Přísně střežené vězení
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Přísně střežené vězení
First topic message reminder :
Vězení je pod dohledem 24 hodin denně a střídají se přesně o půl noci
Hlídají ho vždy dva Anbu, kteří do vězení nepustí NIKOHO, kromě Mizukage a její doprovod nebo pokud nebudou mít povolení pro vstup do věznice!!! Porušení bude trestáno!
Vězení je pod dohledem 24 hodin denně a střídají se přesně o půl noci
Hlídají ho vždy dva Anbu, kteří do vězení nepustí NIKOHO, kromě Mizukage a její doprovod nebo pokud nebudou mít povolení pro vstup do věznice!!! Porušení bude trestáno!
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sat 28 May - 15:01, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Přísně střežené vězení
Na chvíli jsem se podíval na něj, jak mu z pusy vylezla trocha nějakého smaragdově zeleného ohně."Hm...máš zajímavý plamen..." Řekl jsem k němu a trochu se protáhl. Očima jsem tikal mezi ním a zdí.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
"Je to jen tou technikou. Pracoval jsem na ní u královské Rodinky ti mě naučily 12 dalších pečetí." Zavzpomínal jsem na nespoutané časy když jsem byl s trish.
Anonymní- Anonymní
Přikývl jsem."Hm... dobrý... u královské rodiny povídáš jo? Já si vzpomínám na m..." Zarazil jsem se a chvilinku mlčel."No...to je jedno... " Dokončil jsem nakonec větu.
Shinobi
"Na?" Chtěl jsem ho donutit mi to říct. "A né u takové jaké si myslíš. U Královské Rodiny Upírů."
Anonymní- Anonymní
Probrala jsem se ze zamyšlení. Stála jsem dál od nich. Zamračeně jsem se dívala do zdi. Pak jsem svůj pohled stočila na ty dva. Zkoumala jsem jejich výrazy.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se pousmál."Jsi moc zvědavý a já bych si asi měl dávat pozor na jazyk. Už zase moc mluvím, takže..."
Na jeho další upřesnění jsem si ho jen změřil pohledem."No...to by i souhlasilo, ale rodina jako rodina. Já to moc neřeším..."
Na jeho další upřesnění jsem si ho jen změřil pohledem."No...to by i souhlasilo, ale rodina jako rodina. Já to moc neřeším..."
Shinobi
"Souhlasilo? Od čeho tak usuzuješ?" Nevšímal jsem si Mizukage ani stráží.
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si, že Mizukage zase reaguje, takže jsem se postavil a k Reiovi jsem ještě prohodil."Kvůli tvému celkovému vzhledu..." Potom jsem se soustředil už jen na ni."Takže, co teď Mizukage-sama?" Zeptal jsem se jí.
Shinobi
"Můj vzhled co se ti na něm nelíbí? No jo no pokrčil jsi mi kabát, jak příjdu domů se musím převlect." Takže co teď mizukage-sama? Zaznělo mi v hlavě posměšným tónem. Já jsem si tam jen tak ležel.
Anonymní- Anonymní
Ještě než si stoupl a promluvil jsem kývla na jednoho ke strážím. Jeden z nich ke mě přistoupil a něco jsem mu pošeptala do ucha. Přikývl a odešel. Koutky úst se mi zvedly do lehkého úsměvu.
Pak se Akihiro postavil a promluvil.
"Chvíli počkej."
Za nedlouho se shinobi vrátil. Vyvolával dojem, že přítomného vězně chce odvést na popravu...
Pak se Akihiro postavil a promluvil.
"Chvíli počkej."
Za nedlouho se shinobi vrátil. Vyvolával dojem, že přítomného vězně chce odvést na popravu...
Anonymní- Anonymní
Ten její výraz a toho strážného se mi vůbec nelíbil. Jen jsem, ale přikývl a trochu poodstoupil. Co se teď bude dít... pokud ho vezmou na... co bych udělal? Nešel jsem proti Kiri a vlastně jsem nešel ani proti Oto. Plnil jsem to, co jsem měl, ale svým způsobem. Musel jsem se zeptat."Co s ním chcete teď dělat?" Předchozí slova, co říkal Rei jsem nevnímal.
Shinobi
Udělal jsem pečetě co zatím viděl jen Aki, ale neudělal jsem tu poslední. Otevřete zkuste něco a dostanete Katonem do Ksichtu.Ušklíbl jsem a byl jsem nachystán kdykoliv dodělat pečeť.
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se. Ruce jsem spustila podél těla. Šaty jsem měla od krve z poraněné ruky, ale nějak mě to netankovalo. Rozešla jsem se k východu.
"Co myslíš. Pustí ho."
Řekla jsem ještě než jsem odešla.
-přesun-
Strážný odemkl celu, otevřel ji a odstoupil.
"Co myslíš. Pustí ho."
Řekla jsem ještě než jsem odešla.
-přesun-
Strážný odemkl celu, otevřel ji a odstoupil.
Anonymní- Anonymní
Nedal jsem to na sobě znát, ale v duchu jsem si oddechl. Podíval jsem se na Reie a čekal, až vyjde ven. Strážního jsem poslal pryč, že už to zařídím.
Když byl pryč, tak jsem si jen konečně vydýchl."Takže... teď splním svou část dohody a taky tě musím s tadyma vyvést. Musíme si pohnout, než si to zase rozmyslí..."
Když byl pryč, tak jsem si jen konečně vydýchl."Takže... teď splním svou část dohody a taky tě musím s tadyma vyvést. Musíme si pohnout, než si to zase rozmyslí..."
Shinobi
"To je teda mizukage..., mohl jsem jí tu ránu olízat já krev rád." Ušklíbl jsem se při těch slovech a vyšel jsem z cely ven. "Tak kam teď? Za Reinou?"
Anonymní- Anonymní
Jen jsem si trochu povzdechl."Je to na tobě...ale nejprve se dostaneme z tadyma, takže pojď za mnou..." Vyšel jsem napřed a zamířil jsem si to přímo směr východ s tady té kopky.
(přesun)
(přesun)
Shinobi
Šel jsem za ním a představoval jsem si jak bych jí lízal rány. "Hm....Skvělá představa."
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Anbu velitelství a přísně střežené vězení
» Velitelství Anbu jednotek Suny a přístě střežené vězení
» Veliteľstvo ANBU, Prísne strážené väzenie
» Vězení
» Velitelství Anbu jednotek Suny a přístě střežené vězení
» Veliteľstvo ANBU, Prísne strážené väzenie
» Vězení
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: