4 posters
Strana 8 z 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Re:
Vyšla jsem ze zadní místnosti a šla něco dělat. Nudila jsem se. Stoupla jsem si na stoličku a rovnala horní skleničky a doufala jsem, že nespadnu. xD
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Tak mám jít dál?" zakřenila jsem se a začala se odtahovat, i když..Moc místa tam nebylo, když jsme tam byli dva.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale...tých boxov je tu veľa...nemusel si spať hneď pri mne..." poviem mu a čakám na reakciu. Vo vnútri som premýšľala či robím dobre že mu takto odpovedám.Nawaki napsal:"SA pozri na mna a uvidíš...včera všetcia zaspali pri bare a ja som vás ukladal do boxov"
Usmial som sa
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaslechla jsem hlas. "Hm... když si myslíš, že udržíš rovnováhu a nesložíš se mi tu na zemi." usmála jsem se. Natahovala jsem se nahoru. Jelikož jsem byla malá, tak jsem si musela stoupnout na špičky. Židle podemnou se zatřásla a já se chytila skříně před sebou. Zhluboka jsem se nadechla a pak vydechla.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře...počkej prosím" ha chvýli jsem se postavil a vzal houbku a mídlo potom jsem si zase sedl a posadil si jí na klín a začal jí umývat záda podprsenku jsem jí radši nerozepínal
Anonymní- Anonymní
Re:
"Čo som robila?" spýtala som sa ho. "A čo odpustiť? Prepáč mám okno..." poviem mu a zasmejem sa. Prišla som k Shiz a držala som jej stoličku. "Neboj, držím!" zasmiala som sa.
Anonymní- Anonymní
Re:
pomalu jsem přišel pomalým krokem k baru kde jsem si sedl na židli a bez jakéhokoli očního kontaktu jsem si v sedě natáhl ruce abych si částečně protáhl svaly a následně jsem si položil mé ruce na pult a mou hlavu jsem si položil na ruce tak že to vypadalo jako bych spal
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Umph." zamumlala jsem. Tak příjemné.. Zaklonila jsem hlavu a políbila ho na krk.
Anonymní- Anonymní
Re:
Podívala jsem se po svém okolí. U pultu jsem viděla nějakého může, co spí. Slezla jsem se židle a přistoupila k němu. Rozmýšlela jsem se, jestli ho mám vzbudit.
Nakonec jsem hlavu k němu sklonila. "Hm... Pardon?" řekla jsem šeptem, abych ho nevylekala.
Nakonec jsem hlavu k němu sklonila. "Hm... Pardon?" řekla jsem šeptem, abych ho nevylekala.
Anonymní- Anonymní
Re:
Trochu jsem se stočila do klubíčka. Lechtalo to, ale bylo to příjemné. Uzmula jsem mu z ruky houbičku a otočila jsem se k němu čelem. Seděla jsem mu na klíně a usmála se.
,,Těď si budu hrát já." blýsklo mi v očích.
,,Těď si budu hrát já." blýsklo mi v očích.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Umm...vtedy sme sa obaja veľmi...uvolnili...nevadí..." poviem mu a sčervenám.Nawaki napsal:"No ked som si dal dole podprsenku.....o ma velmi mrzí prepáč"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jenže já si hrát chci." políbila jsem. Namydlila jsem si ruce a prstama mu jemně jezdila po těle, přičemž jsem jakoby malovala nejrůznější znaky. Celou dobu jsem se dívala do očí a sledovala jeho reakce.
Anonymní- Anonymní
Re:
usmál jsem se sem tam to lechtalo tak jsem sebou cukl ale celou dobu jsem se díval před sebe což bylo když na mě seděla přímo do výstřihu
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Povolení tohoto fóra: