+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 8 z 37
Strana 8 z 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Počkej!" zavolala jsem na něj. Položila Neurovi ruku na rameno a usmála se. Zvedla jsem se a šla za Sasukem.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Umm..Jak jsi na tom s Akatsuki?" optala jsem se. Uvědomila jsem si, jak před ním stojím. Plášť jsem měla rozeplý a na sobě jen košilku. Přitáhla jsem si plášť blíž k tělu a mírně zrůžověla. Čekala jsem, jak odpoví.
Anonymní- Anonymní
Re:
"S akatsuki nemám už nic společného...jen to že znám šéfku a byl jsem jí na svatbě...jinak jsme pryč a trénuju" bez ptání jsem si sundal košili a podal jí ji
Anonymní- Anonymní
Re:
,,To je dobrý, stačí mi ten plášť.." usmála jsem se.
,,Umm hai, dnes mě navštívila, no vlastně jen její klon, mluvila něco o svatbě..." pousmála jsem se.
,,Umm hai, dnes mě navštívila, no vlastně jen její klon, mluvila něco o svatbě..." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,A já nebudu poslouchat! Nevezmu si ji, stačí mi ten plášť, Sasuke. Ten mě zahalí dostatečně." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Nevezmu!" zamračila jsem se.
,,Musím jít, Sasuke..Ještě...ještě mám nějakou práci..Ráda jsem tě viděla, hodně štěstí..Ahoj.." stoupla jsem si na špičky a dala mu pusu na tvář. Usmála jsem se a zamířila zpátky k Neurovi.
,,Musím jít, Sasuke..Ještě...ještě mám nějakou práci..Ráda jsem tě viděla, hodně štěstí..Ahoj.." stoupla jsem si na špičky a dala mu pusu na tvář. Usmála jsem se a zamířila zpátky k Neurovi.
Anonymní- Anonymní
Re:
šel jsem za ní "Hele Hitomi.....neštvi mě" oblékl jsem si košili zpátky na sebe "no....a....měj se" šel jsem k baru kde jsem si zase obědnal
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmála jsem se a došla k Neurovi. Trochu jsem se k němu naklonila.
,,Umm..půjdeme?" zeptala jsem se polohlasně.
,,Umm..půjdeme?" zeptala jsem se polohlasně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zašmátrala jsem v útrobách kapes a nechala na stole peníze za rámen a ty dva čaje. Poté jsem přijala nabízenou ruku a pomalu jsme odcházeli.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vzdychla jsem si. ,,Jsi tvrdohlavý...Potřebuji do Konohy, jdeš taky nebo máš něco v plánu?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Zčervenala jsem. ,,Nemáme spolu nic..Kromě...Ne! Nemáme spolu nic!" vyhrkla jsem zbytečně prudce. ,,Gomene." sklonila jsem hlavu.
,,Umm tak já půjdu." pousmála jsem se a otočila se k východu z hostince.
,,Umm tak já půjdu." pousmála jsem se a otočila se k východu z hostince.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po ceste som sa zastavil v hostinci.
Vidím tu pobohehovať mnoho ludí a tak sa opýtam či tu náhodou niekto nevydel rena.
Vidím tu pobohehovať mnoho ludí a tak sa opýtam či tu náhodou niekto nevydel rena.
Anonymní- Anonymní
Re:
Bol som narýchlo v hostinci priniesť najnovšie informácie, keď tu zrazu som uvidel everesta. Vzhľadom na to, že očividne nemal záujem o jedlo, som k nemu dorazil osobne.
"Želáte si?"
"Želáte si?"
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
Re:
Zdravím vy ste informátor?
Prepáčťe že sa pýtam ale koľko vám zvyčajne platia za zistenie informácie?
Prepáčťe že sa pýtam ale koľko vám zvyčajne platia za zistenie informácie?
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 8 z 37
Povolení tohoto fóra: