Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"Vážně? No nekecej! Díky brácho!" plácnu ho po zádech.
"Tak dobře..JDu teda pracovat." významně zvednu obočí a zmiizím.
"Tak dobře..JDu teda pracovat." významně zvednu obočí a zmiizím.
Anonymní- Anonymní
"Tak tohle bychom měli..Snad už to bude jenom lepší." usmál jsem se a zmizel.
Anonymní- Anonymní
Dojedl sem vzal si batoh a popřemýšlel kde by mohla být shizuka a napadlo mně to ona je takovej těžkej dříč bude někde v tréningových prostorách
Anonymní- Anonymní
Proskočil jsem rohy mezi vesnicí a na každej roh jsem připevnil lístek. Když jsem dal 4 lístky na rohy vesnice udělal jsem bariéru kolem vesnice, tudiž nikdo nemohl přijít ani odejít.
Anonymní- Anonymní
"Ksoo.." Zaklela jsem, jakmile jsem vběhla na ulici. Všude panoval naprostý chaos a pár ninjů se to tady snažilo uklidnit. Všichni určitě slyšeli onen poplach a tak zpanikařili.
Viděla jsem, jak lidé zběsile utíkají sem a tam a v panice zmateně křičí.
Zahlédla jsem, jak malá holčička zakopla a spadla. Došla jsem k ní a rychle jí zvedla na nohy.
"Kde máš rodiče?" zeptala jsem se rychle.
"T-Tam.." Špitla holčička, popotahovala a ukazovala na dav zběsile utíkajících lidí.
Pohladil jsem jí po hlavičce. "Neboj.." Pokusila jsem se o úsměv. "Všechno bude dobré.." Pak jsem jí dala na starost jednomu z ninjů, který se nacházel nejblíž.
"Akatsuiki.." Procedila jsem nenávistně mezi zuby a dál jsem se snažila pomáhat vesničanům.
Viděla jsem, jak lidé zběsile utíkají sem a tam a v panice zmateně křičí.
Zahlédla jsem, jak malá holčička zakopla a spadla. Došla jsem k ní a rychle jí zvedla na nohy.
"Kde máš rodiče?" zeptala jsem se rychle.
"T-Tam.." Špitla holčička, popotahovala a ukazovala na dav zběsile utíkajících lidí.
Pohladil jsem jí po hlavičce. "Neboj.." Pokusila jsem se o úsměv. "Všechno bude dobré.." Pak jsem jí dala na starost jednomu z ninjů, který se nacházel nejblíž.
"Akatsuiki.." Procedila jsem nenávistně mezi zuby a dál jsem se snažila pomáhat vesničanům.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Porozhlédnu se s zbystřím jednoho ninju, zřejmě chuunina.
"Zajdi do nemocnice a informuj ji, aby byla připravená na to, kdyby nastali komplikace.." Řekla jsem mu a ninja přikývl a zmizel.
Všimla jsem si z dálky dalších dvou ninjů. "Hmm Sasuke a.." Ten druhý ninja mi byl známý, ale jméno jsem neznala. Byl tehdy na tom srazu Kagů. Jako stráž Tsunade-sama..
Připadalo mi to tak hrozně dávno..
Zakroutila jsem hlavou, teď jsem nesměla myslet ns staré vzpomínky!
"Zajdi do nemocnice a informuj ji, aby byla připravená na to, kdyby nastali komplikace.." Řekla jsem mu a ninja přikývl a zmizel.
Všimla jsem si z dálky dalších dvou ninjů. "Hmm Sasuke a.." Ten druhý ninja mi byl známý, ale jméno jsem neznala. Byl tehdy na tom srazu Kagů. Jako stráž Tsunade-sama..
Připadalo mi to tak hrozně dávno..
Zakroutila jsem hlavou, teď jsem nesměla myslet ns staré vzpomínky!
Shinobi
"Yoko..začíná první fáze záchrany Konohy..První fáze..Evakuace, druhá fáze nalezení nepřátel, třetí fáze jejich poražení!" zakřičím na ni.
Anonymní- Anonymní
Z dálky uslyším Sasuho hlas a přiběhnu k nim.
"Hai.." Přikývnu. "Zajímalo by mě, kde je Hokage-sama. Většina vesničanů už byla o evakuačním úkrytu informována, ostatní jednotky se o to starají a nemocnice je také v pohotovosti. Sasuke nevíš kdo z Akatsuki zaútočil?" Zeptala jsem se ho.
"Hai.." Přikývnu. "Zajímalo by mě, kde je Hokage-sama. Většina vesničanů už byla o evakuačním úkrytu informována, ostatní jednotky se o to starají a nemocnice je také v pohotovosti. Sasuke nevíš kdo z Akatsuki zaútočil?" Zeptala jsem se ho.
Shinobi
"Sasori a Kisame. Viděl jsem je ve svém jutsu. Jen co mi dal Hokage tu funkci. Překvapili, ale odsud se už nedostanou živý." pousměju se.
Anonymní- Anonymní
"Určitě museli být oživeni pomocí techniky Edo tensei.." Zašeptám zamyšleně a podívám se k bráně, odkud se ozývají občasné výbuchy, zřejmě tam probíhal boj.
"Všichni jsou evakuováni.." Rozhlédnu se a opravdu kolem skoro žádní vesničané nebyli.
"Hai, máš pravdu.. I když podceňovat nepřítele se nemá.." Dodám po chvilce směrme k Sasukemu a ušklíbnu se.
"Všichni jsou evakuováni.." Rozhlédnu se a opravdu kolem skoro žádní vesničané nebyli.
"Hai, máš pravdu.. I když podceňovat nepřítele se nemá.." Dodám po chvilce směrme k Sasukemu a ušklíbnu se.
Shinobi
"Nemá. Já půjdu zase se věnovat technice, abych zjistil co nejvíc." vyskočím na velký dům a vytáhnu kouli.
Toumegane no jutsu.
Toumegane no jutsu.
Anonymní- Anonymní
Jen ho pozoruji, jak vyskočil na dům a jdu se věnovat dalším povinostem.
Zvládnou to, ti všichni co teď bojují.. Povzbudím se v duchu. Znovu se obezřetně rozhlédnu. Ulice jsou vyprázdněné, až na ninji, kteří netrpělivě postávají a vyčkávají, co se bude dít.
Pozvdechnu si a odfouknu si tak vlasy z čela.
Sama nevím, jak tohle všechno dopadne.. Přišli tak.. Nečekaně.. Ale Konoha je silná a nic takového jí nemůže rozházet..
Zvládnou to, ti všichni co teď bojují.. Povzbudím se v duchu. Znovu se obezřetně rozhlédnu. Ulice jsou vyprázdněné, až na ninji, kteří netrpělivě postávají a vyčkávají, co se bude dít.
Pozvdechnu si a odfouknu si tak vlasy z čela.
Sama nevím, jak tohle všechno dopadne.. Přišli tak.. Nečekaně.. Ale Konoha je silná a nic takového jí nemůže rozházet..
Shinobi
"Ksoo, tohle nevydržím.." Kousla jsem se do rtu. Sasukeho jsem se ptát nechtěla na to, co se dělo před bránou, určitě měl toho na sledování mnohem víc.
Nevěděla jsem proč, ale pocítila jsem nutkání jít se podívat k hlavní bráně. A to jsem také udělala. V ulici už mě zapotřebí nebylo..
(Přesun Hlavní brána)
Nevěděla jsem proč, ale pocítila jsem nutkání jít se podívat k hlavní bráně. A to jsem také udělala. V ulici už mě zapotřebí nebylo..
(Přesun Hlavní brána)
Shinobi
Objavil som sa na ulici, kde som sa pevne postavil na nohy. Mizukage som mal na Rukách a pomaly som ju položil na jej nohy. Pre istotu som ju ešte pridržiaval, ak by mala v pláne spadnúť.
Anonymní- Anonymní
Aniž jsem stihla poděkovat muži, který mi uvolnil ruce, objevila jsem se s mým zachráncem na ulici.
,,Arigatou." usmála jsem se na něj a trochu zavrávorala, ale on mě přidržoval, takže jsem nespadla. Třeštila mi hlava. Ruce jsem si přiložial ke spánkům.
,,Neměli jsme odcházet, budou nás potřebovat." namítla jsem.
,,Arigatou." usmála jsem se na něj a trochu zavrávorala, ale on mě přidržoval, takže jsem nespadla. Třeštila mi hlava. Ruce jsem si přiložial ke spánkům.
,,Neměli jsme odcházet, budou nás potřebovat." namítla jsem.
Anonymní- Anonymní
"Moje oči na tú situáciu vidia, a ak by bol problém, rýchlo sa k ním dostanem." Usmial som sa a pridržiaval ju.
Anonymní- Anonymní
,,Demo.." podívala jsem se směrem k bráně a nenadšeně přikývla. Opřela jsem se o ninju, protože mi nebylo zrovna nejlíp.
Anonymní- Anonymní
"Mal by som vás vziať do nemocnice, tiež som asi blbo zvolil ulicu." Divne som sa obzeral po ulici a naprázdno prehltol.
Anonymní- Anonymní
Zavrtěla jsem hlavou.
,,Já budu v pořádku..A ostatní jsou snad také." pousmála jsem se.
,,Já budu v pořádku..A ostatní jsou snad také." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Myslím, že sa čoskoro dajú na taktickú ústup, nepriatelia. Ak nie, tak ich čaká pravdepodobne smrť. Ale zasa sa tam objavila tá osoba v maske."
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem.
,,Hai..Všimla jsem si, že Sasori k ní měl respekt, možná jim velí." dedukovala jsem a znovu si přiložila ukazováčky a prostředníčky ke spánkům.
,,Hai..Všimla jsem si, že Sasori k ní měl respekt, možná jim velí." dedukovala jsem a znovu si přiložila ukazováčky a prostředníčky ke spánkům.
Anonymní- Anonymní
,,Hai..Ale je to i z něčeho jiného a taky z nevyspání." pousmála jsem se. ,,Je to vlna bolestí vždy jen na chvíli, to přejde." usmála jsem se. Načež jsem si vzpomněla, v jaém oblečení jsem šla spát. Kyaah, taky mě mohla obléknout a ne mě tahat pryč jen v košilce. zrudla jsem a bolest hlavy byla pryč.
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: