Chrám Ohně
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Chrám Ohně
"Nejdřív zkusíme jenom zaklepat a zeptat se." ušklíbl jsem se a vystoupil po schodech. Třikrát jsem pravou rukou zabušil na bránu.
Anonymní- Anonymní
Naoto Akatsuchi-Nukenin S rank
"Pche...máme náštěvu" stál jsem i se svými poskoky na stromech poblíž
Lee-Nukenin D rank
"Aspoň bude nějaká zábava" zasmála jsem se strašidelně
Kogana-Nukenin C rank
"ach jo ty jsi blázen" plácl jsem se rukou do čela
"Pche...máme náštěvu" stál jsem i se svými poskoky na stromech poblíž
Lee-Nukenin D rank
"Aspoň bude nějaká zábava" zasmála jsem se strašidelně
Kogana-Nukenin C rank
"ach jo ty jsi blázen" plácl jsem se rukou do čela
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Izuna Uchiha - Nukenin S rank
"Assasin Senju..." objevil jsem se na budově a sledoval Assasina a zřejmě jeho studenta. "Už jsme se dlouho neviděli," pohrdavě jsem se pousmál otočil se na své kolegy.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Ach jo. Nějak se jich tu sešlo." podívám se otráveně na Infiho.
Otočím se za hlasem.
"Uchiha Izuna. Měl jsem tušit, že za to můžeš ty. Proč si nepřivoláš své kamarády, kteří špehujou na stromech? Infi! Nedívej se Uchihům do očí. Nikdy."
Otočím se za hlasem.
"Uchiha Izuna. Měl jsem tušit, že za to můžeš ty. Proč si nepřivoláš své kamarády, kteří špehujou na stromech? Infi! Nedívej se Uchihům do očí. Nikdy."
Anonymní- Anonymní
Izuna Uchiha
"Přivoláš? Oni jen vyčkávají nejsou tady schovaní," zrak jsem odvrátil na nebe a pokračoval, "proč jsi tu?"
(xD)
"Přivoláš? Oni jen vyčkávají nejsou tady schovaní," zrak jsem odvrátil na nebe a pokračoval, "proč jsi tu?"
(xD)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Proč jsem tady? Mniši z chrámu ohně mě poprosili o pomoc. Proto jsem tady. Proč jsi tady ty?" zvedl jsem pravou ruku a posunul si čelenku.
Anonymní- Anonymní
[To vypadá, že budeme bojovat.]
Pomalu jsem vyndal 4 senbony z pouzdra a opatrně si vložil dva a dva do koutků úst.
Pomalu jsem vyndal 4 senbony z pouzdra a opatrně si vložil dva a dva do koutků úst.
Anonymní- Anonymní
Izuna Uchiha
"Někde se přece musíme pobavit," zpátky jsem se zaměřil na Assasina. "Heh.. Komu jsi ukradl sharingan?"
Také jsem ho aktivoval..
"Někde se přece musíme pobavit," zpátky jsem se zaměřil na Assasina. "Heh.. Komu jsi ukradl sharingan?"
Také jsem ho aktivoval..
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"To tě zajímat nemusí." Pousmál jsem se.
"Infi, pomůžeš mi potom s pečetěmi, že jo?" Rozmáchl jsem se pravou rukou.
"Senei jashu!"
"Infi, pomůžeš mi potom s pečetěmi, že jo?" Rozmáchl jsem se pravou rukou.
"Senei jashu!"
Anonymní- Anonymní
Přiskočil jsem k Hokagemu.
"Hai." Vyhrkl jsem a překvapeně pozoroval tu hadí show.
"Hai." Vyhrkl jsem a překvapeně pozoroval tu hadí show.
Anonymní- Anonymní
Izuna Uchiha
"Shunshin no Jutsu" přeběhl jsem za ně, hodil po Infim 3 kunaie a seskládal pečetě.
"Shunshin no Jutsu" přeběhl jsem za ně, hodil po Infim 3 kunaie a seskládal pečetě.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Provedl jsem kage buyou a kunaie proletěli volným vzduchem.
Snažím se o kop do brady. Povede se?
Snažím se o kop do brady. Povede se?
Anonymní- Anonymní
Izuna Uchiha
Místo mě se objevila náhrada, já stál za Infim a zkopl jsem ho ode mě. "Omae wa yowai." řekl jsem tišším hlasem a otočil se na Assasina. Seskládal jsem pečetě, "Chidori !" plnou rychlostí jsem proti němu běžel, má ruka směřovala na břicho.
Místo mě se objevila náhrada, já stál za Infim a zkopl jsem ho ode mě. "Omae wa yowai." řekl jsem tišším hlasem a otočil se na Assasina. Seskládal jsem pečetě, "Chidori !" plnou rychlostí jsem proti němu běžel, má ruka směřovala na břicho.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Watashi wa yowaide wa nai!" Křikl jsem a vykašlal krev, tu jsem otřel do dlaně.
Poskládal jsem pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!"
Kolem mě se objevila smečka psů.
Poskládal jsem pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!"
Kolem mě se objevila smečka psů.
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se na Izunu. Díky Shisuovo sharinganu jsem viděl všechny jeho pohyby. Otevřel jsem ústa a vystřelil z nich jazyk, který se omotal okolo Izunova krku a těla. Odhodil jsem ho na zem a přitlačil.
"Zlomím ti vaz."
"Zlomím ti vaz."
Anonymní- Anonymní
Izuna Uchiha
KSoo jazyk mě přitlačil k zemi a já měl volnou pouze jednu ruku, 'Chidori Senbon' hodil jsem ho po Assasinovi, ne za účelem zranit ho, ale abych odvedl jeho pozornost. Byl jsem připravený poskládat pečetě.
KSoo jazyk mě přitlačil k zemi a já měl volnou pouze jednu ruku, 'Chidori Senbon' hodil jsem ho po Assasinovi, ne za účelem zranit ho, ale abych odvedl jeho pozornost. Byl jsem připravený poskládat pečetě.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Z krku mi vylezl meč a odrazil jsem senbon. Odrazil jsem se a letěl střemhlav na Izunu. Mířil jsem s mečem přímo na hruď.
(Tak jako Orochimaru vs Tsunade xD)
(Tak jako Orochimaru vs Tsunade xD)
Anonymní- Anonymní
Izuna Uchiha
Byl jsem stále svázaný jazykem, Assasin na mě letěl. Já se otočil, jakmile mě zasáhl do hrudi ještě jsem rychle jednou rukou švihl kunaiem, spíš naslepo někam na obličej.
Byl jsem stále svázaný jazykem, Assasin na mě letěl. Já se otočil, jakmile mě zasáhl do hrudi ještě jsem rychle jednou rukou švihl kunaiem, spíš naslepo někam na obličej.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Izuna mi rozsekl kus vlasu.
"Grr!!" rozčílil jsem se a povolil sevřením. Pak jsem nechal zmizet meč a jazyk se mi opět zmenšil.
Shýbl jsem se k Izunovi, vytáhl zkumavku z pláště a sharingan jsem mu vyjmul.
"Infi?"
"Grr!!" rozčílil jsem se a povolil sevřením. Pak jsem nechal zmizet meč a jazyk se mi opět zmenšil.
Shýbl jsem se k Izunovi, vytáhl zkumavku z pláště a sharingan jsem mu vyjmul.
"Infi?"
Anonymní- Anonymní
Izuna Uchiha
Jen jsem čekal, až mi ho Assasin vydloubne. xD
Jen jsem čekal, až mi ho Assasin vydloubne. xD
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Chrám Ohně
» Zasedací místnost rady Ohně
» Les klanu Nara poblíž Země Ohně
» Chrám Lilií
» Chrám Kazekage
» Zasedací místnost rady Ohně
» Les klanu Nara poblíž Země Ohně
» Chrám Lilií
» Chrám Kazekage
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: