+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 25 z 37
Strana 25 z 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
"Arisu...jistě,dlouho předlouho"
Odpověděla jsem a zvedla jsem se znova ze židle, s povzdechnutím jsem si nalila do sklenice vodu a napila se.
Když mi hodil hadr zpět sevřela jsem sklenici v ruce a ta praskla,střepy se rozsypali po zemi.
Co by mi asi řekl na to kdybych tu přizabila zákazníka...
Zvažovala jsem pro a proti.
Odpověděla jsem a zvedla jsem se znova ze židle, s povzdechnutím jsem si nalila do sklenice vodu a napila se.
Když mi hodil hadr zpět sevřela jsem sklenici v ruce a ta praskla,střepy se rozsypali po zemi.
Co by mi asi řekl na to kdybych tu přizabila zákazníka...
Zvažovala jsem pro a proti.
Guest- Anonymní
Re:
"Rád vás spoznávam. Len tak medzi nami. Nemohli by ste ma niečomu priučiť prosím?"poviem a sledujem ako rozbila pohár.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Přiučit? co máš na mysli?"
Koukla jsem se na střepy a botou je shrnula na hromádku.
Koukla jsem se na střepy a botou je shrnula na hromádku.
Guest- Anonymní
Re:
"Myslím priučiť v boji. Vyzeráte, že ste zručná v boji, nepomôžete mi?"spýtam sa zvedavo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po dlhej ceste zo Suny som dorazil na toto kľudné miesto kde som mal čas rozmýšľať nad ďalšími plánmi. Mal som na sebe plášť a na hlave natiahnutú kapucňu, ešte mi chýbala maska a už mi bol bol komplet ANBU. Čelenku Iwy som po ceste schoval do vrecka aby som cestou nemal nejaké problémy.
Po príchode do Hostinca som si sadol do tmavého kúta od všetkých čo tam boli nechcel som žiadne problémy alebo nejako na seba upozorňovať.
Po príchode do Hostinca som si sadol do tmavého kúta od všetkých čo tam boli nechcel som žiadne problémy alebo nejako na seba upozorňovať.
Len- Počet príspevkov : 251
Re:
Pohľadom som prešiel po Tasai-ovi. Ale rýchlo som od neho odvrátil pohľad, lebo nebol ničím zaujímavý. Čakal som na Arisuninu odpoveď.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nějak jsem usnul. Potom jsem se probudil, trochu se mi už doplnila krev. "Au au ua." Bolela mě slušně hlava. "Tak jestli pak už jsem v BINGO knize? Nevíte to někdo?" Vůbec jsem si nevšiml tasaie, chtěl jsem se Arisu nějak omluvit, ale na tohle jsem opravdu nebyl, jen jsem se na ni omluvně podíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Neviem. Nepleť sa do debaty riešim tu niečo dôležité."poviem smerom na Ryuushi-ho."Ty si tiež Nukenin?"poviem. Hmm. Je naňho asi vypísaná odmena. Páru ryo by mi pomohlo aj Kushine.pomyslím no potom zatrasiem hlavou, veď predsa nebudem loviť kolegov.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No po útěku z dvou vesnic, ano." Pak jsem se ušklíbl. "Ale odměna nebude velká, jsem jen genin a krom toho naše milá kazekage, strašná kráva, mě neviděla ani v boji, takže očekávám něco do 1000 ryo, mě to vyhovuje, nebudou se o mě zajímat." znovu jsem se ušklíbl a zasunul Brising zpět do pochvy. "Tohle bych už radši nevytahoval, nebo by se mi mohlo něco stát." Usmál jsem se směrem k Arisu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Byť na tvojom mieste tak by som sa radšej ani neozývam. Všetci ľudia na teba pozerajú."poviem a potom sa pozriem na Arisu."Tak mohla by si ma priučiť v boji?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Po tom čo som počul som sa len zasmial a pomyslel si "Kto by aj takého malého červa potreboval" mať tak trochu času naviac a vedieť či je zaňho vôbec nejaká odmena tak by som sa aj doňho pustil.
Len- Počet príspevkov : 251
Re:
Koukla jsem se na Ryuushiho a podala mu s nadzvednutým obočím a přísným pohledem hadr.
"Přiučit v boji?"
Trochu jsem se zasmála.
"Podle čeho soudíš že jsem v tom dobrá? jsem jen slabá obsluha"
Otočila jsem na něj hlavu a nevině se usmála.
"Přiučit v boji?"
Trochu jsem se zasmála.
"Podle čeho soudíš že jsem v tom dobrá? jsem jen slabá obsluha"
Otočila jsem na něj hlavu a nevině se usmála.
Guest- Anonymní
Re:
Vzal jsem hadr. "Kdyby jste nekecala..." Pak jsem se podíval na hadr. "Co s ním, zašpinit znovu podlahu?" Mírně jsem se ušklíbl, ale ten provinilý výraz jsem prostě nedokázal skrýt.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Co bys řekl..."
Přimhouřila jsem oči a koutkem oka jsem se koukla na zaschlou krev na zemi,došla jsem za pult kde jsem natočila do skleničky vodu.
Vrátila jsem se k němu a z výšky vylila vodu na místo kde byla krev,jak jsem to lila z výšky voda mu pocákala boty.
"Aby ti to šlo líp"
Škodolibě jsem se usmála a sedla si na židli opodál,dala jsem nohu přes nohu a čekala co udělá.
Přimhouřila jsem oči a koutkem oka jsem se koukla na zaschlou krev na zemi,došla jsem za pult kde jsem natočila do skleničky vodu.
Vrátila jsem se k němu a z výšky vylila vodu na místo kde byla krev,jak jsem to lila z výšky voda mu pocákala boty.
"Aby ti to šlo líp"
Škodolibě jsem se usmála a sedla si na židli opodál,dala jsem nohu přes nohu a čekala co udělá.
Guest- Anonymní
Re:
Všiml jsem si že mi polila i boty. "Ale no tak..." Vytřel jsem VŠECHNU krev co byla po mě a podal jsem ji hadr zpátky. "Prosím mylady." Neubránil jsem se při tom oslovení úsměvu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"To ti to hezky šlo.."
Ušklíbla jsem se a neochotně jsem se zvedla ze židle.Vzala jsem si od něj hadr který jsem hodila do koše,nějak mě netrápilo že byl ještě mokrý a měl by se vyždímat.
Vrátila jsem se zpět a sedla si.
Zajímalo by mě jak dlouho tu budu ještě trčet...
Ušklíbla jsem se a neochotně jsem se zvedla ze židle.Vzala jsem si od něj hadr který jsem hodila do koše,nějak mě netrápilo že byl ještě mokrý a měl by se vyždímat.
Vrátila jsem se zpět a sedla si.
Zajímalo by mě jak dlouho tu budu ještě trčet...
Guest- Anonymní
Re:
"Neviem mám taký inštikt na ľudí. Tak bola by ste taká dobrá?"poviem a opriem sa o stoličku a pozerám jej do očí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Teď mě napadlo jak se omluvit a zároveň si z Arisu udělat srandu. To by šlo, ale v horším případě to bude bolet, ouch. Přišel jsem až k ní a měl jsem co dělat abych se nezačal smát při tom co teď hodlám udělat, klekl jsem si před Arisu a sklopil jsem pohled z jejího obličeje, hezkého obličeje, níž. "Prosím přijměte mojí omluvu, za to co jsem tady způsobyl, Mylady." Se sklopeným pohledem jsem občas pokukoval po jejím těle, to ovšem nemohla teda myslím vědět protože mi neviděla do očí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po odchode s Oto som si potreboval odpočinúť a nabrať zasa energiu. Neustále používanie čiernej medicíny mi veľmi nepomáhalo.
Vstúpil som do budovy a posadil sa za stôl, ktorý bol hneď pri okne. Saké som mal zo sebou, takže som sa nenechal nikým rušiť.
Vstúpil som do budovy a posadil sa za stôl, ktorý bol hneď pri okne. Saké som mal zo sebou, takže som sa nenechal nikým rušiť.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozrel som naňho. Do frasa. On vyzerá skoro ako ja. Brutál! Ako to?pomyslím si a začnem prstami chodiť po tvári.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nejsem dobrá v učení ostatních"
Opřela jsem se na židli a s úsměvem anděla jsem se na něj koukala.
"Boj...podle toho co pod tím pojmem očekáváš,techniky nebo boj na blízko?"
Odhrnula jsem si vlasy z obličeje které mi tam spadly.
Když ke mě přišel Ryuushi nadzvedla jsem obočí a chvíli ho pozorovala.
"Omlouvat se umíš...ale"
Zvedla jsem se a prošla jsem těsně kolem něj a chytla ho za vlasy,donutila jsem ho zvednout a zaklonit hlavu přičemž jsem se ušklíbla.
"vychování ti trochu chybí že? lidem se kouká do očí"
Zašeptala jsem mu pobaveně do ucha a pustila ho.
Opřela jsem se na židli a s úsměvem anděla jsem se na něj koukala.
"Boj...podle toho co pod tím pojmem očekáváš,techniky nebo boj na blízko?"
Odhrnula jsem si vlasy z obličeje které mi tam spadly.
Když ke mě přišel Ryuushi nadzvedla jsem obočí a chvíli ho pozorovala.
"Omlouvat se umíš...ale"
Zvedla jsem se a prošla jsem těsně kolem něj a chytla ho za vlasy,donutila jsem ho zvednout a zaklonit hlavu přičemž jsem se ušklíbla.
"vychování ti trochu chybí že? lidem se kouká do očí"
Zašeptala jsem mu pobaveně do ucha a pustila ho.
Guest- Anonymní
Re:
"Celkovo. Ale skôr by som sa chcel naučiť nejaké techniky najlepšie Katon."poviem a popritom pozeriem aj na Arisu ale aj na Kura.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pohľadom som prešiel na Nomochiho. "Deje sa niečo?" Nahnevane som udrel do stola, až sa mi vylialo saké.
Anonymní- Anonymní
Re:
Protestoval jsem. "Když na vás je toho zajímavýho víc." Pohled mi skončil v jejich očích. "Vážně, Mylady." Takhle ji budu říkat pořád baví mě to. Když mě pustila tak jsem se jen posadil tentokrát trochu blíž Arisu a prohlížel jsem si ji.
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 25 z 37
Povolení tohoto fóra: