Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Zmizl jsem.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Trénink
udělal jsem tři klony a řekl jsem jim : hlídejte okolo mě ať se nikdo nepřiblíží jen když to bude naléhavé rozchod! (a začal jsem trénovat používání mangekyou a rozvíjel jsem novou schopnost)
Anonymní- Anonymní
Trénink
Odvolal jsem klony a řekl : konečně to mám jiikuukan ninjutsu : ryougetsuiten
Raiton: Rai bushin no jutsu (e. blesk: technika bleskoveho klonu) "vytvořil jsem bleskový klon" Jdu pryč kdyby něco dej mi vědět a zmizel jsem.
Raiton: Rai bushin no jutsu (e. blesk: technika bleskoveho klonu) "vytvořil jsem bleskový klon" Jdu pryč kdyby něco dej mi vědět a zmizel jsem.
Anonymní- Anonymní
Trénink
Promiň Kazuyo ale pomáhal jsem jedné staré paní přejít přes cestu tak jsem se trošku zdržel :-D. Tak začneme začni na mě útočit vším co máš jako by si mě chtěl zabít.
Anonymní- Anonymní
''dobre teda''
hned prvy utok som pouzil taijutsu no Ogi: Sennen Goroshi a mieril som mu na hlavu
hned prvy utok som pouzil taijutsu no Ogi: Sennen Goroshi a mieril som mu na hlavu
Anonymní- Anonymní
Trénink
Uhnul jsem. Slabý snaž se a odkryl jsem si sharingan.
Naposledy upravil HatakeKakashi dne Mon 20 Dec - 10:03, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
pozrel som nanho a v oci sa mi objavil Byakusharingan
a hned velkou rychlostou som sa objavil za nim a pouzil som Mandara no Jin
a hned velkou rychlostou som sa objavil za nim a pouzil som Mandara no Jin
Anonymní- Anonymní
Trénink
Kawarimi no Jutsu a objevil jsem se na stromě o kus dál a povídal "to není špatný" a hodil jsem po něm pár kunaiů
Anonymní- Anonymní
len som ich preskocil a hned nato som povedal
''co trochu zvrusenia''zacal som robit pecate a povedal som ''kuchiyose no jutsu'' a chrobaky zautocily na kakshiho velkou rychlostou
''co trochu zvrusenia''zacal som robit pecate a povedal som ''kuchiyose no jutsu'' a chrobaky zautocily na kakshiho velkou rychlostou
Anonymní- Anonymní
Trénink
Pomocí raikiri jsem jim odsekal hlavy. Hm hm koukám že už si to začal brát vážně.
Anonymní- Anonymní
Trénink
Vyčkal ksem až se ke mě hadi co nejvíc přiblíží a pak jsem vyskočil a použil na ně katon: endan pak se skáceli k zemi. Rasengan a běžel jsem na Kazuyu.
Anonymní- Anonymní
zacal som robit pecate a povedal som ''kuchiyose no jutsu'' a objavil sa trojhlavy pes cajka(tu co vyvolal nagato) a salamandra na salamandra som skocil a salamander sa znevyditelnil pes sa nanho rozbehol cajka sla zhora a velkou rychlostou utocily na kakashiho
Anonymní- Anonymní
Trénink
Shunshin no Jutsu objevil jsem se dál od přivolaných zvířat a mangekyou sharinganem jsem poslal trojhlaveho psa do jiné dimenze pak jsem vykřikl stačí! koukám že jsi dost silný Kazuyo ale až se naučíš víc technik tak je víc kombinuj.
Anonymní- Anonymní
Trénink
No možné to je a taky tě ho naučím až si odpočinu. už nemám moc čakry hodně sem ji při boji s tebo spotřeboval.
Anonymní- Anonymní
''ani nie vela ste toho nepouzily no tak nebudte lenivy ''(nebud lenoch )
Anonymní- Anonymní
trénink
Kazuyo mohl bych tě požádat aby jsi šel jinam mám tu teď misi s ňákejma geninama.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti