Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Šla jsem za Hokagem a zastavila jsem se těsně před vodou. "Budeme trénovat tady, na vodě?" Zeptala jsem se a opatně jsem si na vodu stoupla. Podivně se pod mou vahou hladina zavlnila, ale pak se zase zklidnila. Usmála jsem se.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Nene." usmál jsem se. "Tady jenom tak stojím, protože je to příjemné." vytáhl jsem z kapsičky rolničky.
"Vidíš je? Jednu mi musíš sebrat." řekl jsem a dal si ji za ucho.
"Musíš na mě jít tak, jako kdyby jsi mě chtěla zabít. Shukakuho se neboj, aspoň si pořádně zabojuju."
"Vidíš je? Jednu mi musíš sebrat." řekl jsem a dal si ji za ucho.
"Musíš na mě jít tak, jako kdyby jsi mě chtěla zabít. Shukakuho se neboj, aspoň si pořádně zabojuju."
Anonymní- Anonymní
"Sebrat Vám rolničku? Tak to vážně nebude jednoduché.." Ušklíbnu se. ""Bylo by fajn zbavit se té vody, protože písek jí zrovna moc rád nemá.." Dodám a vytáhnu z pouzdra katanu. "Začneme?"
Shinobi
"Vodu mám rád." ušklíbl jsem se. Vyskočil do vzduchu a přistál doprostřed pevniny.
"Ichi..Nii...San! Hajimeru!" Vykřikl jsem a připravoval se na možný útok.
"Ichi..Nii...San! Hajimeru!" Vykřikl jsem a připravoval se na možný útok.
Anonymní- Anonymní
Soustředila jsem se na tok vlastní chakry, jak se s tou mojí smíchává jiná. Cizí. Nebezpečná..Usmála jsem se. Stále mi poskytoval chakru!
Podívala jsem se po okolí. Písku tam moc nebylo, takže ho budu muset vzít z hornin.
Složila jsem pečetě a pak jsem řekla. "Suna Bunshin no jutsu.." Počkala jsem, až se vedle mě zjeví klon, stvořený z písku v zemi.
Hlavou jsem mu naznačila kam má jít a pak jsem se rozeběhla. Můj klon se mezitím přesunul za Assasina s přichystanými jedovými jehlicemi a kunaiemi na kterých byla připevněná chakrová vlákna.
Sama jsem je také vytáhla a za běhu jsem je různě po Hokagem házela. Věděla jsem, že se jim vyhne a to bylo mým účelem. Stejně jako to další co jsem měla připravené. Můj klon začal dělat to samé co já. Pohybovali jsme se zrcadlově. Snad se chytí! Doufala jsem.
Podívala jsem se po okolí. Písku tam moc nebylo, takže ho budu muset vzít z hornin.
Složila jsem pečetě a pak jsem řekla. "Suna Bunshin no jutsu.." Počkala jsem, až se vedle mě zjeví klon, stvořený z písku v zemi.
Hlavou jsem mu naznačila kam má jít a pak jsem se rozeběhla. Můj klon se mezitím přesunul za Assasina s přichystanými jedovými jehlicemi a kunaiemi na kterých byla připevněná chakrová vlákna.
Sama jsem je také vytáhla a za běhu jsem je různě po Hokagem házela. Věděla jsem, že se jim vyhne a to bylo mým účelem. Stejně jako to další co jsem měla připravené. Můj klon začal dělat to samé co já. Pohybovali jsme se zrcadlově. Snad se chytí! Doufala jsem.
Shinobi
Otáčel jsem se a sledoval Yoko a klona. Z pravé ruky se mi vyplazil had a jím jsem odrážel senbony.
Vím, co má za lubem.
Skryl jsem se u zdi a vytvořil dřevěného klona. Já jsem vlezl do země, pomocí iwagakure no jutsu.
Anonymní- Anonymní
Jak to ztraceně mohl vědět?! Zaklela jsem v duchu- Tohle rozhodně nejde podle plánu. Pak jsem si vzpomněla, že těsně předtím než se objevila ta zeď jsem viděla.. "Sharingan.." Zašeptala jsem. Viděla jsme ho jen dvakrát. U Itachiho a u Madary. Nevěděla jsme co přesně dokáže, ale rozhodně bude hodně silný. Nejdřív musím rozbít tu zeď! Začala jsem skládat pečetě a pak jsem zakřičela. "Fuuton: Atsugai!" Ten výbuch by to mohl prorazit.
Vypustila jsem tlakovou vlnu a radši jsem se vzdálila. Cítila jsem, jak se mi pod nohama seskupuje písek. Prozatím mi poskytoval jen ochranu.. Dokud se Asasin neukáže bude mi písek k ničemu. Přes tu kopuli se nedostane!
Vypustila jsem tlakovou vlnu a radši jsem se vzdálila. Cítila jsem, jak se mi pod nohama seskupuje písek. Prozatím mi poskytoval jen ochranu.. Dokud se Asasin neukáže bude mi písek k ničemu. Přes tu kopuli se nedostane!
Shinobi
Vlna zničila zeď i mého klona. Hmm..Fuuton ninjutsu? To by se dalo využít později...
Vyskočil jsem s Kunaiem pod Yoko.
Vyskočil jsem s Kunaiem pod Yoko.
Anonymní- Anonymní
Povedlo se. Radovala jsem se jenom chvíli, protože jsem ucítila, jak se pode mnou písek prudce zavlnil. Na poslední chvíli jsem prudce uskočila před Assasinovým kunaiem. Písek na zemi se zvedl a chránil mě. Ale to jsem teď nepotřebovala. Konečně se zase ukázal. Musím ho dostat dřív než stačí vlézt zpátky do země. Začala jsem znovu dělat pečetě.
"Fuuton. Mugen Sajin Daitoppa!" Vykřikal jsem a z úst jsem na Assasina vypustila prudký vítr smíchaný s tvrdým pískem.
Hned na to jsem znovu složila pečetě.
"Sabaku Sousou!" Vykřikla jsem a písek se začal kolem Assasina vlnit.
Snažila jsem se ho polapit.
"Fuuton. Mugen Sajin Daitoppa!" Vykřikal jsem a z úst jsem na Assasina vypustila prudký vítr smíchaný s tvrdým pískem.
Hned na to jsem znovu složila pečetě.
"Sabaku Sousou!" Vykřikla jsem a písek se začal kolem Assasina vlnit.
Snažila jsem se ho polapit.
Shinobi
Sakra, je dobrá. Docela ryclá..POužil jsem skulinku v písku, abych se dostal ven.
Anonymní- Anonymní
"Hokage-sama!" Objevil jsem se u něj.
"Kyuubi...Kyuubi zaútočil!" zakřičel.
"Kyuubi...Kyuubi zaútočil!" zakřičel.
ANBU- Počet príspevkov : 189
"CO?! Yoko..prosím..postarej se o Evakuaci...Dones mi pak Hisagi Uzumakiho..Najdeš ho..určitě v Ichiraku ramen. KDe je?" otočil jsem se na ANBU.
Anonymní- Anonymní
"U brány, Hokage-sama." odpovědlě jsem.
"Jdu..jdu chránit ostatní!" zmizel.
"Jdu..jdu chránit ostatní!" zmizel.
ANBU- Počet príspevkov : 189
Přestávala jsem dávat pozor na boj a dívala jsem se na příchozí ANBU.
Kyuubi?!
Jedna myšlenka mi zběsile létala za druhou. Náš trénink budeme muset odložit, tohle je mnohem důležitěšjí.
"Hai, spolehnetě se Hokage-sama.." Řekla jsem a přemístila jsem se do ulic.
Kyuubi?!
Jedna myšlenka mi zběsile létala za druhou. Náš trénink budeme muset odložit, tohle je mnohem důležitěšjí.
"Hai, spolehnetě se Hokage-sama.." Řekla jsem a přemístila jsem se do ulic.
Shinobi
Pribehol som do nejakej väčšej telocvične a obzeral som sa okolo. "HOOOAAAI! TAK KTO CHCE BYŤ TEN ŠŤASTLIVEC, KTORÝ MA BUDE TRÉNOVAŤ???"
Anonymní- Anonymní
"Hm fakt?" zarazil jsem se.
"Snad to bude skvělé, i po tréninku...Hm, co třeba tohle?"udělal jsem zvláštní pečeť.
"Kage bunshin no jutsu!"
"Snad to bude skvělé, i po tréninku...Hm, co třeba tohle?"udělal jsem zvláštní pečeť.
"Kage bunshin no jutsu!"
Anonymní- Anonymní
"OOOOO!" Začal som skákať na mieste. "Ano ano ano ano, nauč nauč nauč! NAUUUUUČ!"
Anonymní- Anonymní
"Hm. Tak málo stačí ke štěstí!" zaradoval jsem se sním.
"No dobře..takže nejdřív tuhle pečeť." zopakoval jsem. "Pak soustředit čakru." A vytvořil jsem dalšího klona.
vytáhl jsem svitek a začal na něj psát návod, který jsem mu pak hodil.
"No dobře..takže nejdřív tuhle pečeť." zopakoval jsem. "Pak soustředit čakru." A vytvořil jsem dalšího klona.
vytáhl jsem svitek a začal na něj psát návod, který jsem mu pak hodil.
Anonymní- Anonymní
Chytil som zvitok a opakoval som to čo urobil Sasuke. Nešlo mi to vôbec. Posadil som sa a zvitok som si dal na kolená. "Hmmmm! Hmmmm!" Húpal som sa na zadku dopredu a dozadu a čítal si text.
Anonymní- Anonymní
"Tak..uč se." rozvalil jsem se na lavičce a pozoroval Hisagiho.
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti