Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kameny živlů

+3
Ryuuji Akatsuchi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
7 posters

Strana 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Kameny živlů - Stránka 4 Empty Kameny živlů

Příspěvek pro Anonymní Mon 23 May - 20:52

First topic message reminder :

Kameny živlů

Vznik Vše začíná, když Rikudou Sennin rozdělil svou moc mezi staršího a mladšího syna. Mladší syn zdědil tělo a vitalitu Sennina, mladší jeho čakru a oči. Mladší však získal vše. Stal se právoplatný dědicem a starší syn, pln zlosti a zklamání odešel do ústraní. Začal shromažďovat klany, a zotročovat je. Použil techniku Izanagi, aby dal pěti obyčejným kamenům, neobyčejné vlastnosti. Spojil je s daným živlem a duchem poražených válečníků. Kameny se staly jakousi protiváhou Bijuu, které vytvořil jeho otec. Sami o sobě nebyly nic, musely si najít vhodné hostitele. Starší syn Rikudou Sennina při tom obětoval spoustu svých lidí, na ničem mu nezáleželo, chtěl jenom moc. Po nějaké době se přestal svět o ně zajímat.
Vesnici klanu Uzumaki se podařilo všechny kameny shromáždit, používali jejich moc pro své potřeby, ochraňovali je. Jednoho dne však vojsko mocichtivých Uzushiogakure zničilo. Lidé však stihli s kameny uprchnout a opatřit je speciálními pečetěmi, aby se k nim nemohl dostat někdo nepovolaný. Pak se kameny ztratily z dohledu a nyní, o sobě daly opět znát.

Schopnosti kamenů
Jak bylo řečeno, tak jsou jakousi protiváhou bijuu. Mají v sobě skrytou ohromnou čakru a plnou kontrolu nad jedním živlem. Duchové válečníků, ukrytých v kamenech, jsou zlomyslní, otravní, chtějí vás ovládnout a budete muset s nimi vnitřně bojovat.
Kámen je malý, Uzumaki klan jej umístil do přívěšku. Na začátku, než najdete vnitřní harmonii, tak tělo bude reagovat na novou sílu. (Jako když Sasukeho kousl Oro a dal mu pečeť xD)
Takže si to shrňme:
Dávají kontrolu nad živlem + splynutí
Mocná čakra jako bijuu
Uživatel se učí ovládat sílu kamenu měsíc (1. a 2. týden ovládnutí živlu a zbytek ovládnutí démona.)

Místa uložení kamenů

Kámen vody - Kirigakure - Hitomi ví ^^, opatření: Kamene se může zmocnit jedině ten, kdo má čisté srdce. Jedině ten, kdo se chce kamenu zmocnit, ale ne ho využít pro svůj vlastní potřeby, tak bude moci prolomit pečeť.

Kámen ohně - Oni no Kuni - jádro sopky - osoba musí vyjádřit určitou odvahu a vnitřní sílu, aby se ke kamenu dostal.

Kámen země - Ishi no Kuni - skály, které tuto zemi obklopují, skrývají velkou moc. Jen někdo s obrovským vnitřním klidem a pevností může ze skály dostat kámen.

Kámen vzduchu - Shimo no Kuni - mrazivé pustiny. Člověk musí být občas nespoutaný, aby se mohl dostat na tak mrazivé a nehostinné místo.

Kámen blesku - Otogakure - Pod obrovskou věží je toho víc, než by se mohlo zdát. Jen někdo nevyzpytatelný, někdo kdo má ušlechtilé cíle a nebojí se pro ně udělat cokoliv, dokáže prolomit mocné pečetě, které kámen chrání. (Orochimaru založil Otogakure, kvůli kamenu, ale zdá se, že nikdy přesně nevěděl, kde se nachází.)

Ochrana kamenů
Chrání je pečetě, které zjišťují, jestli jste toho hodni. Dále vás čeká souboj s kreaturou, kterou stvořil kámen, na svou ochranu.

Jo, a ještě něco..Jinchuuriki, by neměl mít kámen ;-)

Vzhled démonické duše živlu

Oheň
Spoiler:

Voda
Spoiler:

Vzduch
Spoiler:

Země
Spoiler:

Blesk
Spoiler:

Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 7 Jun - 6:47, celkově upraveno 4 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kameny živlů - Stránka 4 Empty Re: Kameny živlů

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:01

Vyhýbanie sa odpovedi otázkou... klasika...
Nie nikto mi nedal také právo, nebolo potrebné, druhov hráčov je prosto viac ako tie dva, ktoré boli menované hráčom Kureta.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:08

Chceš odpověď ? nuže... Chtěl som tím říct že ak odsoudíš šlupku tak sa k vnitřku nikdy nedostaneš. Pro mě si kdysi býval příjemný člověk teraz si myslím že si blb, otázka, co je šlupka co je jádro ? povíš mi to ? Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:10

Cca... mám pocit, že většina příspěvků není předem domluvená. To jsem asi chtěl říct, ale to už není důležité. Jen to tak na mě působí. Pokud je to naopak a většina toho co se zde napíše je důkladně připravená, pak klobouk dole. Skvělá práce.

Jak nechceš říct proč to považuješ za podraz, páčit to z tebe nebudu. Snad se opravdu časem ukáže.

Jinak by mě zajímalo jestli ti přijde věta - co hráč, to jiný metr - v pořádku. Mě příliš ne. Nelíbí se mi představa, že někdo svou moc zneužije a kupříkladu si pomocí všech postav co má nahrává, aby z toho měl prospěch. Nelíbí se mi, že jeden člověk může mít cokoliv se mu zlíbí a ostatní takzvaně suší hubu. Zároveň by ale bylo nefér nechat někomu kdo hraje dva dny k dispozici hodně silnou postavu s velkým potenciálem. Je možné, že někteří genini a chuunini měli o kameny také zájem. Kdyby tu nevázla komunikace, dostali by možnost kámen alespoň na krátkou chvíli vlastnit? Nebo to tu funguje tak, že ruka ruku meje a ti co jsou s administrátory zadobře se mají nejlépe?

Co se týče těch konfliktů mezi jinými hráči, docela mě mrzí jak to tu probíhá. Spíš než aby se to vyřešilo v klidu jako mezi dospělými lidmi, je tu v módě urážet se a dělat dotčené. Popřípadě daného hříšníka pomlouvat. Nebo to tak na mě působí, to mi opět nepřísluší hodnotit. Snažím se být otevřený a kdo chce komunikovat s tím komunikuju. Jestli mi teď jako administrátor řekneš ať držím hubu, pochopitelně to udělám xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:22

Chceš odpověď ? nuže... Chtěl som tím říct že ak odsoudíš šlupku tak sa k vnitřku nikdy nedostaneš. Pro mě si kdysi býval příjemný člověk teraz si myslím že si blb, otázka, co je šlupka co je jádro ? povíš mi to ?
Ja som sa, ale nepýtal, čo si tým chcel povedať, ale čo je v tomto prípade šupa a čo je jadro, to je moja otázka na teba.
> Pre mňa si zasa, bez urážky, nikdy nebol príjemný človek Wink

Cca... mám pocit, že většina příspěvků není předem domluvená. To jsem asi chtěl říct, ale to už není důležité. Jen to tak na mě působí. Pokud je to naopak a většina toho co se zde napíše je důkladně připravená, pak klobouk dole. Skvělá práce.
Na príspevkoch sa dohodnúť ani nedá -___- ' to čo je dohodnuté je napr. príbeh, boj a pod. Ale nie príspevky.

Nelíbí se mi, že jeden člověk může mít cokoliv se mu zlíbí a ostatní takzvaně suší hubu.
Nuž... to ani mne...

Je možné, že někteří genini a chuunini měli o kameny také zájem. Kdyby tu nevázla komunikace, dostali by možnost kámen alespoň na krátkou chvíli vlastnit?
Či mali nejakí genini a chuunini záujem o kamene neviem, nikto ma o tom neinformoval.
Či by dostali možnosť vlastniť kameň. Ja nie som ten, kto kamene rozdáva či rozdával. Pre správnu odpoveď sa musíš otočiť na Assasina.

Nebo to tu funguje tak, že ruka ruku meje a ti co jsou s administrátory zadobře se mají nejlépe?
To by si sa mala spýtať sama seba.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:30

zdržím sa veškerých komentářov Very Happy som nepříjemný ano Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:32

Bylo to myšleno tak, že mě zajímalo procento příspěvků složených z předem domluvených akcí a procento příspěvků předem nedomluvených. Ne že domlouvat každý komentář zvlášť. Byl tím myšlen právě boj a příběh, jež jsou rozkouskované do jednotlivých komentů. Nevadí, to se jen tak zjistit asi nedá.

Co se týče rozdávání kamenů, to chci stejně ještě s Assasinem probrat, takže ano. Staniž se.

A v podstatě... Snažím se být zadobře s každým. Ne proto, že z toho chci mít zisk, ale proto, že mi vadí dusná atmosféra. Pokud mě tu každá druhá postava vraždí pohledem (nebo v myšlenkách, o kterých vlastně nevím) tak co mám dělat? Můžu se na to vykašlat a přestat hrát, nebo trapně dolejzat, snažit se udobřit i když druhá strana nemá zájem, nebo se bavit s lidmi kterým nevadím. A že z toho nemám žádné ultra super výhody je snad na mých postavách patrné. Žádný kámen, žádná ultrasuper síla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:36

zdržím sa veškerých komentářov som nepříjemný ano
Takže z odpovede nič nebude...
> aspoň rada nabudúce, ak nevieš čo píšeš... nepíš to Wink

Bylo to myšleno tak, že mě zajímalo procento příspěvků složených z předem domluvených akcí a procento příspěvků předem nedomluvených.
Potom to stačí jednoducho napísať tak ako to bolo myslené a nerobiť okolo toho omáčky Wink

A v podstatě... Snažím se být zadobře s každým.
Zakazujem ti snažiť sa? -___- '

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:39

Pardon, nenapadlo mě že ta slova budou špatně pochopena... Snažil jsem se to napsat opravdu co nejvíc srozumitelně xD

A taky netvrdím že mi něco zakazuješ, to jsem nikde nepsal x)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:42

Snažiť sa a niečo uskutočniť je rozdiel...

A taky netvrdím že mi něco zakazuješ, to jsem nikde nepsal x)
To bola len moja zbytočná reakcia na zbytočnosti v tvojom poste...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:42

Cože? To si děláte srandu, všichni jak tu jste!?
1) Futoshi, to byl podraz ten útok na Konohu? To snad nemyslíš vážně..
2) Sasoriho výrok - Kdo dřív příjde, ten dřív mele. Myslíte si, že to já jsem řekl: Ty a ty a ty si vezmeš tenhle kámen atd..?! Kameny tady byly už takovou dobu!!!!!!!!! A nikdo se pro ně neodvažoval JÍT!!! Celou dobu ty kameny byly tam, kde byly. JEŠTĚ JSEM SI DAL TU PRÁCI, ABYCH NAPSAL, KDE JSOU A JAK SE K NIM DOSTAT!!!!!!!
3) Laskavě se všichni nad sebou zamyslete. Dobře, chcete stejný metr na všechny!? Máte ho mít...Jen vydržte, až dorazím domů. Narozdíl od někoho, mám školu do 4 skoro každý den.
4) Co jste vlastně zač?! Má vůbec tohle fórum smysl!?
5) Děkuji všem za zkažený den. Opět jsem v pozici iniciativního blba.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:48

Mohol si to napísať aj normálny textom, toto vyzerá akoby si dostal amok alebo ja neviem :/

Narozdíl od někoho, mám školu do 4 skoro každý den.
Niekto do nej chodil, niekto chodí a niekto chodiť ešte len bude...

Děkuji všem za zkažený den. Opět jsem v pozici iniciativního blba.
Sorry, ale čo?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:52

Můj názor na šutry zná skoro každý Razz ,ale to nehodlám řešit.
Mě to tak připadá,že se nám forko nějak rozpadá na určité skupiny,nehodlám to rozvádět,protože se mi nechce Surprised
Poslední dobou se hádají všichni kvůli všemu...výměna argumentu je někdy velmi zajímavá (myšleno zbytečná...)
No furt každý mele a bu a be...Pak se furt říká,že se má vše řešit v klidu a diskuzí...když začne diskuze tak se to změní v hádku...Někteří jsou poté dotčení,jiní nasraní nebo obojí...
Proč to píšu...nevím...asi tak : MOC TO LIDI ŽERETE Razz

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:54

Sorry, ale já bych chtěl jenom jednu věc vedět. Jak dlouho se mi budeš mstít, za to, že jsi nemohl zabít Orochimara? Jak dlouho, se mi budeš mstít za to, že nemohl přijít Hyuuga a zabít Nesmrtelného Sannina s Rinneganem? Jak dlouho se mi budeš mstít za to, že jsem nedovolil, abys ukázal světu Shinobi, že jsi Bůh?!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 11:58

Jop... niekto to až moc žerie XD

Mě to tak připadá,že se nám forko nějak rozpadá na určité skupiny,nehodlám to rozvádět,protože se mi nechce
A nie len tebe to tak pripadá...

Sorry, ale já bych chtěl jenom jednu věc vedět. Jak dlouho se mi budeš mstít, za to, že jsi nemohl zabít Orochimara? Jak dlouho, se mi budeš mstít za to, že nemohl přijít Hyuuga a zabít Nesmrtelného Sannina s Rinneganem? Jak dlouho se mi budeš mstít za to, že jsem nedovolil, abys ukázal světu Shinobi, že jsi Bůh?!
Neviem prečo sa ma to pýtaš už tretí krát XD
Ale odpoveď rovnaká...
Orochimara som zabiť nechcel... chcel som bojovať Wink
Hyuuga a Sannin je tá istá otázka, len s inými podstatnými menami...
Akému svetu shinobi? Toto je fórum... hra... žiadny svet shinobi -__- '
No a aby som to už tretí krát uzatvoril... ja sa nemstím, chjo -__- '

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 12:25

Akému svetu shinobi? Toto je fórum... hra... žiadny svet shinobi -__- '
Prepač musel som sa dostat nějak ze školy, proto jsem nemohl odpovědět ^^, nicméně pro mnoho lidí je tato pro tebe ''hra'' životem. Není to nějaký forum je to naše fantazie, sou v ní uloženy naše pocity. Pro mě je to svět shinobi, svět ve kterém je známa spravedlnost a ne nějaká prach obyčejná ''hra'' tse ! styď se ! Embarassed

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Mon 6 Jun - 12:27

xDDD Čo na to povedať ?
Deja vu ? V hlavných úlohách neustále rovnakí herci. xDDD
Tetsuya
Tetsuya

Počet príspevkov : 488

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 12:27

tak a dost lidi....hádkami se nic neřeší !!!.....každy někoho štve nebo někoho někdo štve ale to ke hře patří.....ale nejsem zvířata co se perou o kus masa......skuste to řešit bez konfliktů.....vím že já nejsem odbroník v tomhle řešení....ale když to neuděláte pro sebe dělejte to aspoň pro lidi na foru a pro forum samotné

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 12:32

Prepač musel som sa dostat nějak ze školy, proto jsem nemohl odpovědět ^^, nicméně pro mnoho lidí je tato pro tebe ''hra'' životem. Není to nějaký forum je to naše fantazie, sou v ní uloženy naše pocity. Pro mě je to svět shinobi, svět ve kterém je známa spravedlnost a ne nějaká prach obyčejná ''hra'' tse ! styď se !
V pohode na tvoju odpoveď si aj tak nepotrpím ^_^ '

No ja pokladám za život niečo iné ako virtuálny svet. Pocity, dobre dajme tomu, ale všetko v zdravom množstve. A hlavne v medziach hry, že...

tak a dost lidi....hádkami se nic neřeší !!!
Nikto sa neháda -__- '
Ber to s nadhľadom, inak ti rupne v bedne a bude zle Wink

xDDD Čo na to povedať ?
Deja vu ? V hlavných úlohách neustále rovnakí herci. xDDD
Zasa taká sranda, aby si tam musel dať toľko smejúcich sa smajlov to nebola...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 12:38

tak proč jsi tady na tom foru od rana do rana ? Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Mon 6 Jun - 12:40

Zasa taká sranda, aby si tam musel dať toľko smejúcich sa smajlov to nebola...
To máš pravdu, nebola, ale teraz je. Každý má svoju stranu, každý má svoju pravdu, namiesto toho, aby ste sa buď vzájomne dohodli, alebo si zbalili kufre a odišli, neustále opakujete to isté. Futoshi, teba to musí baviť ešte viac ako mňa, pokiaľ viem, ty si v tom príbehu jedna z najhlavnejších postáv. xDDD

P.S. "v tom príbehu" som nemyslel "v hre", aby bolo jasné Wink
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 12:44

tak proč jsi tady na tom foru od rana do rana ?
Netuším... zrejme net v práci?

To máš pravdu, nebola, ale teraz je.
Stále nevidím tú srandu Wink

alebo si zbalili kufre a odišli
Hmm... o tomto by sa na tvoju adresu dalo povedať pomerne veľa...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Mon 6 Jun - 12:49

Hmm... o tomto by sa na tvoju adresu dalo povedať pomerne veľa...
Pravda, vždy to tak bolo a bude, bojovať o nekvalitné územie zmysel nemá. Aj keď si nie som celkom istý, kto bol ten, čo si ma zablokoval na skype, takže...
Týmto som možno dokázal, že tebe nejde o túto hádku, nemyslíš ?
Nezastávam sa nikoho, ani teba, ani Assasina, obaja ste rovnakí. Ale ak chceš naozaj vedieť, čo je na tom tá najväčšia sranda, tak ti to poviem.
Buď si ochranca spravodlivosti, alebo obrovský egoista, pretože neexistuje jediná hádka podobného charakteru (nehovorím iba o tomto fóre), ktorej by si sa nezúčastnil.
Ale nerozumiem, prečo riešiš mňa, toto nie je o mne, ale o kameňoch, tak tu nerobme zbytočný chaos, chcel som iba poukázať na to, aká úbohá fraška celá táto situácia je. xD
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 12:56

Jop blokol som si ťa na tom skype... osobné dôvody... takže?

Týmto som možno dokázal, že tebe nejde o túto hádku, nemyslíš ?
Neviem, podľa mňa si nedokázal nič.

Ale nerozumiem, prečo riešiš mňa
Ale ja ťa neriešim... to ty zväčša riešiš mňa, na skype... to že napíšeš už do zabehnutej debaty je tvoja vec...

čo je na tom tá najväčšia sranda, tak ti to poviem.
No a teraz to srandovné by som poprosil... -__- '

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Mon 6 Jun - 13:00

A vidíš ? Zasa. xD
Osobné dôvody ? Nebol si to ty sám, kto hovoril, že by sa veci z hry nemali miešať s realitou ? xD Aká rázna zmena názoru.
Fascinuje ma, že som ťa zaujal natoľko, že si upustil z hlavnej myšlienky tejto hádky a riešiš moje poznámky, napokon ti asi o výhru v tejto hádke nejde. Ako by som to nazval, vyčkáš na chybu a potom si pomocou nej získavaš ľudí na svoju stranu, alebo sa nebodaj mýlim ?
A jedna maličkosť, to, čo je na tom sranda, ti nevysvetlím, kým mi neodpovieš na jednu malinkú otázku, inak to proste nepôjde. Takže takto, si ochranca spravodlivosti alebo pokrytec a egoista ? xD
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 6 Jun - 13:15

Já tak nějak nevím, jak se tahle hádka rozpoutala, ale nedá mi to a musím k tomu napsat své.

Futoshi:
1) Všichni dobře vědí, že Assasin má pravdu. I kdybys nechtěl zabít Orochimara, vypadá to, že chtěl. A když ti to nedovolil zachoval ses jako děcko, kterému vzaly hračku = zmizel z Konohy.

2) Docela by mě zajímalo, jak někdo, kdo má S-rank, může ztratit paměť tím, že se praští o VĚTEV!!! Když předtím měl jako shinobi tolik zranění a nic? Jestli to není z trucu tak jsem asi blázen.

3) Já mám pocit, že někdo kdo sice má tým ale kašle na něj od druhého dne, tahle diskuze sedí. Nemá smysl ani odpovídat, protože tu všechny jenom chytáš za slovo.

4) Jaký má smysl chodit někoho hledat, když se chtěl ztratit sám, hmmm? Pravda, hra je zajímavější a jako admin jsi skvělý, ale občas co se hry týče nerozumím ti ani trochu. Nevím, jestli tu s námi opravdu HRAJEŠ nebo si ze všech okolo sebe děláš jenom dobrý den.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content