Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ninja Akademie

Goto down

Ninja Akademie Empty Ninja Akademie

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:53

Na ninja akadémii sa môžu ninjovia z Iwy zadarmo učiť techniky triedy D.

1.) Prízemie
Telocvičňa: Táto časť akadémie je najdlhšia a je takmer bez prekážok. Sem chodia ninjovia z Iwy trénovať techniku Shunshin no Jutsu (Technika preblesknutia tela). Ak si dáte pozor a nenarazíte do steny nič by sa vám nemalo stať. Ale aj pre tento prípad sú pri stenách pripravnené žinienky.
Nádvorie: Tu sa pod dozorom chuuninov môžete naučiť zadarmo Sōshuriken no Jutsu (Technika manipulácie so shurikenom). Na konci nádvoria sa nachádzajú terče, ktoré sú ideálne pre trénovanie takejto techniky. Ak už túto techniku, ale ovládate môžete sa s pomocou vyučujúcich naučiť Kage Shuriken no Jutsu (Technika tieňového shurikenu).
Pozemok za akadémiou: Tento oplotený areál sa zdá byť na prvý pohľad zničený. Sem sa chodí zdokonalovať ovládanie Elementu Zeme. Ak tu niekoho zastihnete určite vám pomôže s tréningom techník Doton: Shinjū Zanshu no Jutsu (Element Zeme: Skryté sťatie hlavy) a Doton: Shindō no jutsu (Element Zeme: Technika otrasu).

2.) Prvé poschodie
Učebňa Genjutsu: Novinkou na akadémii je trieda zameraná na Genjutsu, kde môžete chodiť trénovať aj po skončení štúdia. Tak ako aj v telocvični sa v triede nachádzajú žinienky, aby ste sa po chytení do genjutsu pri páde neudreli. Vyučujúci vás môžu naučiť techniky Kanashibari no Jutsu (Technika dočasného ochromenia) a
Magen: Narakumi no Jutsu (Démonická Ilúzia: Technika spatrenia pekla).

Iwagakure sa bude snažiť rozširovať učebne na akdémii.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ninja Akademie Empty Re: Ninja Akademie

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Nov - 13:10

Vešel jsem do Akademie a šel jsem do sborovny,abych si promluvil se svým starým učitelem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Nov - 20:14

Po dlouhém rozhovoru jsem šel do ulic...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Dec - 15:30

(Tak když se v ninja akademii nic neděje tak tu hodím příklad postavy Smile který by mohl jednou mít každý Very Happy pokud by se mu chtělo)

Reizo Kamizuru
Iwagakure no Sato Jonin
Klan:Kamizuru

Reizo Kamizuru,jeden z posledních členů klanu Kamizuru.
Od dětství vychováván v duchu učení sveho klanu,udržování jeho tradic a slávy,i když klan zrovna nebyl v Iwagakure
na vrcholu popularity ani síly a už vůbec ne počtu.Otec lpěl na starých zvycích a křivdách (Klan Aburame z Konohy)
a snažil se ze syna udělat nástroj pomsty a ukázku moci k návratu do řad elity vesnice.
Reizova povaha však nebyla taková a proto jeho názory nepřijal a spíše se řídil rozumem a city.Postupem času jak
dospíval členů ubývalo,ať už díky válkám či šílenstvím ke světu.
Reizo tou dobou bydlel jen se svým moudrým dědem a babičkou,kteří mu vštěpovali,aby neděla ty samé chyby jako ti před ním.
A tak Reizo rostl a stal se vcelku dobrým ninjou,týmovým hráčem a parťákem do nepohody.Svou pílí a svou svědomitostí
se dopracoval na místo které lidé z jeho klanu zuřivostí,nenávistí,bojechtivostí nikdy nezískali a to od dob 1.Tsuchikageho.
Nyní Reizo pomáhá řídit celou vesnici a vlastně mimochodem zvýšil onu přeceněvanou prestiž klanu.

Povaha:Ukecaný,trochu střelený,inteligentní a hlavně líný člověk,ale pokud se pro něco nadchne nezná hranic,limitů,žádná
překážka neni dosti velikiká,aby ji nepřekonal.

Vzhled:Šedozelené oči,tmavě hnědé vlasy,věčně neučesané,vždy několikadenní strniště vousů na tváři.Chodí oblečen v tmavě zelené mikině
,přes ní nosí šedou věčně nezapnutou taktickou vestu.černé látkové kalhoty po kotníky a vysoké nablýskané černé kožené boty.

Záliby: Včelařství,pěstovaní a sběr bylin.
Zlozvyky: Kouření,lenost
Oblíbené jídlo: Gyudon a Melonpan
Oblíbené pití: Bylinkový čaj s medem

motto:V životě můžete
dosáhnout čehokoliv, máte-li odvahu o tom snít, inteligenci
vytvořit realistický plán a vůli dotáhnout tento plán do konce.

Osobní Data:
Věk: 20
Výška: 177 Datum narození: 30 dubna
Váha: 68kg Krevní skupina: O

Maturita na akademii : v 10letech
Úspěšná zkouška Chuninu : v 13letech
Jmenování Joninem : v 18letech

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 19:33

Dorazil jsem do akademie... a šel jsem se podívat na jednu hodinu... (vlez jsem do třídy... a vlezl jsem na místo jednoho nemocného žáka...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 22 Jan - 10:46

Slyšejíc boj,jsem se i přez varování všech ninjů co jsem potkal,vydal k budově,která stála urostřed vesnice... (Ke kancelářím...) Arrow

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Fri 15 Jul - 9:17

Budova je takmer prázdna. Všetko dôležité bolo presunuté do Konohy!
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 11:51

Přišel jsem do akademie a přímo šel na její zadní pozemky.
Zeptal jsem se přítomného chuunina na Doton: Shinjū Zanshu no Jutsu a Doton: Shindō no jutsu po krátké řečí jsem se začal tyto techniky učit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 12:18

Tak první techniku už trochu zvládám tak zkusíme druhou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 12:24

''Heh ta 2.technika byla dost jednoduchá,chce to jen soustředit se''řekl jsem si při odchodu.Poděkoval jsem mému učiteli a šel jsem.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 12:16

Přišel jsem do akademie, ale nikdo můj element neznal. Pročítal jsem svitky, které jsem stihl vzít z klanové budovy v Chigakure a začal je číst. Po několika minutách jsem vzal jeden svitek a důkladně ho přečetl. Pak jsem ho zase zandal a řekl jsem: "Shiniton no Yoroi!!" slabý proud temné chakry vyletěl z mého těla ale nic se nestalo. Chvilku jsem to ještě zkoušel a pak jsem odešel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 18:20

Poďakoval som učiteľovi za vysvetlenie techniky a kráčal preč z telocvične. Prešiel som chodbou akadémie a zamieril na jej nádvorie. Milo som sa usmial na učiteľov, ktorí ma trénovali počas môjho štúdia a vybral som sa pre misiu.
Hmm, kto je nový Tsuchikage-sama? Keď som skončil štúdium viedol dedinu ešte Midotsuchi-sama.

(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 18:27

Ehm, dôležitá zmena! Nemôžete sa učiť súčasne u dvoch učiteľov. Až po dokončení tréningu v jednej učebni môžete prejsť do druhej!

Ďakujem za pozornosť. xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 8:45

Po dlhšom čase som došiel až sem, pozeral som sa do očí učiteľa ktorý odo mňa pravdepodobne niečo chcel, možno si ma ešte pamätal čo bola tá pravdepodobnejšia varianta. Nakoniec sa mi nejak podarilo prešmyknúť do vnútra. Došiel som až na nádvorie kde som sa začal učiť techniku manipulácie zo shirikenom, a zároveň aj tieňový shuriken.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 16:00

Po nejakom čase som sa vydal .. alebo som skôr vybehol k bráne. Nepovedal síce presný čas ale nechcel som riskovať že by som o misiu prišiel.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 12:12

Po tom čo som dotrénoval techniky, som si na chvíľu tak šťastne vydýchol, pozeral som sa na papier ktorý som držal v rukách.. hee nad očakávania.. zaškeril som sa pri čom mi spadol kameň zo srdca !! a to som sa na ten test.. vôbec neučil.. zamumlal som ešte po čom som však len mikol ramenom, postavil som sa a vyrazil som niekam do Iwagakure.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: