Sluneční chrám
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sluneční chrám
First topic message reminder :
nachází se na vyšším místě za Amegakure
nachází se na vyšším místě za Amegakure
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Sluneční chrám
"Sázka?" usměju se na Shoa a vyhodím ji za sebe a otočím se abych viděla kdo ji chytí mířila skoro prřímo mezi družičky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Vřelé díky,ten dar směřujte spíš mé...Manželce..já jsem líný se cokoliv učit a tak podobně" usměju se.
"Navíc je moje šéfka,že..." vyprsknu smíchy.
"Navíc je moje šéfka,že..." vyprsknu smíchy.
Anonymní- Anonymní
Potlesk jsem uslyšela až ven. Pousmála jsem se. Ruce jsem si dala do kapes a odcházela.
(přesun Konoha)
(přesun Konoha)
Anonymní- Anonymní
vytáhnul jsem krabici "Tak a tady je ten odemě...to máte aby vám malej nelezl při svatební noci do postele" zasmál jsem se (v krabici )
Anonymní- Anonymní
,,Deidý!" zavolala jsem na něj a zvedla levou ruku do vzduchu, abych mu mohla zamávat, ale...v ruce mi přistála kytice..
,,Eh?..." zamrkala jsem překvapeně a dívala se na kytičku, kterou jsem držela.
,,Eh?..." zamrkala jsem překvapeně a dívala se na kytičku, kterou jsem držela.
Anonymní- Anonymní
Podišiel som k Reine a podával jej svadobný dar.
"Bolo by úbohé, ak by boháč odovzdal nekvalitný dar."
"Bolo by úbohé, ak by boháč odovzdal nekvalitný dar."
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
"Další na řadě je Karin. Super do roka a do dne zlato." mrknu na ní a otočím se na Sasukeho a přijmu jeho dar,
"Tenshi se do toho asi už nevejde ale pro Yuki jak dělané, děkuju." usměju se na něj a podívám se na Orochimara a i na něj se usměju
"Díky. Co se takhle přesunout do hostince Tetsuya nám připravil hostinu." usměju se a kývnu na něj a s úžasem sleduju jeho svatební dar pro nás
"Tenshi se do toho asi už nevejde ale pro Yuki jak dělané, děkuju." usměju se na něj a podívám se na Orochimara a i na něj se usměju
"Díky. Co se takhle přesunout do hostince Tetsuya nám připravil hostinu." usměju se a kývnu na něj a s úžasem sleduju jeho svatební dar pro nás
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"ale vejde......dá se zvětšit proto jsem to vybral speciálně dělané pro tygra" zasmál jsem se a dal jí pusu na líčko "No nejspíš už pudu.....mám toho dost na práci"
Anonymní- Anonymní
,,Héééé?" zaječím, když si uvědomím, že to vlastně je Reinina kytice.
,,Jak do roka a do dne? By mě ještě zajímalo s kým.." odfrknu si. Pomalým krokem, abych neupadla na podpatkách, se došourám k Reině.
,,Gratuluji, Rei, moc ti to přeji. Snad už budeš jenom šťastná..." obejmu ji a otočím se k Shoovi. ,,A ty ji chraň, ať se jí nic nestane..A taky mi pořiďte neteřinku nebo synovečka, jasné?! Čiň se." poplácám ho po zádech a podám ruku k poblahopřání.
,,Jak do roka a do dne? By mě ještě zajímalo s kým.." odfrknu si. Pomalým krokem, abych neupadla na podpatkách, se došourám k Reině.
,,Gratuluji, Rei, moc ti to přeji. Snad už budeš jenom šťastná..." obejmu ji a otočím se k Shoovi. ,,A ty ji chraň, ať se jí nic nestane..A taky mi pořiďte neteřinku nebo synovečka, jasné?! Čiň se." poplácám ho po zádech a podám ruku k poblahopřání.
Anonymní- Anonymní
"O Ty děti se pokusím..a chránit?To spíš ona mě..." usměju se.
"No a teď všichni do hostince se nadlábnout a na dort hlavně." zahulákám.
"No a teď všichni do hostince se nadlábnout a na dort hlavně." zahulákám.
Anonymní- Anonymní
"Slyšel si to jo?" šťouchnuu Shoa pod Karininými slovy a zadržím ješt Sasukeho
"To nezůstaneš ani na večeři, když už jsi tu? No tak..."
"To nezůstaneš ani na večeři, když už jsi tu? No tak..."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Usměju se. ,,Moc vám to oběma přeji, jste krásný pár." nakloním hlavu na stranu a pomalým krokem se vydávám z chrámu ven.
Anonymní- Anonymní
"Jo,jo slyšel,slyšel....budu se snažit...." zabrblám a na všechny se usmívám...Mezitím v mé hlavě Jsi ženatý..uáááá...no co,už je pozdě...hmmmm při myšlení se podivně usmívám.
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem k nim, Shi a Tanshi šli vedle mě. ,,Tak blahopřeji děcka.'' Zasměji se a pak podám Rei semišovou krabičku.
(To skrývá uvnitř.)
,,Pro tebe mě bohužel nic nenapadlo, ale můžete se o to dělit.'' Objala jsem nejdříve Rei a pak Shoa. ,,Jestli jí něco uděláš, nepřej si mě.'' Zašeptala jsem mu do ucha. Shi a Tenshi mé tvrzení podpořili tichým zavčením.
(To skrývá uvnitř.)
,,Pro tebe mě bohužel nic nenapadlo, ale můžete se o to dělit.'' Objala jsem nejdříve Rei a pak Shoa. ,,Jestli jí něco uděláš, nepřej si mě.'' Zašeptala jsem mu do ucha. Shi a Tenshi mé tvrzení podpořili tichým zavčením.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Pomaly som šiel za nimi, no ešte som vyčkával na to, kým sa Reina porozpráva so Sasukem.
Zaujímalo by ma, či na to príde sama.
Zaujímalo by ma, či na to príde sama.
"Hmm,hmmm jo" řeknu Ayame na její slova...i na ty šeptem povězená.
Prohrábnu si vlasy a koukám jak turista bolí mě nohy
Prohrábnu si vlasy a koukám jak turista bolí mě nohy
Anonymní- Anonymní
"Promin....ale výš jak to tu bylo před měsícem a je to tu tak doteď všichni mi jdou po krku....využiju toho že jsem v civilizaci a nakoupím si nějaké ptřeby a pak mizím.....neboj se někdy se vrátím hoden toho být člen Akatsuki" usmál jsem se "No a Sho.....starej se nám o ní jo ? teď to neříkám jako někdo komu si přebral super holku ale jako Reiňin přítel....přátel jsem měl a mám málo....a proto si jich už nějakou dobu cením......ale co je hlavní nenechte si skazit "váš" den" šel jsem pomalu k východu
Anonymní- Anonymní
došla jsem zase k Shovoi a jednou rukou ho objala kolem pasu a ráda si od Ay vezmu dárek,
"Víš co je zajímavý všichni říkaj dávej na ní pozor ať se jí nic nestane a přitom by to měli říkat tobě kvůli mě." pošeptám mu a sleduju chvíli ten diamant co mi dal Tetsuya
"No sakra Tetsuyo kde jsi to vzal? To je rodinný diamant klanu Kana!" podívám se na něj překvapeně
"Víš co je zajímavý všichni říkaj dávej na ní pozor ať se jí nic nestane a přitom by to měli říkat tobě kvůli mě." pošeptám mu a sleduju chvíli ten diamant co mi dal Tetsuya
"No sakra Tetsuyo kde jsi to vzal? To je rodinný diamant klanu Kana!" podívám se na něj překvapeně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Venku jsem si vyzula lodičky, vzala jsem si je do rukou a opřela se o zábradlí kousek od chrámu. Sundala jsem si závoj a dívala se na nebe, slabý vánek si pohrával s mými vlasy, které jsem měla seplé nahoru. Zvláštní to den.. Pohlédla jsem na kytici, kytici, kterou jsem chytila a usmála se.
Anonymní- Anonymní
"uka uka." nahrnu se k ní a prohlídnu si diamant
"Máš recht, tys ho čorhnul." ukážu na Tetsuyu
"Máš recht, tys ho čorhnul." ukážu na Tetsuyu
Anonymní- Anonymní
"tak ahojte" mávnul jsem na rozloučenou a šel ven tam jsem si všiml karin tak jsem přistoupil i k ní "tyhle oblečky jsou děsné co ?" zasmál jsem se
Anonymní- Anonymní
"Vážně? já myslela že jsi ho čorhnul ty." zasměju se
"Pojďmě na jídlo." zavelím
(všichni hromadný přesun do hostince prosím děkuji)
"Pojďmě na jídlo." zavelím
(všichni hromadný přesun do hostince prosím děkuji)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Tam, kde som si myslel, že je, v skutočnosti nebol. Je to taká veselá príhoda, dalo by sa však povedať, že som ho odkpúpil, podrobnosti nerieš."
- PRESUN
- PRESUN
Vyšla jsem ven i s Tenshim a Shi a rozhlédla jsem se. ,,Krása.'' Vzdychla jsem. To ti teď moc nepomůže. Řekla Shi. ,,Jo, děkuju.'' Odpověděla jsem kousavě. (přesun hostinec)
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: