Sluneční chrám
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sluneční chrám
First topic message reminder :
nachází se na vyšším místě za Amegakure
nachází se na vyšším místě za Amegakure
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Sluneční chrám
Otočila jsem se a opřela se o zábradlí zády, takže mi vlasy lítaly do obličeje. Rukou, ve které jsem držela závoj, jsem si přidržovala pramínky vlasů za uchem, takže závoj vlál do předu.
,,Hai." usmála jsem se. ,,Ale jednou za čas není špatné se takto obléct." Prohlédla jsem si zálibně své šaty a narovnala jsem se. ,,No, myslím, že je čas se přesunout." nasadila jsem si lodičky. ,,Jdeš taky, ne?" optala jsem se ho s úsměvem.
,,Hai." usmála jsem se. ,,Ale jednou za čas není špatné se takto obléct." Prohlédla jsem si zálibně své šaty a narovnala jsem se. ,,No, myslím, že je čas se přesunout." nasadila jsem si lodičky. ,,Jdeš taky, ne?" optala jsem se ho s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"nevím mám toho dost na vyřizování" povzdechl jsem si "No ale snad nebude vadit když se na tu hodinku zdržím" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se. ,,Tak pojďme, ať na nás nečekají. Družička by neměla chybět." zasmála jsem se a vydala se na cestu. (Přesun)
Anonymní- Anonymní
Všetko sa zohralo tak rýchlo a ja som tam len stál. Žmurkol som a už predo mňou nikto nestál. Sakra čo to!? Splácal som vtáčika a letel som za nimi.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: