Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Přikývla jsem a také jsem si na vodu opatrně stoupla. Spatřila jsem v ní svůj vlastní odraz, který se na neklidné hladině podivně kolíbal.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Rychlým pohybem jsem ho ze sebe sundal a hodil do vody.
"Ty jeden!" topil jsem ho z legrace.
"Ty jeden!" topil jsem ho z legrace.
Anonymní- Anonymní
Hodil jsem ho zase na břeh.
"Hisagi, jdi se usušit a najíst." usmál jsem se a hodil mu 50 ryo na ramen.
Anonymní- Anonymní
Dopadol som na zadok a odrazil sa od neho a zasa na hlavu. "Ksooo." Chytil som peniaze. Všetci mi dávajú len peniaze.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Hodil jsem ho zase na břeh.
Hmm jak sem si myslel bordel sklapnu knihu a schovám ji,dýmku nacpávám tabákem a hledím směrem k Hokagemu Trenink,trenink,trenink....důležitý,ale únavný skontroluji dýmku,zapálim si a pobafávám.Aspoň se budu koukat,když v klidu číst se nedá
Anonymní- Anonymní
Stála jsem na vodě a s úsměvem jsem pozorovala Hisagiho a Assasina. Asi si ani neuvědomuje, že je Jinchuuriky.. Pomyslela jsem si, ale pak jsem ty myšlenky rychle zahnala.
Shinobi
"Víš, co je Genjutsu?" zeptal jsem se ji s mírným úsměvem.
"Nebo spíše mi ho definuj."
"Nebo spíše mi ho definuj."
Anonymní- Anonymní
"Genjutsu? Moc toho o něm nevím. PiliKKa mi toho o něm moc neříkala. Spíš jsem na něj narazila při procházení svitků. Genjutsu je vlastně jednoduché vytváření iluzí. Genjutsu ovlivňuje všech pět
smyslů. Dočetla jsem se, že lidé pod vlivem genjutsu buď zůstanou stát na místě nebo ztratí
vědomí, podle toho jak jsou schopni se Genjutsu bránit. Víc o Genjutsu nevím. Nedokážu ho rozpoznat, ani se mu nijak bránit. V tomhle mám obrovské mezery.." Definovala jsem Assasinovy Genjutsu, přesně jak chtěl. Řekla jsem mu vše, co jsem si pamatovala.
smyslů. Dočetla jsem se, že lidé pod vlivem genjutsu buď zůstanou stát na místě nebo ztratí
vědomí, podle toho jak jsou schopni se Genjutsu bránit. Víc o Genjutsu nevím. Nedokážu ho rozpoznat, ani se mu nijak bránit. V tomhle mám obrovské mezery.." Definovala jsem Assasinovy Genjutsu, přesně jak chtěl. Řekla jsem mu vše, co jsem si pamatovala.
Shinobi
"Ok..takže jen to doplním." usmál jsem se, nadechl a spustil.
"Genjutsu je vlastně proniknutí cizí čakry do tvého mozku. To způsobí iluzi a následné ochromení." odkašlu si.
"Genjutsu zrušíš tak, že rozrušíš tok čakry."
"Genjutsu je vlastně proniknutí cizí čakry do tvého mozku. To způsobí iluzi a následné ochromení." odkašlu si.
"Genjutsu zrušíš tak, že rozrušíš tok čakry."
Anonymní- Anonymní
"Rozruším tok chakry?" Překvapeně jsem se na něj podívala. Částečně jsem to pochopila, ale částečně ne.
Shinobi
"Už jsi to udělala, když jsi vstoupila na tu vodu. Podaří se ti to, když spadneš do vody. A pak ji musíš znovu obnovit ve chvilce. Měla by ses stáčet na vlnách." usmál jsem se a pozorně ji sledoval.
"Mám tě uzavřít do genjutsu, aby jsi to poznala, nebo si to vyzkoušíš na vodě?"
"Mám tě uzavřít do genjutsu, aby jsi to poznala, nebo si to vyzkoušíš na vodě?"
Anonymní- Anonymní
Zamyslela jsem se. "Zkusím to nejdřív na vodě. Takže když se přestanu koncentrovat, voda by mě už neměla udržet a já bych spadla do vody, že?" Snažila jsem se soustředit na určitý bod na svých chodidlech. Zavřela jsem oči a soustředilla jsem se jen na tok své chakry. Cítila jsem, jak je moje chakra vyrovnaná. Pokusila jsem se tok chakry přerušit v místě, kde se noha střetávala s nohou. Náhle jsem se zapotácela, když se mi pata prudce ponořila do vody.
"Asi se nesmím koncentrovat jen na jeden bod, co? Musím to přerušit tak, abych na vodě nemohla vůbec stát?"
"Asi se nesmím koncentrovat jen na jeden bod, co? Musím to přerušit tak, abych na vodě nemohla vůbec stát?"
Shinobi
Prišiel som na vodu, že to tiež skúsim, ale zabudol som, že mňa po vode nikto nenaučil chodiť a tak som sa ponoril. Nejako som vyplával zasa na breh. "Zasa som mokrý!"
Anonymní- Anonymní
"Prostě přerušíš čakru." spojil jsem ruce, jako bych se modlil a spadl do vody.
"A pak její tok rozrušíš znovu." Voda pod náporem čakry ma vyzvedla nad hladinu.
"A pak její tok rozrušíš znovu." Voda pod náporem čakry ma vyzvedla nad hladinu.
Anonymní- Anonymní
Zašklebila jsem se. Jemu se to říká, já to zkouším poprvé!
Zkusila jsem ho napodobit. Už jsem neřešila tok chakry v těle. Soustředila jsem se jen na přerušení chakry. Spojila jsem ruce a zavřela jsem oči. Nic se nestalo. Zkusila jsem to znovu. Ucítila jsem mírné škubnutí a potom, jako kdybych ztratila pevnou půdu pod nohama. Pěkně jsem se máchala ve vodě.
"Pff.." Dohrabala jsem se na břeh a znovu se na vodu postavila. Tok chakry bal zase normální, akorát mjá byla celá mokrá. No snad to brzo uschne..
Usmála jsem se. První úkol splněn.
Zkusila jsem ho napodobit. Už jsem neřešila tok chakry v těle. Soustředila jsem se jen na přerušení chakry. Spojila jsem ruce a zavřela jsem oči. Nic se nestalo. Zkusila jsem to znovu. Ucítila jsem mírné škubnutí a potom, jako kdybych ztratila pevnou půdu pod nohama. Pěkně jsem se máchala ve vodě.
"Pff.." Dohrabala jsem se na břeh a znovu se na vodu postavila. Tok chakry bal zase normální, akorát mjá byla celá mokrá. No snad to brzo uschne..
Usmála jsem se. První úkol splněn.
Shinobi
"Tak..a teď to zkus znovu, a ať tě to opět vynese nahoru." zasmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Hai.." Přikývla jsem a znovu jsem zavřela oči. Nechala jsem chakru volně plynout, když najednou jsem znehybněla a pokusila jsem se její oběh přerušit. Povedlo se a já jsem se ocitla pod vodou. Vynese nahoru.. Pomyslela jsem si a znovu jsem zavřela oči. Přiložila jsem ruce k sobě a pokusila se chakru znovu obnovit. Už jsem si myslela, že se to nepovedlo, když v tom jsem začala prudce stoupat vzhůru, až jsem se ocitla na hladině. Zamrkala jsem a otevřela jsem oči. Stála jsem přesně tam, kde jsem se ponořila. Zhluboka jsem se nadechla.
"To bylo.. divný..." Dostala jsem ze sebe.
"To bylo.. divný..." Dostala jsem ze sebe.
Shinobi
Co? Asi jsem na minutku snul...achhh zívnu na celé kolo.únavné jen tak ležet.
Vyklepu popel z dýmky,postavím se a urovnám si šat.
Hmmm jsem unavený,půjdu domů
Udělám pačetě "Kage Bunshin no Jutsu" objeví se dvě mé kopie.
"Odneste mě domů" řeknu klonům.Ti se chvíli dohadují a pak udělají z rukou stoličku.Já si nasednu a ještě zavolám "Přeji příjemný zbytek dne a nepřehánějte to Hokage." Něco zabručím a kloni mě odnášejí vstříc domovu.
Vyklepu popel z dýmky,postavím se a urovnám si šat.
Hmmm jsem unavený,půjdu domů
Udělám pačetě "Kage Bunshin no Jutsu" objeví se dvě mé kopie.
"Odneste mě domů" řeknu klonům.Ti se chvíli dohadují a pak udělají z rukou stoličku.Já si nasednu a ještě zavolám "Přeji příjemný zbytek dne a nepřehánějte to Hokage." Něco zabručím a kloni mě odnášejí vstříc domovu.
Anonymní- Anonymní
"Tak to se ti povedlo!" zajásal jsem.
"Tobě taky Yuu, tak teď si to vyzkoušíme v praxi." odkryl jsem si sharingan, který se roztočil.
"Genjutsu shibari!"
"Tobě taky Yuu, tak teď si to vyzkoušíme v praxi." odkryl jsem si sharingan, který se roztočil.
"Genjutsu shibari!"
Anonymní- Anonymní
Ztuhla jsem a dívala jsem se před sebe. Neschopna udělat nic. Věděla jsem, že bych měla přerušit tok chary, ale nějak jsem se k tomu nemohla přinutit. I když jsem se usilovně snažila soustředit prostě to nešlo.
"Ksoo.."
"Ksoo.."
Shinobi
Bylo to zvláštní. Jen se dívat a nemít kontrolu nad vlastním tělem.
Zkoušela jsem to tolikrát prolomit a stejně to nezabralo. Tak ještě jednou.A tentokrát to vyjde.. Musí!
Nemohla jsem spojit ruce, tak to budu muset udělat i bez toho. Soustředila jsem se na celý proud své chakry, přivřela jsem oči a pak nejdnou jsem ucítila mírné chvění. Mohla jsem pohnout rukou! Zvedla jsem jí do vzduchu. Udělala jsem to samé i s tou druhou.
Zvládla jsem to!
Konečně jsem měla zpátky kontrolu nad svými končetinami!
Podívala jsem se na Assasina a usmála jsem se. Netušila jsem, že bude tak těžké dostat se z Genjutsu.
"Je to těžší než jsem si myslela.." Řekla jsem zadýchaně.
Zkoušela jsem to tolikrát prolomit a stejně to nezabralo. Tak ještě jednou.A tentokrát to vyjde.. Musí!
Nemohla jsem spojit ruce, tak to budu muset udělat i bez toho. Soustředila jsem se na celý proud své chakry, přivřela jsem oči a pak nejdnou jsem ucítila mírné chvění. Mohla jsem pohnout rukou! Zvedla jsem jí do vzduchu. Udělala jsem to samé i s tou druhou.
Zvládla jsem to!
Konečně jsem měla zpátky kontrolu nad svými končetinami!
Podívala jsem se na Assasina a usmála jsem se. Netušila jsem, že bude tak těžké dostat se z Genjutsu.
"Je to těžší než jsem si myslela.." Řekla jsem zadýchaně.
Shinobi
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti