Kameny živlů
+3
Ryuuji Akatsuchi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kameny živlů
First topic message reminder :
Vznik Vše začíná, když Rikudou Sennin rozdělil svou moc mezi staršího a mladšího syna. Mladší syn zdědil tělo a vitalitu Sennina, mladší jeho čakru a oči. Mladší však získal vše. Stal se právoplatný dědicem a starší syn, pln zlosti a zklamání odešel do ústraní. Začal shromažďovat klany, a zotročovat je. Použil techniku Izanagi, aby dal pěti obyčejným kamenům, neobyčejné vlastnosti. Spojil je s daným živlem a duchem poražených válečníků. Kameny se staly jakousi protiváhou Bijuu, které vytvořil jeho otec. Sami o sobě nebyly nic, musely si najít vhodné hostitele. Starší syn Rikudou Sennina při tom obětoval spoustu svých lidí, na ničem mu nezáleželo, chtěl jenom moc. Po nějaké době se přestal svět o ně zajímat.
Vesnici klanu Uzumaki se podařilo všechny kameny shromáždit, používali jejich moc pro své potřeby, ochraňovali je. Jednoho dne však vojsko mocichtivých Uzushiogakure zničilo. Lidé však stihli s kameny uprchnout a opatřit je speciálními pečetěmi, aby se k nim nemohl dostat někdo nepovolaný. Pak se kameny ztratily z dohledu a nyní, o sobě daly opět znát.
Schopnosti kamenů
Jak bylo řečeno, tak jsou jakousi protiváhou bijuu. Mají v sobě skrytou ohromnou čakru a plnou kontrolu nad jedním živlem. Duchové válečníků, ukrytých v kamenech, jsou zlomyslní, otravní, chtějí vás ovládnout a budete muset s nimi vnitřně bojovat.
Kámen je malý, Uzumaki klan jej umístil do přívěšku. Na začátku, než najdete vnitřní harmonii, tak tělo bude reagovat na novou sílu. (Jako když Sasukeho kousl Oro a dal mu pečeť xD)
Takže si to shrňme:
Dávají kontrolu nad živlem + splynutí
Mocná čakra jako bijuu
Uživatel se učí ovládat sílu kamenu měsíc (1. a 2. týden ovládnutí živlu a zbytek ovládnutí démona.)
Místa uložení kamenů
Kámen vody - Kirigakure - Hitomi ví ^^, opatření: Kamene se může zmocnit jedině ten, kdo má čisté srdce. Jedině ten, kdo se chce kamenu zmocnit, ale ne ho využít pro svůj vlastní potřeby, tak bude moci prolomit pečeť.
Kámen ohně - Oni no Kuni - jádro sopky - osoba musí vyjádřit určitou odvahu a vnitřní sílu, aby se ke kamenu dostal.
Kámen země - Ishi no Kuni - skály, které tuto zemi obklopují, skrývají velkou moc. Jen někdo s obrovským vnitřním klidem a pevností může ze skály dostat kámen.
Kámen vzduchu - Shimo no Kuni - mrazivé pustiny. Člověk musí být občas nespoutaný, aby se mohl dostat na tak mrazivé a nehostinné místo.
Kámen blesku - Otogakure - Pod obrovskou věží je toho víc, než by se mohlo zdát. Jen někdo nevyzpytatelný, někdo kdo má ušlechtilé cíle a nebojí se pro ně udělat cokoliv, dokáže prolomit mocné pečetě, které kámen chrání. (Orochimaru založil Otogakure, kvůli kamenu, ale zdá se, že nikdy přesně nevěděl, kde se nachází.)
Ochrana kamenů
Chrání je pečetě, které zjišťují, jestli jste toho hodni. Dále vás čeká souboj s kreaturou, kterou stvořil kámen, na svou ochranu.
Jo, a ještě něco..Jinchuuriki, by neměl mít kámen ;-)
Vzhled démonické duše živlu
Oheň
Voda
Vzduch
Země
Blesk
Kameny živlů
Vznik Vše začíná, když Rikudou Sennin rozdělil svou moc mezi staršího a mladšího syna. Mladší syn zdědil tělo a vitalitu Sennina, mladší jeho čakru a oči. Mladší však získal vše. Stal se právoplatný dědicem a starší syn, pln zlosti a zklamání odešel do ústraní. Začal shromažďovat klany, a zotročovat je. Použil techniku Izanagi, aby dal pěti obyčejným kamenům, neobyčejné vlastnosti. Spojil je s daným živlem a duchem poražených válečníků. Kameny se staly jakousi protiváhou Bijuu, které vytvořil jeho otec. Sami o sobě nebyly nic, musely si najít vhodné hostitele. Starší syn Rikudou Sennina při tom obětoval spoustu svých lidí, na ničem mu nezáleželo, chtěl jenom moc. Po nějaké době se přestal svět o ně zajímat.
Vesnici klanu Uzumaki se podařilo všechny kameny shromáždit, používali jejich moc pro své potřeby, ochraňovali je. Jednoho dne však vojsko mocichtivých Uzushiogakure zničilo. Lidé však stihli s kameny uprchnout a opatřit je speciálními pečetěmi, aby se k nim nemohl dostat někdo nepovolaný. Pak se kameny ztratily z dohledu a nyní, o sobě daly opět znát.
Schopnosti kamenů
Jak bylo řečeno, tak jsou jakousi protiváhou bijuu. Mají v sobě skrytou ohromnou čakru a plnou kontrolu nad jedním živlem. Duchové válečníků, ukrytých v kamenech, jsou zlomyslní, otravní, chtějí vás ovládnout a budete muset s nimi vnitřně bojovat.
Kámen je malý, Uzumaki klan jej umístil do přívěšku. Na začátku, než najdete vnitřní harmonii, tak tělo bude reagovat na novou sílu. (Jako když Sasukeho kousl Oro a dal mu pečeť xD)
Takže si to shrňme:
Dávají kontrolu nad živlem + splynutí
Mocná čakra jako bijuu
Uživatel se učí ovládat sílu kamenu měsíc (1. a 2. týden ovládnutí živlu a zbytek ovládnutí démona.)
Místa uložení kamenů
Ochrana kamenů
Chrání je pečetě, které zjišťují, jestli jste toho hodni. Dále vás čeká souboj s kreaturou, kterou stvořil kámen, na svou ochranu.
Jo, a ještě něco..Jinchuuriki, by neměl mít kámen ;-)
Vzhled démonické duše živlu
Oheň
- Spoiler:
Voda
- Spoiler:
Vzduch
- Spoiler:
Země
- Spoiler:
Blesk
- Spoiler:
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 7 Jun - 6:47, celkově upraveno 4 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kameny živlů
Reina tak to by som sa ti radsej mal vyhybat
Pretoze ja niesom na tom o nic lepsie
Pretoze ja niesom na tom o nic lepsie
Anonymní- Anonymní
no ještě že se moná neuvidíme pokud Raikage nutně nezatouží vidět se s Leaderem Akatsuki ale naplánovat ěnco malého by jsme mohli ovšem bez manžela
a žádnou kočku už nechci
a žádnou kočku už nechci
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Jasné také stretnutie Raikage a leader by sme si v pohode mohli dať.
Ale mali by sme sa ovládať
Dam ti vediet ked budem amt v kumo cas pretoze momentalne riesim urcite veci.
Ale mali by sme sa ovládať
Dam ti vediet ked budem amt v kumo cas pretoze momentalne riesim urcite veci.
Anonymní- Anonymní
Jasný vy se budete bitkařit a já mezi vás vkročím a toho co vyhraje dodělám ^^
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
ale lidi vy chcete kameny, ale ptáte se vůbec, jestli na to máte ty správné vlastnosti? Konoha se proti nim postaví..a budeme je chtít zničit!! Muhahahaha
Anonymní- Anonymní
Mě by seděl vítr a možná země... nevím, od toho jsou tu jiní soudruzi aby to posoudili xD
Ba ne, nemusím mít všechno
Ba ne, nemusím mít všechno
Anonymní- Anonymní
Myslím že sa mi páči vzduch a blesk ale ostatné sú taktiež v pohode.
Anonymní- Anonymní
Ke mě by teda seděl blesk a voda ^^
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
myslím že tady mám asi největší nárok na zemi jak tak koukám krystal je podstatou země a je to
Evereste to střetnutí beru
Evereste to střetnutí beru
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Takže sme dohodnutí Reina
Mimochodom dúfam že sa mi podarí získať Raiton.
Mimochodom dúfam že sa mi podarí získať Raiton.
Anonymní- Anonymní
Raiton...budeš mať so mnou problém Jashinista... mno nič moc... serú ma tvoje zbrane Vlastnosti nemám ani na jeden Keď niekto vezme raiton alebo doton podrežem ho v noci
Anonymní- Anonymní
Jak chcete každej aspoň něco urvat pro sebe Zastávám se Assasinova názoru
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Ja si pekne počkám kým to niekto urobí za mňa potom ho zabijem popolníkom
Anonymní- Anonymní
Ja si pekne počkám kým to niekto urobí za mňa potom ho zabijem popolníkom
Alebo niekoho kopneš lopatou na tvár XD
Anonymní- Anonymní
víte co pro začátek všechny kameny dostanou Akatsuki a ostatní se starejte .... beru masáže, dárky, chůvi atd...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Bože můj...Taková tahanice o kamínky, jako by jich venku nebylo dost xD ...To abych si pro ten vodní došla co nejdřív^^
Anonymní- Anonymní
No... keby sú to neni kamene ale štrk by bolo lepšie Bolo by toho viac a nebola by tu ťahanica
PS: Dajú sa tie šutre rozbiť?
PS: Dajú sa tie šutre rozbiť?
Anonymní- Anonymní
jj dají Ale...touha po moci, myslíte si, že je to smysl života Shinobi, za které hrajete?? Samozřejmě, lidská touha a vlastnost to je, ale už i tak je ve světě shinobi nenávisti až moc...
Anonymní- Anonymní
Přesně to, co jsem říkala...Měla jsem tolik možností, jak využít nebo získat moc...Není snad lepší získat moc tím, že naučíme správně používat a využívat naše techniky, kekkei genkai a hlavně umět přemýšlet? Já bych řekla, že ano. A takových Shinobi si já vážím ze všech nejvíc!^^
Anonymní- Anonymní
Himi: jak mám použiť mozog keď žiadny nemám
Assa: Tky že máš pravdu... ale Shinji (jashinista) je hovado ktorý chce mať silu a rozbiť všetko čo mu príde pod ruku
Assa: Tky že máš pravdu... ale Shinji (jashinista) je hovado ktorý chce mať silu a rozbiť všetko čo mu príde pod ruku
Anonymní- Anonymní
Každý ho máme, jen ho nejdřív musíme najít. Jsem si jistá, že když budeš chtít, najdeš ho! xDD
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: