Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"Umm, Hokage-sama tam má kancelář, to je v pořádku.. I když sama ho občas otravuji víc než dost. Hokage je skvělý člověk.." Usmála jsem se na Yuuki.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Počkajte..hneď vám to zistím..." poviem a nadýchnem sa. "Ochrana...alebo niečo podobné...to je z teba cítiť Takashi..." poviem mu a pozriem sa naňho, "A taktiež slabé zdravie...ale len trochu, stačilo by viac tréningu..." dodám. "Ale...nebude mu to vadiť?" spýtam sa Yoko.
Anonymní- Anonymní
"Vadit? Určitě nebude. Navíc Suna, Konoha a Kiri jsou ve spojenectví ne? Myslím, že budeš vítaná Yuu-chii.." Znovu jsem se pousmála.
Shinobi
A čo tie reči " Som jej brat ! Musím to vedieť ! " Vedel som, že vie tak veľké h*vno, ale kdeže, on je veľký pán, pretože je jej brat.
Otočil som sa.
"Tešilo ma, dámy a... no, radšej nič."
Kráčal som od nich preč.
Otočil som sa.
"Tešilo ma, dámy a... no, radšej nič."
Kráčal som od nich preč.
Anonymní- Anonymní
"Tasu-sa...počkaj!" zakričala som a dala som mu do ruky pár piluliek na posilnenie. "Pomôžu pri tréningu...nezahadzuj ich...Kiri je dobrá dedina, a plus nie sú otrávené..." poviem a usmejem sa naňho prívetivo. "A tiež mám na teba otázku Yoko-chan...po tréningu v Konohe... môžem ísť k vám do Suny?" a usmejem sa.
Anonymní- Anonymní
"Tak můžeme jít, ne? Do té kanceláře.." Usmála jsem se na Tasua a pak jsem se otočila k Yuuki.
"Do Suny? Samozřejmě! Akorát já.. Etto, nevím kdy se do Suny vrátím.." Povzdechla jsem si.
"Suna mi chybí, ale trénink bude trvat ještě dlouho. Mám se toho tolik co učit. Ale teď pokud chcete můžeme jít.. A mohu se zeptat proč chceš jít do Suny Yuuki?"
"Do Suny? Samozřejmě! Akorát já.. Etto, nevím kdy se do Suny vrátím.." Povzdechla jsem si.
"Suna mi chybí, ale trénink bude trvat ještě dlouho. Mám se toho tolik co učit. Ale teď pokud chcete můžeme jít.. A mohu se zeptat proč chceš jít do Suny Yuuki?"
Shinobi
Chytil sem Takashiho a držel ho ve vzduchu ´Dělej řekni mi to seru na spojenectví když je to o mé rodině ´
Anonymní- Anonymní
"Tak teda ďakujem."
Odložil som si tabletky.
Volám sa Takashi a mám 16, nie som pravdepodobne o nič mladší, ako oni.
Než som ale stačil odísť, chytil ma Tasu.
"Čo si myslíš, že robíš, ty m*gor ! Neviem o nič viac ako ty, viem iba to, čo mi povedala tvoja milovaná sestrička, tak ma láskavo hodlaj pustiť na zem !"
Odložil som si tabletky.
Volám sa Takashi a mám 16, nie som pravdepodobne o nič mladší, ako oni.
Než som ale stačil odísť, chytil ma Tasu.
"Čo si myslíš, že robíš, ty m*gor ! Neviem o nič viac ako ty, viem iba to, čo mi povedala tvoja milovaná sestrička, tak ma láskavo hodlaj pustiť na zem !"
Anonymní- Anonymní
"Umm...ja...potrebujem sa tam niečo naučiť..." poviem jej a zasmejem sa. Potom rýchlo skočím k Tasuovi a siahnem mu na ruky ktorými drží Takashiho. "TASU-SAN!? Položte ho!? Ako to môžete povedať že seriete na spojenectvo? Stálo toľko úsilia a vy ho len tak zničíte..?! Dôvod je jednoduchý, má ho napísaný v chakre! Ako som povedala je tam niečo o ochrane! Možno ho má VAŠA rodina chrániť Tasu-san..." poviem a snažím sa ho ukľudňovať.
Anonymní- Anonymní
"Yuuki-san má pravdu. Tasu uklidněte se.." Snažila jsem se chlapce uklidnit. Nestála jsem o nějaké rvačky.
"Nestojí ti za to. Hito..Mizukage-sama to s tímhle chlapcem vyřeší sama. Chápu, jste její bratr, ale nemáte zde náhodou misi? Jste tu za jiným účelem než aby jste tady páčil infromace. Navíc nestojíme o rvačky, prosím.. Nechci, aby jste měl problém" Špitla jsem směrem k němu.
"Nestojí ti za to. Hito..Mizukage-sama to s tímhle chlapcem vyřeší sama. Chápu, jste její bratr, ale nemáte zde náhodou misi? Jste tu za jiným účelem než aby jste tady páčil infromace. Navíc nestojíme o rvačky, prosím.. Nechci, aby jste měl problém" Špitla jsem směrem k němu.
Shinobi
Na polovici tváre sa mi objavila prekliata pečať (ako na obrázku).
"Povedala mi presne to, čo práve teraz povedala tvoja kolegyňa, tak ma už daj dole, inak za seba neručím !"
"Povedala mi presne to, čo práve teraz povedala tvoja kolegyňa, tak ma už daj dole, inak za seba neručím !"
Anonymní- Anonymní
´Si jen malý naivní děcko neměl bys proti mně šanci tentokrát tě nechám ale neručím příště za sebe´hodil sem ho do nějakého stánku
Anonymní- Anonymní
Krídlo, ktoré sa mi práve v tej chvíli našťastie vyformovalo, zbrzdilo ranu.
"Idi*t jeden nafúkaný..."
"Idi*t jeden nafúkaný..."
Anonymní- Anonymní
"Hej. Tak tohle, asi už přeháníte nemyslíte?!" Vyjela jsem na ně prudce. Snažila jsem se bejt milá, ale to jim zřejmě nedošlo. Musím na to jinak.
Stoupla jsem si před Takashiho. "Ty by ses měl taky uklidnit. Nezapomínej jsi ninja z Konohy jsme ve spojenectví, nemůžeš tady napadnout ninju z Kiri jen tak, kvůli vaším sobeckým osbním zájmům! Stejně tak ani ty Tasu.. Vyřiďte si svoje účty někde jinde a někdy jindy!"
Stoupla jsem si před Takashiho. "Ty by ses měl taky uklidnit. Nezapomínej jsi ninja z Konohy jsme ve spojenectví, nemůžeš tady napadnout ninju z Kiri jen tak, kvůli vaším sobeckým osbním zájmům! Stejně tak ani ty Tasu.. Vyřiďte si svoje účty někde jinde a někdy jindy!"
Shinobi
Nahnevalo ma to, nahnevalo ma to tak veľmi ako ešte nikdy. "Tasu-san...!? NIE JE TO DLH! Bolo to prianie!?" zakričím a znova mu chytím ruky. "Myslela som si že sa správate dospelejšie....ale ako vidím mýlila som sa!? Ako člen vedľajšej rodiny nemám právo vám skákať do reči...ale toto neprehliadnem!?" a odmerane sa naňho pozriem.
Anonymní- Anonymní
Odhodil sem yuuki a pak yoko a kopl takashiho do obličeje ´Táhni takashi.holky deme už nechci tu déle být´
Anonymní- Anonymní
"Napadnúť ! To on napadol mňa !"
Obzeral som sa okolo seba. Jeho kopnutie cez krídlo neprerazilo.
To sa každý deň nevidí.
Postavil som sa zo zeme a uskočil som dozadu.
"Nechcem nič viac, než zistiť, o čo tam ide. To, že tento agresívny blázon z ústavu sa nedokáže ovládať, už nie je moja vec."
Obzeral som sa okolo seba. Jeho kopnutie cez krídlo neprerazilo.
To sa každý deň nevidí.
Postavil som sa zo zeme a uskočil som dozadu.
"Nechcem nič viac, než zistiť, o čo tam ide. To, že tento agresívny blázon z ústavu sa nedokáže ovládať, už nie je moja vec."
Anonymní- Anonymní
Vykryla jsem Tasuovu ruku, která mě chtěla odhodit pryč. "Můžeme jít, pokud se při cestě trošku uklidníš..!" Odpověděla jsem chladně. Pak jsem přešla k Yuu. "V pořádku?" Zeptala jsem se.
Shinobi
"Tasu..."Pokrútila som hlavou a šla som s ním. Smutne som sa pozrela na Takashiho. Gomene...pomyslím si. "Tak...poď s nami Takashi...alebo choď do Kirigakure..." dodám. Ruku som položila na Tasua a vložila doň svoju chakru, ukludňovalo to.
Anonymní- Anonymní
"V tejto chvíli mám za sebou približne polovicu svojho krátkeho života. Nemám v úmysle skrátiť si ho ešte viac."
Otočil som sa, chytil som si rameno a kráčal som od nich preč.
Otočil som sa, chytil som si rameno a kráčal som od nich preč.
Anonymní- Anonymní
´Tvá chakra bohužel nefunguje na čistý hněv.Takshi tebe někde potkám tak si mně nepřej´
Anonymní- Anonymní
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Povolení tohoto fóra: