Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Zavřel jsem oči a začal přemýšlet.Ledviny,žaludek a ostatní je v pořádku jsme se mi trochu stáhl žaludek,ale to nude tím že jsem nejedl.Fajn,tak teda Bunshin no jutsu.Skusím to co mě naučil.Nohou jsem si udělal kolem sebe kruh z bláta a postavil se přimo do něj.Byl jsem v obrané pozici se zaplým sharinganem a postavením Phoenixe.
Anonymní- Anonymní
- Hmph...
Zatahal za řetěs a kama bila u mně. Přeskočil sem Tsunade a poběžel na senseie s kunaiem a kamu sem táhl za sebou.
Zatahal za řetěs a kama bila u mně. Přeskočil sem Tsunade a poběžel na senseie s kunaiem a kamu sem táhl za sebou.
Anonymní- Anonymní
Ten postoj.Kin Uchiha napsal:Zavřel jsem oči a začal přemýšlet.Ledviny,žaludek a ostatní je v pořádku jsme se mi trochu stáhl žaludek,ale to nude tím že jsem nejedl.Fajn,tak teda Bunshin no jutsu.Skusím to co mě naučil.Nohou jsem si udělal kolem sebe kruh z bláta a postavil se přimo do něj.Byl jsem v obrané pozici se zaplým sharinganem a postavením Phoenixe.
Bliklo mi hlavou.
"Tvý přátelé jsou v nouzi. Místo toho, že tady se mnou bojuješ by ses měl spíš starat o ně."
Udělal jsem pečeŤ ( Kushino, Tsunade, nezabíjet. Mají za ukol mi sebrat rolničky."
Anonymní- Anonymní
"Nemám rada ak mi muži utekajú!"
Kopla som do zeme a vytvorila tak veľkú jamu. Yoshiro sa prepadol.
Kopla som do zeme a vytvorila tak veľkú jamu. Yoshiro sa prepadol.
Anonymní- Anonymní
''achh to nevady''kopol som kushinu do hlavy on spadla rychlo som rpebehol ku kinovy a povedal
''uvolny mi nejak ruky''
''uvolny mi nejak ruky''
Anonymní- Anonymní
Hodil sem kamu na pokraj díry a přitahl se pomocí řetězu a hodil sem výbušní lístki na za sebe a utíkal sem za senseiem.. bil sem u něj vytáhl kunai a zarazil sem ho do senseie
a druhou rukou sem mu šáhnul na rolničku a pokusil se jí vzit
a druhou rukou sem mu šáhnul na rolničku a pokusil se jí vzit
Anonymní- Anonymní
Vzal jsem si do ruky chakra skalpel a dal do něj svou chakru.(tohle snad jde v pohodě ne?) a rozřizl mu "puta".Mám na vás dotaz znal jste mého bratra?Protože jak se hýbete je opravdu velice podobné a ji to genjutsu.Zařval jsem Kai!A kolem Assasina vybuchli lístky.1Lístek měl na zádech když mě mlátil ve vzduchu.Mezi tím výbuchem jsem se natáhl pro rolničky,protože mi oheň toho moc nemohl udělat díky vodě.
Anonymní- Anonymní
Prešla som cez výbuch za Yoshirom. Uchopila som ho a tiahla za sebou.
"Nemám rada ak sa musím pre mužov opakovať!"
"Nemám rada ak sa musím pre mužov opakovať!"
Anonymní- Anonymní
Udělal sem salto dozadu a vykroutil sem se z jejich zad.. Hodil sem kunai, udělal bunshin no jutsu a utíkal sem k senseiovi zas s kunaiem a hodil sem ho na něj a utíkal mu vzít rolničku.
Anonymní- Anonymní
Kin Uchiha napsal:Vzal jsem si do ruky chakra skalpel a dal do něj svou chakru.(tohle snad jde v pohodě ne?) a rozřizl mu "puta".Mám na vás dotaz znal jste mého bratra?Protože jak se hýbete je opravdu velice podobné a ji to genjutsu.Zařval jsem Kai!A kolem Assasina vybuchli lístky.1Lístek měl na zádech když mě mlátil ve vzduchu.Mezi tím výbuchem jsem se natáhl pro rolničky,protože mi oheň toho moc nemohl udělat díky vodě.
"Tvůj bratr? Nevím kdo to je. Chytil jsem Kina a odhodil ho stranou. Skočil jsem na strom a udělal kage bunshin. Skočil jsem pryč od nich a našel Kushinu.
"Kushino...víš co máš dělat."
Anonymní- Anonymní
Trénink
Ještě jsem neskončila gokyo fuujin na prstech pravé ruky jse mi objevila čakra rukou jsem vrazila kazuyovi do břicha a zapečetila jsem mu čakru.
Naposledy upravil Kushina Uzumaki dne Fri 24 Dec - 22:12, celkově upraveno 1 krát
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Není přímo vlastní.Jmenuje se Neuro.Rozběhl jsem se na Assasina a začal s ním bojovat na blízku a nohama jsem mu zachytil ruce a snažil se dotknout rukou rolniček.
Anonymní- Anonymní
Yoshiro Uchiha napsal:Udělal sem salto dozadu a vykroutil sem se z jejich zad.. Hodil sem kunai, udělal bunshin no jutsu a utíkal sem k senseiovi zas s kunaiem a hodil sem ho na něj a utíkal mu vzít rolničku.
"Ak ma muž ignoruje som ho nútená zabiť!"
Bez povolenia to asi nepôjde...
Objavila som sa pred Yoshirom a udrela ho modrou chakrou do brucha.
Anonymní- Anonymní
Shýbl jsem se a u pravé ruky se mi objevil čakra skalpel. Šáhl jsem Kinovi na oba kotníky a na oba předloktí. Přesekal jsem mu svaly, takže se nemohl hýbat.Kin Uchiha napsal:Není přímo vlastní.Jmenuje se Neuro.Rozběhl jsem se na Assasina a začal s ním bojovat na blízku a nohama jsem mu zachytil ruce a snažil se dotknout rukou rolniček.
"Hm..Neuro..O něm ti povím něco jindy."Udělal jsem jednu pečeť a Tsunade s Kushinou přiskočili přede mě.
"Tsunade...zab je." ( V telepatická zpráva pro Tsunade, jen je zastraš.)
Anonymní- Anonymní
Udělal sem kawarimi no jutsu a schoval se do křovi a čekal co uděla .
Anonymní- Anonymní
Hodil sem kinovi kunai a hodil kamu na senseie a zase rychle sem se přemístil do jinýho keře.
Anonymní- Anonymní
Hm teď už moc neudělám.Vzal jsem si Kunai a hodil ho přesně na jednu rolničku,která se rozpůlila.
Anonymní- Anonymní
postavil som sa pred kina a vybral som si mec
''tak ty nieco urob zatial skusim nieco vyblokovat''
''tak ty nieco urob zatial skusim nieco vyblokovat''
Anonymní- Anonymní
Trénink
Chakra chains řetězy obmotali kina, yoshira a kazuyu přitáhla jsem je k sobě gokyo fuujin na obou rukou jse mi na prstech oběvila čakra vrazila jsem je kinovi a yoshirovi na břicho a zapečetila jim čakru pak jsem je odhodila před nás na zem.(pomocí řetězů)
Naposledy upravil Kushina Uzumaki dne Fri 24 Dec - 22:25, celkově upraveno 3 krát
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
"chytré."Yoshirův Kunai jsem chytil a hodil na zem. Kamu jsem chytil, zatáhl a přetrhl řetěz.
rolničky jsem vzal do dlaní a čekal na Tsunade
rolničky jsem vzal do dlaní a čekal na Tsunade
Naposledy upravil Assasin Senju dne Fri 24 Dec - 22:28, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Uchopila som Yoshira za tričko a hodila ho priamo na Kina. Potom som tam odkopla aj Kazuyu.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti