Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters

Strana 22 z 37 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Next

Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 May - 19:09

First topic message reminder :

"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 23:20

"Ježíš, mám 15 rokov. Nie som malý chlapec."poviem a usmejem sa naňu. No akonáhle započujem, že ma Kushina naučí nove jutsu tak zostanem ticho a v duchu sa radujem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 23:24

hum.. prečo? spýtala som sa absolútne nechápavo.. sledovala som toho jej študenta no pozrela som sa aj takým nechápavým výrazom na ňu.. Len som sa však pousmiala a prikývla som, cupkala som za Kushinou až kým ma neodviedla do izby v ktorej som mala prespať.. Poobzerala som sa naokolo a len som sa po nej začala prechádzať.. Vyzerá to tu sugoi ! Zaškerila som sa a následne som sa doslova hodila na postel. Rukami som skúšala aká je hebká a mäkká.. vlastne bola akurát !

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sat 10 Dec - 23:28

"tak sa pekne vyspi" usmejem sa,zavriem dvere a vrátim sa k Techimu.
"Takže ta technika!Technika přivolání. Tuto je třída C. Technika přivolání je složitější, protože musí podepsat smlouvu s daným druhem zvířete. Musí se to podepsat krví a dát tam otisk pravé či levé ruky, to podle toho jestli je levák či pravák (tou rukou co otiskne bude přivolávat) když to podepíše stačí se jen naučit pečetě.Přivolávající musí darovat trochu krve když někoho přivolává tradičně se kousne do palce a jím přejede po pergamenu. usmejem sa.Chápeš?a pak ťa naučím Katon: Goukakyuu no Jutsu usmejem sa
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Počet príspevkov : 1168

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 23:32

Uuhm.. Oyasumi nasai.. ty taky !.. zaškerím sa a následne.. tam len ostanem ležať tak, ako som tam aj skočila.. Bola som obrátená chrbtom hore, rukami som len zovrela vankúš pod hlavou do oboch rúk a tak spokojne som si povzdychla.. Zachvíľku pre mňa Reina-neechan príde.. no.. aspoň je tu príjemne.. uuhm.. aj tá červenovláska.. hovorila som si no nakoniec ma predsa len premohol spánok.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 23:36

Pochopil som, čo mi Kushina povedala. Sadol som si na zem, vytiahol som svitok a začal som robiť zmluvu s orlom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 9:52

Ráno som sa zobudila.. bola som celkom rozospatá !.. Unavene som sa obzrela naokolo a rozmýšľala som, kde sa vlastne nachádzam.. nakoniec som si spomenula a tak som sa len pre seba usmiala. Postavila som sa z postele a už som chcela vyjsť von keď.. som si spomenula ako mi včera Kushina povedala aby som sa obliekla.. nakoniec to vyriešila jednoduchá tenká do ktorej som sa zabalila a len som mierila znova dole, k výčapu.. tam kde by mala byť Kushina.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:09

Akonáhle zišla Atsuka dole tak som ihneď zbalil svitok a dal ho do brašne. Potom otočím hlavu tak aby som na ňu videl a poviem:"Dobré ráno. Ako si sa vyspala?" spýtam sa zvedavo a nahodím úsmev no popritom sedím vždy v tureckom sede na zemi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:12

Tvár som otočila k Techimu ktorý ma pozdravil. Nahodila som taký nevinný úsmev. Ohayo, uuhm.. skvele.. a ty ? odpovedala som mu a zároveň som mu aj dala otázku, oboma rukami som pri tom držala z vnútornej časti deku do ktorej som bola zabalená.. Chýbalo mi ešte pár schodov kým by som zišla úplne dole no na chvíľku som sa zastavila a čakala som na jeho odpoveď.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:14

"Ja som dnes nespal."poviem a usmejem sa na ňu a sledujem ju ako ide dole zo schodov.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:21

Uhm.. pročpak? spýtala som sa zvedavo no na to som doslova zakopla o okraj deky do ktorej som bola zabalená.. v momente som sa skácala priamo dole s takým veľkým a hlasným Kyaah ! .. Ocitla som sa na zemi tvárou dole a nad hlavou mi chvíľku poletovali také tie anime hviezdičky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:23

Priskočil som k nej."Si v poriadku? Koľko prstov vidíš?"poviem a rýchlo jej ukazujem prsty a snažím sa jej nejako pomôcť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:37

Naah.. noop som v poriadku !!.. zaskučala som na čo som sa len postavila a znova som na seba tú deku natiahla.. predsa len pod ňou som nemala nič.. Uuuhm. nevieš kde je.. tá žena?.. a ako sa vlastne volá? Včera sa mi nepredstavila.. naaah a ako sa voláš ty ? Já som Atsuka.. uškrniem sa na Nomochiho takým veselým tónom hlasu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:44

"Ja som Nomoch Techi. Rád ťa spoznávam. Tú ženu?"poviem a začnem sa smiať."Asi myslíš Kushinu. Tam sedí."poviem a ukážem na Kushinu a potom zoberem za rameno Atsuku a dovediem ju ku Kushine. Ako ju dovediem ku Kushine, tak si sadnem vedľa nej.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:58

Uuhm arigato Techi-kun.. Usmiala som sa na neho a spolu s ním som podišla ku Kushine. nevadilo mi keď ma chytil za rameno.. vlastne som si to ani nevšimla. Uuhm ohayo !.. pozdravila som Kushinu s takým milým úsmevom na tvári!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 11:02

Vytiahol som svitok z brašne na stôl a začal naň písať."Inak ako sa máš Atsuka-chan?"poviem keď sa konečne odlepím po dlhej chvíli od svitku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 14:38

Pozrela som na to dievča "Ahoj " usmejem sa na nich oboch
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 14:39

"Ahoj."poviem a ďalej píšem do svitku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 14:46

Uuuhm aooj.. zaškerila som sa a len som sa obrátila na Techiho.. ja.. ja sa mám celkom fajn.. úplne sugooi som sa vyspala.. a vy ? spýtala som sa na čo som sa len mierne zohdla a zadívala som sa na nejakú mincu ktorá pravdepodobne spadla z pultu na zem... no.. bola som divná xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 14:48

Přistál jsem s hlasitým žuchnutím na zemi, letěl jsem tak vysoko že by to nikdo v lidské formě nepřežil, Puf xD byl jsem zase člověk, klesl jsem na kolena vykašlal jsem trochu krve, zůstat jako drak tak by se nic nestalo, ale takhle si na tom tělo vybralo daň. Vešel jsem do hostince ještě s trochou krve na obličeji, to mi bylo jedno, byl jsem rád že jsem se zbavil hlídačů. Potom jsem si však rukou tu krev utřel, bylo tady až moc lidí, sice jsem to tady neznal, ale díky tomu že jsem letěl se pěšky odsud dostanu úplně hravě kamkoliv. "Dobrý." Pozdravil jsem jen a pohroužil jsem se do svých myšlenek. "Ufff...ti Raikageho hlídači mi už lezli krkem." Posadil jsem se na židli a přemýšlel jsem jestli by Oto nebyla lepší volba. "Příště když uteču z nějaké vesnice jdu rozhodně do Otogakure.. Tam bych mohl jít i teď že? Cestu znám, nic mi nebrání..." Přemýšlel jsem nahlas. "Ne, nikoho tam neznám...ale v kumogakure taky ne...to je jedno nechám si to projít hlavou." Dál jsem bezstarostně přemýšlel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 14:50

Usmievala som sa pozerala som von oknom."Atsuko asi by sme ťa mali odviesť za Reinou"
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:22

Len som zahmkal a písal ďalej.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 11 Dec - 15:28

Usmiala som sa a pak som si všimla nového príchodzího."Ďalší " povzdychnem si
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:29

"Čo? Aký ďalší?"poviem potichy tak aby ma počula len ona.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:31

Uuhm.. haai.. Pošepla som a len som sa usadila na tom mieste, kde som pred tým stála na zemi. Nevnímala som okrem Kushiny a Techiho nič a nikoho. Rukami som sa viaczababušila do deky a len som sa na oboch tak milo zazubila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 15:33

"Sadaj."poviem a posuniem sa tak aby si Atsuka mohla sadnúť. Zbalím svitok a dám ho do brašne."Kedy začneme trénovať?"poviem smerom Kushine.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 22 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 22 z 37 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Next

Povolení tohoto fóra: