Kancelář Mizukage
+10
Akihiro Kazuki
Yoko Ayme
Ryuuji Akatsuchi
Kiwi Namikaze
Tenshi Ochita
Nukenin
ANBU
Nawaki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
14 posters
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Kancelář Mizukage
First topic message reminder :
Shichidaime Mizukage - Hitomi Yamada
Pasti jsou deaktivovány pouze mým příchodem, který zaregistruje mlha a po mém příchodu se rozplyne!
Shichidaime Mizukage - Hitomi Yamada
NEPOVOLANÝM VSTUP ZAKÁZÁN!
- Při mém odchodu z kanceláře je místnost pohlcená mlhou, prosycenou z chladným vzduchem, ve kterém je má čakra, která mě upozorní, že do kanceláře někdo vstoupil.
- V každém rohu a po místnosti jsou rozmístěny otrávené ty nejslabší, tudíž špatně viditelné jehlice, které jsou propojené slabounkým drátem, který není skoro vidět. Když nepovolaný vstoupí, drát se napne a jehlice se na nepovolaného vymrští, přičemž ho zraní nejen jehlice, ale i drát.
- Okno je zajištěné stejným způsobem.
- Zásuvky a poličky též, navíc jsou zapečetěné mou čakrou, kterou dokáži odblokovat pouze já, tudíž se dovnitř nikdo nedostane.
Pasti jsou deaktivovány pouze mým příchodem, který zaregistruje mlha a po mém příchodu se rozplyne!
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Mizukage
,,A DOST!" rozkřikla jsem se na ně a Hozukiho útok jsem odrazila svou kosou!
,,Řekla jsem, že v kanceláři žádný boj!" byla jsem pěkně vytočená.
,,Řekla jsem, že v kanceláři žádný boj!" byla jsem pěkně vytočená.
Anonymní- Anonymní
lookkoo napsal:vosiel som dnu
Ještě vytočená jsem se podívala na nově příchozího.
,,Etto..Potřebuješ něco?" přeměřila jsem si ho pohledem, byla jsem celkem nervozní. Potřebuji se dostat rychle za nimi. Klucí pitomí!
Anonymní- Anonymní
,,mam pre vas odkaz od Kazekageho"
podal som jej ju
podal som jej ju
- Spoiler:
- Vážená Hokage/Mizukage,
omlouvám se, že vás obtěžuji, ale na Sunu byl již podruhé veden útok Kabutem. Nevím, jak je možné, že žije ale podle informací, jež mi poskytl Madara Uchiha, který na mě zaútočil, Kabuto nechal oživit všechny Akatsuki a ti zdřejmě budou jediní. Prosím pokud máte nějaké informace o Madarovi, pošlete mi je, jsem si jista, že se vrátí.
S pozdravem a poděkováním Akasuna no PiliKKa,sedmá Kazekage.
Anonymní- Anonymní
Po přečtení zprávy jsem se ještě víc zamračila. Tak to je zlé. Moc zlé.
..Etto..Děkuji za zprávu." pokusila jsem se o úsměv. ,,Vyřiď, prosím, Kazekage, že hned jak budu něco vědět, okamžitě pošlu zprávu. Momentálně o ničem nevím, ale pokusím se pomoci..Jo a, kdyby Kazekage potřebovala s něčím pomoci, ať dá vědět. Kirigakure pomůže ráda." usmála jsem se nervozně.
..Etto..Děkuji za zprávu." pokusila jsem se o úsměv. ,,Vyřiď, prosím, Kazekage, že hned jak budu něco vědět, okamžitě pošlu zprávu. Momentálně o ničem nevím, ale pokusím se pomoci..Jo a, kdyby Kazekage potřebovala s něčím pomoci, ať dá vědět. Kirigakure pomůže ráda." usmála jsem se nervozně.
Anonymní- Anonymní
,,Hai"
,,karta:reprepagovanie"
klon sa rozlozil na karty som sa na karty
,,karta:reprepagovanie"
klon sa rozlozil na karty som sa na karty
Anonymní- Anonymní
Mizukage-sama nějaká mise?
(Nemůžeš mi udělat nic bez mého souhlasu
(Nemůžeš mi udělat nic bez mého souhlasu
Anonymní- Anonymní
(No to teda můžu, nevim kde si k tomu zas přišel omfg... můžu ti dělat co chci jen zabít tě nemůžu bez povolení. ignoruj že jsem ty předešlý příspěvky smazal...
Anonymní- Anonymní
(Ne nemůžeš to je stejný jako v reálu taky ti jen tak nemůžu počkrábat kolo ... )
Anonymní- Anonymní
(Stalo se hodně věcí bez povolení.. navíc to neni ani v pravidlech..)
Anonymní- Anonymní
(To je jako v Narutovi, Orochimaru se taky neptal jestli může zničit vesnici. To jako příjde třeba Kabuto a zeptá se: Ehm, promiňte, ale můžu vás zničit? Trochu přemýšlet, nebolí. ;-) )Hōzuki Zangetsu napsal:(Stalo se hodně věcí bez povolení.. navíc to neni ani v pravidlech..)
Anonymní- Anonymní
( No ale tady tahle hra je uplně něco jinýho jak Naruto anime/manga.. jako jo jedeme jutsu a tak podle toho ... ale pravidla tu jsou uplně jiná)
Anonymní- Anonymní
(to je jasný, že tu jsou jiná pravidla. Ale já jsem mluvila o něčem jiným, pokud ti to nedošlo, tak jsem se tě zastávala.)Hōzuki Zangetsu napsal:( No ale tady tahle hra je uplně něco jinýho jak Naruto anime/manga.. jako jo jedeme jutsu a tak podle toho ... ale pravidla tu jsou uplně jiná)
Anonymní- Anonymní
(jo jasný já chápu a děkuju ti, ale jen ti řikam jako ať to s nim moc nesrovnáváš že to je celkem jiný.. ale jinak v pohodě a dík )
Anonymní- Anonymní
(Mě jde jen o to že kdyby mi napsal na icq ale fakt když ještě na mě bude protivnej tak nemám důvod s ním bojovat =) )
Anonymní- Anonymní
(tady nejde o důvod, bože.. nepleť sem realitu do hry.. prostě jsem na tebe zaútočil tak to neignoruj.. povolení nepotřebuju tak už to pochop!)
Anonymní- Anonymní
(Budu to ignorovat prostě pokuď s tebou budu bojovat tak né ž tvé vůle,ale mé ty to pochop takže souboj ne ! )
Anonymní- Anonymní
(Takže, už mě to opravdu unavuje neustále řešit nějaké spory, tak se sakra rozumně dohodněte!! Jsme lidi ne?! Kine, Může na tebe zautočit klidně i bez povolení. Ty jsi taky utočil tenkrát na Kabuta a pletl ses do souboje, i když si to vyloženě obě strany nepřály. POkud s ním nechce bojovat tak jdi s ním ven na tu ulici a normálně si to s ním vyřeš, je mi to fuk.)Kin Uchiha napsal:(Budu to ignorovat prostě pokuď s tebou budu bojovat tak né ž tvé vůle,ale mé ty to pochop takže souboj ne ! )
Anonymní- Anonymní
(Když byl konflikt s Kabutem já tam nic nepsal je mi líto,ale spletl ses )
Anonymní- Anonymní
(V té době hrál Neuro byl jsem u babičky Poprosil jsem ho o to =) )
Anonymní- Anonymní
(To je mi jedno, je to tvoje postava. A kde můžu vzít jistotu? Vy oba píšete stejně.)
Anonymní- Anonymní
(Stejně?Ani bych neřekl jistotu tu nemáš nikdy max můžeš mít jen mé slovo )
Anonymní- Anonymní
(Ale no tak dost!..Snad není důvod se hádat?!...Stalo se, stalo!...Hold teda Kin bojovat nechtěl, Hoozuki ano...Pro příště se teda bude vědět, že se nikdo na boj nemusí někoho ptát a hotovo!..Už to přestaňte řešit, protože těmahle hádkama se vůbec nic nevyřeší a každý akorát bude mít zkaženou náladu..A pokud se teda hádat někdo bude chtít, tak ne v kanceláři!)
Anonymní- Anonymní
(Jo stejně, nedá se to rozeznat. A už klid, nebo někdo dostane brzo ban. )
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» Mizukage kancelária
» Nepřítomnost Mizukage
» Rezidence Mizukage
» Kancelář Mizukage
» Kancelář Mizukage
» Nepřítomnost Mizukage
» Rezidence Mizukage
» Kancelář Mizukage
» Kancelář Mizukage