Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Trénink
Yoshiru si tu první hm hm tak začnu stebou hokage-sama mi řekla že vám mám ukázat jak vypadá opravdoví boj hm hm takže počítej stím že když mě nezabiješ nebo neporazíš tak ti minimálně jednu kost zlomim
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
"Kakashi-kun!" Já si ho vezmu na starost. Prosím."
řekl jsem ze stínu a ukázal jsem se.
"Ty jsi Yoshiro?"
řekl jsem ze stínu a ukázal jsem se.
"Ty jsi Yoshiro?"
Anonymní- Anonymní
"Tak se připrav! Já jsem První Hokage, Assasin Senju! Otestuju si tvé schopnosti, a nebudu tě šetřit."Yoshiro Uchiha napsal:Kouknul jsem se na osobu co se mne ptala.
- ,, Eh.. Ano"
Anonymní- Anonymní
,, Oh... bojovat přimo s Hokagem-sama.. Jaká čest .. Taky vás nebudu šetřit"
Bunshin no jutsu, udělam 3 klony a 2 vyskoči a hodí kunai s výbušnym listkem, a ten dole kunaiem poběži utoči.
Bunshin no jutsu, udělam 3 klony a 2 vyskoči a hodí kunai s výbušnym listkem, a ten dole kunaiem poběži utoči.
Anonymní- Anonymní
Líně máchnu rukou a vyvolám okolo sebe pískovou clonu, která odhodí pravého Yoshira a odrazí kunaie.Yoshiro Uchiha napsal:,, Oh... bojovat přimo s Hokagem-sama.. Jaká čest .. Taky vás nebudu šetřit"
Anonymní- Anonymní
Postavim se a hodim shurikeny a kunaie s výbušnyma lístkama a obejdu tě s kunaiem a hodim ho z druhý strany ( taky výbušný lístek)
Anonymní- Anonymní
"Musíš na mě útočit tak, jako kdyby si mě chtěl zabít." poučil jsem ho.Yoshiro Uchiha napsal:Postavim se a hodim shurikeny a kunaie s výbušnyma lístkama a obejdu tě s kunaiem a hodim ho z druhý strany ( taky výbušný lístek)
napřáhnu obě ruce a opět se objeví písečná clona, která vše odrazí.
"Teď je řada na mě."
"Mokuton: Daijurin no jutsu!"
Dřevěné ostny zapíchly Yoshira do kůlu.
"Už jsi skončil?"
Anonymní- Anonymní
Pokoušel sem se jí rozbít kunaiem ale nefungovalo to tak sem to pořád zkoušel.
Anonymní- Anonymní
"Jubaku no jutsu."Yoshiro Uchiha napsal:Pokoušel sem se jí rozbít kunaiem ale nefungovalo to tak sem to pořád zkoušel.
Dřevěný kůl začal růst a změnil se na strom, který zachytil Yoshira tak, že se nemohl ani hnout.
"Něco ti ukážu. Senei jashu." U pravé ruky se objevil had a pomalu jsem se blížil k Yoshirovi. Skvěle jsem se bavil.
Had se pomalu proplazil na strom a omotal Yoshira.
Anonymní- Anonymní
Z hadů sem měl strach od mala a proto kdiš byl u mě asi 1 cm daleko, aktivoval sem sharingan ze strachu a úzkosti.
Anonymní- Anonymní
Odkryl jsem taky svůj sharingan.Yoshiro Uchiha napsal:Z hadů sem měl strach od mala a proto kdiš byl u mě asi 1 cm daleko, aktivoval sem sharingan ze strachu a úzkosti.
"Sharingan, no konečně. Tohle jsem chtěl. Kai!" Dřevo se rozpadlo a had se vypařil.
"Promiň, pokud jsem byl moc tvrdý."
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 22 Dec - 18:35, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Dlouho jsme se neviděli. Chceš taky lekci?"Kin Uchiha napsal:Seděl jsem na stromě a smál se.
Anonymní- Anonymní
Hokage-sama, mám otázku..Neujmul byste se mě ? Chci být silnejši a myslim, že s vašima zkušenostma byste mi mohl pomoct,prosím.
Anonymní- Anonymní
Odpovím ti otázkou. Proč chceš získat sílu?Yoshiro Uchiha napsal:Hokage-sama, mám otázku..Neujmul byste se mě ? Chci být silnejši a myslim, že s vašima zkušenostma byste mi mohl pomoct,prosím.
Anonymní- Anonymní
Chci bejt silní ninja který by mohl víst vesnici po vás a také chci dosáhnout míru.
Anonymní- Anonymní
"Po mě? Vážně si myslíš, že na to máš? Uvidíme, teď musím zas na chvíli odejít." otočil jsem se a chystal se odejít.Yoshiro Uchiha napsal:Chci bejt silní ninja který by mohl víst vesnici po vás a také chci dosáhnout míru.
Anonymní- Anonymní
Samozřejmě že se rád zatrénují jenom mám dotaz.Koho je ten sharingan.Tímto jste poskrvnil můj klan.
Anonymní- Anonymní
Přišel sem a začal se učit kuchyiose no jutsu a katon goukakyuu no jutsu.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Fri 24 Dec - 13:27, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
(Yoshiro nemůžeš se učit Katon na levlu genin čtěte pravidla a naučte se je omg)
Anonymní- Anonymní
prišiel som sem a čakal na kakashiho
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
( Jo,sorry )
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Thu 23 Dec - 10:07, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti