Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
"Ano, hlavní rodina, je to tak důležité Futoshi-sensei?" odvětím se zájmem a pousměji se.
Anonymní- Anonymní
Pomalu se přiloudám na cvičiště a sednu si pod strom "Hmmm,trénink....nic pro mě" pohodlně se uvelebím a vylovím knížku "Péče o růže" načež začnu listovat a po chvíli jsem zcela zaujat četbou
Anonymní- Anonymní
"Nie pre mňa to nie je dôležité." Obzrel som sa na Shizuku. "Tu!" Po tom ako som ju ohlásil som jej kývol.
Anonymní- Anonymní
"Najskôr by som sa rád dozvedel niečo o vás, na oplátku vám odpoviem na jednu otázku o mne. Každý máte jednu otázku." Pozeral som z jednej na druhú.
Myslím, že mi to pomôže k tomu, aby sme ako tým lepšie spolupracovali.
Myslím, že mi to pomôže k tomu, aby sme ako tým lepšie spolupracovali.
Anonymní- Anonymní
"Něco o nás?" zeptám se. " A co přesně by to mělo být? Jaký styl boje upřednostňujeme, nebo naše cíle? Něco ještě jiného?" projevím zájem.
Anonymní- Anonymní
"Otázky?"
Nechci žádný otázky... Posadím se do trávy a opřu se o ruce.
Nechci žádný otázky... Posadím se do trávy a opřu se o ruce.
Anonymní- Anonymní
"Vaše záľuby, ideály, sny. Poprípade aj obľúbené jedlo." Usmial som sa a obzrel sa na Shizuku. "Pýtať sa ma samozrejme nemusíš."
Anonymní- Anonymní
Povytáhla jsem obočí. Zase nějaký kecy! pomyslím si. Dívala jsem se do země. Nechtěla jsem začínat.
(jdu se najíst a nevím jestli mi na pokoji jede net...)
(jdu se najíst a nevím jestli mi na pokoji jede net...)
Anonymní- Anonymní
Trochu se uchechtnu odpovědi, kterou ze sebe vypravila Shizuka. A začnu mluvit, abych to měla co nejdřív z krku. Na tyhle formality si nikdy moc nepotrpím.
" Tak dobrá, jmenuju se Hyuuga Mikomi. Mám ráda procházky v přírodě, meditaci a četbu. Baví mě líčit pasti a trefovat se do terčů. Jednou bych se chtěla stát S-ninjou a možná taky procestovat kus světa."
V duchu si rozmýšlím otázku na senseie.
" Tak dobrá, jmenuju se Hyuuga Mikomi. Mám ráda procházky v přírodě, meditaci a četbu. Baví mě líčit pasti a trefovat se do terčů. Jednou bych se chtěla stát S-ninjou a možná taky procestovat kus světa."
V duchu si rozmýšlím otázku na senseie.
Anonymní- Anonymní
Hyuuga, ktorá sa zaujíma o zbrane na diaľku... zaujímavé. Dlaňou som si prešiel pomedzi vlasy. "S ninjom, to nebudeš mať ľahké, ak sa budeš veľmi snažiť, mohlo by sa to ti podariť."
Naposledy upravil Hyuuga Futoshi dne Thu 31 Mar - 18:08, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Hodně mě to motivuje Futoshi-sensei," zamyslela jsem se " a co vy? Máte nějaký cíl?"
Anonymní- Anonymní
Pribehol som na treningove pole a pozrel som sa na Senseia a na ostatnych Cus lidi sorry ze idem neskoro Povedal som a vydychaval som
Anonymní- Anonymní
"Áno, ale len jeden." Obzrel som sa na Shinjiho. "Nevadí, toľko si zasa nemeškal."
Anonymní- Anonymní
Super...mam stastie Povedal som a sledoval som ich No...Tak ja som Shinji Yakamichi Usmial som sa a cakal som na ich reakcie
Anonymní- Anonymní
Rozhlížím se po místním osazenstvu. Nejsou příliš ukecaní. A poněkud struční. Cuká mi oku, cítím se trapně že jsem se tak rozpovídala.
" Tak tohle je mejdan." zamumlám si ironicky.
" Tak tohle je mejdan." zamumlám si ironicky.
Anonymní- Anonymní
"Shinji, čo nám o sebe povieš?" Vstal som z kameňa a len tak som postával. Cítim sa ako na hromadnej terapii, môj prvý tým a ja ani neviem čo s nimi.
Anonymní- Anonymní
Nó neviem co by som mal o sebe poveda...Mozno to ze ovladam youton som celkom dobry v ninjutsu no v buducnosti chcem byt aj v taijutsu...myslim ze mam zmysel pre humor a som na baby Povedal som a trosku som sa zasmial pri poslednych slovach
Naposledy upravil Shinji Yakamichi dne Thu 31 Mar - 18:40, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Seděla jsem ponořená do svých myšlenek, takže nic kolem sebe nevnímala.
Anonymní- Anonymní
Hmm nemyslim ked mam v tyme 2 baby Usmejem sa na nu a zacnem sa smiat
Anonymní- Anonymní
Jeho smích opětuju chladným pohledem bez zájmu. Trochu mi škube v levé ruce.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti