Tréninkové místnosti
+4
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Takže moja technika a už sa ju učia aj ostatný
Z ešte večším žiarivým úsmevom jej odpoviem .
"Vieš ... s týmto ti ale fakt môžem pomôcť a poviem ti niečo svitky sú nanič!
A vieš prečo ti môžem pomôcť ?
Lebo ja som tu techniku vytvoril je to asi moja najsilnejšia technika ešte doteraz ale poviem ti .
Ak ju nebudeš časom vedieť hádzať zabudni na ňu .
Mohlo by sa stať že nebudeš môcť používať chakru v ruke navždy .
No ale ešte k tomu , to ako pri výrobe ako už ho vytváraš ti nejde ?
Alebo ho nevieš udržať?"
Z ešte večším žiarivým úsmevom jej odpoviem .
"Vieš ... s týmto ti ale fakt môžem pomôcť a poviem ti niečo svitky sú nanič!
A vieš prečo ti môžem pomôcť ?
Lebo ja som tu techniku vytvoril je to asi moja najsilnejšia technika ešte doteraz ale poviem ti .
Ak ju nebudeš časom vedieť hádzať zabudni na ňu .
Mohlo by sa stať že nebudeš môcť používať chakru v ruke navždy .
No ale ešte k tomu , to ako pri výrobe ako už ho vytváraš ti nejde ?
Alebo ho nevieš udržať?"
Anonymní- Anonymní
Poslouchala jsem ho a pak se zarazila.
"Vy, vy jste jí vytvořil? Gomene, nevěděla jsem to.." Baka Yo!
Pak jsem jen svitek zavřela.
"Já, vlastně jsem se dostala jen k bodu, kdy vytvořím Rasengan, pokouším se chakru tvarovat a když se mi to podaří, nastane tlak a já to nemůžu udržet, zároveň i kvůli chakře.." Dořekla jsem a vstala.
"Mohu vám to ukázat, něco.. Něco mě napadlo. Jelikož nemám dostatek chakry, mohla bych.. Mohla bych využít tu Ichibiho a zároveň v jeho podobě bych mohla tu techniku ustát.." Dokončila jsem, co jsem říct chtěla a co už mi dlouho vrtalo hlavou.
"Nevím, jestli to vyjde. Ta technika je.. Je skvělá, ale nevím, jestli jí zvládnu.." Sklopila jsem zrak k zemi.
"Ale za pokus to stojí.." Dodala jsem si odvahy, vzhlédla a usmála se.
Už se jí učím tak dlouho, musí to vyjít..
"Vy, vy jste jí vytvořil? Gomene, nevěděla jsem to.." Baka Yo!
Pak jsem jen svitek zavřela.
"Já, vlastně jsem se dostala jen k bodu, kdy vytvořím Rasengan, pokouším se chakru tvarovat a když se mi to podaří, nastane tlak a já to nemůžu udržet, zároveň i kvůli chakře.." Dořekla jsem a vstala.
"Mohu vám to ukázat, něco.. Něco mě napadlo. Jelikož nemám dostatek chakry, mohla bych.. Mohla bych využít tu Ichibiho a zároveň v jeho podobě bych mohla tu techniku ustát.." Dokončila jsem, co jsem říct chtěla a co už mi dlouho vrtalo hlavou.
"Nevím, jestli to vyjde. Ta technika je.. Je skvělá, ale nevím, jestli jí zvládnu.." Sklopila jsem zrak k zemi.
"Ale za pokus to stojí.." Dodala jsem si odvahy, vzhlédla a usmála se.
Už se jí učím tak dlouho, musí to vyjít..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Tak môžeš to skúsiť keby sa niečo stalo tak to nejako zastavím .
No ale je tu riziko .
Tá technika berie veľa chakry ako si zistila .
A môže sa stať že ťa potom ovládne nie ?
Aj keď je to len teória nemusí sa to stať .
No a fuuton rasengan si už zvládla nie ?
A keby si chcela môžem ti tú techniku predviesť v plnom rozsahu ."
Potom sa na ňu zasa usmejem .
"Ale som rád že sa niekto pokúša naučiť tú techniku a zdá sa mi že ti ju nezneužiješ nejako zle."
No ale je tu riziko .
Tá technika berie veľa chakry ako si zistila .
A môže sa stať že ťa potom ovládne nie ?
Aj keď je to len teória nemusí sa to stať .
No a fuuton rasengan si už zvládla nie ?
A keby si chcela môžem ti tú techniku predviesť v plnom rozsahu ."
Potom sa na ňu zasa usmejem .
"Ale som rád že sa niekto pokúša naučiť tú techniku a zdá sa mi že ti ju nezneužiješ nejako zle."
Anonymní- Anonymní
"Ichibi by mě ovládnout neměl. Je sice krvelačný a sílí v noci, ale stále je jen jednoocasý a díky tréninku bych ho už měla zvládnout. Nedovedu si ani představit, jaké to je mít v sobě třeba Kyuubiho, devítiocasého. A navíc mám od Hokageho pár dá se říct "pojistek"" Dodala jsem a pak přikývla.
"Hai, Rasengan umím. Ale pokud by vám to nevadilo, ráda bych Rasen Shuriken viděla, abych věděla, jestli to dělám správně nebo mi něco uniká.." Podotkla jsem a také se pousmála.
"Hai, Rasengan umím. Ale pokud by vám to nevadilo, ráda bych Rasen Shuriken viděla, abych věděla, jestli to dělám správně nebo mi něco uniká.." Podotkla jsem a také se pousmála.
Shinobi
"Tak ešte že som už v sennin móde , bude to ľachšie ."
Vytvorím dvoch klonov .
Začnú mi pomaly vytvárať Fuuton: Rasen Shuriken.
Normálne by som ho mal teraz skoro hneď ale chcel som aby všetko videla .
Potom som to chvíľu držal nad sebou .
Cvičiskom sa niesol škrípavý zvuk.
Nakoniec som to hodil na prázdnu plochu pred nami .
Nastal obrovský výbuch s príslušnou tlakovou vlnou .
Po technike tam ostal obrovský kráter.
"A práve kvôli výbuchu a prvému stretu z objektom je lepšie to hodiť .
Takto ťa z toho nič nezasiahne a neodhodí .
Moje prvé použitie bolo ešte pri tréningu .
Teda bojoval som proti jednému z akatsuki a tam som to akokeby dokončil.
Viem trochu šialené no po tom som mal ale zlomenú ruku má veľké negatíva no to musíš nejako potom odstraniť"
Vytvorím dvoch klonov .
Začnú mi pomaly vytvárať Fuuton: Rasen Shuriken.
Normálne by som ho mal teraz skoro hneď ale chcel som aby všetko videla .
Potom som to chvíľu držal nad sebou .
Cvičiskom sa niesol škrípavý zvuk.
Nakoniec som to hodil na prázdnu plochu pred nami .
Nastal obrovský výbuch s príslušnou tlakovou vlnou .
Po technike tam ostal obrovský kráter.
"A práve kvôli výbuchu a prvému stretu z objektom je lepšie to hodiť .
Takto ťa z toho nič nezasiahne a neodhodí .
Moje prvé použitie bolo ešte pri tréningu .
Teda bojoval som proti jednému z akatsuki a tam som to akokeby dokončil.
Viem trochu šialené no po tom som mal ale zlomenú ruku má veľké negatíva no to musíš nejako potom odstraniť"
Anonymní- Anonymní
Překvapeně jsem to pozorovala.
"Sugoi!" Uniklo mi nadšeně. Nedokázala jsem pochopit, že bych takhle silnou techniku kdy mohla já zvládnout.
"Musí se k tomu využívat ti kloni nebo se to dá vyvolat i bez nich? Rasengan jsem totiž zvládla bez nich, tak nevím.." Zeptala jsem se a chystala si další otázky.
"Vy jste v sennin módě, čímž máte dostatek chakry, že?" Zeptala jsem se znovu.
"Kdybych využila mini verzi Shukaka, třeba bych měla dostatek chakry a následky by nebyli tak děsivé, když budu mít ruku obalenou pískem.."
Dumala jsem a mumlala si poslední větu spíše pro sebe. Zamyšleně jsem přitom přešlapovala na místě.
Dá to ještě čas než se to naučím, pokud tedy vůbec..
"Arigato, myslím, že teď už princip chápu, i když není to zrovna lehké.." Podotkla jsem s úsměvem a přestala tak neklidně přešlapovat.
"Sugoi!" Uniklo mi nadšeně. Nedokázala jsem pochopit, že bych takhle silnou techniku kdy mohla já zvládnout.
"Musí se k tomu využívat ti kloni nebo se to dá vyvolat i bez nich? Rasengan jsem totiž zvládla bez nich, tak nevím.." Zeptala jsem se a chystala si další otázky.
"Vy jste v sennin módě, čímž máte dostatek chakry, že?" Zeptala jsem se znovu.
"Kdybych využila mini verzi Shukaka, třeba bych měla dostatek chakry a následky by nebyli tak děsivé, když budu mít ruku obalenou pískem.."
Dumala jsem a mumlala si poslední větu spíše pro sebe. Zamyšleně jsem přitom přešlapovala na místě.
Dá to ještě čas než se to naučím, pokud tedy vůbec..
"Arigato, myslím, že teď už princip chápu, i když není to zrovna lehké.." Podotkla jsem s úsměvem a přestala tak neklidně přešlapovat.
Shinobi
"Toľko otázok ...
Tak neviem či ti piesok pomôže ono to práveže nieje silné v ničení na povrchu ničí to chakrové vlákna .
Takže to na blísko asi prejde aj z pieskom .
A tak niekedy by som to bez klonov nedokázal , a sennin mód mi dá viac chakry ale dokážem to aj bez neho .
No tak ešte keby si chcela mohol by som ti pri tom tréningu radiť aj nabudúce aj tak teraz veľa toho na práci nemám.
Predsa len oživnuté mŕtvoly asi niesu pre ostatných nič moc."
Usmial som sa lebo som to aj tak nikomu nezazlieval.
"No ale snáď som odpovedal na všetko .
No a ešte skôr k tým klonom .
Keby si sa to učila s nimi tak by si to mala naozaj jednoduchšie jeden by ti dával pozor na udržiavanie tej techniky , ty by si vypúšťala chakru a tretí by vypúšťal zasa elementárnu chakru"
Tak neviem či ti piesok pomôže ono to práveže nieje silné v ničení na povrchu ničí to chakrové vlákna .
Takže to na blísko asi prejde aj z pieskom .
A tak niekedy by som to bez klonov nedokázal , a sennin mód mi dá viac chakry ale dokážem to aj bez neho .
No tak ešte keby si chcela mohol by som ti pri tom tréningu radiť aj nabudúce aj tak teraz veľa toho na práci nemám.
Predsa len oživnuté mŕtvoly asi niesu pre ostatných nič moc."
Usmial som sa lebo som to aj tak nikomu nezazlieval.
"No ale snáď som odpovedal na všetko .
No a ešte skôr k tým klonom .
Keby si sa to učila s nimi tak by si to mala naozaj jednoduchšie jeden by ti dával pozor na udržiavanie tej techniky , ty by si vypúšťala chakru a tretí by vypúšťal zasa elementárnu chakru"
Anonymní- Anonymní
Procházel jsem se koukal za sebe a zase jsem do někoho narazil (naruto uzumaki)
Jak jsem narazil spadl jsem na zadek.
Pardon.Já nechtěl.
Jak jsem narazil spadl jsem na zadek.
Pardon.Já nechtěl.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a pozorně ho poslouchala.
"Byla bych ráda za trénink, sama bych na to přišla, no až za hodně dlouhou dobu. Všichni se připravují na válku. Měla bych také, ale o vesničany se starají ANBU, takže lepší činnost než trénink mě nenapadla.."
Pokrčila jse rameny a usmála se.
"Zajímavé, ale já moc klony nevyužívám. No, zkusit to můžu.." Dodala jsem. Tak fajn, uvidím..
Zkoncentrovala jsem chakru do rukou a vytvořila Rasengan. Ten jsem prozatím už udržet dokázala.
"Tohle už zvládám lehce, jenže jak teď dál? Vytvořit klony?" Zeptala jsem se a soustředila se na chakru v ruce.
"Byla bych ráda za trénink, sama bych na to přišla, no až za hodně dlouhou dobu. Všichni se připravují na válku. Měla bych také, ale o vesničany se starají ANBU, takže lepší činnost než trénink mě nenapadla.."
Pokrčila jse rameny a usmála se.
"Zajímavé, ale já moc klony nevyužívám. No, zkusit to můžu.." Dodala jsem. Tak fajn, uvidím..
Zkoncentrovala jsem chakru do rukou a vytvořila Rasengan. Ten jsem prozatím už udržet dokázala.
"Tohle už zvládám lehce, jenže jak teď dál? Vytvořit klony?" Zeptala jsem se a soustředila se na chakru v ruce.
Shinobi
"To je v poho ."
Odpoviem tomu čo do mňa vrazí a pomôžem mu vstať no otočím sa naspäť k Yoko.
"Tak klony si mala vytvoriť skôr no ja postačím budem teraz niečo ako klon dobre ?"
Pristúpim bližšie a priložím ruku nad rasengan .
"Keby niečo prevezmem ho do svojich rúk len v tedy prestaň vypúštať chakru."
Začnem pomali pridávať podstatu a k tomu to tvarujem .
"Je to teraz akokeby kombinovaná technika tvojmu klonu by to šlo trochu tažšie .
No a naozaj keby ničo radšej to pusti."
Lebo ak to buchne nebude to pekné.
Odpoviem tomu čo do mňa vrazí a pomôžem mu vstať no otočím sa naspäť k Yoko.
"Tak klony si mala vytvoriť skôr no ja postačím budem teraz niečo ako klon dobre ?"
Pristúpim bližšie a priložím ruku nad rasengan .
"Keby niečo prevezmem ho do svojich rúk len v tedy prestaň vypúštať chakru."
Začnem pomali pridávať podstatu a k tomu to tvarujem .
"Je to teraz akokeby kombinovaná technika tvojmu klonu by to šlo trochu tažšie .
No a naozaj keby ničo radšej to pusti."
Lebo ak to buchne nebude to pekné.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a sledovala Rasengan ve své ruce, který se začal tvarovat. Nadále jsem vypouštěla k němu větší množství chakry.
"Musím to kontrolovat.." Dál jsem to pozorovala, jak měnil tvar, zvětšoval se. Pak jsem v ruce ucítila další tlak, stejně jako předtím, když jsem to zkoušela sama. Ale pokrok tu rozhodně byl.
Jsem zvědavá, jak by to šlo s mým opravdovým klonem.. Určitě mnohem hůř a pomaleji..
Rasen Shuriken byl skoro hotový, ale já měla sakra málo chakry a sotva jsem to udržela. Chtěla jsem to udržet déle, ale prostě to nešlo.
Přestala jsem podle jeho rad vypouštět chakru.
"Gomen, nejde.. Nejde to udržet.."
"Musím to kontrolovat.." Dál jsem to pozorovala, jak měnil tvar, zvětšoval se. Pak jsem v ruce ucítila další tlak, stejně jako předtím, když jsem to zkoušela sama. Ale pokrok tu rozhodně byl.
Jsem zvědavá, jak by to šlo s mým opravdovým klonem.. Určitě mnohem hůř a pomaleji..
Rasen Shuriken byl skoro hotový, ale já měla sakra málo chakry a sotva jsem to udržela. Chtěla jsem to udržet déle, ale prostě to nešlo.
Přestala jsem podle jeho rad vypouštět chakru.
"Gomen, nejde.. Nejde to udržet.."
Shinobi
"Nevadí .... veď je pravda že táto technika je strašne nákladná na chakru .
Hlavne pri konečnej fázy u tréningu som ho mohol vyvolať len 4x a to už piaty sa ani nevyvolal ."
Zasmial som sa a pozeral som na ňu .
"Aspoň že sa teraz Shukaku nesnaží vyliezť.
Inak som sa aj zabudol opýtať ako sa darí sune?"
Hlavne pri konečnej fázy u tréningu som ho mohol vyvolať len 4x a to už piaty sa ani nevyvolal ."
Zasmial som sa a pozeral som na ňu .
"Aspoň že sa teraz Shukaku nesnaží vyliezť.
Inak som sa aj zabudol opýtať ako sa darí sune?"
Anonymní- Anonymní
Ještě jsem se otočil a zeptal se.
Kdo jste vůbec? obou dvouch jsem se zeptal
Kdo jste vůbec? obou dvouch jsem se zeptal
Anonymní- Anonymní
"Snad se mi to někdy podaří.." Dodala jsem.
"Pro dnešek toho zřejmě nechám, kdybych to použila podruhé, no vlastně dneska potřetí, dopadlo by to pravděpodobně stejně.." Dodala jsem a pak se usmála.
"Ano, aspoň, že Shukaku je v klidu. Zezačátku mi dělal strašné problémy, nemohla jsem v noci spát a tak dále, ale je to pryč.." Dodala jsem a při zmíňce o SUně trošku posmutněla.
"Suna.. Stýská se mi. Před válkou byla skvělá, PiliKKa je skvělá Kazekage, stará se o Sunu a myslím, že ta jen vzkvétá. Je fakt, že nemáme dostatečnou vojenskou sílu, sice jsme sem poslali armádu, ale není zase tak velká, jak by měla být. Včera jsem ucítila před Sunou několik neznámých osob, díky písku. A od stráží nemám žádné zprávy.. Mám, trochu obavy, ale snad to bude v pořádku.." Dodala jsem s úsměvem a posadila se na zem. Pak jsem obrátila list.
"Vy jste byl Hokage, změnila se Konoha za tu dobu nějak?" Zeptala jsem se zvědavě.
Pak jsem si všimla chlapce a přeměřila si ho pohledem. "Yoko Ayme.." Představila jsem se. "A ty?" Zeptala jsem se na oplátku.
"Pro dnešek toho zřejmě nechám, kdybych to použila podruhé, no vlastně dneska potřetí, dopadlo by to pravděpodobně stejně.." Dodala jsem a pak se usmála.
"Ano, aspoň, že Shukaku je v klidu. Zezačátku mi dělal strašné problémy, nemohla jsem v noci spát a tak dále, ale je to pryč.." Dodala jsem a při zmíňce o SUně trošku posmutněla.
"Suna.. Stýská se mi. Před válkou byla skvělá, PiliKKa je skvělá Kazekage, stará se o Sunu a myslím, že ta jen vzkvétá. Je fakt, že nemáme dostatečnou vojenskou sílu, sice jsme sem poslali armádu, ale není zase tak velká, jak by měla být. Včera jsem ucítila před Sunou několik neznámých osob, díky písku. A od stráží nemám žádné zprávy.. Mám, trochu obavy, ale snad to bude v pořádku.." Dodala jsem s úsměvem a posadila se na zem. Pak jsem obrátila list.
"Vy jste byl Hokage, změnila se Konoha za tu dobu nějak?" Zeptala jsem se zvědavě.
Pak jsem si všimla chlapce a přeměřila si ho pohledem. "Yoko Ayme.." Představila jsem se. "A ty?" Zeptala jsem se na oplátku.
Shinobi
,,,
Naposledy upravil Shimaru Ryogui dne Wed 20 Jul - 14:45, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"No popravde ako to povedať , neviem to určite ale zdá sa mi že klesla .
Je pravda v tedy skončila vojna nebolo treba toľko ninjou .
Ale teraz ... to trochu zchádza ."
Otočil som sa na toho chlapca .
"Ehm nóó ja som Naruto ."
Poviem a usmejem sa .
Ani sa nedivím , ak jej Kazekage nemá vôľu naozaj zo železa, vojny a boje s psychikou urobí divy .
Je pravda v tedy skončila vojna nebolo treba toľko ninjou .
Ale teraz ... to trochu zchádza ."
Otočil som sa na toho chlapca .
"Ehm nóó ja som Naruto ."
Poviem a usmejem sa .
Ani sa nedivím , ak jej Kazekage nemá vôľu naozaj zo železa, vojny a boje s psychikou urobí divy .
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a podívala se kamsi před sebe. Pak mě něco napadlo.
"Etto.. Je to taková, no blbá otázka..." Otočila jsem se na něj.
"Nemohl jste nijak ovlinit své oživení, ale.. Jste rád, že jste zpátky.. živý?" Zeptala jsem se, ale hned si za to vynadala.
Lepší otázka tě napadnout nemohla, Yo.
"Etto.. Je to taková, no blbá otázka..." Otočila jsem se na něj.
"Nemohl jste nijak ovlinit své oživení, ale.. Jste rád, že jste zpátky.. živý?" Zeptala jsem se, ale hned si za to vynadala.
Lepší otázka tě napadnout nemohla, Yo.
Shinobi
"Tak skôr som smutný z toho čo sa tu deje .
Zistil som že moja mama ... sa pridala k akatsuki .
A pritom to bola ona vďaka ktorej som ovládol kyuubi .
Jej môžem vďačiť za veľa no niekto ju zasa ožívý a stane sa toto .
Ale teraz som vlastne rád zasa môžem pomôcť , a dať nejaké veci do poriadku ktoré sa týkajú ešte môjho života ."
Poviem plný odhodlania .
Zistil som že moja mama ... sa pridala k akatsuki .
A pritom to bola ona vďaka ktorej som ovládol kyuubi .
Jej môžem vďačiť za veľa no niekto ju zasa ožívý a stane sa toto .
Ale teraz som vlastne rád zasa môžem pomôcť , a dať nejaké veci do poriadku ktoré sa týkajú ešte môjho života ."
Poviem plný odhodlania .
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a usmála se.
"Chcete ji vrátit zpátky? Není přeci zlá, ne?" Zeptala jsem se, aniž bych si nějak uvědomovala, co to zase plácám. Znovu jsem se podívala kamsi před sebe a zamyšleně pozorovala zahozený kamínek.
"Chcete ji vrátit zpátky? Není přeci zlá, ne?" Zeptala jsem se, aniž bych si nějak uvědomovala, co to zase plácám. Znovu jsem se podívala kamsi před sebe a zamyšleně pozorovala zahozený kamínek.
Shinobi
"Ja ...ja práveže neviem .
Len som sa o tom dočul asi táto správa najviac zabolela .
No ale to ma aj poriadne zobudilo a nakoplo že niekedy je treba niečo také aby sa ľudia spamätali .
Len keby som už mohol niečo podniknúť takto tu tŕpnuť a sedieť nieje pre mňa .
Najradšej by som do toho šiel na vlastnú päsť ako kedysi ."
Len som sa o tom dočul asi táto správa najviac zabolela .
No ale to ma aj poriadne zobudilo a nakoplo že niekedy je treba niečo také aby sa ľudia spamätali .
Len keby som už mohol niečo podniknúť takto tu tŕpnuť a sedieť nieje pre mňa .
Najradšej by som do toho šiel na vlastnú päsť ako kedysi ."
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem.
"Také jsem v poslední době měla spoustu starostí, protože PiliKKa byla pryč a já nevěděla, jestli je v pořádku, ale všechno dobře dopadlo. Věřím, že tuhle válku vyhrajeme. Je třeba myslet optimisticky, i když někdy to moc nejde.." Podotkla jsem.
"Vyčkejte, třeba to tak bude lepší, když zůstanete tady. I když já do toho co mluvit nemám.." Dodala jsem a pousmála se.
"Také jsem v poslední době měla spoustu starostí, protože PiliKKa byla pryč a já nevěděla, jestli je v pořádku, ale všechno dobře dopadlo. Věřím, že tuhle válku vyhrajeme. Je třeba myslet optimisticky, i když někdy to moc nejde.." Podotkla jsem.
"Vyčkejte, třeba to tak bude lepší, když zůstanete tady. I když já do toho co mluvit nemám.." Dodala jsem a pousmála se.
Shinobi
"Tak ako snažím sa tu ostať len už neviem ako sa tu dá zabaviť .
Teraz vďaka tebe som sa trochu odreagoval zato ďakujem."
Poviem zasa z žiarivým úsmevom.
"No a ty si ako som ale tak tomu dobre rozumel zástupkyňa Kazekage však ?
Útočilii v tedy na teba ?
Alebo niekto z tej strany čo proti nim sme bojovala si už z niekym?"
Teraz vďaka tebe som sa trochu odreagoval zato ďakujem."
Poviem zasa z žiarivým úsmevom.
"No a ty si ako som ale tak tomu dobre rozumel zástupkyňa Kazekage však ?
Útočilii v tedy na teba ?
Alebo niekto z tej strany čo proti nim sme bojovala si už z niekym?"
Anonymní- Anonymní
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti