Ulice Kirigakure
+4
Nawaki
Noriko Kana
bijuu
Neuro Uchiha
8 posters
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Ulice Kirigakure
"Taky přeji dobrý den." zašklebím se sarkasticky.
"Řekněme že se tu prostě poflakuju. Vypadám snad jako veřejný nepřítel?" dodávám s úšklebkem.
"Řekněme že se tu prostě poflakuju. Vypadám snad jako veřejný nepřítel?" dodávám s úšklebkem.
Anonymní- Anonymní
"Oh, Gomene musíme si dávať na každého pozor...a dobrý nie je ale vďaka za prianie." usmejem sa na ňu a ignorujem sarkazmus. "Hmm...zdáte sa akoby ste tu boli za dôležitejším účelom...ale aspoň ste boli schopná odpovedať a neobťažovalo vás to." usmejem sa sladko a dodám, "Sayonara Verejný nepriateľ!?" a nasadnem na Saaha. Spolu potom vyskočíme na budovu vedľa a odbehneme od osoby preč.
Anonymní- Anonymní
Hmmm jsou tu divní lidi. Ale když se někdo nacpe do mojí vesnice, tak v podstatě nejsem jiná... Na sto procent věřím jenom sobě a cizince nemám v lásce. No, teď jsem tu za cizáka já. Pokračuju v chůzi a doufám, že najdu klidnější místo. To by tak chybělo aby mě někdo ještě složil... Nestačím se s tou dívkou ani rozloučit.
"Byakugan!"
Proč bych se porozhlížela po vesnici? Akorát si ušoupu nohy. Takhle to je mnohem pohodlnější.
"Byakugan!"
Proč bych se porozhlížela po vesnici? Akorát si ušoupu nohy. Takhle to je mnohem pohodlnější.
Anonymní- Anonymní
"Musím si nájsť pilulky...počkať, nie je to...Shizuka-chan?" pozriem sa dolu a uvidím ako sa prechádza. Zoskočím zo Saahom presne pred ňu a objímem ju. "SHIZUKA-CHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!?" stihnem ešte zakričať. Divím sa že nepopraskali okná.
Anonymní- Anonymní
Zaskočila mě osoba, která se objevila přede mnou. "Moje uši!" zasténala jsem, ale objímala jsem ji.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:Zaskočila mě osoba, která se objevila přede mnou. "Moje uši!" zasténala jsem, ale objímala jsem ji.
Hmm,hmm fo to? držím se pár metrů za Shiz. "Moje hlava" masíruju si spánky
Anonymní- Anonymní
sotva sem vyšel z domu už sem ji viděl shizuko přiběhl sme k ní ´čau shiz co tu děláš´
Anonymní- Anonymní
"GOMEGOMEGOMEGOME!?" ospravedlňovala som sa a odtrhla som sa od nej. "Shizuka-chan! Ako sa darí hmm? Je v Konohe dobre? Zle? Prečo si tam? He?" zasypávala som ju otázkami, a vzala som si pilulku do úst.
Anonymní- Anonymní
Stála jsem sice o ulici vedle, ale svým byakuganem jsem všechno pozorovala. Zdejší lidi jsou buď velmi podezřívaví, nebo naopak až příliš družní. Hodně zvláštní. Pomalu jsem začala odcházet jinam.
Anonymní- Anonymní
Pustila jsem Yuuki. "Ahoj." usměju se na Tasua. "Přinesli jsme nějaký svitek. Teď máme "rozchod"."
Anonymní- Anonymní
To bylo spousty otázek. "Hm... máš čas aspoň na týden?" usmála jsem se. Doufala jsem, že to pochopí.
Anonymní- Anonymní
"HAI-DESU!? GOMENE!? Už budem ticho!" poviem jej a zasmejem sa. "Takže ako je v Konohe? Máš už svoj tým?" spýtam sa jej a pozriem sa na Tasua. "Ahoj Tasu! Chutili raňajky?" spýtam sa zo smiechom.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se. "Jo, tým už mám. A v Konoze...." jedna vzpomínka. "Je bezva."
"A co ty? Jsi v pořádku?" zeptám se.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:Usmála jsem se. "Jo, tým už mám. A v Konoze...." jedna vzpomínka. "Je bezva."
Přijdu k Shiz a zaklepu ji na rameno "Budeme tu postávat dlouho?" zeptám se potichu
Anonymní- Anonymní
Podívám se na osobu, která mi klepe na rameno. Já na něj zapomněla! "Vy jste chtěl jít se mnou, tak trpte." ušklíbnu se.
Otočím se na Tasua a Yuuki. "Tohle je Yuu-sama." ukážu za sebe. "Moje garde." Potom se podívám na Yuua. "Tohle je Yuuki-san a Tasua-sama, ž znáte." Představila jsem je.
Otočím se na Tasua a Yuuki. "Tohle je Yuu-sama." ukážu za sebe. "Moje garde." Potom se podívám na Yuua. "Tohle je Yuuki-san a Tasua-sama, ž znáte." Představila jsem je.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:Podívám se na osobu, která mi klepe na rameno. Já na něj zapomněla! "Vy jste chtěl jít se mnou, tak trpte." ušklíbnu se.
Zašklebím se "..jo chůva těžký život má"
"Těší mě" řeknu oněm lidem a lehce se ukloním
Anonymní- Anonymní
Pozriem sa za Shizuku a usmejem sa. "Hmm? Nie ste náhodou ten ninja ktorému som liečila brucho? A ten ktorý mi dal ružu?" zasmejem sa. "A je tam dobre? Yay som radááááá!?" Znovu som zakričala. "A ja? Umm....som na tom rovnako vlastne som si chcela skočiť pre...krvavé pilulky ale to počká!" poviem jej z úsmevom.
Anonymní- Anonymní
Yuuki Botan napsal:Pozriem sa za Shizuku a usmejem sa. "Hmm? Nie ste náhodou ten ninja ktorému som liečila brucho? A ten ktorý mi dal ružu?" zasmejem sa. "A je tam dobre? Yay som radááááá!?" Znovu som zakričala. "A ja? Umm....som na tom rovnako vlastne som si chcela skočiť pre...krvavé pilulky ale to počká!" poviem jej z úsmevom.
Usměju se "Jo jsem ten muž s břichem..a i růži jsem Vám dal" zasměju se
Anonymní- Anonymní
Zasmiala som sa a pozrela sa na Shizuku. "Nie, nie si tu na prechádzke a ja ti ju nebudem kaziť! A keby ma videl predavač z niekym iným povedal by že som dílerka." zasmiala som sa. Sadla som sa Saaha, zamávala som im a odbehla som preč.
Anonymní- Anonymní
Zbadal som nejakú známu postavu ale nevedel som kto je to pribehol som bližšie.
"aaa Yuuki_san...Ahoj"
"aaa Yuuki_san...Ahoj"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Zamávala jsem ji. Tak jsme tam zůstali jen já, Yuu a Tasu. Podívala jsem se na zem a nevěděla co říct, nebo co dělat.
Anonymní- Anonymní
Procházela jsem ulicí, přidržujíc si studený obklad na čele. Tvářely mi neustále hořely. Viděla jsem mlhavě, ale přede mnou jsem spatřila několik osob. Zaostřila jsem. Umm? Co tudělají? Přišla jsem k nim blíž.
,,Ahoj Tasu. Omlouvám se, že jsem nespala doma, potřebovala jsem být sama." pousmála jsem se a potom se otočila na Shizuku.
,,Ahoj Shiz. JAk se ti v Konoze daří? Doufám, že lépe než tu." usmála jsem se na ni a prohlédla si muže, který stál u ní.
,,Ahoj Tasu. Omlouvám se, že jsem nespala doma, potřebovala jsem být sama." pousmála jsem se a potom se otočila na Shizuku.
,,Ahoj Shiz. JAk se ti v Konoze daří? Doufám, že lépe než tu." usmála jsem se na ni a prohlédla si muže, který stál u ní.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den mizukage-sama." řeknu zdvořile. V duchu jsem si přála, aby na mě nevyjela. ( ) "Daří se mi skvěle."
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Brána Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure
» Stavenisko Kirigakure
» Kirigakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Nemocnice v Kirigakure