Zetsuov úkryt
+2
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 22 z 22
Strana 22 z 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Zetsuov úkryt
First topic message reminder :
...
...
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Re: Zetsuov úkryt
''trefíš do pokoje ? nebo tě tam máme dopravit ?''
náhle jsem jí viděl jak usnula, tím má odpověď byla jasná, kořínky jí obmotaly a následně jsme zajeli do země, vyjeli jsme u ní v pokoji, kde jsem jí položil na postel a zmizel jsem kamsi, do země
náhle jsem jí viděl jak usnula, tím má odpověď byla jasná, kořínky jí obmotaly a následně jsme zajeli do země, vyjeli jsme u ní v pokoji, kde jsem jí položil na postel a zmizel jsem kamsi, do země
Anonymní- Anonymní
Re: Zetsuov úkryt
Postával som na streche úkrytu. Z mojich očí ako obvykle sršala nenávisť, pripomínajúca tú z obdobia boja proti Hashiramovi. Schyľovalo sa totiž k istej udalosti, nanešťastie pre mňa je ale nutné sa tentokrát postaviť vlastnej krvi. Nič na tom, že som si so sebou okrem obvyklých predmetov (vejár a katany) pre zmenu vzal i zvitok, pripevnený v úložnom priestore provizorného opasku okolo môjho brnenia, na ktorom priam až žiaril nápis "Hebi". Bolo očividné, že tentokrát pre zmenu idem na istotu, za žiadnu cenu som sa nechystal takto zbytočne položiť život, preto som vynaložil všetku svoju námahu dostatočným opatrneniam.
"Hashi, Niji-chan. Čas nadišiel. Čas, kedy konečne opustíme toto miesto a vydáme sa naprieč krvou poškvrnenému osudu s úmyslom bojovať až do posledného dychu. Cieľ je jasný, vyrážame," prehovoril som chladne a rázne, pričom som sa obrovskou rýchlosťou vydal naprieč lesmi.
"Hashi, Niji-chan. Čas nadišiel. Čas, kedy konečne opustíme toto miesto a vydáme sa naprieč krvou poškvrnenému osudu s úmyslom bojovať až do posledného dychu. Cieľ je jasný, vyrážame," prehovoril som chladne a rázne, pričom som sa obrovskou rýchlosťou vydal naprieč lesmi.
- PRESUN -
Uchiha Madara- Počet príspevkov : 171
Strana 22 z 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 22 z 22
Povolení tohoto fóra: