+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 28 z 37
Strana 28 z 37 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
S drakem jsem vletěl do lesa, tam jsem použil Ashibumi, takže mě nemohl sledovat sledovat, protože těžko najde nějaké stopy a doběhl jsem zpátky, akorát jsem si sedl dál od Arisu. "Jen jsem se někoho potřeboval zbavit."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Už ťa chytajú?"poviem a natiahnem si kapucňu cez hlavu tak aby mi nikto nevidel do tváre.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo...Henge." Změnil jsem se na Kushinu a promluvil jsem i jejím hlasem. "Snad mě nebude nenávidět, ale musel jsem to udělat." Usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Skoro by som povedal, že si ona. Skoro. No aj tak to je dobré."poviem a skloním hlavu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pomocou Sharinganu som ho sledoval nadalej jeho pohybysom videl zreletlne aj jeho prúdenie chakry.
Stál som na streche budovy poskládal som pečate.
Kokuangyu no jutsu
Okolo celého hostinca sa spravila temná bariéta tak že vo vnútri nikto nevidel nič iba tmu vidieť mohly iba tý čo majú Byakugan alebo Sharingan.
Vstúpil som do hostinca.
"No mladý už mi neujdeš"
Vzdychol som si.
Stál som na streche budovy poskládal som pečate.
Kokuangyu no jutsu
Okolo celého hostinca sa spravila temná bariéta tak že vo vnútri nikto nevidel nič iba tmu vidieť mohly iba tý čo majú Byakugan alebo Sharingan.
Vstúpil som do hostinca.
"No mladý už mi neujdeš"
Vzdychol som si.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re:
"Kushininu chakru poznám neni som sprostý"
Ozývalo sa po celej miestnosti.
Hodil som po nom shurikeny na ktorých boli lanká mohol som ich teda ovládať v takej tme nemohol vôbec vidieť iba sluchom sa mohol riadiť.
Ozývalo sa po celej miestnosti.
Hodil som po nom shurikeny na ktorých boli lanká mohol som ich teda ovládať v takej tme nemohol vôbec vidieť iba sluchom sa mohol riadiť.
Shinobi
Re:
Počul som shurikeny. Tak som radšej kľakol na zem aby ma náhodou nezasiahli. Pomocou pamäte som rýchlo vybehol po schodoch a zastavil sa v strede, kde som narazil hlavu. Au. Prisahám bohu, že toto tu tu vtedy nebolo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Shurikeny ho spútali o stenu.
"Nie nemôžem nemal si zdrhnúť"
Dokráčal som ku nemu.
"Chceš zomrieť rýchlo alebo pomaly?"
Opýtal som sa h pritom nemohol hýbať zo žiadnou končatinou lebo ho tie Shurikeny úplne stahovali.
"Nie nemôžem nemal si zdrhnúť"
Dokráčal som ku nemu.
"Chceš zomrieť rýchlo alebo pomaly?"
Opýtal som sa h pritom nemohol hýbať zo žiadnou končatinou lebo ho tie Shurikeny úplne stahovali.
Shinobi
Re:
"Já bych radši jiný poslední přání." Ušklíbl jsem se. "Teď BRISI!" Čepel i když v pochvě byla namířená na něj, meč vypálil Chakura no Tsubasa a čakrová čepel mířila na jeho stehenní tepnu, pokud bych ho jen škrábnu tak by mohl umřít, jelikož , ale netuší o schopnostech Brisingru je prakticky nemožné se vyhnout."
Anonymní- Anonymní
Re:
Meč ma minul lebo som sa zmenil na vrany.
"Narozdiel od teba vidím čo sa chystá"
Vytiahol som svoju Katanu a sledoval ten meč.
Ako ma minul sa zapichol do steny.
Do svoho meča som sústredil chakru takže to spravilo menšie svetlo.
Priložil som mu ho ku krku a trošku som ho porezal.
Na tom kde som ho porezal sa mu zničili bunky takže si ho už necítil.
"Chceš sa hrať tak sa budeme hrať"
"Narozdiel od teba vidím čo sa chystá"
Vytiahol som svoju Katanu a sledoval ten meč.
Ako ma minul sa zapichol do steny.
Do svoho meča som sústredil chakru takže to spravilo menšie svetlo.
Priložil som mu ho ku krku a trošku som ho porezal.
Na tom kde som ho porezal sa mu zničili bunky takže si ho už necítil.
"Chceš sa hrať tak sa budeme hrať"
Shinobi
Re:
"Já si nechci hrát já tě chci jen zabít!" Bylo poslední co jsem řekl, pak jsem umřel.
Naposledy upravil Ryuushi Misairu dne Tue 13 Dec - 15:05, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
(To nebyla super exploze, jen taková lokální, co zničí mé tělo, aby nikdo neodhalil tajemství rodiny a našich mečů.)
Anonymní- Anonymní
Re:
( A akou technikou si to dokázal? Nemáš nikde napísané že by to tvoj meče vedel. Zase si tvoja ...... fantázia nepozná hraníc )
Len- Počet príspevkov : 251
Re:
(YEAH!!!! WINNER!!!!)
Len som pozeral na jeho roztrhané telo. Trebalo ti to?pomyslím si a zíjdem dole. Kde je tá Kushina? Už sa dlho neukázala.
Len som pozeral na jeho roztrhané telo. Trebalo ti to?pomyslím si a zíjdem dole. Kde je tá Kushina? Už sa dlho neukázala.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zošla som dolu úplne celá naštvaná s toho že tu niekto robil bordel!!!
"čo to má sakra znamenať!! zakričím cez celý hostinec že sa to ozývalo dosť ďaleko
(Sorry nechce sa mi prepínať za Kushinu)
"čo to má sakra znamenať!! zakričím cez celý hostinec že sa to ozývalo dosť ďaleko
(Sorry nechce sa mi prepínať za Kushinu)
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 37 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 28 z 37
Povolení tohoto fóra: