Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
"Poskvrnil váš klan?To má být vtip?"Kin Uchiha napsal:Samozřejmě že se rád zatrénují jenom mám dotaz.Koho je ten sharingan.Tímto jste poskrvnil můj klan.
Anonymní- Anonymní
(Ne nesmí přečti si pravidal gennin se nesmí učit elementární ninjutsu čti a plač )
Ne to nemá.Máte věc co patří Uchihům.Z těch mála Uchihů co jsou je málo pyšných na svůj klan jako já.Ten jenž není Uchiha a nosí sharingan tak poskvrňuje toto jméno.
Ne to nemá.Máte věc co patří Uchihům.Z těch mála Uchihů co jsou je málo pyšných na svůj klan jako já.Ten jenž není Uchiha a nosí sharingan tak poskvrňuje toto jméno.
Anonymní- Anonymní
"Váš klan je natolik poskvrněn, že tohle ho spíše pozvedává. Měl by jsi mi děkovat za to, že jsem celou vesnici odvrátil od nebezpečí. Použiju cokoliv, na ochranu této vesnice!"Kin Uchiha napsal:(Ne nesmí přečti si pravidal gennin se nesmí učit elementární ninjutsu čti a plač )
Anonymní- Anonymní
Upřímně vesnice je mi ukradená.Žiji pro svůj klan a vy jste ho zneuctil stejně tak i Kakashi.
Anonymní- Anonymní
"Uchiha klan zneuctil spoustu dalších klanů, Uchiha klan způsobil tolik válek...Nebudu se hádat s geninem. Mám spoustu práce." otočil jsem se a odešel.Kin Uchiha napsal:Upřímně vesnice je mi ukradená.Žiji pro svůj klan a vy jste ho zneuctil stejně tak i Kakashi.
Anonymní- Anonymní
"Jak ti slouží oči?" zeptal jsem se ho.Kazuya Uchiha napsal:''aa dobry hokage-sama
Anonymní- Anonymní
"Já bych to mohl zkusit, ale jsem jen klon."Kazuya Uchiha napsal:''tak ani nwm ani som ich poriadne neskusal''
Anonymní- Anonymní
''hmm pravdu povediac bojoval som pred nedavnom a minul som skoro celu chakru nebolo by dobre bojovat dalej a radsej by som uz bol keby ste ma nieco naucily
Anonymní- Anonymní
"Hm víš co uděláme?" řekl jsem a položil ruku na zem. Přivolal jsme dva svitky jeden byl červený a druhý modrý.Kazuya Uchiha napsal:''hmm pravdu povediac bojoval som pred nedavnom a minul som skoro celu chakru nebolo by dobre bojovat dalej a radsej by som uz bol keby ste ma nieco naucily
"Tady máš. Modrý svitek je suiton: mizu rapa a ten druhý je Katon: Hosenka no jutsu. Uvidíme, jak se stím popereš." Podal jsem mu je.
"Zatím." rozloučil jsem se a odešel.
Anonymní- Anonymní
Trénink
Já uchiha klan nepošpynil já jsem svůj sharingn nesebral já ho dostal. Ale jsme tu kvůli něčemu jinému ne snad ? tak začniKin Uchiha napsal:Upřímně vesnice je mi ukradená.Žiji pro svůj klan a vy jste ho zneuctil stejně tak i Kakashi.
Anonymní- Anonymní
Stál jsem a díval se na kakashiho a do ruky si vzal kunai a křupl si v zádech.Můžeme začít.Rozběhl jsem se na Kakashiho a měl jsem zvláštní bojový postoj.Ukážu vám proč jsem hrdý na svůj klan.Hodil jsem 2 Kunaie na kakashiho,které byli připlé na lankách.
Anonymní- Anonymní
Trénink
Odhrnul jsem si sharingan pomocí shunshin sem se dostal kinovi za záda a přivolal 4 psy ty ho kousli zakousli se mu do rukou a nohou aby se nemohl hýbat. Kde je ta tvoje hrdost ?
Anonymní- Anonymní
*puf* objevil se bunshin a já stal za Kakashim. hodil jsem další Kunaie,které obmotali bojové pole plné lanek,které byli všude okolo Kakashiho Hned za váni sensei..Všechny Kunaie byli zapíchlé v zemi a na stromech daleko od Kakashiho.Tomuhle říkám Phoenixova past
Anonymní- Anonymní
(promin, ale bunshin no jutsu je iluzorni klon, ten nic nedela. a nikde nebylo receno, ze si to udelal.tak si na to davej pozor.)Kin Uchiha napsal:*puf* objevil se bunshin a já stal za Kakashim. hodil jsem další Kunaie,které obmotali bojové pole plné lanek,které byli všude okolo Kakashiho Hned za váni sensei..Všechny Kunaie byli zapíchlé v zemi a na stromech daleko od Kakashiho.Tomuhle říkám Phoenixova past
Anonymní- Anonymní
trénink
Hm hm pomocí raikiri jsem zpřetrhal lanka okolo sebe a na kina jsem použil rasengan zastavil se až o třatí strom.
Anonymní- Anonymní
trénink
Tak a to je konec a čest nebo hrdost nezískáš jen bojem. teď si zajdi do nemocnice.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem se podívat a viděl jsem simpatického kluka se sharinganem.
,, Ahoj, jak se jmenuješ? Jsem tu nový tak chci mít nějaké známosti. "
,, Ahoj, jak se jmenuješ? Jsem tu nový tak chci mít nějaké známosti. "
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti