyou Hyoushou!" křikla jsem.
Kolem Kabuta se utvořila ledová zrcadla. Do jednoho z nich jsem si vlezla, čímž se můj odraz objevil i v ostatních. Do rukou jsem si připravila senbony. Tak uvidíme.
,,Grrr.." zavrčela jsem a dokončila poslední pečeť. ,,Hyouton: Makyou Hyoushou!" křikla jsem.
Kolem Kabuta se utvořila ledová zrcadla. Do jednoho z nich jsem si vlezla, čímž se můj odraz objevil i v ostatních. Do rukou jsem si připravila senbony. Tak uvidíme.
Anonymní- Anonymní
"Hyoton.." potřebuju se k ní dostat, a vzít si nějaké to DNA.
"Tohle jsem opravdu dlouho neviděl, jen jsem o tom slyšel."Aktivoval jsem znovu čakra skalpel a postavil se do obranné pozice.
"Tohle jsem opravdu dlouho neviděl, jen jsem o tom slyšel."Aktivoval jsem znovu čakra skalpel a postavil se do obranné pozice.
Anonymní- Anonymní
Začala jsem se přemisťovat z jednoho do druhého, přičemž jsem po Kabutovi házela senbony. Stále jsem zvyšovala svou rychlost, nebylo poznat, kdy a kam se hnu. Snažila jsem se zasáhnout nejdůležitější místa, i když jsem věděla, že je to stejně k ničemu. Ksoo, nic na něj neplatí!
Anonymní- Anonymní
Snažil jsem se odrazit co nejvíc senbonů, ale bylo jich moc. za chvíli jsem připomínal jehelníček.
Anonymní- Anonymní
Stále jsem zvyšovala rychlost a házela senbony. Takhle se brzy vyčerpám a z něj bude pouze nesmrtelný ježek, ksoo! Usilovně jsem přemýšlela, čím ho porazit. Zastavila jsem se a utvořila pečetě. ,,Sensatsu suishou!" Z vody utvořily jehly, které mířily na Kabuta ze všech stran.
Anonymní- Anonymní
Zamával jsem pravou ruku a vnořil se do víru sharinganu.
Objevil jsem se mimo zrcadla. "Tenhle boj, bude trvat dlouho."setřel jsem si krev a udělal pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!" přivolal jsem obrovského hnědého hada.
Objevil jsem se mimo zrcadla. "Tenhle boj, bude trvat dlouho."setřel jsem si krev a udělal pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!" přivolal jsem obrovského hnědého hada.
Naposledy upravil Kabuto Yakushi dne Mon 28 Feb - 23:48, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Luskla jsem prsty a zrcadla se roztříštila na tisíc malých kousků, které se při dotyku se zemí rozpustily. Z hluboka jsem se vydýchávala a zírala na obrovské slizské monstrum. Do ruky jsem si připravila kosu a vyčkávala.
Anonymní- Anonymní
"útok!" ale nezabít. Had se rychle řítil na Mizukage s otevřenou tlamou.
Kabuto, čím víc budeš používat mé techniky, tím víc budu já silnější.
Opět se ozval v mé hlavě starý skřípavý hlas.
Kabuto, čím víc budeš používat mé techniky, tím víc budu já silnější.
Opět se ozval v mé hlavě starý skřípavý hlas.
Anonymní- Anonymní
Uhýbala jsem před hadovými útoky, takže jsem neměla možnost útočit. Sakra, nemůžu uhýbat do nekonečna, zaklela jsem polohlasně a znovu jsem uskočila jednomu z jeho útoků. Zhluboka jsem dýchala.
Anonymní- Anonymní
Buďte zticha, Orochimaru-sama!
Hadovi vnikl ocas do země a vynořil se pod Hitomi, snažil se ji svázat.
Hadovi vnikl ocas do země a vynořil se pod Hitomi, snažil se ji svázat.
Anonymní- Anonymní
,,Co?!" vyjekla jsem a na poslední chvíli vyskočila do vzduchu. Napřáhla jsem kosou a hadovi usekla kus ocasu, který po mně chtěl chňapnout. ,,Fuj." ušklíbla jsem se nechutí.
Anonymní- Anonymní
Had se svalil a zmizel v kouři.
"Ty!!" aktivoval js čakra skalpel a já vyhodil jsem jednu dýmovnici. Objevil se všude červený kouř. Zmizel sem a objevil pod Mizukage dotkl se jednoho kotníků.
"Ty!!" aktivoval js čakra skalpel a já vyhodil jsem jednu dýmovnici. Objevil se všude červený kouř. Zmizel sem a objevil pod Mizukage dotkl se jednoho kotníků.
Anonymní- Anonymní
,,Kyaah." Vypískla jsem úlekem a kosu upustila, když se všude objevil kouř.
,,Kyaah." vyspískla jsem podruhé, když jsem cítila dotyk na kotníku. Instinktivně jsem se Kabuta snažila setřást, ale přes kouř jsem se neorientovala, tudíž jsen nemohla utéct. Co teď?, kousla jsem se do rtu. Připravila jsem si pečetě a chvíli vyčkala.
,,Kyaah." vyspískla jsem podruhé, když jsem cítila dotyk na kotníku. Instinktivně jsem se Kabuta snažila setřást, ale přes kouř jsem se neorientovala, tudíž jsen nemohla utéct. Co teď?, kousla jsem se do rtu. Připravila jsem si pečetě a chvíli vyčkala.
Anonymní- Anonymní
Pevně jsem ji stiskl za kotník a roztočil se. Hodil jsem ji na protější zeď. Teď když jsem ji přeřízl svaly na kotníku, bude se ji těžko chodit.
"Hm, Senei jashu!" namířil jsem na ni rukou a z rukávu vylezlo několik hadů
"Hm, Senei jashu!" namířil jsem na ni rukou a z rukávu vylezlo několik hadů
Anonymní- Anonymní
Tvrdě jsem narazila na zeď. Do očí mi vyhrkly slzy bolesti. Svezla jsem se po zdi a ztěžka dýchala. Z úst mi vytékal pramínek krve To je zlé, na tu nohu se nepostavím. Přesto jsem to zkusila. Příšerně to bolelo, nechala jsem ji uvolněnou. Ramenem jsem se opírala o stěnu a tála na jedné noze. Dokončila jsem poslední pečeť a..
,,Suiton: Mizu no Tatsumaki!" Objevilo kolem mě vodní tornádo, které mě chránilo před hady. Po čele mi stékaly kapky potu.
,,Suiton: Mizu no Tatsumaki!" Objevilo kolem mě vodní tornádo, které mě chránilo před hady. Po čele mi stékaly kapky potu.
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem kunai, zamával rukou a objevil se před Mizukage. Kunaiem jsem švihl do vzduchu a usekl jí pár vlasů sebral jsem je a odskočil.
"hm hm. Musím říct, že se skvěle bavím." ušklíbl sem se na ni.
Kabuto, jsi můj!
Ne! Nikdy!!
Zachvátila mě bolest a klekl si.
Anonymní- Anonymní
,,Hej! Mé vlasy!" vykřikla jsem naštvaně a chtěla se pohnout dopředu. Ucítila jsem ostrou bolest v kotníku, zavrávorala jsem a padla na kolena. Hodila jsem po něm vražedným pohledem. ,,To ti nedaruju, Kabuto. Přísahám, že tě zničím, aŤ se děje co chce!" zavrčela jsem.
Anonymní- Anonymní
Bolest odezněla.
"Hm." zasmál jsem se.
"Brzo se zase setkáme, mám co jsem potřeboval." zamával ji jejími vlasy a zmizel jsme.
"Hm." zasmál jsem se.
"Brzo se zase setkáme, mám co jsem potřeboval." zamával ji jejími vlasy a zmizel jsme.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure