Ninja Akademie
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Ninja Akademie
Len som sa prechádzala a tak som sa ocitla u ninja Akadémie.Sadla som si k budove a pozerala som na oblohu.
Anonymní- Anonymní
po několika hodinách hledání jsem jí konečně našel "Yuuki-chan ... zlobíš se ?"
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa naštvaná na Kyoshiho.Hai som! smutne som pozrela na Akadémiu.
Anonymní- Anonymní
"promiň, nechtěl jsem křičet" došel jsem až k ní "odpustíš mi to prosím ?"
Anonymní- Anonymní
"mno .. etto .. to asi ..heh" otočil jsem se od ní pryč, jelikož jsem byl v rozpacích
Anonymní- Anonymní
Rozosmiala som sa.Ale čo? ty sa hambíš? opýtala som sa z úsmevom.
Neboj to som iba žartovala do ničoho ta nenútim.
Neboj to som iba žartovala do ničoho ta nenútim.
Anonymní- Anonymní
Hai...čo by som to bola za kamarátku keby že ti neodpustím? usmiala som sa milo.
Anonymní- Anonymní
Vyľakane som pozerala a potom som ho objala tiež.Nemusíš ďakovať...
Anonymní- Anonymní
když jsem jí pouštěl tak jsem se nepatrně přiblížil k její tváři, a políbil ji na líčko
Anonymní- Anonymní
Otvorila som ústa a pozerala som prekvapene.Etto...vďaka... vykoktala som zo seba rozpačito.
Anonymní- Anonymní
"nemusíš děkovat" zasmál jsem se a odstoupil od ní kousek dál "co máš dnes v plánu ?"
Anonymní- Anonymní
Asi pôjdem k jazeru lebo inak neviem čo robiť....trénovanie na vode je nádhera... rozžiarila sa mi tvár.
Anonymní- Anonymní
vzpoměl jsem si co se naposled na jezeře stalo a rozchechtal jsem se s přiblblým výrazem ve tváři
Anonymní- Anonymní
Prečo sa smeješ? nechápavo som pozerala na Kyoshiho.Môžeš isť so mnou keď chceš
Anonymní- Anonymní
"jistě, jistě, že chci" zaculil jsem se "už se moc těším až uvidím tvůj trénink"
Anonymní- Anonymní
Tak poďme... už je aj tak dosť tma.. zasmiala som sa priblížila som sa mu k tvári a povedala som.Je dosť tma takže sa nestane že by som sa musela skrývať lebo mi budú presvitať veci... usmiala som sa
Anonymní- Anonymní
"a taky je dost zima, nevím jak v těch věcech dlouho vydržíš" zasmál jsem se a šel k jezeru (přesun)
Anonymní- Anonymní
Sedela som na hojdačke a len som sa húpala.. sem a tam.. hore a dole.. proste sa mi absolútne nič nechcelo robiť.. pár metrov odo mňa stáli terče na shurikeny a kunaie.. pochopiteľne som na nich pred chvíľkou trénovala.. neminula som ani raz, všetko to boli presné a čisté zásahy ktoré by v prípade človeka boli smrteľné.. v očiach som mala naozaj prazvláštny výraz.. jedno z detí mi pred chvíľou povedalo že bola moja mama obyčajnou a hnusnou nunkeninkou.. takú nakladačku daný študent akadémie nedostal ešte nikdy.. a je otázne či ešte dostane.. síce som z toho mala prúser ale.. bolo mi to fuk, nikto nebude urážať moju mamu.. v očiach mi tancovali plamienky odhodlania a zloby.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Seděl jsem u okna o kus dál, než byla sestra. Můj pohled směřoval k nebi a vypadalo to, že jsem velice zamylšlený a své okolí vůbec nevnímám. Vzpomínal jsem na mámu a přemýšlel jaká asi byla. Otec nám toho moc neřekl a vlastně mi jsme se ani na nic ještě neptali. Přece jsme tu jen chvíli. Měl jsem v plánu to do budoucna změnit.
Anonymní- Anonymní
Pohľad mi zaletel k budove, k oknu v ktorom sedel bráška.. chvíľku som sa na neho iba pozerala po čom som však z hojdačky zosadla.. popravde.. ma to tu dosť nudilo, na akadémii nebol asi nikto kto by ma vedel poraziť a bohvie kedy budú testy na geninov.. S takým.. nafúknutým výrazom na tvári som sa začala prechádzať až k jednej z budov kde sa trénovalo.. prevažne taijutsu.. Vstúpila som dovnútra a pohľad mi v momente zaletel k rôznym dreveným zbraniam.. kupodivu som medzi nimi našla aj úplne normálne a reálne Tanto, pre mňa bolo velké pomaly ako katana no .. dobre sa mi držalo a nebolo zas také ťažké aby som sa s ním nemohla naučiť oháňať.. začala som si precvičovať rôzne postoje, výpady ako aj útočné tak aj obranné.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: