Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters

Strana 23 z 37 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Next

Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 May - 19:09

First topic message reminder :

"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 15:34

"Ako prvé odvedieme Atsuko do Otogakure a pak môžme trénovať usmejem sa a pozerám na Ryuushiho
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Počet príspevkov : 1168

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:41

"Tak vyrazíme?"poviem pripravený ísť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:43

Sadnem si vedľa Techiho a len sa na neho usmejem.. arigato !.. zaškerila som sa a znova som sa pozrela na Kushinu.. Uuhm.. ako ma tam odnesiete? môžeš to tu opustiť? spýtala som sa jej zvedavo.. rozhodne som znova nechcela vyjsť sama von páč.. by som sa stratila !..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:45

Doufám že nebudou chtít abych ji tam vzal já. Všimnu si pohledu Kushiny a podívám se na ni svými růžovými oči a změřím si ji pohledem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 15:49

"Jasne že môžem odísť,nemôžem ťa nechať isť samotnú hlavne keď teraz lovia nukeninov,aj keď ja sama som nukeninka s Konohy" usmejem sa ale ďalej pozorujem Ryuushiho
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:50

Zasmejem sa tiež. Potom hlasno dýcham.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:53

Skvělý, já abych se do něčeho nezapletl... nukenin z konohy? Ale celkem hezkej nukenin. Tak Otokage přechovává nukeniny? Zajímavá vesnice. Ušklíbnu se a pozoruju si ji taky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 15:57

"čo si o sebe myslí takto na mňa pozerať... pomyslím si a začnem naňho vražedne pozerať. "Hej ty!" poviem na Ryuushiho a ukážem rukou aby išiel bližšie
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:59

Zasmejem sa a poviem:"Ten si trúfa."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 16:01

Vstanu a dojdu k ní blíž, i když si dodržuju odstup, nebyl dost velký, abych na ni mečem v případě potřeby dosáhl. "Hm?" Zeptal jsem se trochu v mém hlase byla slyšet lhostejnost, nucená, ale prala se se zvědavostí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 16:04

"Chlapče myslím že by si si mal zapnúť zips na nohaviciach" zavtipkujem si s úsmevom.
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 16:12

Pozorne som sledovala Ryuushiho.. nepáčil sa mi ! proste som tam sedela a mračila som sa na neho.. bol príliš blízko ! príliš blízko Kushiny a Techiho.. preistotu som sa na neho zahľadela a v očiach sa mi zaleskol bieli plameň.. nespúšťala som z neho pohľad a len som čakala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 16:21

Její připomínka mě vůbec nevyvedla z míry, nebyla to totiž pravda.. "Nukenin se smyslem pro humor? Zajímavý, možná by to zajímalo Raikageho. Slyšel jsem že rád honí nukeniny." Odpovím ji s úsměvem, provokace mě vždy bavila. Ačkoliv jsem nebyl rozhodnutý jestli půjdu zpět do Kumo tohle jsem si neodpustil. Ruka mi sjela k hlavici (K tomu safíru)Brisingru.  - Stránka 23 Images?q=tbn:ANd9GcS0AdD_qamkaAmqkaEFJONKye4J__i_ltn5ey4-7dHV4g2eYdQzE5TWmh0

Naposledy upravil Ryuushi Misairu dne Sun 11 Dec - 16:33, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 16:31

"Ak tu budeš provokovať budeš mať problémy toto je neutrálne miesto kde sa nesmie bojovať môj zlatý" usmejem sa a postavím sa zo stoličky "Ešte že som si nechala ten prsteň skúsim sa spojiť j Reinou!" pohladím Atsuko po vlasoch.Náhle zmiznem a objavím sa za Ryuushim a do ucha mu pošepkám."Ale chlapče ak budeš tak zbrklí rýchlo ťa zabijú" kúsnem ho do ucha a pak urobím pár salt dozadu.
 - Stránka 23 Salto2
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 16:35

Pozerala som sa na neho stále škaredšie a škaredšie.. Keď chytil rúčku meča tak som mala chuť v momente ho uvaliť do pekla v bielych plameňoch !! rozhodne by to nerozdýchal.. nakoniec som si len povzdychla a zatiaľ som nič nerobila.. oči som na neho však stále upierala ako nejaký vrah ! Keď ho Kushina kusla do ucha tak.. som mu na chvíľku možno aj závidela !.. aae zároveň ani nie !! páč ho tak pekne nepohladila po vlasoch ako mňa !

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 16:38

"Kdo ti řekl že chci bojovat?" Ruku na safíru jsem měl prakticky pořád takže...Zlatý?! Pak mi začala šeptat do ucha. Chová se jak dítě Zakroutil jsem hlavou a šel jsem si zpátky sednout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 16:44

Prešla som späť k Atsuko."Tak idem sa spojiť s Reinou" usmejem sa dám si prsteň a začnem sa spojovať s Reinou
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 16:54

Haai.. zaškerila som sa na Kushinu no v zápätí, keď sa začala spájať s Reinou.. tak som sa znova obrátila na toho Ryuushiho.. zomrieš.. vyplazila som na neho jazyk.. na prvý pohľad som však absolútne nič nerobila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 16:57

Ani jsem se na ni nepodíval, měl jsem zavřené oči, na ni nebylo vůbec nic zajímavího, jen jsem jí řekl. "Umře každý... mrně." Zase jsem provokoval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 17:04

Nop.. každý neumrie tak ako som myslela tvoju smrť.. teba zabijem ja.. pôjdeš pekne krásne k Jashinovi.. zaškerila som sa a následne mohol pocítiť ako okolie okolo neho viditeľne stmavlo.. Ja som sa na neho teraz pozerala dosť nepríjemným pohľadom plným chuti po zabíjaní !.. no.. proste som sa tešila na jeden z Jashinistických rituálov. Za ním sa vytvoril kríž a v momente ho zviazali čierne lanká.. bolo to genjutsu ktoré spôsobovalo absolútne znehybnenie tela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 17:17

Zajímavý, jedno z lehce prohlédnutých genjutsu, i když to bude problém, ona je magor, není dost silná na normální boj tak se schovává za iluze. Brisingr použil Chakura no Tsubasa bolelo to jako sv*ně! Já mu nedal ani pokyn měl jsem chuť ho zničit, ale byl jsem venku z genjutsu i když s bodnou ranou v noze. "Skus mě porazit bez genjutsu pusinko." vytasil jsem Brisingr a vpustil do něj novou čakru. Proběhla jím teď už modrá energie. "Pokud se na to teda cítíš, pokud ne tak mě nech na pokoji." Sakra! Potřeboval bych Henge: Raibu irezumi! Do*rdele, zas*aná dě*ka! Nadával jsem v hlavě ta noha slušně bolela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 17:22

Huum..?.. nečakané.. z tohto genjutsu sa nedostane ani väčšina chuninov až jouninov.. povedala som uznanlivo no len som sa pohodlnejšie usadila na stoličke.. a.. čo toto? spýtala som sa potichu.. v momente sa pod ním utvoril fialový śtvorec a on sa behom sekundy ocitol v prazvláštnej bariére ktorá mu odsávala chakru + spôsobovala ohromnú bolesť. Je toľko spôsobov ako zabiť takú pochybnú existenciu.. akou si momentálne ty.. ale ktorý si vybrať? konštatovala som nahlas.

technika-
 - Stránka 23 320px-Mugen_Hoyo

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 17:27

Hned jak domluvila,(Hned tu první větu.) jsem se probleskl přímo před ni. Zaútočil jsem na ni z levé strany, pravou rukou, sek mířil přímo na její levou ruku, pokud by se mi to povedlo tak by o ni mohla přijít a nebo by ji nemohla vůbec použít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 17:27

Vrátila som sa do normálu.Videla som tých dvoch prvne som prišla k Ryuushimu a uderila ho do zátilku.Pak som prišla k Atsuko a objala som ju "No ták vy dvaja nechte toho !Atsuko za dva dni sa stretneš s Reinou dohodla som sa s ňou že za to že ťa vrátim tak sa s ňou môžem spojiť a bude ma učiť jej jutsu!ďakujem" dala som jej pusu na čelo.
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 17:31

Chvíľku som si myslela že si zo mňa robí srandu.. úplne pokojne som sa pozerala na jeho útok.. keby nezasiahla Kushina tak by z neho ostalo pečené. Tento krát som však techniku, kým ešte stihla výjsť s môjho oka utlmila a len som sa s úsmevom pozrela na Kushinu.. aaarigato Kushi-kushi !.. zaškerila som sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 23 z 37 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Next

Povolení tohoto fóra: