Zetsuov úkryt
+2
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 9 z 22
Strana 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Zetsuov úkryt
First topic message reminder :
...
...
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Re: Zetsuov úkryt
uslyšela jsem své jméno tak jsem se zastavila a podívala se kdo mě postrádá a když jsem viděla kdo to je matně jsem vzpomínala kdo je to
"Co chceš a kdo jsi?"
"Co chceš a kdo jsi?"
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Nepoznáváte mě? Jsem Halinor Saruwatari pracovala jsem pro Tetsuya. DOzvěděla jsem se že jste opět mezi živými. Jak se vám to podařilo? Zemřela jste vůbec?" doběhla jsem k ní
Anonymní- Anonymní
vzpomínala
"O tom nerada mluvím co chceš?" zamračeně jsem se na ní dívala
"O tom nerada mluvím co chceš?" zamračeně jsem se na ní dívala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Chci se k Vám přidat, mám pro vás dost dobrou informaci která by vás mohla zajímat, týká se to jednoho ninji."
Anonymní- Anonymní
"Stop stop to stačí tady jsou všude štěnice, pojď dovnitř." pokynula jsem jí a vešla do skrýše a zavedla jí do jedné z místností
"tak spusť"
"tak spusť"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
šla jsem za ní a jen co jsem zavřela dveře vypustila jsem na ní
"Akihiro Kozuki....infiltroval se mezi nukeninama a ukradl informace a o všech vesnicích a zemí veškeré informace co se týká vojenských sil a tak mohlo by se vám to hodit. Je na něj vypsaná odměna ale kdyby jsme ho dostaly měly by jsme víc jak odměnu."
"Akihiro Kozuki....infiltroval se mezi nukeninama a ukradl informace a o všech vesnicích a zemí veškeré informace co se týká vojenských sil a tak mohlo by se vám to hodit. Je na něj vypsaná odměna ale kdyby jsme ho dostaly měly by jsme víc jak odměnu."
Anonymní- Anonymní
dívala jsem se na ní chladným pohledem a všechny informace si znovu projížděla v hlavě
"Což o to informace by se nám hodili ale jestli ho doposud nikdo nechytil evidentně to bude těžké."
"Což o to informace by se nám hodili ale jestli ho doposud nikdo nechytil evidentně to bude těžké."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ne právěže vy máte největší šanci na jeho polapení máte kouzlo osobnosti kterým muži podléhají a navíc cítím z vás obrovskou sílu." lichotila jsem jí Potřebuju abych byla nějaký ten čas pod ní
Anonymní- Anonymní
"A co když ne?" podezřívavě jsem se na ní dívala i když musím říct že věděla jak na mě
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Určitě ano, půjdu s vámi a budu vás krýt, měl by se teď nacházet v Kiri."
Anonymní- Anonymní
"Je až moc podezřelé že toho víš tolik, draá Halinor." obešla jsem jí a prohrábla si vlasy
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Pracovala jsem pro Tetsuya zapomněla jste? Jsem druhý nejlépe informovaný člověk. Zavedu vás tam."
Anonymní- Anonymní
"Co tak najednou se ke mě chceš přidat?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"U Tetsuyi je nuda a já chci něco dělat dlouho jsem nebyla nikde jen zavřená v hostinci tak jsem se rozhodla jít k Vám a sloužit vám vy to oceníte víc jak on."
Anonymní- Anonymní
"No dobře řekněme že to beru ale sloužit znamená dělat vše co řeknu a doprovázet mě když všude místo tamtoho. Od tebe aspoň nemusím čekat něco horšího. Tak jdeme." řekla jsem rázně a šla zase k Dagovi a čekala až si Halinor sedne za mě
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
drak přistál před úkrytem seskočila jsem z něj a čekala na ostatní
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
seskočila jsem za Reinu
"To bylo vážně dobrý sama bych to nezvládla tak skvěle bude Vám zobat z ruky."
"To bylo vážně dobrý sama bych to nezvládla tak skvěle bude Vám zobat z ruky."
Anonymní- Anonymní
"Už zobe, jdi dovnitř a najdi si pokoj, já se o něj teď musím postarat." řekla jsem jí chladně a otočila se na Akihira
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pomalu jsem slezl z draka a došel až k Reině. Můj pohled byl prázdný a bez života.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
"Dík Dagu." řekla jsem a on v kouři zmizel
"Tak Akihiro pojď dovnitř, ukážu ti kde budeš přebývat." pohladila jsem ho po tváři a vzala ho za ruku a táhla ho do skrýše a hned do kobek zašla jsem do jedné místnosti a tam ho pustila
"Tak Akihiro pojď dovnitř, ukážu ti kde budeš přebývat." pohladila jsem ho po tváři a vzala ho za ruku a táhla ho do skrýše a hned do kobek zašla jsem do jedné místnosti a tam ho pustila
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Její dotek mě nenechal chladným. Když mě pak vzala za ruku, poslušně jsem šel za ní. Dovedla mě do nějaké místnosti. Tam mě pustila. Jen jsem se na ni otočil a bez mrknutí na ni hleděl. Nemohl jsem otrhnout oči.
Shinobi
"Vítej v tvém prozatimním pokoji." sladce jsem se na něj usmála
"Doufám e nelituješ že jsi šel semnou." v duchu jsem počítala že ještě tak zhruba dvě hodiny bude plyn účinkovat
"Doufám e nelituješ že jsi šel semnou." v duchu jsem počítala že ještě tak zhruba dvě hodiny bude plyn účinkovat
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jen jsem se tak ducha přítomně rozhlédl. Potom jsem zakroutil hlavou, že nelituji. Pořád jsem ji sledoval. Točila se mi hlava. Nebylo mě nejlépe. Ta cesta mě vůbec neudělala dobře na mé předešlé zranění a ta moje ducha přítomnost taky ne. Byl jsem trochu rozklepaný. Taky tu nejtepleji nebylo.
Shinobi
Strana 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 9 z 22
Povolení tohoto fóra: