+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 7 z 37
Strana 7 z 37 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
Úsměv jsem mu oplatila. ,,Nikdo mě do něj nekousne. A je to zlozvyk, tomu mě neodnaučíš."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Prsty se namočí do sole a pepře. Co chceš udělat, když si koušu rty?" pozvedla jsem pravé obočí.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Proč bych si měla dávat hnůj do pusy?" zašklebila jsem se nechutností. ,,To opravdu ne...A potrestat...Nejsem malá, abych dostala pětadvacet na holou." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jasně. Určitě se nechám a budu poslušně držet, zatímco mě budou bít?" ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
už nějakou dobu jsem slyšel známý hlas přeýšlel jsem jestly se mám otočit a jít za ním ale slyšel jsem že má společnost problémů jsem jí udělal dost nechtěl jsem přidělat další.....jen jsem se nenápadně otočil a koukl kdo tam s ní je byl tam Neuro řekl jsem si že on je v pořádku tak jsem se za nima pomalu vydal když jsem přišel k nim tak jsem je pozdravil a hned jsem si nemohl odpustit otázku "Takže sis konečně našla chla....teda kluka ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Věděla jsem o Sasukeho přítomnosti od té doby, co jsme sem přišli, ale nečekala jsem, že za mnou přijde. Při jeho poznámce jsem zčervenala, a přestože jsem neměla náladu, nemohla jsem si hru odpustit.
,,Hai." přikývla jsem s mírným úsměvem. ,,Zdá se, že tu nakonec o mě někdo stojí." pousmála jsem se a podívala se na Neura.
,,Hai." přikývla jsem s mírným úsměvem. ,,Zdá se, že tu nakonec o mě někdo stojí." pousmála jsem se a podívala se na Neura.
Anonymní- Anonymní
Re:
"to je dobře.....ale uchiha to být nemusel...zvlášť ne můj vnuk" zasmál jsem se "A co Hitomi už se ti vede líp než před tím ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Proč ne? Mou slabinu přece znáš." usmála jsem se provokativněji, poté jsem pookřála. ,,Ne..Stejné a horší." smutně jsem se pousmála.
Anonymní- Anonymní
Re:
"jo jo....prostě si všechny myslíte že se něco z mé genialiti přeneslo na tyhle děti" zakřenil jsem se "jakto ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavrtěla jsem hlavou. ,,To je dobrý, zvládnu to." pokusila jsem se o úsměv. ,,Jinak, co se týče tvé geniality..." zašklebila jsem se. ,,Myslíš, že Neuro ji má jen díky tobě?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"od kdy je neuro geniální ?" vyplázl jsem jazyk "No a jak tě tak vydím dobrý to není....můžu ti nějak pomoct ?...ještě týden mám dovolenou"
Anonymní- Anonymní
Re:
Zamračila jsem se. ,,Urážíš mi přítele.." pohodila jsem vlasama. Podívala jsem se na svou ruku. Látka, kterou jsem si omotala na zraněné místo začala pořádně nasakovat od krve. Mírně jsem se pousmála a zavrtěla hlavou.
,,Vážně to zvládnu, ale děkuji." usmála jsem se na něj mile.
,,Vážně to zvládnu, ale děkuji." usmála jsem se na něj mile.
Anonymní- Anonymní
Re:
"dobře dobře....ale stejně ti nevěřím že je to tvůj přítel nevypadáte na to.....skus mi to dokázat" vyplázl jsem jazyk
Anonymní- Anonymní
Re:
Hrklo ve mě. TTo snad ne..
,,Jak dokázat?" hrála jsem si na hloupou a usmívala se.
,,Jak dokázat?" hrála jsem si na hloupou a usmívala se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"nevím řekl jsem první co mě napadlo" zasmál jsem se "možná když ho políbíš tak bych uvěřil"
Anonymní- Anonymní
Re:
Mé obavy se vyplnily. Nechtěla jsem se ale jen tak vzdát, když už jsem s tím začala, dotáhnu to do konce. Snad mě ti dva nezbaijou.. Nahla jsem se k Neurovi a usmála se. Připojila jsem své rty na jeho a zavřela oči. Byl to jemný polibek, ale dala jsem si záležet, aby vypadal věrohodně. Pomalu jsem se odtáhla, bříškem palce mu přes rty přejela a usmála se. Opět jsem si sedla na své místo a usmála se na černovláska.
Anonymní- Anonymní
Re:
"hele Himi...to byl vtip já vám věřil...no ale aspoň jsem se přesvedčil" zasmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
Nande?! Tak tak jsem se držela.
Usmála jsem se. ,,Tak vidíš...Místo, abys nám žehnal, děláš si z nás legraci.." vyčetla jsem mu.
Usmála jsem se. ,,Tak vidíš...Místo, abys nám žehnal, děláš si z nás legraci.." vyčetla jsem mu.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 37 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 7 z 37
Povolení tohoto fóra: