Tréninkové místnosti
+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tady se trénuje.
Tady se trénuje.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti
Hm napadlo mě že bychom mohli spolupracovat,protože ty si dobrý na boj z blízky a já na obranu.Mám základy léčitelstvý.Co ty na to?Viděl jsem jak bojuješ opravdu dobré.
Anonymní- Anonymní
Hm jenže já neznám jeho techniky.Nikdy jsem ho neviděl bojovat,tak se špatně zorientovávám a nevím co od něj čekat.
Anonymní- Anonymní
"Nedohadujte se! Až napočítám do tří. Začneme.Kin Uchiha napsal:Hm napadlo mě že bychom mohli spolupracovat,protože ty si dobrý na boj z blízky a já na obranu.Mám základy léčitelstvý.Co ty na to?Viděl jsem jak bojuješ opravdu dobré.
Jedna....dva...TŘI!" Při vyslovení slova tři jsem napřáhl ruku a můj písek omotal Kazuyu a odhodil stranou. Dupl jsem do země a Yoshira svázal Mokuton.
Pak jsem přiběhl ke Kinovi.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Fri 24 Dec - 21:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Hodil jsem po Yoshirovi kunaie s lankem a obmotal ho částečně tak že dřevo prasklo a hodil po Kazuyovi svou láhev s vodou a hodil na ní Kunai.Flaška se rozbila a voda dopadla na písek.Mezitím jsme hodil shurikeny po Assasinovi.
Naposledy upravil Kin Uchiha dne Fri 24 Dec - 21:06, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
hmm aktivoval som byakusharingan
''hmm to je zle''dohovril som posladal pecate a povedal''kuchiyose no jutsu''vyvolal som salamandra trojhlaveho psa a cajku(tu co pein) do salamndra som vosiel a on sa znevyditelnil pes utocil velkou rychlostou na assasina a cajka z hora
''hmm to je zle''dohovril som posladal pecate a povedal''kuchiyose no jutsu''vyvolal som salamandra trojhlaveho psa a cajku(tu co pein) do salamndra som vosiel a on sa znevyditelnil pes utocil velkou rychlostou na assasina a cajka z hora
Anonymní- Anonymní
- Dík
schoval sem se do keře a pozoroval zápas a po chvilce sem hodil Kama na řetezu s druhym koncem připevněnym na gunbai kterej sem držel.
schoval sem se do keře a pozoroval zápas a po chvilce sem hodil Kama na řetezu s druhym koncem připevněnym na gunbai kterej sem držel.
Anonymní- Anonymní
vyskočil jsem do vzduchu a Shurikeny odrazil kunaiem.
Objevil jsem se u Kina a vykopl ho do vzduchu,
Kopem jsem ho srazil k zemi na Kazuyu.
"Mokuton hijutsu: Jukai koutan!" pod summonama se objevil hustý les a tlusté větve se okolo nich omotali a svázali je.
Celý les jsem zapálil tímto katonem.
Objevil jsem se u Kina a vykopl ho do vzduchu,
Kopem jsem ho srazil k zemi na Kazuyu.
"Mokuton hijutsu: Jukai koutan!" pod summonama se objevil hustý les a tlusté větve se okolo nich omotali a svázali je.
Celý les jsem zapálil tímto katonem.
Anonymní- Anonymní
Zatáhnul sem za řetěs z druhý strany (gunbai) a kama se vracela do zad senseie a já vyskočil z keře nad senseie a hodil shurikeny.
Anonymní- Anonymní
Hodil jsem několik Kunaiu s Nitkami po hokagem a udělal nitkový labirint.Tyto nitě byli ostré jako břitva pouhý dotek a může to uříznout aji nohu.Phoenixova past kompletní.Okolo nitě jsem dal ruku a vložil do ní svou ohnivou chakru,tak že ty nitě extrémě pálili a šlehali v určitém cyklu plameny.Potom jsem se schoval do vody.
Anonymní- Anonymní
Kin Uchiha napsal:Hodil jsem několik Kunaiu s Nitkami po hokagem a udělal nitkový labirint.Tyto nitě byli ostré jako břitva pouhý dotek a může to uříznout aji nohu.Phoenixova past kompletní.Okolo nitě jsem dal ruku a vložil do ní svou ohnivou chakru,tak že ty nitě extrémě pálili a šlehali v určitém cyklu plameny.Potom jsem se schoval do vody.
Yoshiro Uchiha napsal:Zatáhnul sem za řetěs z druhý strany (gunbai) a kama se vracela do zad senseie a já vyskočil z keře nad senseie a hodil shurikeny.
Odhalil jsem sharingan.
"Je načase vám ukázat, kdo je tady šéf." Hodil jsem na zem kouřovou bombu a skočil sem k jezeru.
"Suiton: Suishou haa"
Celé jezero se vylilo z břehů a voda vyplavila Kina. Ležel na zemi a byl celý mokrý.
"Chceš být lékařský ninja a opustíš své společníky?!"
"Genjutsu shibari!" Kina jsem spoutal do genjutsu a zmizel.
Anonymní- Anonymní
Jak jsme ležel na zemi vyplivl jsme trochu vody.A ležel v genjutsu.Opustil?Jen jsem jim dal čas na přeskupení běda jestli ho nevyužili řekl jsem v genjutsu.Před genjutsu jsem hodil svůj posledni Kunai na hokageho.
Naposledy upravil Kin Uchiha dne Fri 24 Dec - 21:28, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
pe sa zmenil na dalsich 3 tie zautocily znova na assasina len vtom ze boli este silnejsi
Anonymní- Anonymní
"Hm. Pro Vás mám tohle."Kazuya Uchiha napsal:pe sa zmenil na dalsich 3 tie zautocily znova na assasina len vtom ze boli este silnejsi
Psi byli neschopni pohybu.
"Kuchiyose: Edo tensei!"
Přivolal jsem dvě rakve a víka spadla na zem.
Uvnitř byla Tsunade a Kushina.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Fri 24 Dec - 21:30, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zatahal sem za řetes a gunbai do levý ruky kamu do pravý a šel sem na boj z blíska na senseie, zaútočil sem kamou že sem jí hodil na něj a gunbai upustil vzal kunai a bojoval. zkusim se postarat o senseie, zkuste s nima udržet krok!
Anonymní- Anonymní
"Kushino, tvůj je Kazuya. Tsunade ty půjdeš proti Yoshirovi a můj je kin. Držte se zpátky, hlavně ty Tsunade."Kushina Uzumaki napsal:Kývla jsem na assasina hlavou a šla pomoct Tsubade.
Tsunade:"Hai"
Anonymní- Anonymní
Hm zajmavé Hokage se pohybuje více méně stejně jako bráška a i to genjutsu má stejné.Sakra co mám teď dělat?!
Anonymní- Anonymní
Hodil sem kunai po tsunade a sebral kamu a gunbai ze země a gunbai sem držel abich kamu mohl ovládat za letu , aktivoval sem sharingan a do druhý ruky (pravý) sem si vzal kunai a šel proti tsunade
Anonymní- Anonymní
''hmm to je velmi zle hokage pouziva na nas kinjutsu''
psi zrazu zmizly a objavil sa 6 velkosty 5 metrov tie zacali utocit na kushinu
psi zrazu zmizly a objavil sa 6 velkosty 5 metrov tie zacali utocit na kushinu
Anonymní- Anonymní
Pohybom hlavy som sa vyhla kunaiom.
"Ideš na mňa s taijutsu? To ti nepomôže."
"Ideš na mňa s taijutsu? To ti nepomôže."
Anonymní- Anonymní
Přiskočil jsem ke Kinovi a uvolnil genjutsu.Kin Uchiha napsal:Hm zajmavé Hokage se pohybuje více méně stejně jako bráška a i to genjutsu má stejné.Sakra co mám teď dělat?!
"teď ti dám lekci lékařského ninji!"napřáhl jsem se a plnou silou ho udeřil do břicha.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti