Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Co to?! Snažila jsem se udělat krok vpřed, ale nepovedlo se. Byla jsem uvězněná. A ani s tímhle mi Shukakiho poloviční chakra nepomůže.
"Ksoo.." S genjutsu jsem zacházet neuměla. Nevěděla jsem ani jak se ruší!
"Ksoo.." S genjutsu jsem zacházet neuměla. Nevěděla jsem ani jak se ruší!
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Zasmál jsem se a hodil Kunai, který se zabodl před ní do země. Pak jsem se u něj objevil.
"Kai!" Byla opět uvolněná.
"Bojovala jsi..docela dobře."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Zasmál jsem se a hodil Kunai, který se zabodl před ní do země. Pak jsem se u něj objevil.
Vymotám se ze křoví a tleskám "Věru krásný souboj,ale náš Hokage je silný protivník" usměju se.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji Yuu." usmál jsem se na něj.
"Hmm..Mohl bys mě prosím naučit genjutsu?"
Anonymní- Anonymní
Unaveně se posuměju.
"Mám v boji velké mezery a hlavně v Genjutsu, netuším jak ho zrušit.. A oproti vám jsem stejně neměla šanci Hokage-sama.."
"Mám v boji velké mezery a hlavně v Genjutsu, netuším jak ho zrušit.. A oproti vám jsem stejně neměla šanci Hokage-sama.."
Shinobi
Assasin Senju napsal:"Děkuji Yuu." usmál jsem se na něj.
Podrbu se na hlavě a usměju "Bude mi ctí,myslíte Konoha-Ryū Yanagi,že?" vytáhnu katanu a ležérně se o ní opřu "Chcete to osobně nebo mám sepsat podrobný učební svitek?" druhou rukou šmátrám kdesik v oblečení,po chvilce vytáhnu dýmku a dám si ji do úst,ale nezapálím.
Anonymní- Anonymní
"Spíš ten svitek, prosím." znovu jsem se na něj zářivě usmál.
"No, pak mi ho dones do kanceláře..já se půjdu projít s mým starým kamarádem Sasukem Sarutobim. Yoko..zítra začneme s lekcí." rozloučil jsem se a odešel.
"No, pak mi ho dones do kanceláře..já se půjdu projít s mým starým kamarádem Sasukem Sarutobim. Yoko..zítra začneme s lekcí." rozloučil jsem se a odešel.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Spíš ten svitek, prosím." znovu jsem se na něj zářivě usmál.
Lehce pokývnu "Jak si Hokage přeje,svitek bude doručen zítra v poledne na Váš stůl" lehce se ukloním.
"Slečno,genjutsu je prevít,já jako osobní strážce jsem odolával mnohokrát genjutsu,je dobré znát obranu,zas tak těžké to není" usměju se
Anonymní- Anonymní
Schovám katanu,zapálím si dýmku a mocně si potáhnu "No nic slečno,budu se muset s Vámi prozatím rozloučit,Hokage chce po mě učební svitek...Zatím" a pomalu odcházím,když v tom se zastavím a opět jak je mým zvykem šátrám v záhybech oděju,načež vytáhnu sytě žlutou růži "Abych nezapoměl,drobnost za shlédnutí krásného boje" řeknu otočen zády a růži položím na blízký pařez a odcházím do dáli.
Anonymní- Anonymní
Uanveně kývnu na Hokageho i na muže. Nejsem schopná udělat víc.
Pomalu se rozejdu pryč a všimnu si růže. Puusměju se a vezmu jí do ruky, když v tom ztuhnu, protože mě ostře bodne v hlavě. Zavřu bolestně oči, když v tom se objevím před zamřížovanou klecí.
Proč sem tady? Zeptám se a podívám se na klec. Zase vidím to černé oko, jak si mě prohlíží.
Mrháš mou chakrou..
Bojovala jsem, potřebovala jsem ji..
Bez ní by si byla jen slabá nicka, co? Kunoichi závislá na ostatních..
Ne-nejsem na nikom závislá! Dokážu se o sebe postarat sama!
Sama víš, že mluvím pravdu. A pokud nebudeš věřit ve své schopnosti, jak pak v ně mám uvěřit já? Dokaž mi svou cenu a potom tě možná začnu uznávat..
V tom obraz zmizel a já opět otevřela oči. Zavrtěla jsem hlavou. "Baka Yoko" Špitla jsem sama sobě a rozešla jsem se k domovu. Možná bych mohla napsat Pilice.. Napadlo mě a rozhodla jsem se ty nepříjemné myšlenky na Shukaku zahnat pryč.
Pomalu se rozejdu pryč a všimnu si růže. Puusměju se a vezmu jí do ruky, když v tom ztuhnu, protože mě ostře bodne v hlavě. Zavřu bolestně oči, když v tom se objevím před zamřížovanou klecí.
Proč sem tady? Zeptám se a podívám se na klec. Zase vidím to černé oko, jak si mě prohlíží.
Mrháš mou chakrou..
Bojovala jsem, potřebovala jsem ji..
Bez ní by si byla jen slabá nicka, co? Kunoichi závislá na ostatních..
Ne-nejsem na nikom závislá! Dokážu se o sebe postarat sama!
Sama víš, že mluvím pravdu. A pokud nebudeš věřit ve své schopnosti, jak pak v ně mám uvěřit já? Dokaž mi svou cenu a potom tě možná začnu uznávat..
V tom obraz zmizel a já opět otevřela oči. Zavrtěla jsem hlavou. "Baka Yoko" Špitla jsem sama sobě a rozešla jsem se k domovu. Možná bych mohla napsat Pilice.. Napadlo mě a rozhodla jsem se ty nepříjemné myšlenky na Shukaku zahnat pryč.
Shinobi
Přikvačím si to na cvičiště...Hmm nikdo,výborně sednu si ke stromu a opřu se o něj Konečně klid,už i doma ho nemám tolik... z pod oblečení vytáhnu úzkou knížku s modrou obálkou,žlutě na ni svítí nápis Klasická poezie chvíli listuji v knize,zarazím prst Tady to je,tady jsem skončil.
Ještě než začnu číst cpu si dýmku,až jsem spokojen vložím si ji líně do úst a zapálím tabakovou směs,vydechnu obláček dýmu a spokojen začínám číst.
Ještě než začnu číst cpu si dýmku,až jsem spokojen vložím si ji líně do úst a zapálím tabakovou směs,vydechnu obláček dýmu a spokojen začínám číst.
Anonymní- Anonymní
Pribehol som na cvičisko a obzeral sa okolo. Videl so Yuuho a uškrnul som sa. Posadil som sa vytiahol zvitok na kage bunshin no jutsu, ktorý som začal čítať.
Anonymní- Anonymní
Uzumaki Hisagi napsal:Pribehol som na cvičisko a obzeral sa okolo. Videl so Yuuho a uškrnul som sa. Posadil som sa vytiahol zvitok na kage bunshin no jutsu, ktorý som začal čítať.
Chvilka dobré četby byla přerušena příchodem Hisagiho,dal jsem knihu níž,abych na mladého pána viděl Trénuje,nebo to jen předstírá?.
Knižku jsem zavřel a vložil kdesik do záhybu šatů.Vzal jsem dýmku,vyklepal zuhelnatělý pozůstatek tabáku,dýmku schoval do rukávu.
Pomalu jsem vstal a směrem k Hisagimu "Učíš se?"
Anonymní- Anonymní
Zdvihol som hlavu od zvitku a pozrel na jounina nadomnou. "Snažím sa." Usmial som sa.
Anonymní- Anonymní
Uzumaki Hisagi napsal:Zdvihol som hlavu od zvitku a pozrel na jounina nadomnou. "Snažím sa." Usmial som sa.
Usměju se "Jen tak dále,uč se,hlavně buď vytrvalý a jednou budeš Hokage." chvíli přemýšlím a nahlédnu do svitku "Mno vybral sis,těžkou techniku,ale je dobré mít velké cíle a vysoké požadavky. dořeknu a podívám se na oblohu
Anonymní- Anonymní
Uzumaki Hisagi napsal:"Ja mám veľký cieľ!"
Od nebe se podívám znovu na Hisagiho "Jaký je Tvůj cíl,teda jestli mi to řekneš" usměju se.Poté chvilku šmátrám pod šaty a vyndám nějaký lístek "Vidíš,Tobě by se to mohlo hodit,kupon do Ichiraku,na dvě porce libovolného jídla. a podávám mu kupon
Anonymní- Anonymní
Dal jsem Hisagimu kupon a opět se vydal ke stromu,opřel se,vyndal knihu.Skleroza,zas sem zapoměl kde jsem skončil... po chvilce najdu místo kde jsem naposledy byl Ha,tady pohodlně se uvelebím a začnu číst
Anonymní- Anonymní
Vzal som si kupón a usmial sa. "WOAAA, ďakujem!"
(výpadok internetu T_T)
(výpadok internetu T_T)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem a rozhlédl kolem. Budu ji muset něco dobrého naučit. Nejdřív to genjutsu a pak čakra Shukaku.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Přišel jsem a rozhlédl kolem. Budu ji muset něco dobrého naučit. Nejdřív to genjutsu a pak čakra Shukaku.
Zvednu oči od knihy a koukám kdo přišel Hokage..cvičení...doufam že mi neodletí kniha při tom jejich bordelu poškrábu se na hlavě a opět se začtu do nesmrtelné poezie.
Anonymní- Anonymní
Všimol som si Hokageho. Prekvapím ho. Skryl som si zvitok a pomaly išiel zo zadu k Hokagemu, aby ma nevidel.
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem za Assasinem. "Tak čím začneme?" Zeptala jsem se.
Shinobi
"Půjdeme zase na vodu." stoupl jsem si na vodu a hladina se mírně zavlnila.
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti