+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 12 z 37
Strana 12 z 37 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
Seito?Myslím že nebol dobrý nápad aby som ta brala ku mne z bojiska.... povedala som celkom unavená potom som sa otočila na Mikomi.Nie len že ste vtrhli do mojej rodnej zeme ale ešte k tomu ste mi zničili vchod do mojej skrýše....to ste nemohli iba nejako upozorniť na seba?já by som vám vchod otvorila.naštvane som povedala.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Re:
Cuklo mi v oku. Chybička se zkrátka vloudí.
"Zkrátka jsem viděla Seita s někým bojovat a když ho ten člověk, který ho tak domlátil odtáhne neznámo kam, je to podezřelé. Dalo se předpokládat, že jde o nepřítele. Vypadalo to jako únos, vzhledem k okolnostem nevím, co si o tom myslet. Nevím co vás motivovalo k tomu tohle udělat a nejsem si jistá, jestli na to někdy přijdeme. Každopádně byste na nepřítele nejspíš také nezaklepala a nečekala milé uvítání. Ta nabouraná jeskyně mě mrzí, pokud to bude v mých silách, pomůžu vám s opravou." pravila jsem a napila se z limonády. Zvláštní situace. Ostatní ještě nejspíš bojují, a já tu vedu takové psycho rozhovory.
"Zkrátka jsem viděla Seita s někým bojovat a když ho ten člověk, který ho tak domlátil odtáhne neznámo kam, je to podezřelé. Dalo se předpokládat, že jde o nepřítele. Vypadalo to jako únos, vzhledem k okolnostem nevím, co si o tom myslet. Nevím co vás motivovalo k tomu tohle udělat a nejsem si jistá, jestli na to někdy přijdeme. Každopádně byste na nepřítele nejspíš také nezaklepala a nečekala milé uvítání. Ta nabouraná jeskyně mě mrzí, pokud to bude v mých silách, pomůžu vám s opravou." pravila jsem a napila se z limonády. Zvláštní situace. Ostatní ještě nejspíš bojují, a já tu vedu takové psycho rozhovory.
Anonymní- Anonymní
Re:
Odniesla som ho pretože nechcem aby ho Reina dostala,keby že ho dostane tak kto vie čo by sa stalo a tiež som ho nemohla nechať tam len tak ležať,snáď to chápete... povedala som už trocha pokojnejšie.Ten vstup bude opravený hneď..takže nepotrebujem pomôcť usmejem sa a vezmem si stoličku a posadím sa vedľa Seita.
Shinobi
Re:
Zatvářila jsem se víc než překvapeně. Pokud si ze mne nedělá dobrý den, pak je celá tahle akce postavená na hlavu.
"Rozumím. Co se týče Reiny, o té nikdo od nás nemá hezké mínění. Z každé strany slyším jen to, jak ji lidé proklínají a nedivím se. Jen mě překvapuje, že pro vás nebylo jednodušší Seita prostě vrátit do našeho tábora." pokrčila jsem rameny. Celé mi to přišlo jak vystřižené z nějaké bláznivé akční komedie.
"Rozumím. Co se týče Reiny, o té nikdo od nás nemá hezké mínění. Z každé strany slyším jen to, jak ji lidé proklínají a nedivím se. Jen mě překvapuje, že pro vás nebylo jednodušší Seita prostě vrátit do našeho tábora." pokrčila jsem rameny. Celé mi to přišlo jak vystřižené z nějaké bláznivé akční komedie.
Anonymní- Anonymní
Re:
No bolo by to,ale bohužiaľ já si nepamätám kto je dobrá strana pretože Seito mi povedal keď sme bojovali že vy ste dobrá strana a Reina zasa povedala že oni...takže som nechcela riskovať. pozrela som na Seita a potom na Mikomi.Asi to bola hlúposť.. zasmiala som sa nervózne.
Shinobi
Re:
Pousmála jsem se také. Pořád je to o tom samém.
"Dobrá a zlá strana. Jak kdy, jak pro koho. Těžko to posoudit. Každopádně Seitův bratr toho pro naši vesnici udělal hodně, ať už jsme ti zlí, nebo ti dobří. Riskoval pro nás několikrát svůj život, věnoval nám svůj čas, i když ne vždycky jsme si to zasloužili. Když zmizel Seito, byl zničený, nikdy jsem ho tak neviděla. Proto jsem teď tady. Bez ohledu na strany tihle dva neodmyslitelně patří k sobě. Vždycky to tak bylo. Ale věřit mi to pochopitelně nemusíte." dodala jsem trochu hořce.
"Dobrá a zlá strana. Jak kdy, jak pro koho. Těžko to posoudit. Každopádně Seitův bratr toho pro naši vesnici udělal hodně, ať už jsme ti zlí, nebo ti dobří. Riskoval pro nás několikrát svůj život, věnoval nám svůj čas, i když ne vždycky jsme si to zasloužili. Když zmizel Seito, byl zničený, nikdy jsem ho tak neviděla. Proto jsem teď tady. Bez ohledu na strany tihle dva neodmyslitelně patří k sobě. Vždycky to tak bylo. Ale věřit mi to pochopitelně nemusíte." dodala jsem trochu hořce.
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon Moku bunshin se objevil u Mikomi, díky použití Hiraishin no jutsu.
"Tak tady jste." přísně řekl a pozorně si je prohlédl.
"Hm."
"Tak tady jste." přísně řekl a pozorně si je prohlédl.
"Hm."
Anonymní- Anonymní
Re:
Uh... a sakra... je tu. Nenápadně jsem schovala limonádu tak, aby nebyla vidět.
"Zdravíčko." rozpačitě jsem se usmála.
"Inu, my o vlku, a vlk mezi námi." řekla jsem směrem ke Kushině.
"Zdravíčko." rozpačitě jsem se usmála.
"Inu, my o vlku, a vlk mezi námi." řekla jsem směrem ke Kushině.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jak sis dovolila..." zavřel jsem oči a pak je otevřel a zařval na plný lokál.
"JAK SIS DOVOLILA UNÉST MÉHO BRATRA!? ZA CO SE MI POŘÁD MSTÍŠ!!!? MĚLA JSI SE VRÁTIT NA ONEN SVĚT, KDYŽ JSI DÁL NECHTĚLA ŽÍT!"
"JAK SIS DOVOLILA UNÉST MÉHO BRATRA!? ZA CO SE MI POŘÁD MSTÍŠ!!!? MĚLA JSI SE VRÁTIT NA ONEN SVĚT, KDYŽ JSI DÁL NECHTĚLA ŽÍT!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"NE!? JÁ TI DAL ŽIVOT!!!!" vyprskl jsem na ni a sevřel obě ruce v pěst.
"MY JSME NEJENŽE PÁSLI HUSY, ALE I SKORO PLODILI DĚTI!!!" bylo mi jedno, že to slyší všichni.
"MY JSME NEJENŽE PÁSLI HUSY, ALE I SKORO PLODILI DĚTI!!!" bylo mi jedno, že to slyší všichni.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zatvářila jsem se tak jak jsem se zatvářila. Dělala jsem, že nic neposlouchám, dívala se do zdi a usrkávala svou limonádu. Když řve, je lepší neupozorňovat na sebe.
Anonymní- Anonymní
Re:
Je mi jedno kto ste ale vyprosujem si takýto tón!!!! prešla som pred Assasinov klon a dala mu čo najsilnejšiu facku.A už na mňa nezvyšujte hlas mladý muž!!Kľudne môžete aj vy zabudnúť na všetko!! v ruke sa mi objavil čierny plamienok ale nakoniec som to nechala tak a prešla späť k Seitovi.
Shinobi
Re:
Klon se usmál, na místě kde dostal facku se rozloupla kúra stromu a dopadla na zem.
"Tak ty ze sebe budeš dělat blbou..Zabiju tě." poslední dvě slova jsem procedil skrz zuby.
"Tak ty ze sebe budeš dělat blbou..Zabiju tě." poslední dvě slova jsem procedil skrz zuby.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ne, to fakt ne." procedil jsem skrz zuby."Jsem si ale jistý, že když zemřeš, tak si vzpomeneš."
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišla som k Seitovi a dala som mu veľký hug a nepúšťala som ho.
čo keby že si idete chytiť nukeninov ktorý sú od vás a ninjov z Yukigakure nechajte radšej na pokoji.... a myslím že chcete Seita nie? preto ste tu...tak prestaňte sa mi vyhrážať inak vám ho nedám... povedala som trocha flirtovne a Seitovi som hodila na líce bozk.A nezabúdajte že ste na neutrálnom mieste kde sa bojovať nesmie..Však Seito?. usmiala som sa a vyplazila som jazyk,pak som ešte viac objímala Seita.
čo keby že si idete chytiť nukeninov ktorý sú od vás a ninjov z Yukigakure nechajte radšej na pokoji.... a myslím že chcete Seita nie? preto ste tu...tak prestaňte sa mi vyhrážať inak vám ho nedám... povedala som trocha flirtovne a Seitovi som hodila na líce bozk.A nezabúdajte že ste na neutrálnom mieste kde sa bojovať nesmie..Však Seito?. usmiala som sa a vyplazila som jazyk,pak som ešte viac objímala Seita.
Shinobi
Re:
"Nemáme čas, venku zuří válka, nevinní umírají. Naše armáda se ztenčila na polovinu. Chceš snad říct, že dokážeš žít s vědomím, že máš na rukách krev spousty neviných, jenom protože si chceš tady užívat s někým, kdo si zřejmě nepamatuje ani vlastní jméno?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Já a s ním užívať?Nebuď smiešny je odo mňa strašne mladší takže by som mu nič neurobila....A já som nikoho nezabila aby si vedel a jutsu sa aj tak zruší do dvoch týždňu keď ťa už videl! chytila som sa za hlavu a pustila som Seita.Sadla som si na zem a vytiahla som si z vačku lieky ktoré som zjedla.
Všetko sa strašne komplikuje...prvne ten kluk čo hovorí že som jeho matka a teraz aj toto... zamumlala som si skôr pre seba.Zatvorila som oči a po dvoch minútach som ich otvorila,postavila som sa a prehrábla som si vlasy.Válka....ďalší .... pozrela som von oknom a pak som si uvedomila že som povedala že je ďalší válka a len som prekvapene pozrela na všetkých prítomných.
Všetko sa strašne komplikuje...prvne ten kluk čo hovorí že som jeho matka a teraz aj toto... zamumlala som si skôr pre seba.Zatvorila som oči a po dvoch minútach som ich otvorila,postavila som sa a prehrábla som si vlasy.Válka....ďalší .... pozrela som von oknom a pak som si uvedomila že som povedala že je ďalší válka a len som prekvapene pozrela na všetkých prítomných.
Shinobi
Strana 12 z 37 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 12 z 37
Povolení tohoto fóra: