Tréninkové místnosti
+4
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Prišiel som na cvičisko, ale skôr ako som začal trénovať objavil sa pri mne ninja, ktorý strážil bránu. Infromoval ma, že ninja z Iwy prešiel cez bránu a už sa nevrátil.
Myslel som si, že je to Smortn, ale vraj nemal povolenie.
Niekto zradil Iwu? Musím informovať Hokageho-dono. Zasa sa môj tréning odkladá.
(Presun.)
Myslel som si, že je to Smortn, ale vraj nemal povolenie.
Niekto zradil Iwu? Musím informovať Hokageho-dono. Zasa sa môj tréning odkladá.
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Příjdu a začnu zkoušet jutsu:
Youton bushin no jutsu vedle mě se udělá klon a pak zkusim udělat
Youton Yuio no jutsu to se mi také povede a trénuju své jutsu abych je uměl ještě víc.
Youton bushin no jutsu vedle mě se udělá klon a pak zkusim udělat
Youton Yuio no jutsu to se mi také povede a trénuju své jutsu abych je uměl ještě víc.
Anonymní- Anonymní
Začínal jsem být hrozně unavenej a pomalu i usínal.Neměl jsem,ale kde usnout pustil jsem tam ty lidi.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Eistee
přišel jsem.Začni.Řeknu a vyndám si Kusurigamu.
přišel jsem.Začni.Řeknu a vyndám si Kusurigamu.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Youton bushin no jutsu vedle mě se objeví klon z lávy.Pak se rozeběhne proti tomu klukovi.
Anonymní- Anonymní
Eistee
Pustím kusurigamu z jedné ruky a sehnu se pro dva kamínky co mám před nohama , vemu je do ruky a jeden hodím po klonu a druhý si dám do kapsy.Udělám pečeŤ a provedu Shunsin no jutsu.Oběvím se před ichim.Mávnu s rukou ve které mám Kasurigamu a řetězem ho omotám kolem krku drukou rukou chytnu druhý konec Kasurigami.
Pustím kusurigamu z jedné ruky a sehnu se pro dva kamínky co mám před nohama , vemu je do ruky a jeden hodím po klonu a druhý si dám do kapsy.Udělám pečeŤ a provedu Shunsin no jutsu.Oběvím se před ichim.Mávnu s rukou ve které mám Kasurigamu a řetězem ho omotám kolem krku drukou rukou chytnu druhý konec Kasurigami.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Než mě stihla omotat tak jsem udělal Youton Kawarimi no jutsu když mě omototal řetěz zbyla po mě jen láva.
Youton Yousha no jutsu! (https://nsgoon.forumczech.com/t989-youton-techniky)
Youton Yousha no jutsu! (https://nsgoon.forumczech.com/t989-youton-techniky)
Anonymní- Anonymní
Eistee
Vytáhl jsem z kapsy ten kamínek co jsem si tam dal a hodil ho po kouli z lávy.Sice ji to nezastavilo ale já měl dost času použít Shunsin do bezpečné vzdálenosti.Shūhasū:Bāsutā no fune Řeknu a Ichi sliší nepříjemný pískavý zvuk , potom mu začne téct krev z uší a začna se mu motat hlava.
Vytáhl jsem z kapsy ten kamínek co jsem si tam dal a hodil ho po kouli z lávy.Sice ji to nezastavilo ale já měl dost času použít Shunsin do bezpečné vzdálenosti.Shūhasū:Bāsutā no fune Řeknu a Ichi sliší nepříjemný pískavý zvuk , potom mu začne téct krev z uší a začna se mu motat hlava.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Eistee
Vystoupím tak aby na mě bylo vidět.Myslím že to stačí.Řeknu a chovám Kusarigamu.Budeš můj kamarád?Zeptám se mile.
Vystoupím tak aby na mě bylo vidět.Myslím že to stačí.Řeknu a chovám Kusarigamu.Budeš můj kamarád?Zeptám se mile.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Eistee
Kai!Řeknu a technika přestane.Hele neviděl jsi někoho s podobnými technikami jako já?Zeptám se mile doufajíc že moje sestra žije a je tady.
Kai!Řeknu a technika přestane.Hele neviděl jsi někoho s podobnými technikami jako já?Zeptám se mile doufajíc že moje sestra žije a je tady.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Eistee
Dobře.Řeknu a sednu si vedle něj.
Dobře.Řeknu a sednu si vedle něj.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vzbudim se a šel jsem pryč.
Co asi dělají akatsuki?! řekl jsem si a šel jsem (přesun)
Co asi dělají akatsuki?! řekl jsem si a šel jsem (přesun)
Anonymní- Anonymní
Eistee
Vstal jsem a běžel se podívat poo vesnici.(přesun)
Vstal jsem a běžel se podívat poo vesnici.(přesun)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Došla jsem do tréninkových místností a porozhlédla se. Došla jsem až na volný plac a nadechla se. Yosh! Vyzkoušíme tu nově naučenou techniku..
Vybavila jsem si v hlavě všechny pečetě, které jsem následně složila.
"Fuuton: Kazekiri!" Řekla jsem a kolem mě zavál prudký vítr, zformuloval se do obrovské ostré větrné vlny, ale pak..zmizel.
Kso.. Zaklela jsem v duchu a postup zopakovala. No tak, teď to vyjde..
Doskládala jsem pečetě a pak pronesla jutsu znovu. "Fuuton: Kazekiri!"
Sledovala jsem, jak se znovu zvedl vítr, zformuloval se do ostré větrné čepele a mířil na stromy poblíž, které po jeho nárazu popadali na zem.
Roztáhla jsem rty v úsměv. Konečně se mi to podařilo!
Chvilku jsem ještě pozrovala popadané stromy, než jsem si dřepla na zem a z brašničky vytáhla svitek s technikou Fuuton: Rasen Shuriken.
Tak dlouho už jsem se jí učila, ale stále mi něco unikalo. Znovu jsem se začetla do těch písmenek, které jsem znala snad už i pozpátku a snažila se pochopit, proč to jutsu nemůžu udržet.
Vybavila jsem si v hlavě všechny pečetě, které jsem následně složila.
"Fuuton: Kazekiri!" Řekla jsem a kolem mě zavál prudký vítr, zformuloval se do obrovské ostré větrné vlny, ale pak..zmizel.
Kso.. Zaklela jsem v duchu a postup zopakovala. No tak, teď to vyjde..
Doskládala jsem pečetě a pak pronesla jutsu znovu. "Fuuton: Kazekiri!"
Sledovala jsem, jak se znovu zvedl vítr, zformuloval se do ostré větrné čepele a mířil na stromy poblíž, které po jeho nárazu popadali na zem.
Roztáhla jsem rty v úsměv. Konečně se mi to podařilo!
Chvilku jsem ještě pozrovala popadané stromy, než jsem si dřepla na zem a z brašničky vytáhla svitek s technikou Fuuton: Rasen Shuriken.
Tak dlouho už jsem se jí učila, ale stále mi něco unikalo. Znovu jsem se začetla do těch písmenek, které jsem znala snad už i pozpátku a snažila se pochopit, proč to jutsu nemůžu udržet.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Vstala jsem a svitek schovala zpátky. Měla jsem ho přečtený za tu dobu minimálně dvakrát.
Začala jsem se soustředit a chakru nahromadila do dlaně. Vytvořila jsem rotující kouli chakry - Rasengan.
Tak a tady jsem se minule zasekla..
Přidala jsem do Rasenganu mnohem víc své chakry, potřebovala jsem chakru začít tvarovat, aby získala tvar velkého shurikenu, ale jakmile jsem tak chtěla učinit, cítila jsem čím dál tím větší tlak.
Nevzdávala jsem to a přidala chakry znovu o kousek víc, to už ten tlak byl nesnesitelný. Tvar Rasenganu se na minutku změnil, ale já to víc udržet nedokázala. Měla jsem pocit, že mi to snad chce urvat ruku.
Nakonec jsem tu techniku musela zrušit a paži svěsila podél těla. Stále mi v ní slabě pulsovalo, ale to jsem ignorovala. V hlavě mi stále dokola kolovala otázka - Proč to nedokážu udržet?
Navíc ta chakra, to jutsu jí spotřebovávalo šíleně a tímhle tempem to neudržím.
Jedině kdybych použila Shukaka, ale to přece..
Sedla jsem si zpátky na zem a zamyšleně hleděla znovu do onoho svitku, jako už tolikrát. Přemýšlela jsem, jak tu techniku zvládnout, aby mi to neurvalo ruku a zároveň jsem na to měla dostatek chakry. Stále jsem to však skloubit dohromady nedokázala..
Začala jsem se soustředit a chakru nahromadila do dlaně. Vytvořila jsem rotující kouli chakry - Rasengan.
Tak a tady jsem se minule zasekla..
Přidala jsem do Rasenganu mnohem víc své chakry, potřebovala jsem chakru začít tvarovat, aby získala tvar velkého shurikenu, ale jakmile jsem tak chtěla učinit, cítila jsem čím dál tím větší tlak.
Nevzdávala jsem to a přidala chakry znovu o kousek víc, to už ten tlak byl nesnesitelný. Tvar Rasenganu se na minutku změnil, ale já to víc udržet nedokázala. Měla jsem pocit, že mi to snad chce urvat ruku.
Nakonec jsem tu techniku musela zrušit a paži svěsila podél těla. Stále mi v ní slabě pulsovalo, ale to jsem ignorovala. V hlavě mi stále dokola kolovala otázka - Proč to nedokážu udržet?
Navíc ta chakra, to jutsu jí spotřebovávalo šíleně a tímhle tempem to neudržím.
Jedině kdybych použila Shukaka, ale to přece..
Sedla jsem si zpátky na zem a zamyšleně hleděla znovu do onoho svitku, jako už tolikrát. Přemýšlela jsem, jak tu techniku zvládnout, aby mi to neurvalo ruku a zároveň jsem na to měla dostatek chakry. Stále jsem to však skloubit dohromady nedokázala..
Shinobi
Dokráčal som na jedno miesto trochu ďalej kde normálne trénovali ostatný .
Tak ale mal by som si preskúšať pár techník kto vie či som niečo nezabudol .
Rýchlejšie to bude ak to budú skúšať aj klony
"Tajuu kage bunshin "
Šepol som a hneď sa na tomto mieste objavila veľká kopa klonou .
Pár ich vytvorilo rasengan ktorý vyskúšali na stromoch .
Potom som sa rozhodol že skúsim Oodama .
No tak sa aj stalo tam som to už vyskúšal na klone .
Lenže výbuch ich zmietol viac .
Kyuubi už je poslušný no kto vie keď si miniem viac chakry čo bude zasa robiť ...
Že liško ?
Grrrrr ....
Ozvalo sa z môjho vnútra no to som mohol počuť len ja .
Sadol som si na zem a začal som čerpať prírodnú chakru .
Keď som bol v sennin móde ucítil som tu to dievča z ktorým som sa rozprával už predtým .
Preto som sa rozhodol že ju pôjdem pozrieť .
Aj tak to bolo teraz jedna z mála čo som ju poznal aspoň z videnia
"Zdravím ..."
Ozval som sa zozadu z veľkým úsmevom
"Trénuješ?"
Tak ale mal by som si preskúšať pár techník kto vie či som niečo nezabudol .
Rýchlejšie to bude ak to budú skúšať aj klony
"Tajuu kage bunshin "
Šepol som a hneď sa na tomto mieste objavila veľká kopa klonou .
Pár ich vytvorilo rasengan ktorý vyskúšali na stromoch .
Potom som sa rozhodol že skúsim Oodama .
No tak sa aj stalo tam som to už vyskúšal na klone .
Lenže výbuch ich zmietol viac .
Kyuubi už je poslušný no kto vie keď si miniem viac chakry čo bude zasa robiť ...
Že liško ?
Grrrrr ....
Ozvalo sa z môjho vnútra no to som mohol počuť len ja .
Sadol som si na zem a začal som čerpať prírodnú chakru .
Keď som bol v sennin móde ucítil som tu to dievča z ktorým som sa rozprával už predtým .
Preto som sa rozhodol že ju pôjdem pozrieť .
Aj tak to bolo teraz jedna z mála čo som ju poznal aspoň z videnia
"Zdravím ..."
Ozval som sa zozadu z veľkým úsmevom
"Trénuješ?"
Anonymní- Anonymní
Jakmile jsem zaslechla hlas za sebou vylekaně jsem sebou trhla, protože mě vyrušil ze zamyšlení. Otočila jsem se a když jsem uviděla, že to není hrozící nebezpečí, uklidnila jsem se.
"Dobrý den.." Dostala jsem ze sebe a pak svůj pohled znovu stočila k svitku na svých nohou.
"Hai, trénuji. Tedy spíše se pokouším na něco přijít.." Dodala jsem.
"A vy? Přišel jste si sem zřejmě také zatrénovat, že?" Zeptala jsem se ho mile a znovu na něj upřela zrak.
"Dobrý den.." Dostala jsem ze sebe a pak svůj pohled znovu stočila k svitku na svých nohou.
"Hai, trénuji. Tedy spíše se pokouším na něco přijít.." Dodala jsem.
"A vy? Přišel jste si sem zřejmě také zatrénovat, že?" Zeptala jsem se ho mile a znovu na něj upřela zrak.
Shinobi
"No ja som si skôr bol len tak precvičiť techniky že či som ich nezabudol .
No a načože sa to pokúšaš prísť ?
Možno by som ti s tým mohol pomôcť"
No a načože sa to pokúšaš prísť ?
Možno by som ti s tým mohol pomôcť"
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem.
"Učím se tuhle techniku.." Pozvedla jsem svitek a ukázala mu ho.
"Fuuton: Rasen Shuriken. Vím, jsem ze Suny a mám tuhle techniku, ale Hokage ve mě věří a já ho nezklamu a naučím se to" Dodala jsem na vysvětlenou, ale pak mávla rukou.
"To je vedlejší. Učím se to už pěkně dlouhou dobu, ten svitek umím nazpaměť, dokonce i pozpátku, ale pořád mi něco uniká. Vždy, když se dostanu dál, vezme mi to veškerou chakru a mám pocit, že mi to chce urvat paži.." Odmlčela jsem se a urovnala si myšlenky.
"Zvláštní já vím, lámu si s tím hlavu a nevím, jak to skloubit dohromady. Nevím, jestli mi s tím dokážete pomoct a nechci vás otravovat.."
Dodala jsem s menším úsměvem a pak svitek zase sklopila k sobě a znovu se zapřemýšlela.
Leda tak použít formu Shukaka, měla bych dostatek chakry, ale.. Tu myšlenku jsem si prozatím nechala pro sebe.
"Učím se tuhle techniku.." Pozvedla jsem svitek a ukázala mu ho.
"Fuuton: Rasen Shuriken. Vím, jsem ze Suny a mám tuhle techniku, ale Hokage ve mě věří a já ho nezklamu a naučím se to" Dodala jsem na vysvětlenou, ale pak mávla rukou.
"To je vedlejší. Učím se to už pěkně dlouhou dobu, ten svitek umím nazpaměť, dokonce i pozpátku, ale pořád mi něco uniká. Vždy, když se dostanu dál, vezme mi to veškerou chakru a mám pocit, že mi to chce urvat paži.." Odmlčela jsem se a urovnala si myšlenky.
"Zvláštní já vím, lámu si s tím hlavu a nevím, jak to skloubit dohromady. Nevím, jestli mi s tím dokážete pomoct a nechci vás otravovat.."
Dodala jsem s menším úsměvem a pak svitek zase sklopila k sobě a znovu se zapřemýšlela.
Leda tak použít formu Shukaka, měla bych dostatek chakry, ale.. Tu myšlenku jsem si prozatím nechala pro sebe.
Shinobi
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti