Sídlo klanu Botan
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Sídlo klanu Botan
Dívala jsem se na tu scenérii. "Stačí mi, když dokážu Někoho zabít!" utrousila jsem.
Anonymní- Anonymní
"Niekoho zabiť dokážeš aj bez jutsu..." dodám, neutrálnym hlasom. "Zabíjať vieme všetci..." zdvihnem sa, vezmem misky a odkráčam do kuchyne. "Ako vidím chceš byť vrah, chceš sa pomstiť..." poviem keď sa vrátim. "Nie je tak? Pomsta ale nikdy k ničomu dobrému neviedla..." dodám.
Anonymní- Anonymní
"Pomstím se, i kdybych při tom měla přijít o život!" řekla jsem skrze zaťaté zuby. "Je mi jedno k čemu to povede."
Anonymní- Anonymní
"Idem si pre bylinky...môžeš rozmýšlať ako pomenuješ meče..." poviem jej z úsmevom a dodám. "Trénuj...tam kde sme boli...ja tam potom prídem...alebo keď chceš...daj si niečo z chladničky a oddychuj." Usmejem sa a zmiznem. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Došla som domov, Kasumi stále sedela. Spala. Usmiala som sa a vzala som ju hore do jednej z izieb. Položila som ju do postele a prikryla. Znova som sa usmiala a odkráčala som preč.
Šla som do laboratória, vybrala som si všetky bylinky a začala som vytvárať masť na popáleniny.
(Vytváranie masti skončí 09:00)
Šla som do laboratória, vybrala som si všetky bylinky a začala som vytvárať masť na popáleniny.
(Vytváranie masti skončí 09:00)
Anonymní- Anonymní
Liška doběhla k sídlu Botan. Otevřeným oknem v přízemí se dostala dovnitř. Vyskočila si na sedačku a začala vyávat různé zvuky, aby si jí někdo všiml a odebral si vzkaz, který u sebe měla.
- Pro Yuuki:
- Yuuki, mám pro tebe důležitou misi, kterou je potřeba splnit jako Anbu. Přijď za mnou co nejrychleji do kanceláře. Podepisovat se nemusm, ne?^^
Anonymní- Anonymní
Všimla som si líšku a šla som k nej, vzala som si lístok a pohladkala som ju. "Toto ti bude chutiť!" poviem jej a položím k nej kúsok mäsa. Vezmem si masť ktorú som vyrobila, masku a zmiznem. (Presun kancelária)
Anonymní- Anonymní
Liška udělala zvláštní zvuk, kterým Yuuki poděkovala. Maso snědla a zmizela^^
Anonymní- Anonymní
Probudila jsem se. Ležela jsem v pokoji. Posadila jsem se a rozhlédla. Hm... hezké. pomyslela jsem si. Stoupla jsem si a protáhla se. Dneska jsem plánovala celý den trénovat a rozmýšlet se nad jmény pro meče. Podívala jsem se na ně a vzala je do rukou.
Anonymní- Anonymní
Vošla som do svojho sídla, aktivovala som barieru. Viem presne čo musím urobiť.
Odišla som do laboratória, a vytvorila som dvoch klonov. "Lady, čo máme splniť?" spýtal sa ma jeden. "Ty ma budeš operovať, máte na to presne 5 minút. Voperujete do mňa tento prívesok, vytvoríte mi v tele miesto. Na srdci je jeden obrovský chakra uzol, vložte ho tam. Nesklamte ma." poviem tvrdo. Ľahnem si na chrbát a nechám klony robiť svoju prácu, vďaka dokonalému tréningu chakry som klony dokázala udržať na žive aj keď sa mi zastaví srdce. Pocítila som uvoľnenie keď mi klon pichol anestézu, "TERAZ!" poviem než zavriem oči.
Potom som cítila len...chlad...ale verím že sa im to podarí. Kameň som dostala JA, a JA ho budem využívať k dobru nie k zlu.
Odišla som do laboratória, a vytvorila som dvoch klonov. "Lady, čo máme splniť?" spýtal sa ma jeden. "Ty ma budeš operovať, máte na to presne 5 minút. Voperujete do mňa tento prívesok, vytvoríte mi v tele miesto. Na srdci je jeden obrovský chakra uzol, vložte ho tam. Nesklamte ma." poviem tvrdo. Ľahnem si na chrbát a nechám klony robiť svoju prácu, vďaka dokonalému tréningu chakry som klony dokázala udržať na žive aj keď sa mi zastaví srdce. Pocítila som uvoľnenie keď mi klon pichol anestézu, "TERAZ!" poviem než zavriem oči.
Potom som cítila len...chlad...ale verím že sa im to podarí. Kameň som dostala JA, a JA ho budem využívať k dobru nie k zlu.
Anonymní- Anonymní
Zobudila som sa na stole, bola okolo mňa voda a krv na mojom oblečení. Nemohla som sa hýbať ale predsa len som zdvihla ruku a liečila si hruď. Nezostala na nej ani stopa po jazve či operácii. Ležala som a ako som si všimla na zemi boli dve mláky, klony sa rozpadli do 5 minút ako som povedala. Bariéra sa zdvihla hneď ako som sa zobudila.
Zvládla si to...
Samozrejme, som predsa Ninja z Kirigakure...
Zradili ťa a ty im stále veríš?
Bolesť možno pominie ale jazva zostane....ako to že môžete hovoriť? Myslela som že tým pádom zomriete...
Som neďaleko chakrového uzlu...nezomriem tak ľahko...
To je...povzbudivé...
Usmejem sa a zavriem oči, zaspím.
Zvládla si to...
Samozrejme, som predsa Ninja z Kirigakure...
Zradili ťa a ty im stále veríš?
Bolesť možno pominie ale jazva zostane....ako to že môžete hovoriť? Myslela som že tým pádom zomriete...
Som neďaleko chakrového uzlu...nezomriem tak ľahko...
To je...povzbudivé...
Usmejem sa a zavriem oči, zaspím.
Anonymní- Anonymní
Zobudila som sa, už som sa mohla hýbať. Vstala som teda z postele a upratala som laboratórium, potom som šla do svojej izby. Prešla som ku skrini a vytiahla som si odtiaľ nové oblečenie, už nebudem milučká Yuuki ktorá sa nechá ovládať len tak niekym. Po dlhom hľadaní som konečne našla niečo čo sa mi hodilo, obliekla som sa a šla som do Yamada sídla.
Anonymní- Anonymní
Došla som domov celkom unavená, nešla som spať. Šla som do kuchyne kde som si spravila raňajky, oh Dango. Hneď ako som ich zjedla šla som do kúpelne, osprchovať sa. Nechala som príjemnú, teplú vodu nech zmije všetky moje starosti, nepodarilo sa. Keď som okolo seba mala len uterák, vošla som do obývačky a pustila si TV, premýšľala som.
Anonymní- Anonymní
Zdvihla som sa a prešla som si po hrudi. Už tam nebola ani stopa po jazvičke, myslím si ale že ma tá žena bude hľadať. "Saah..." poviem a vedľa mňa sa zjaví tiger.
Potrebujete niečo Lady?
Potrebujem aby si niečo postrážil, sídlo...
Ako si prajete Lady...
Hneď ako to dopovedal zmizol preč. Zívla som si a položila som si hlavu do dlaní, zaspala som.
Potrebujete niečo Lady?
Potrebujem aby si niečo postrážil, sídlo...
Ako si prajete Lady...
Hneď ako to dopovedal zmizol preč. Zívla som si a položila som si hlavu do dlaní, zaspala som.
Anonymní- Anonymní
Zobudila som sa, povzdychla som si. Prezliekla som sa a šla som k bráne Kiri. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: