Kameny živlů
+3
Ryuuji Akatsuchi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kameny živlů
First topic message reminder :
Vznik Vše začíná, když Rikudou Sennin rozdělil svou moc mezi staršího a mladšího syna. Mladší syn zdědil tělo a vitalitu Sennina, mladší jeho čakru a oči. Mladší však získal vše. Stal se právoplatný dědicem a starší syn, pln zlosti a zklamání odešel do ústraní. Začal shromažďovat klany, a zotročovat je. Použil techniku Izanagi, aby dal pěti obyčejným kamenům, neobyčejné vlastnosti. Spojil je s daným živlem a duchem poražených válečníků. Kameny se staly jakousi protiváhou Bijuu, které vytvořil jeho otec. Sami o sobě nebyly nic, musely si najít vhodné hostitele. Starší syn Rikudou Sennina při tom obětoval spoustu svých lidí, na ničem mu nezáleželo, chtěl jenom moc. Po nějaké době se přestal svět o ně zajímat.
Vesnici klanu Uzumaki se podařilo všechny kameny shromáždit, používali jejich moc pro své potřeby, ochraňovali je. Jednoho dne však vojsko mocichtivých Uzushiogakure zničilo. Lidé však stihli s kameny uprchnout a opatřit je speciálními pečetěmi, aby se k nim nemohl dostat někdo nepovolaný. Pak se kameny ztratily z dohledu a nyní, o sobě daly opět znát.
Schopnosti kamenů
Jak bylo řečeno, tak jsou jakousi protiváhou bijuu. Mají v sobě skrytou ohromnou čakru a plnou kontrolu nad jedním živlem. Duchové válečníků, ukrytých v kamenech, jsou zlomyslní, otravní, chtějí vás ovládnout a budete muset s nimi vnitřně bojovat.
Kámen je malý, Uzumaki klan jej umístil do přívěšku. Na začátku, než najdete vnitřní harmonii, tak tělo bude reagovat na novou sílu. (Jako když Sasukeho kousl Oro a dal mu pečeť xD)
Takže si to shrňme:
Dávají kontrolu nad živlem + splynutí
Mocná čakra jako bijuu
Uživatel se učí ovládat sílu kamenu měsíc (1. a 2. týden ovládnutí živlu a zbytek ovládnutí démona.)
Místa uložení kamenů
Kámen vody - Kirigakure - Hitomi ví ^^, opatření: Kamene se může zmocnit jedině ten, kdo má čisté srdce. Jedině ten, kdo se chce kamenu zmocnit, ale ne ho využít pro svůj vlastní potřeby, tak bude moci prolomit pečeť.
Kámen ohně - Oni no Kuni - jádro sopky - osoba musí vyjádřit určitou odvahu a vnitřní sílu, aby se ke kamenu dostal.
Kámen země - Ishi no Kuni - skály, které tuto zemi obklopují, skrývají velkou moc. Jen někdo s obrovským vnitřním klidem a pevností může ze skály dostat kámen.
Kámen vzduchu - Shimo no Kuni - mrazivé pustiny. Člověk musí být občas nespoutaný, aby se mohl dostat na tak mrazivé a nehostinné místo.
Kámen blesku - Otogakure - Pod obrovskou věží je toho víc, než by se mohlo zdát. Jen někdo nevyzpytatelný, někdo kdo má ušlechtilé cíle a nebojí se pro ně udělat cokoliv, dokáže prolomit mocné pečetě, které kámen chrání. (Orochimaru založil Otogakure, kvůli kamenu, ale zdá se, že nikdy přesně nevěděl, kde se nachází.)
Ochrana kamenů
Chrání je pečetě, které zjišťují, jestli jste toho hodni. Dále vás čeká souboj s kreaturou, kterou stvořil kámen, na svou ochranu.
Jo, a ještě něco..Jinchuuriki, by neměl mít kámen ;-)
Vzhled démonické duše živlu
Oheň
Voda
Vzduch
Země
Blesk
Kameny živlů
Vznik Vše začíná, když Rikudou Sennin rozdělil svou moc mezi staršího a mladšího syna. Mladší syn zdědil tělo a vitalitu Sennina, mladší jeho čakru a oči. Mladší však získal vše. Stal se právoplatný dědicem a starší syn, pln zlosti a zklamání odešel do ústraní. Začal shromažďovat klany, a zotročovat je. Použil techniku Izanagi, aby dal pěti obyčejným kamenům, neobyčejné vlastnosti. Spojil je s daným živlem a duchem poražených válečníků. Kameny se staly jakousi protiváhou Bijuu, které vytvořil jeho otec. Sami o sobě nebyly nic, musely si najít vhodné hostitele. Starší syn Rikudou Sennina při tom obětoval spoustu svých lidí, na ničem mu nezáleželo, chtěl jenom moc. Po nějaké době se přestal svět o ně zajímat.
Vesnici klanu Uzumaki se podařilo všechny kameny shromáždit, používali jejich moc pro své potřeby, ochraňovali je. Jednoho dne však vojsko mocichtivých Uzushiogakure zničilo. Lidé však stihli s kameny uprchnout a opatřit je speciálními pečetěmi, aby se k nim nemohl dostat někdo nepovolaný. Pak se kameny ztratily z dohledu a nyní, o sobě daly opět znát.
Schopnosti kamenů
Jak bylo řečeno, tak jsou jakousi protiváhou bijuu. Mají v sobě skrytou ohromnou čakru a plnou kontrolu nad jedním živlem. Duchové válečníků, ukrytých v kamenech, jsou zlomyslní, otravní, chtějí vás ovládnout a budete muset s nimi vnitřně bojovat.
Kámen je malý, Uzumaki klan jej umístil do přívěšku. Na začátku, než najdete vnitřní harmonii, tak tělo bude reagovat na novou sílu. (Jako když Sasukeho kousl Oro a dal mu pečeť xD)
Takže si to shrňme:
Dávají kontrolu nad živlem + splynutí
Mocná čakra jako bijuu
Uživatel se učí ovládat sílu kamenu měsíc (1. a 2. týden ovládnutí živlu a zbytek ovládnutí démona.)
Místa uložení kamenů
Ochrana kamenů
Chrání je pečetě, které zjišťují, jestli jste toho hodni. Dále vás čeká souboj s kreaturou, kterou stvořil kámen, na svou ochranu.
Jo, a ještě něco..Jinchuuriki, by neměl mít kámen ;-)
Vzhled démonické duše živlu
Oheň
- Spoiler:
Voda
- Spoiler:
Vzduch
- Spoiler:
Země
- Spoiler:
Blesk
- Spoiler:
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 7 Jun - 6:47, celkově upraveno 4 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kameny živlů
Tak Shijin práve vysvetlila, čo je na tom srandovné, ďakujem za to. xD
Teda, niektorí by mohli povedať, že je to skôr do plaču, ale smiech znie lepšie.
Teda, niektorí by mohli povedať, že je to skôr do plaču, ale smiech znie lepšie.
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
Shijin ešte odpoviem, u Jura to cenu nemá... Budem sa snažiť byť úprimný...
Odkiaľ ty vieš, koľko mala moja postava zranení?
A ešte dodatok... si hráč, ktorý nerozlišuje to čo vie jeho postava a to čo vie hráč sám
Vieš o tom asi toľko ako ja o čínskom decku menom Cik-cak... Rád by som vedel, kto sú to tí všetci...1) Všichni dobře vědí, že Assasin má pravdu. I kdybys nechtěl zabít Orochimara, vypadá to, že chtěl. A když ti to nedovolil zachoval ses jako děcko, kterému vzaly hračku = zmizel z Konohy.
Nebudem hľadať odkaz na mangu... ani neviem či ju čítaš, občas o tom totiž pochybujem... Naruta sa tiež zasekol do podlahy2) Docela by mě zajímalo, jak někdo, kdo má S-rank, může ztratit paměť tím, že se praští o VĚTEV!!! Když předtím měl jako shinobi tolik zranění a nic? Jestli to není z trucu tak jsem asi blázen.
Odkiaľ ty vieš, koľko mala moja postava zranení?
Zasa Cik-cak...3) Já mám pocit, že někdo kdo sice má tým ale kašle na něj od druhého dne, tahle diskuze sedí. Nemá smysl ani odpovídat, protože tu všechny jenom chytáš za slovo.
Ak ti poviem, že si robím dobrý deň, bude to ľahšie pochopiteľné...4) Jaký má smysl chodit někoho hledat, když se chtěl ztratit sám, hmmm? Pravda, hra je zajímavější a jako admin jsi skvělý, ale občas co se hry týče nerozumím ti ani trochu. Nevím, jestli tu s námi opravdu HRAJEŠ nebo si ze všech okolo sebe děláš jenom dobrý den.
A ešte dodatok... si hráč, ktorý nerozlišuje to čo vie jeho postava a to čo vie hráč sám
Anonymní- Anonymní
A ešte dodatok... si hráč, ktorý nerozlišuje to čo vie jeho postava a to čo vie hráč sám...
Řeknu to tak abys to pochopil... to je taky takové cik - cak
Řeknu to tak abys to pochopil... to je taky takové cik - cak
Anonymní- Anonymní
Konečne si priznal, že to nemá cenu, s tým súhlasím.
Koniec koncom, som pozorovateľ, nie ten, koho si potrebuješ momentálne získavať. Tým nechcem nič naznačovať.
Koniec koncom, som pozorovateľ, nie ten, koho si potrebuješ momentálne získavať. Tým nechcem nič naznačovať.
Shijin hlavně ví, jak na svého senseie volala a on zdrhnul :-P
Realitu od hry odlišuji. Ale pokud se to má rozlišovat i v téhle diskuzi, tak proč se tu tedy mluví o Orochimarovi, když si ho vlastně nepamatuješ :-D
Realitu od hry odlišuji. Ale pokud se to má rozlišovat i v téhle diskuzi, tak proč se tu tedy mluví o Orochimarovi, když si ho vlastně nepamatuješ :-D
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Čo takto si dať čaj a sušienky a ukľudniť sa chlapci? Koľko máte rokov? 2 a pol?!
TAK SA TEDA SPRÁVATE!? VŠETCI KOĽKÝ TU STE!? Aké získavanie ľudí? Aké pčoviny tu píšete (Mám byť hnusná tak som)!? POTOM SA DIVÍTE ŽE ĽUDIA ODCHÁDZAJÚ!? Ste pridrbaný!?
Všetci sa serete druhým do života!? Chvála bohu že už zomieram tento rok!? Boa ak by ste stáli vedľa mňa máte každý prerazenú sánku!? NSGO je môj život, náš a aj Váš život!? Spoznali sme tu kopec ľudí a vy to teraz ničíte vašimi pridrbanými hádkami!? Urážate sa na vlastných priateľov, kecáte čo a ako to majú robiť!? Ste kompletný? Každý má vlastný názor na všetko čo je tu! Prečo to tu špiníte vašimi komentármy ktoré nedávajú zmysel!? HE!?
TAK SA TEDA SPRÁVATE!? VŠETCI KOĽKÝ TU STE!? Aké získavanie ľudí? Aké pčoviny tu píšete (Mám byť hnusná tak som)!? POTOM SA DIVÍTE ŽE ĽUDIA ODCHÁDZAJÚ!? Ste pridrbaný!?
Všetci sa serete druhým do života!? Chvála bohu že už zomieram tento rok!? Boa ak by ste stáli vedľa mňa máte každý prerazenú sánku!? NSGO je môj život, náš a aj Váš život!? Spoznali sme tu kopec ľudí a vy to teraz ničíte vašimi pridrbanými hádkami!? Urážate sa na vlastných priateľov, kecáte čo a ako to majú robiť!? Ste kompletný? Každý má vlastný názor na všetko čo je tu! Prečo to tu špiníte vašimi komentármy ktoré nedávajú zmysel!? HE!?
Anonymní- Anonymní
Ahoj, Yuuki.
Ako vidíme, Futoshi to zabalil, takže táto hádka už nemá zmysel. Predpokladám, že s ním odíde ešte zopár ľudí.
Je tu príliš veľa ľudí na to, aby sa dalo dohodnúť. To je krutá realita, ktorá siaha aj do tejto hry.
Ale naozaj, odteraz iba príspevky týkajúce sa Kameňov, nech tu z toho nemáme kôš. xD
Ako vidíme, Futoshi to zabalil, takže táto hádka už nemá zmysel. Predpokladám, že s ním odíde ešte zopár ľudí.
Je tu príliš veľa ľudí na to, aby sa dalo dohodnúť. To je krutá realita, ktorá siaha aj do tejto hry.
Ale naozaj, odteraz iba príspevky týkajúce sa Kameňov, nech tu z toho nemáme kôš. xD
Tatsuya,
A kto mimochodom túto hádku začal? Každá diskusia (Ako písala Naomi) sa zmení na hádku...pýtam sa len jedno..KTO JU ZAČAL?!
Mimochodom to že s ním pôjde preč aj zopár iných beriem o pár dní to zabalím tiež
Baj Baaaj!
A kto mimochodom túto hádku začal? Každá diskusia (Ako písala Naomi) sa zmení na hádku...pýtam sa len jedno..KTO JU ZAČAL?!
Mimochodom to že s ním pôjde preč aj zopár iných beriem o pár dní to zabalím tiež
Baj Baaaj!
Anonymní- Anonymní
Yuuki, promiň, ale vždyť je to fakt.
Všechno to začalo už před touhle diskuzí. Začalo to vřít, když se praštil o tu větev. Neodcházej, on přece také nemusí. Nikdo to po něm nechtěl. Šlo jen o to, že nehleděl na pravidla. Na to, kolik může mít postav, na svůj tým a našla bych toho ještě hodně.
Co je na tom dobrého? Řekni mi jedinou jeho postavu, která není OP, namá zvláštní sílu apod. a já uznám, že to co jsem řekla bylo neprávem. Přestaňme se hádat, prosím... Vždyť to nemá cenu. Všechno se to točí kolem jedné postavy, která si jen znovu postavila hlavu.
Všechno to začalo už před touhle diskuzí. Začalo to vřít, když se praštil o tu větev. Neodcházej, on přece také nemusí. Nikdo to po něm nechtěl. Šlo jen o to, že nehleděl na pravidla. Na to, kolik může mít postav, na svůj tým a našla bych toho ještě hodně.
Co je na tom dobrého? Řekni mi jedinou jeho postavu, která není OP, namá zvláštní sílu apod. a já uznám, že to co jsem řekla bylo neprávem. Přestaňme se hádat, prosím... Vždyť to nemá cenu. Všechno se to točí kolem jedné postavy, která si jen znovu postavila hlavu.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Je to neustály stereotyp, príde vojna, vznikne diskúsia, z nej je hádka, potom jeden človek odíde a za ním ďalší pati, alebo skončí celé fórum.
P.S. Neviem, čo sa tým snažíš povedať, pretože ja som tu hádku nezačal. xD Ja som sa iba smial na tom, že sa tu hádate, on sa mal chuť hádať, tak som mu s radosťou vyhovel, čo je na tom ?
A ak naozaj kvôli Futoshimu tiež odchádzaš, nebudem ťa zastavovať, pretože aj tak svoj názor nezmeníš. Každý človek má svoj vlastný pohľad na vec, netvrdím, ktorý je správny, ani ktorý dobrý. Takže čo k tomu ešte viac povedať. Nikto z vás, ani jeden jediný človek, neberie túto situáciu objektívne, dohoda nehrozí, je nemožná. Preto je niekedy lepšie sa podriadiť, ako spustiť vojnu. Ak vám hra napíše "Game Over", máte dve možnosti. Buď dáte "Restart", alebo ju vyhodíte von oknom. Nanešťastie sú tu ľudia, ktorí ju radšej vyhodia, takže tým ľuďom prajem, aby sa nabudúce zúčastnili hry, ktorá im bude vyhovovať viac. Ahojte. ^^
P.S. Neviem, čo sa tým snažíš povedať, pretože ja som tu hádku nezačal. xD Ja som sa iba smial na tom, že sa tu hádate, on sa mal chuť hádať, tak som mu s radosťou vyhovel, čo je na tom ?
A ak naozaj kvôli Futoshimu tiež odchádzaš, nebudem ťa zastavovať, pretože aj tak svoj názor nezmeníš. Každý človek má svoj vlastný pohľad na vec, netvrdím, ktorý je správny, ani ktorý dobrý. Takže čo k tomu ešte viac povedať. Nikto z vás, ani jeden jediný človek, neberie túto situáciu objektívne, dohoda nehrozí, je nemožná. Preto je niekedy lepšie sa podriadiť, ako spustiť vojnu. Ak vám hra napíše "Game Over", máte dve možnosti. Buď dáte "Restart", alebo ju vyhodíte von oknom. Nanešťastie sú tu ľudia, ktorí ju radšej vyhodia, takže tým ľuďom prajem, aby sa nabudúce zúčastnili hry, ktorá im bude vyhovovať viac. Ahojte. ^^
Tak, asi bych to měl nějak zakončit...
Zakončím to dvěma výroky.
1) "Jsou různé druhy statečnosti. Potřebujeme hodně statečnosti, abychom se postavili svým nepřátelům, stejně tolik ale i k tomu, abychom se postavili svým přátelům...."Albus Brumbál, str.282,Harry Potter, Kámen Mudrců, nakladatelství Albatros
2) "Fórum je tvůj koníček, takže by tě to mělo bavit a ne abys z toho byl smutný." Sascha Lokes
Kdybych řekl, že mi to je jedno, lhal bych, a to já nedělám..
Zakončím to dvěma výroky.
1) "Jsou různé druhy statečnosti. Potřebujeme hodně statečnosti, abychom se postavili svým nepřátelům, stejně tolik ale i k tomu, abychom se postavili svým přátelům...."Albus Brumbál, str.282,Harry Potter, Kámen Mudrců, nakladatelství Albatros
2) "Fórum je tvůj koníček, takže by tě to mělo bavit a ne abys z toho byl smutný." Sascha Lokes
Kdybych řekl, že mi to je jedno, lhal bych, a to já nedělám..
Anonymní- Anonymní
Zařekla jsem se, že se nezapletu do hádek, pak to opravdu emočně nezvládám. /Někteří zasvěcení vědí./...Ale tohle už je moc...Umm Dangofest-Jak nádherné, že se všichni sejdeme. Všichni? Ne, z těch, dejme tomu 30 lidí, nás tam bude 10! Maximálně! Když jsem sem přišla, bylo to tu chudé, postupně se to oživovalo. Stala jsem se závislákem, který se kvůli tomu hádá s rodiči a takhle to skončí?! To se to rozpadne?! Vypadá to, že ano a jen díky tomuto!...Možná jen blábolím, ale mrzí mě to a jsem si jistá, že i ostatní...Víc reagovat nebudu, do hádek se pouštím nerada, jsem beran a ráda trkám^^..Jen vás prosím-Zamyslete se nad sebou! Ne všichni, ale někteří by měli! Nejsem bez chyb, jéje, těch já mám, ale když už, tak si rozmyslím, co vlastně řeknu (doufám xD)..
Anonymní- Anonymní
Zo zvedavosti sa chcem spýtať - kde skončili tieto kamene?
Po útoku na Konohu som v tom úplne stratil prehľad.
Po útoku na Konohu som v tom úplne stratil prehľad.
Anonymní- Anonymní
Kameň vody má - Seito Senju
Kameň ohňa - Ryuuji Akatsuchi
Kameň zeme - Sasori
Kameň vetra - Kaito Yagami
a kameň blesku netuším
Kameň ohňa - Ryuuji Akatsuchi
Kameň zeme - Sasori
Kameň vetra - Kaito Yagami
a kameň blesku netuším
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258