Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kameny živlů

+3
Ryuuji Akatsuchi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
7 posters

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Kameny živlů - Stránka 3 Empty Kameny živlů

Příspěvek pro Anonymní Mon 23 May - 20:52

First topic message reminder :

Kameny živlů

Vznik Vše začíná, když Rikudou Sennin rozdělil svou moc mezi staršího a mladšího syna. Mladší syn zdědil tělo a vitalitu Sennina, mladší jeho čakru a oči. Mladší však získal vše. Stal se právoplatný dědicem a starší syn, pln zlosti a zklamání odešel do ústraní. Začal shromažďovat klany, a zotročovat je. Použil techniku Izanagi, aby dal pěti obyčejným kamenům, neobyčejné vlastnosti. Spojil je s daným živlem a duchem poražených válečníků. Kameny se staly jakousi protiváhou Bijuu, které vytvořil jeho otec. Sami o sobě nebyly nic, musely si najít vhodné hostitele. Starší syn Rikudou Sennina při tom obětoval spoustu svých lidí, na ničem mu nezáleželo, chtěl jenom moc. Po nějaké době se přestal svět o ně zajímat.
Vesnici klanu Uzumaki se podařilo všechny kameny shromáždit, používali jejich moc pro své potřeby, ochraňovali je. Jednoho dne však vojsko mocichtivých Uzushiogakure zničilo. Lidé však stihli s kameny uprchnout a opatřit je speciálními pečetěmi, aby se k nim nemohl dostat někdo nepovolaný. Pak se kameny ztratily z dohledu a nyní, o sobě daly opět znát.

Schopnosti kamenů
Jak bylo řečeno, tak jsou jakousi protiváhou bijuu. Mají v sobě skrytou ohromnou čakru a plnou kontrolu nad jedním živlem. Duchové válečníků, ukrytých v kamenech, jsou zlomyslní, otravní, chtějí vás ovládnout a budete muset s nimi vnitřně bojovat.
Kámen je malý, Uzumaki klan jej umístil do přívěšku. Na začátku, než najdete vnitřní harmonii, tak tělo bude reagovat na novou sílu. (Jako když Sasukeho kousl Oro a dal mu pečeť xD)
Takže si to shrňme:
Dávají kontrolu nad živlem + splynutí
Mocná čakra jako bijuu
Uživatel se učí ovládat sílu kamenu měsíc (1. a 2. týden ovládnutí živlu a zbytek ovládnutí démona.)

Místa uložení kamenů

Kámen vody - Kirigakure - Hitomi ví ^^, opatření: Kamene se může zmocnit jedině ten, kdo má čisté srdce. Jedině ten, kdo se chce kamenu zmocnit, ale ne ho využít pro svůj vlastní potřeby, tak bude moci prolomit pečeť.

Kámen ohně - Oni no Kuni - jádro sopky - osoba musí vyjádřit určitou odvahu a vnitřní sílu, aby se ke kamenu dostal.

Kámen země - Ishi no Kuni - skály, které tuto zemi obklopují, skrývají velkou moc. Jen někdo s obrovským vnitřním klidem a pevností může ze skály dostat kámen.

Kámen vzduchu - Shimo no Kuni - mrazivé pustiny. Člověk musí být občas nespoutaný, aby se mohl dostat na tak mrazivé a nehostinné místo.

Kámen blesku - Otogakure - Pod obrovskou věží je toho víc, než by se mohlo zdát. Jen někdo nevyzpytatelný, někdo kdo má ušlechtilé cíle a nebojí se pro ně udělat cokoliv, dokáže prolomit mocné pečetě, které kámen chrání. (Orochimaru založil Otogakure, kvůli kamenu, ale zdá se, že nikdy přesně nevěděl, kde se nachází.)

Ochrana kamenů
Chrání je pečetě, které zjišťují, jestli jste toho hodni. Dále vás čeká souboj s kreaturou, kterou stvořil kámen, na svou ochranu.

Jo, a ještě něco..Jinchuuriki, by neměl mít kámen ;-)

Vzhled démonické duše živlu

Oheň
Spoiler:

Voda
Spoiler:

Vzduch
Spoiler:

Země
Spoiler:

Blesk
Spoiler:

Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 7 Jun - 6:47, celkově upraveno 4 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kameny živlů - Stránka 3 Empty Re: Kameny živlů

Příspěvek pro Anonymní Sat 28 May - 13:52

Tak to už je potom problém ^^"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 7:39

Dosť rýchlo sa tie kamene rozobrali. Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 8:29

Kdo dřív příjde, ten dřív mele Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 8:42

Kdo dřív příjde, ten dřív mele
Nemyslím si, že je to tým...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 8:43

Futoshi má pravdu taktiež si myslím že ide o niečo iné Cool

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 8:50

Ty jo! tp už zůstal jen jeden kámen? jsem myslela, že to bude trvat dýl...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:07

Lidi, není všem dnům konec, já myslím, že zábava začne, až se ty kameny bude pokoušet X lidí ukrást Smile narozdíl od bijuu nejsou u daného majitele nastálo.

Btw- a ty prsteny se teď nepřidají?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:12

Ani Bijuu nie sú u majiteľa nastálo -___- '
(A pochybujem, že sa niekto len tak vzdá takého kameňa...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:19

Ano, ovšem ukrást kámen a vyjmout démona, to jsou časově i technicky značně odlišné činnosti. Proto jsem to řekl takhle blbě, pardon teda.

Kdyby to šlo, tak si ten kámen štípnout nechám, sranda musí být xD mě by stejně nebavilo být OP x)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:26

Odlišné alebo nie, u majiteľa nie sú nastálo ako kamene tak ani bijuu.
A o tom dodatku dosť pochybujem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:26

no myslím, že tohle sranda nebude, ale spíš jedna velká hádka, protože se ho nikdo dobrovolně nevzdá

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:30

stejně tak jako bijuu Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:31

jo jenže já jsem se o to neprosila... ty kameně jsou dobrovolné

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:31

Palec hore Shiz!
Myslím si niečo podobné... a keď už tu máme dva kamene v jednej osobe, tam je možnosť odobrať kameň zrejme nulová.
Ak je slabina kameňa v nadradenom elemente a niekto má dva kamene, tak sa tá slabina stráca... čím je dotyčný majiteľ neporaziteľný...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:33

udělal bych zde speciální část kde by kámen zmizl neznámo kam, třeba se mu u jeho majitele nebude líbit a vzbouří se, ke všemu by se kameny stejně jako bijuu neměli navzájem snést

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:36

Díky Futoshi. Tohle bude fraška a né hra. Každý bude chtít získat kameň a jeho majitel ho zabije... takže kdo chce zemřít může začít brzhlavě útočit...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 9:38

Hyuuga Futoshi napsal:Odlišné alebo nie, u majiteľa nie sú nastálo ako kamene tak ani bijuu.
A o tom dodatku dosť pochybujem...

Kamenu se asi nikdo jen tak nevzdá, stejně jako démona. To ukáže až čas, je tu spousta prostoru pro zajímavé zápletky a "drobné" krádeže. Doufám, že se to nějak domluví a nepřeroste to v tahanici o moc.

K dodatku : Pochybuj, neznáš mě x) mě baví si postavu vypiplat, věnovat se jí, dát důraz na trénink, zesílit po svém a ne vzít nějaký artefakt a bum - být silný jak Chuck Norris.

A o hádky nestojím. To že má někdo dva kameny mě taky poněkud překvapilo, ale co s tím nadělám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 10:01

Osobne uprednostňujem nedohodnutú hru, kde nikto nevie ako čo skončí... je to zábavnejšie ako hrať už dopredu dohodnutú hru... to pokladám za nudu...

k dodatku: to už ma nijako netrápi ani nezaujíma...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 10:15

Ano, nedohodnutá hra je jistě zábavná. Ostatně cca 80% příspěvků co se zde napíší nejsou dohodnuté. Zároveň však nevidím problém v tom, občas něco předem domluvit a připravit, třeba jen ve třech lidech. Ostatní hráči o této dějové linii nemusí mít vůbec ponětí, mohou se zapojit a nemít tušení jak vše nakonec dopadne. Příběhu to naopak prospěje, pokud bude vymyšlená zápletka zajímavá.

Nějaké mantinely jsou ale potřeba, nebo je to tedy můj názor. Nikomu by se neměla omezovat svoboda, kdo by byl ochotný podstoupit tak napínavou hru a přitom zemřít? Možná člověk, který si svou OP postavu naklikal během pěti minut a jen co zaklepe bačkorama, vytvoří si novou. U soubojů to platí tím spíš. Pokud to není domluveno předem, většina hráčů odmítá prohrát a tak se to pořád natahuje a natahuje.

Jsou tu dva typy hráčů. Jedni si chtějí jen užít hru, zažít něco zajímavého a ti druzí musí za každou cenu dávat na odiv jací jsou supermani a ženou se akorát za sílou. Možná je to tím, že v reálném životě takoví nejsou.

PS: Když tě dodatek netrápí a nezajímá, tak už mi prosím nepřipisuj jak bych se v určitých situacích zachoval, děkuju x)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 10:28

Neviem síce kde berieš podklady na to čísielkovanie... ale fajn...

Zápletka by mala byť zaujímavá vždy... A čo sa týka toho, že ostatní hráči nemusia vedieť o čo ide... to pokladám len za podraz voči nim, nič viac a nič menej...

Mantinely = pravidlá hry Wink

Čo sa súbojov týka, áno väčšina hráčov nechce prehrať, ale tí rozumní prosto vedia kde je hranica... niektorí to nevedia... a niektorí nedokážu ani rozlíšiť to čo vie hráč a čo postava.

Myslím, že na to, aby niekto ako ty hodnotil druhy hráčov, hrá príliš krátko... neuraz sa.

Mňa už nezaujímali tie vety, ktoré boli od teba písané v druhom a ostatných postoch. Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 10:35

to od tebe nebylo hezké taková podpásovka. Aj keď má málo komentů může to být již vzdělaný hráč, jak říkám neodsuzuj slupku jablka podle jeho jádra. Jinak myslím že to bral tak že tato hra se chce přiblížit co nejvíce realitě a pokud k tobě přiběhne madara a vykecá ti že chce unést zítra o šesté bijuu tak to také nebude fun. Zábava hry = v částečné nevědomosti

Naposledy upravil Taiki dne Mon 6 Jun - 10:43, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 10:42

jak tak koukám, tak tohle bude debata na dlouho....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 10:43

Bylo tam slovo cca - přeci jen většinou tu čtu jakési nenáročné kecání, tréninky, opravdu velké souboje jsou tu spíš zřídka, což je vlastně dobře. Nemusí tu každý den zaznívat obrovské výbuchy.

Nevím proč to považuješ za podraz. Já neříkám že by bylo správné s postavami hráčů nakládat jako s výplní příběhu. To znamená je do bezvědomí zmlátit, odvléct kamsi do paďous, provádět s nimi pokusy, věznit je dlouhou dobu na jednom místě a podobné roztomilosti. Mě třeba útok na Konohu bavil. Byl jsem součástí toho příběhu a zároveň jsem nevěděl jak to dopadne. Nepřišlo mi to jako podraz, spíš jako překvapení.

Co se týče pravidel, mám pocit, že pro každého platí jinak. Kupříkladu - nukenin nesmí jen tak jakoby nic přijít do vesnice a zaútočit. Jeden smí, jeden nesmí. Jeden vyklouzne hladce, druhého div neudupe kdosi, kdo hraje za účet shinobi. Bez ptaní, bez ohledu na to, zda byl budoucí děj takto připraven nebo nebyl.

Jinak se neurazím, to se mi povede fakt zřídka xD já nechci nikoho hodnotit a posuzovat, od toho jsou administrátoři. Jen říkám svůj názor prostého řadového hráče. Jestli to tebe jako administrátora ovšem nezajímá, pak se nediv, že půjde hra do kopru. Pokud si tu admini chtějí hrát na svém písečku bez ohledu na to, zda se to líbí i obyčejným hráčům, tak tu moc lidí nezůstane. Byla by to škoda. Možná jsem blbec a naivní idealista, ale snažím se pochopit obě strany a věřím, že se nějaké rozumné řešení najde.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 10:52

Čo je sloupka jablka a čo jeho jadro v tomto prípade?

Zrejme máme na zábavu z hry rozdielny názor.

Môže byť vzdelaný... nemusí byť... ale zrovna vo veci typu hráčov pravdu nemá, prikláňam sa teda k možnosti b) nemusí byť...
_____

Cca alebo nie... stále tam boli čísielka...

Prečo to považujem za podraz... časom možno zistíš.

Áno čo sa pravidiel týka, čo hráč, to iný meter.
A k tomu nukeninovi, je to ff hra, preto sa veľmi neoplatí plánovať alebo plánovať do detailov, nie len polovicu veci.

Ja by som sa, ale nedivil, že hra niekam pôjde Wink
Admin som tu od toho, aby dozeral na pravidlá, poprípade riešil konflikty medzi hráčmi.
Názor ma zaujímavá, ale to čo ma nezaujímalo názor nebol...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 10:56

Kdo určil to co je pravda a co nie ? ty ? Ak sa mohu opytat kdo ti dal také právo ? bůh ?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra: