+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 6 z 37
Strana 6 z 37 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
po chvíli jsme vše co si objednali donesl a položil jsem vše na tácu předně na stůl ''ať vám chutná''
usmál jsem se a odešel jsem k pultu
usmál jsem se a odešel jsem k pultu
Anonymní- Anonymní
Re:
Postávala som pultu a všetko som sledovala no skôr som si v hlave počítala koľko tu mám ešte ostať aj keď som si už myslela že nič by sa nestalo keby som sa vyparila Tak už len 5 dní , a pôjdem kam len chcem lenže musím príjsť nato kam tu ale ostať nemôžem okrem toho že tu hľadajú Tetsuyu sa tu skoro nič iné nedeje
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Arigatou!" zavolala jsem za číšníkem. Zamíchala jsem si čaj a opatrně, abych se nepopálila, jsem se napila. Položila jsem ho na stůl a pohrávala jsem si s tím hrníčkem.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Radostné?" zamyslela jsem se. Přemýšela jsem, jestli mu to mám říct nebo ne. Nakonec jsem to zavrhla. ,,Iie, nic..." zavrtěla jsem hlavou. ,,Krom toho, že mě Shizune se Sakurou vyléčily, tak asi nic."
Anonymní- Anonymní
Re:
Kousla jsem se do rtu.
,,Je to složitější. Z části pěkné, z části smutné, z části dost zmatené." pousmála jsem se. ,,Co ty s PiliKKou? Něco nového?" pokusila jsem se změnit téma.
,,Je to složitější. Z části pěkné, z části smutné, z části dost zmatené." pousmála jsem se. ,,Co ty s PiliKKou? Něco nového?" pokusila jsem se změnit téma.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ano ano, mami." zabručela jsem. ,,Jde o Assasina...Nebyli jsme spolu strašně dlouho. Zdá se mi, že mu to ani nechybí. Je zahlcen prací, nemá čas..." vzdychla jsem.
,,Jenže...Moje láska k němu se tímhle způsobem brzy vytratí...Objevil se tu totiž ještě někdo.." mírně jsem se pousmála a hypnotizovala hladinu čaje, na které dělal vír, jak jsem ho lžičkou míchala.
,,Jenže...Moje láska k němu se tímhle způsobem brzy vytratí...Objevil se tu totiž ještě někdo.." mírně jsem se pousmála a hypnotizovala hladinu čaje, na které dělal vír, jak jsem ho lžičkou míchala.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Nejspíš.." usmála jsem se. ,,Noo..A jde o jednoho mého...kamaráda.." usmála jsem se. ,,Znám se s ním od malinka. Vždycky jsme se prali, nadávali si, hádali se, až nás sensei a jeho dvojče od sebe museli odtrhnout, jinak bychom se přizabili." usmála jsem se při vzpomínce na zamraženou ruku, díky lízátku. ,,Byli jsme spolu v týmu i v Anbu. Tam jsem byla jeho velitelka. Teď je se s vým bratrem znovu ve vesnici a já..." začervenala jsem se. ,,Myslím, že k němu něco cítím."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Hai.." pousmála jsem se. ,,Jen...Vím, že k němu něco cítím, ale zároveň ještě stále něco cítím k Assasinovi...A...no prostě, je to zamotaný.." povzdychla jsem si a stejně si ten plášť rozepla, protože tu klimatizace nebyla a mě bylo strašný teplo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Všimla jsem si, že neodpovídá. Čaj už jsem měla studený, ale dopila jsem ho.
,,Copak? Sedíš jak přimražený." pokusila jsem se o úsměv.
,,Copak? Sedíš jak přimražený." pokusila jsem se o úsměv.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavrtěla jsem hlavou. ,,Nevím, jak dlouho mě Manzou zná, ale řekla bych, že pouze od té doby, co jsem se stala Mizukage, když je v radě..A Kaito..Viděla jsem se s ním po velmi dlouhé době, nemohl to být on. Navíc jsme skoro nikdy nezůstali spolu sami, neměl příležistost. A nepracoval pro Manzoua."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Sestřenice...Spolu s jejím bratrem byla dědička vedlejší klanu Yamada..Ale Yuuki to být nemohla. Byla jsem jako její máma. Měla mě ráda a já ji. Byla u Akatsuki, u Manzoua a stejně mi donášela. To od ní vím, že mě Mazou chce zabít...A taky jsem se s ní neviděla hodně dlouhou dobu, nevěřím, že by to udělala. Ona ne." přivřela jsem oči.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 37 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 6 z 37
Povolení tohoto fóra: