Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Rozhlídnu se kolem. Nějak se to tu začíná hromadit... ušklíbnu se.
Podívám se na svvého ochránce. Knížku měl na obličeji. Nejspíš usnul. Povzdechla jsem si.
Podívám se na svvého ochránce. Knížku měl na obličeji. Nejspíš usnul. Povzdechla jsem si.
Anonymní- Anonymní
(To nejsem já, to je jen můj avatar na profile .. Vypadám normálně, lidsky.)
"Copak?"
"Copak?"
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:Rozhlídnu se kolem. Nějak se to tu začíná hromadit... ušklíbnu se.
Sundám knížku z obličeje "Bordel" opět si dám rozevřenou knížku na obličej a po chvilce začnu pochrupovat
Anonymní- Anonymní
(Tvoj avatar... tvoj face XD... okay v poho)
Posadil som sa na kameň a pozeral na Yoshira. "Zľakol som sa ťa prepáč, ale na moment som namiesto teba videl nejakého zombie."
Posadil som sa na kameň a pozeral na Yoshira. "Zľakol som sa ťa prepáč, ale na moment som namiesto teba videl nejakého zombie."
Anonymní- Anonymní
(me to bylo receno jinak)
"Aha. To se mi taky nekdy stava. Tak.. Nevis kde jsou ostatni? Vsichni?"
"Aha. To se mi taky nekdy stava. Tak.. Nevis kde jsou ostatni? Vsichni?"
Anonymní- Anonymní
Hlavu jsem si položila na ruce. Oči se mi začali klížit. Zavřela jsem je.
Anonymní- Anonymní
"Tak, ale mal by som vás teda naučiť tú chôdzu po stromoch, či? Dal som si ruku do kapsy, kde by som mal mať výstroj pre ninju. A jo, je to tam, to musím ukázať Mikomi...
Anonymní- Anonymní
Ten zmatek mě poněkud rozhodil. Na druhou stranu Shizuka zůstává naprosto v klidu. Chudák mistr má asi vidiny z přepracování. Pokrčím rameny a přijdu blíž.
"Dobrý den vespolek." nasadila jsem znuděný tón.
"Dobrý den vespolek." nasadila jsem znuděný tón.
Anonymní- Anonymní
"Ahoj." zvedla jsem ruku a zamávala jakým koliv směrem. Oči jsem měla stále zavřené.
Anonymní- Anonymní
Postavím se a trochu se opráším. Poodejdu dál od skupinky, abych byla aspoń trošku sama a vyzkouším si jednu novou techniku, kterou jsem v praxi zatím nezkoušela. Přiložím ruce k sobě a řeknu. "Fuuton: Hanachiri Mai.." Doufala jsem, že dopadne tak jak jsem si představovala. Namířila jsem techniku na nejbližší strom a uviděla jsem, jak se kolem mě zvedl vítr smíchaný s květinami a zhmotnil se do víru. Poté narazil do stromu, že v něm zanechal díru. Usmála jsem se. Tohle jutsu jsem prozatím zvládala.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Mírně jsem pokývla hlavou a usmála se na ty dva. Uvelebila jsem se vedle své kolegyně a čekala co bude dál. Snad mě dneska nikdo nešťastnou náhodou málem nezabije.
Anonymní- Anonymní
"Takže chcel som vás naučiť chodiť po stromoch." Pozrel som zo Shizuki na Shinjiho. "Teda, ak to niekto z váš už neovláda... jo a ešte Mikomi, mám tu drobnú pomôcku k byakuganu."
Anonymní- Anonymní
"Super, nemůžu se dočkat." na stromy se totiž těším už dlouho.
"Pomůcku k byakuganu? A jakou?" pravím se zájmem.
"Pomůcku k byakuganu? A jakou?" pravím se zájmem.
Anonymní- Anonymní
"Fajn, tak poďte za mnou." Vyskočil som na nohy a prešiel stromu, pri ktorom som čakal, na geninov z môjho týmu.
Anonymní- Anonymní
Také jsem se přesunula ke stromům. Jsem zvědavá jak si to představuje. No, v nejhorším se můžu nahoru vyškrábat...
Anonymní- Anonymní
Pomalým krokom som vyšiel na strom až som sa dostal k jednému konáru, na ktorý som sa posadil. "Tákže, ako to funguje..." Sledoval som študentov, ktorý boli pri strome. "Nie je to zložité, ide len o to, aby ste nahromadili chakru do nôh, teda skôr do chodidiel. Ale POZOR! Ak nahromadíte málo chakry, neudržíte sa a spadnete. Ak nahromadíte veľa chakry, poškodíte strom a chakra vás odhodí." Týmto by sa im mala zlepšiť schopnosť ovládať chakru, aj keď myslím, že Hyuuga by to nemala mať ako problém, preto som si pre ňu pripravil ešte niečo. Uškrnul som sa. "Budem čakať kým sa ku mne niekto z vás dostane."
Naposledy upravil Hyuuga Futoshi dne Fri 1 Apr - 19:53, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Nevěděla jsem jak začít. Zavřela jsem oči a soustředila se. Nahromadit čakru. Ani moc ani málo... Jak zjistím co je moc a co je málo? Musím to zkusit a uvidíme.
Rozhodla jsem se vzít to s rozeběhem a v případě nouze se pokusit odrazit a ztlumit náraz kotoulem. Když jsem měla pocit, že mám vychytané správné množství čakry v nohách, rozeběhla jsem se ke stromu a zkusila prvních pár kroků směrem vzhůru.
Rozhodla jsem se vzít to s rozeběhem a v případě nouze se pokusit odrazit a ztlumit náraz kotoulem. Když jsem měla pocit, že mám vychytané správné množství čakry v nohách, rozeběhla jsem se ke stromu a zkusila prvních pár kroků směrem vzhůru.
Anonymní- Anonymní
Vytáhla jsem Katanu z pouzdra a prohlédla jsem si jí. Vzpomněla jsem si, že jsem ji v Suně chtěla naplnit jedem, ale nestihla jsem to. Budu se na to muset zeptat Hokageho.
(přesun Senju čtvrť)
(přesun Senju čtvrť)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Sledoval som ju. To aké množstvo je pre koho ideálne musí zistiť každý sám. Nie všetci sme rovnako ťažký...
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti